Kaçıncı klomen ayın cnm?Ben 2. ayımdayım.3. den sonra rahim filmi isticem demişti benim doktorum.seninde aynı mı merak ettim?
Bende klomen kullanıyırum cnm.Benim 2. ayım dozaj arttırdık.Günde 3 tane içiyorum bu sefer Senin kaçıncı kolmen denemen ?kaç tane alıyosun günde?
hayırlı geceler herkeseeea.s.
bende bugün dr gittim yumurtan olusmus calışmalara baslayın cumada itibaren dedi bakalım bekleyip görücez inşallahhh:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
hayırlı geceler herkeseeea.s.
bende bugün dr gittim yumurtan olusmus calışmalara baslayın cumada itibaren dedi bakalım bekleyip görücez inşallahhh:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
birde reçetesiz sadece eczaneden alıp kendimiz kullanabiliyo muyuz?çatlatma iğnesi falan olmadan
slm kızlar
bende salı gıttım doktora.2 yumurtam olusmus.bırı 10 dıgerı 13 mm.cumaya kadar buyur dedı doktor.cuma tekrar cagırdı.eger olgunlasırlarsa ıgnemı verıcek.ama ıkısıde aynı anda catlamayabılırlermıs.o yuzden bu ay 2 tane catlatma ıgnesı olabılırmısım ben.sıze bır sey sorcam.ıgneden sonra 36.saat mı ılıskıye gırıyorsunuz? yoksa o 36 saat ıcınde herhangı bır saat mı?bazı yerlerde okudum kafam karıstı benım.acaba ben yanlıs mı yapıyorum kı tutmadı benım 2 aydır.bu ay nasıl calısmalıyım ben ya?
ewt benımde oyle oldu gecen ay.3oolgun yumurtam olunca agrılı oldu bıraz ılıskı.bende hep 36 saat olunca denedım ama bır arkadasa doktor ıgneyı vurdugun gunde ılıskıye gır demıs.bana ıgneden bır gun once sonra ıgne oluncada 36.saat sonra demıstı.ne bılım bende bu sefer dıger sekılde denıcem herhalde bakalım.sen ne zmandır bebek dusunuyorsun? ıkıncı olacak herhalde klomen?
anladım cnm ama ıste ıkı aydır oyle yapıyorum.bosa gıttı o kadar yumurta.ne dıyım valla bılemıyorum artık ama cok yoruldum ben bu ıste.bu ayda olmazsa bırakıcam tedavıyı artık.kendı halıne bırakıcma bır sure.psıkolojım alt ust oldu resmen ya.
evet nazliki bana dr klomeni bıraktırmştı bir sene önce.yani gerek bile görmedi ben başka dra gidip gene şansımı denemek istiyorum Allah ın izni ile işte ikinci olacak ben iki sene önce 3 erken düşük yaşadım ve olmuyo iki senedir ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?