- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
tebrikler canım çok sevindim yeni gördümm Allahım kucağına almayı nasip etsin inş hepimize salihli evlatlar nasip eylesin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy hayatım olur mu hiç???
iğnenin ne zaman vurulacağı yumurta takibinden sonra belli oluyor.
klomen kaç tane hangi gün doktordan doktora değişiyor .
bence sen asla böyle birşey düşünme
Allah korusun yanlış birşey olur. kaş yaparken göz çıkarırsın sonra bu rapor onay işlerinden daha da fazla başını ağırtır.
ben acizane doktordan habersiz klomen çatlatmayı bırak bi ağrı kesici bile kullanma derim...
inşallah canımmmm Şeniz
karar verdim kilo vercem 10 kilo, bu kiloları verirsem pco kendiliğiden geçiyormuş, bide şişmanlık erkeklik hormonu salgılatıyormuş, kızlar kilonuz varsa sizde zayıflayın,
günüm geçti ama idrar testi negatif 4 gün daha beklicem,
ah canım sorma banada dr zayıfla dedi aslında ben iri duruyom biraz boyumda uzun kilolu deilde her yerim bir yaniii göbüşüm var üst tarafım bende yesil cay içmeye basladım dünden beri bide yürümeye calışıom ama bakalımm düşükten sonra kilo aldım dahada kaldı 5 haftalıktı gecen yıl eylülde yapmıstım :gitme:
bankada çalışıyosan çok streslidir, yoğun, bankada gebelik problemi yaşayan çok arkdaşım var, iş koşullarıda etkiliyor,
yeşil çayı günde 1 bardaktan fazla içme ,hamşle kalırsan zararı olabilir,
bebeğin neden düşmüştü, normal yoldan mı olmuştu
kızlar doktordan geliyorum bu ay gene klomen deniyoruz ve rahim filmi istedi.
yaptırıcam ama bi yandanda korkuyorum anestezili olacakmış.
slm arkadaşlar son adetim ekim 3te farlutal kullanarak geldi.gittiğim drlar kist olduğunu söyledi genelde farlutal verip adetin gelmesini sağladılar.geçenlerde gittiğim dr polikistik over sendromu olduğunu söyledi çocuk isteği olduğu için doğum kontrol hapı vermedi.klomen verdi.yumurtalarımın klomene rağmen adetin başındaki boyutlarda ve dirençli olduğunu gelişmediğini söyledi.fakat pazartesi gittiğimde 1 yumurtanın büyüdüğünü hafif bir çatlama olduğunu iğne yapmayacağını söyledi fakat kasığımda çok ağrı var ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olur musunuz
14 aylık evliyiz hiç korunmadık evlendikten 6 ay sonra dr gittik bir problem yok yumurtalıkların iy çalışıyor dedi eşime baktı ondada sorun çıkmadı klomen ile seropone çatlatma iynesi vuruldum 3 kere bir sonuç alamadık dr bir ay dinlen dedi 3aydır dinleniyorum sonunda rahim filmi istedim oda tmm öbür ay gel çekelim dedi adetin 2 günü bilmediğim için size sormak istedim
:uhm:
karar verdim kilo vercem 10 kilo, bu kiloları verirsem pco kendiliğiden geçiyormuş, bide şişmanlık erkeklik hormonu salgılatıyormuş, kızlar kilonuz varsa sizde zayıflayın,
günüm geçti ama idrar testi negatif 4 gün daha beklicem,
kızlarr kuzucum umutlum lısteye ekleyın beni 18 kasım yenı adet tarıhım
canım inş. kasım ayında müjdeli haber sırası bizde olur...çalışmalara devam:hulya:
inş canım inşşşşş :1hug:bu ay hayırlı ay olsun inş bıızm için.cuma gunu klomene baslıcam tekrar allahımm nolur hayırlıysa buu ay olsunnnn:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?