evet ya..ben de cok sabırsızlandım...inşallah güzel haberlerle gelirsin..hep beraber paylaşırız mutluluğunu..canım ya.........hadi hayırlısı.............
Arkadaşlar ben dün çatlatma iğnemi oldum ama bende hiç tık yok sancı falan oluyor demiş bazı arkadaşlar ama ben hiçbişi hissetmiyorum...acaba bir tane yumurtam vardı ondan olabilirmi.. Bende bi sorunmu var.
canlarım bnm cok sağolun hepiniz bırazdan hazırlanıp cıkcaz ayaklarımda hıc gıtmıyo ama bakalım hayırlısı ıns:18:
bugün dr sordumda kisti olanların adeti gecikebilir dedi. ne zaman gidiceksin d o zaman anlaşılır olup olmadığı arkadaşım inş. olmaz.canım ben dün dayanamadım kan testi yaptırdım NEGATİF çıktı adetimde gelmedi.
kızlar ya test yapamadık aile hekımne gıttık yoktu doktor neyse kan vercem dedım gebelık ıcın pazartesı dedıler bugun gıtmıs artık kanlar bızde hastaneye gıdelım dedık hastanedekıde bozuk onlarda bıze yolluyolar dedıler
eşimin tanıdıkları vardı onlara baktık kanlar nereye gıtmısse bızde oraya goturelım dıye hıcbırınıde bulamdıkoff ilçede yasamanın sıkıntıları neyse artık vardır bundada bı hayır :85:
kızlar ya test yapamadık aile hekımne gıttık yoktu doktor neyse kan vercem dedım gebelık ıcın pazartesı dedıler bugun gıtmıs artık kanlar bızde hastaneye gıdelım dedık hastanedekıde bozuk onlarda bıze yolluyolar dedıler
eşimin tanıdıkları vardı onlara baktık kanlar nereye gıtmısse bızde oraya goturelım dıye hıcbırınıde bulamdıkoff ilçede yasamanın sıkıntıları neyse artık vardır bundada bı hayır :85:
mehaba canım sen nerde yaşıyorsun? ilçe falan demişsin merak ettimde. birde dediğin gibi vardır herşeyde i hayır onun için adet gününün tam geçmesini beklesen daha iyi olur. kaç gün var bilmiyorum ama bi ka.ç günde daha sabret inş.
bişy olmaz tatlım merak etme.zaten pkolu bayanlarda bunlar hep oluyo.duayı da ilk defa duydum!!!!!!!!!!!!!!!!!TECRÜBELİ ARKADAŞLAA BİR SORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adet olunca dr gittim bugün. erkn oldum hatta kistim varmı diye merak ediyordum bi tane 6mm bi kist kalmış galiba buda gelişmeyen 15 mm yumurtam diye tahmin ediyorum. neyse bana dediki kistin büyük olmadığı için tedaviye devam ve bu ay 2. klomenkullanıcam. tecrübeli olanlara sorum böyle kisdti küçük olup yine dr ilaç veren varmı acaba?
bu arada umutlum beklenmeyen adet tarihim 17 ŞUBAT YİNE PERŞEMBE İNŞ. GELEMZ.
Bİ SORU DAHA MERYEM SÜRESİNİ OKUYAN VARMI ARANIZDA? adet olunca nasıl yapıcaz başkasına okutsam yine suyamı okutucam. benim okuduğum kitapta her günn suya okunup içilir diyo böyleyse yanımda kise yokkki kime okutup suyunu içem ben bilen var mı?
çatlatma iğnesi sonrasında kahverengi akıntısı olan varmıı
benim bugün iğneden sonra 7. günüm dün akşam kahverengi bi akıntım olmuş sabah yoktu ve hala yok neydi anlamadım seninde mi oldu
canım senin adet tarihin ne zaman tam olarak bi idrar testi yap istersen yakınsa herşeyin hayırlısı tabiki
haklısın canım..küçük yerlerde bu tür sıkıntılar oluyor..bizde eşimin testlerini yaptıramadık burda..başka il e gitmek zorunda kaldı...hayırlısı olsun...bu arada 60 milyon cıktı..az mı acaba ya...
az önce yaptım ıdrar testını negatıf cıktı bugun ıgne vurulalı 17 gun gectı yanı 32.gun neyse bakalım hayırlısı olur ınş:85:[/QUO
hep böylemi adetlerin süre olarak yani değilse günün geçmiş yani var sende bence gebelik inşaallah
!!!!!!!!!!!!!!!!!TECRÜBELİ ARKADAŞLAA BİR SORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adet olunca dr gittim bugün. erkn oldum hatta kistim varmı diye merak ediyordum bi tane 6mm bi kist kalmış galiba buda gelişmeyen 15 mm yumurtam diye tahmin ediyorum. neyse bana dediki kistin büyük olmadığı için tedaviye devam ve bu ay 2. klomenkullanıcam. tecrübeli olanlara sorum böyle kisdti küçük olup yine dr ilaç veren varmı acaba?
bu arada umutlum beklenmeyen adet tarihim 17 ŞUBAT YİNE PERŞEMBE İNŞ. GELEMZ.
Bİ SORU DAHA MERYEM SÜRESİNİ OKUYAN VARMI ARANIZDA? adet olunca nasıl yapıcaz başkasına okutsam yine suyamı okutucam. benim okuduğum kitapta her günn suya okunup içilir diyo böyleyse yanımda kise yokkki kime okutup suyunu içem ben bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?