kasık ağrısı ve göğüslerde gerginlik vardı bende de bir de pof bi şişkinlik vardı
Kızlar rahim filminden sonra ilişki sırasında sorun oluyor mu?Üstünden 3 gün geçti ama Canım acır diye korkuyorum...
okuduğum kadarıyla film çekildiği 1 hafta içinde ilişki+banyo vermiyorlar
hatta dr lar söylüyormuş bunu,sen yineden bi araştır istersen
canım ben derim ki baktır gebelik varsa kanda erken olsada çıkar yoksa zaten çıkmıyor 32 gün olmuş yaptır bence inşallah hamilesindiir birde iğneden sonra 14 15. günlerde çıkıyomuş yani
bakalım cnm aSlında beklemeyı dusunuyodum ama ne bılım burda yazısınla böle sızınle bugun yaptıralım baklım ne cıkcak:18:
yeşimmmmmmmmmmmm gittin mi kan vermeye merakla bekliyorum
hayırlısı ile inşaallah hamilesindir sen sabırlısın ama ben dayanamazdım umarım allahım bu baklemenin sabrın karşılığını verir
tedavıye ilk baslayan arkadaslar ınş hemencık olur bebışlerınız uzun zamandr tedavı olan arkadaslarında en kısa zamanda sonuc alırlar ınş hayırlısıyla tabıdaha önce klomen kullanan arkadaslar adetı gecıktırırmı yada değiştirirmi duzenını ? bıde ben 24 aralıkta en son adet gormustum sonra klomn kullndm 4ocaktada iğne vuruldum doktor ıgne vurdugu gun bugunu 14.gun olarak say demişti bnde öyle sayarsam bugun 29.gunum öbur turlu normalde adetıme 2-3 gun daha var napsam bılmıyorum bıraz daha beklesemmı bı kan testı yaptırsammı adet belırtılerım bayagı belırgınlestı dunden berı goguslerım agrıyo belim ara ara agrıyo o yuzden bosuna test yapıp moralımıde bozmak ıstemıyorum ama offffff merak edıyorummm adet olacakmıyım acaba:85: ne kdrda uzatmışım bu arada kusura bakmayın arkadslar cevaplarsanız sevınırım
canım bende 2-3 gün daha bekle adet günün gelsin kesin sonuç al belirsizlik daha çok sabırsızlaştırıyo üzüyo bende bu ay ilk tedavime başladım klomen kullandım iğne vuruldum daha iğne vurulalı 3 gün oldu benim 4 şubatta adet günüm bakalım hayırlısı ama sen bence bekle belirtilerin başlaması normal eğer varsa inş vardır mutlu haberi verirsin tüm arkadaşlarım için hayırlısı olsun rabbim hepimize nasip etsin
bılmıyorumkı nasıl yapsam sende haklısın ama beklıyım dedım bı ama bekleyemıcem galıba 2-3 gundur sureklı ıç çamasırıma bakmakta bi hal oldum ben yıne kendımı olumsuz sonuc almaya hazırlayayım bakalım sonuc ne olcak:18: tabı hayırlısı demeyı unutmayım
canım kandini üzme stres yapma 2-3 gün daha sabret etrafımızda da görüyoruz böyle sıktıkça olmuyo rahat bırakınca hemende oluyo benim bi arkadaşım böyle oldu sürekli sıkıyodu olmuyo diye evlenelide 2 yıl olmuştu bekliyodu sonra aman olmazsa olmaz napim hayırlısı dedi hiç takip falan yapmadı şimdi 12 haftalık hamile hepimiz şaşırdık birazcıkda beyinde bitiyo iç sıkmamaya çalış düşünme hasta olurmuyum ne olcak diye ben bunları kendime örnek aldım bakalım şimdi çok düşünüp stres yapmıyorum nasılsa elbet olur bigün tıpta herşeye çare var boşver birazcık rahatla
bakalım cnm aSlında beklemeyı dusunuyodum ama ne bılım burda yazısınla böle sızınle bugun yaptıralım baklım ne cıkcak:18:
inşallah canım pozitif çıkarr hemen yaptır bizede haber verrr dualarımız seninle
Allah razı olsun hepinizden cnm inş hepimize gülen pozitif sonuclar cıksın en hayırlıı ve kısa zamanda
öğrenıınce haber vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?