o rahim filmini doktor hangi aşamada istiyor bende merak ediyorum.. benden böyle bir talebi olmadı. bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim..
:dance: kızlaaaaaaaaaaaar hamileyyimmmm :teytey: Allahım şükürler olsun sonunda oldu inanamıyorummm :sm_cool: bugün 3.günüm test yaptım pozitif çıktı 2. dakikada belirdi hemen daha öncede yazmıştım bi saat sonra çıkmıştı ikinci çizgi adet günümde bugün test alıp yaptım hemen çıktı 2. çizgi kan testi yaptırdım pozitif değerim 576,10 :lepi: inanamıyorum hala klomen kullanmıştım bu ay ve ilk ayımdı önce bi düşük yaşamıştım hihoyyyt Allahım ne olur bebeğimi sağlığıyla kucagıma almayı nasip et bu defa ayyyyy şoktayım :dance: dua edin kızlar bebeğimi bu defa kucagıma alayım uzun bi bekleyişten sonra geldi meleğim :lepi: çok şükğr Allahımmm
slm sende pko ne zamndan berı var canım
kızlarrrr doktora gittim ama bana bu sefer başka bir ilaç verdi .
serophene....klomenden biraz daha etkili dedi.
haftaya da folikül takibine başlayacak
yaaaaa bu serophene ne yaaaaaaa
4 klomenden sonra bunu mu öğrnim şimdi?????
bu sayfada gonaphene yazıyo onla eşdeğer bir ilaç mı acabaaaaaa?????
kullanan bilgisi olan varsa bişeler yazarsa sevinirim...
kızlarrrr doktora gittim ama bana bu sefer başka bir ilaç verdi .
serophene....klomenden biraz daha etkili dedi.
haftaya da folikül takibine başlayacak
yaaaaa bu serophene ne yaaaaaaa
4 klomenden sonra bunu mu öğrnim şimdi?????
bu sayfada gonaphene yazıyo onla eşdeğer bir ilaç mı acabaaaaaa?????
kullanan bilgisi olan varsa bişeler yazarsa sevinirim...
canım bende serephone kullandım dr burada en ii dr zaten klomenmiş oda bana bunu verdi ilk kullanmam bakalım etkisi beni mahvetti bünyeden bünyeye göre degişir belkide hala basım döner midem bulanır yarın benim kontrol var bakalım günde 2 tane alıcan dimi sende 5 günde bitcek ben adetin 3 günü basladım kullanmaya bakalım hakkımızda hayırlısı olsun......
önceden serophene kullandın şimdi klomen yanlış anlamadım di mi??
kaç kere kullanmıştın senophene?
ben önceden 4 klomen şimdi senophene kullancem.
evet canım adetin 3. günü günde 2 tane toplamda 10 adet.
bakalım yaaa
çatlasın artık şu yumurtalar
patlasında minik kuşlar temellerini atsınlar...
serophene klomenin bir eş değeri farklı değil yani ben ilk onu kullandım arada fark yok ikiside yumurta gelişimi ve çoğul yumurta sağlıyor kullan bakalım canım inş bu ay olurr
serophene klomenin bir eş değeri farklı değil yani ben ilk onu kullandım arada fark yok ikiside yumurta gelişimi ve çoğul yumurta sağlıyor kullan bakalım canım inş bu ay olurr
inşallah canım hayırlısıyla gelir bebişler bende yeni dr tedavisine basladım işte ilk defa aldım daha önce hiç kullanmadım ilaç serephone aldım yarın kontrole gitcem dr cumartesi gittim ilaç kullandıktan sonra baktı alttan muayene ediyo hep zaten sag yumurtandan ümitliyim dedi carsamba tekrar bi gel dedi yarın 13 günüm olucak satım yani bakalım ne dicek canım....:sinifsinif:
bana da 26 sında bakacak.
benim de genelde sağ yumurta çalışıyo mu neee
neyse sen en azından yarın gideceksin inş. yumurtan bağırır "ben büyüdüm çatliceeemmmm" diyeee.
merhaba hanımlar:ben birşey soracaktım.bende bir kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım kaliteli iki yumurtam oluşmuştu ama tutmadı.dr kendi başına ilaçsız dene dediler.ama ben bi sene sonra tekrar başlamak istiyorum.bu klomeni çat.iğnesiz kendi başına kullansak olur mu?dr da danışcam ama ben sadece ilaç olayını istiyorum adetlerim çok düzenli kendiliğniden çatlarlar herhalde.çat.iğnesi için hastaneler çok uğraştırıyo.yok onaylat yok rapor çıkart.onun için sıkıyo insanı.
ne zamandır olduğunu tam olarak bilmiyorum ama ben şimdiye kadar hiç düzenli regl olmadım. doktora da 7-8 yıldır gitmiyordum. 15 aylık evliyim. 6 ay önce çocuk yapmaya karar verdik doktora gittim bilgi edinme amacıyla tabi bi de adet düzensizliği için ilk gittiğim doktor bana gayet sağlıklısın hamile kalmaman için bi neden yokdedi ve folik asit verdi. ben doktorlara pek güvenmediğim için başka bir doktora daha gittim o da pko olduğumu söyledi. teyit etmek için başka bir doktora daha gittim. o da aynısını söleyince pko olduğuma kanaat getirdim:) bu doktor bana klomen verdi ama yumurta takibi yapmadı bende araştırmalarım sonucu bu ilacın takibinin yapılması gerektiğini öğrendim başka bir doktora gittim benim yumurtalarımı takip edin diye:)) şimdilik memnun gibiyim doktorumdan. serophene kullandım bu ay 1 adet yumurta oluşmuş ama 11 mm dedi yani küçükmüş. birazdan gidip progesteron sonucumu doktoruma göstericem bakalım ne durumdayım...inş hayırlı haberler verir(
kızlar doktordan geliyorum bu ay gene klomen deniyoruz ve rahim filmi istedi.
yaptırıcam ama bi yandanda korkuyorum anestezili olacakmış.
allah razı olsun canım arkadasım benim evet telefonda da bahsettigim gibi bi ümit bakalım bekliyoruz canım hayırlısıyla inşallah hepimiz hamile kalırız ve hayırlı haberler vermeyi nasip eder rabbimm inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?