Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

evet ya..ben de cok sabırsızlandım...inşallah güzel haberlerle gelirsin..hep beraber paylaşırız mutluluğunu..canım ya.........hadi hayırlısı.............

canlarım bnm cok sağolun hepiniz bırazdan hazırlanıp cıkcaz ayaklarımda hıc gıtmıyo ama bakalım hayırlısı ıns:18:

Arkadaşlar ben dün çatlatma iğnemi oldum ama bende hiç tık yok sancı falan oluyor demiş bazı arkadaşlar ama ben hiçbişi hissetmiyorum...acaba bir tane yumurtam vardı ondan olabilirmi.. Bende bi sorunmu var.

etkisini henüz göstermemiştir benim 3 yumurta gelişti 2 tanesi 15 mm 1 tanesi 20 mm doktor 20 mm olan yumurta için çatlatma iğnesi verdi yani bir yumurta daha dün yaptırmışsın hemen başlamadı bendede batmalar

kızlar ya test yapamadık aile hekımne gıttık yoktu doktor neyse kan vercem dedım gebelık ıcın pazartesı dedıler bugun gıtmıs artık kanlar bızde hastaneye gıdelım dedık hastanedekıde bozuk onlarda bıze yolluyolar dedıler
eşimin tanıdıkları vardı onlara baktık kanlar nereye gıtmısse bızde oraya goturelım dıye hıcbırınıde bulamdık off ilçede yasamanın sıkıntıları neyse artık vardır bundada bı hayır :85:

!!!!!!!!!!!!!!!!!TECRÜBELİ ARKADAŞLAA BİR SORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adet olunca dr gittim bugün. erkn oldum hatta kistim varmı diye merak ediyordum bi tane 6mm bi kist kalmış galiba buda gelişmeyen 15 mm yumurtam diye tahmin ediyorum. neyse bana dediki kistin büyük olmadığı için tedaviye devam ve bu ay 2. klomenkullanıcam. tecrübeli olanlara sorum böyle kisdti küçük olup yine dr ilaç veren varmı acaba?
bu arada umutlum beklenmeyen adet tarihim 17 ŞUBAT YİNE PERŞEMBE İNŞ. GELEMZ.

Bİ SORU DAHA MERYEM SÜRESİNİ OKUYAN VARMI ARANIZDA? adet olunca nasıl yapıcaz başkasına okutsam yine suyamı okutucam. benim okuduğum kitapta her günn suya okunup içilir diyo böyleyse yanımda kise yokkki kime okutup suyunu içem ben bilen var mı?

mehaba canım sen nerde yaşıyorsun? ilçe falan demişsin merak ettimde. birde dediğin gibi vardır herşeyde i hayır onun için adet gününün tam geçmesini beklesen daha iyi olur. kaç gün var bilmiyorum ama bi ka.ç günde daha sabret inş.

canım boşver ptesi yaptırırsın.günün ne zamandı ki?istersen eczaneden idrar testi alıp yap.tabi günün geçtiyse.

evt var herseyde bı hayr bakalım cnm nasıl gececk bu ıkı gun eger hamıle deılsem olurum inş bı an önce adet :85:

bişy olmaz tatlım merak etme.zaten pkolu bayanlarda bunlar hep oluyo.duayı da ilk defa duydum

canım senin adet tarihin ne zaman tam olarak bi idrar testi yap istersen yakınsa herşeyin hayırlısı tabiki

benim bugün iğneden sonra 7. günüm dün akşam kahverengi bi akıntım olmuş sabah yoktu ve hala yok neydi anlamadım seninde mi oldu

evet canım çamaşımım bakmış azcık wcde tuvalet kağıdına da geldi dün iğne yaptırdım bugün oldu ama

haklısın canım..küçük yerlerde bu tür sıkıntılar oluyor..bizde eşimin testlerini yaptıramadık burda..başka il e gitmek zorunda kaldı...hayırlısı olsun...bu arada 60 milyon cıktı..az mı acaba ya...

Son düzenleme:
hep böylemi adetlerin süre olarak yani değilse günün geçmiş yani var sende bence gebelik inşaallah[/QUOTE]

ayy cnm agzından bal damlıyo inş dediğin gibidirde sanmıyom ama ya bellı olmuyo bazen gununde oluyo bazen bıkac gun atıyo ılerı normalde telaş etmm ama doktor bana ıgneyı 11.gunumde yapmıştı ama yaptıgı gun bugunu 14.gun saycaz demıştı o benım kafamı karıstıran neyse beklıyelım ıns hayırlısı olur hepimiz için

geçen ayda bende küçük bir kist vardı ama tedaviye ara vermedik dr o gider dedi,tedavi sırasındada kistin gittiğini gördük büyük kistlerde sorun oluyor galiba,Meryem suresinide adetten kesilmiş birine okutman gerekirmiş diye biliyorum çünkü ara verilmemesi gerekiyor menopoza girmiş biri okuyabilir.Allah tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…