günaydın arkadaşlar ben sabah test yaptımmmm hamileyimmmmmmkuzummm valla aralık listesinden silme iyi olmuş hee
Bu süüpeeerr bi habeer Defhneciğiiiim.Allah nazarlardan saklasııın, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahh. Uzuuuun, sağlıklı bir ömrü olur inşalahh, analı babalı büyüür meleğin. Yaaa uzn zamandır halay çekemiyorduuukk şöyle sabah sabahh bi halay çekem barii
--------------------------------------------------------------------------------
[/COLOR][/B]
Defhneciğiim seni kasım ayı listesine ben almıştım, hamile listesine almak da bana kısmetmişş. Tekrar hayırlsı olsun arkdaşım.Neyle hamile kaldığını yazarsa eklerim gülüm. :13:
Canım ben 3 defa kullandım klomen günde 2 taneydi. 2 tane bana yetiyor, 1 tane de olsa yumurtam oluşuyordu. 2. defa serophene diye bi ilaç içiyorm geçen ay yumurtalarımı büyütmedi, ona rağmen bu ay da günde 2 tane verdi doktorum. Demek ki sein doktoru 3 tanenin sana daha iyi etki edeceğini düşünmüş. Ben her seferinde adetimin 5. günü başladım ilaca. İnşallah bu ay son klomen kullanışın olur, hemencik hamiş kalırsın.kızlar siz günde kaç tane içiyorsunuz ve kaçıncı günü başlıyorsunuz doktor 3 e çıkardı bende
sağol canım benimmmmminşallahhhhh tez zamada kendini de hamişler listesine eklersin. klomen yazabilirsin canım bu ay klomen kullandım sadece
günaydın arkadaşlar ben sabah test yaptımmmm hamileyimmmmmmkuzummm valla aralık listesinden silme iyi olmuş hee
Klomen diye yazdım gülüm. Anlatsana biraz, idrar testi mi yaptn, ikinc cizgi hemen belirdi mi? İnşaalllaaahh kendi ismimi de eklerim gülüm yaa. Tam 32 ay olduu bebek beklemeye başlayalı
canımmmmmmmm gozun aydınn tebrıklerrrrrrcok sevınsdım bakk ıcım rahat etmedı aralıkta demek bundanmışşş Rabbım saglıgıyla hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inşşş
burayı bızlerı bırakma ama baska topıclere gıdıppp
sağol kuzucummmmmmmmyok kuşum buralardayım hep inşallah
evet dr sana bu ay uıtsz demıstı dımı bende nedemsıtımmmmmmmmmmmmmm
belı olmz bana neler dedılerrrr dıee
ayyyyy cok guzel yaaa
benim problemim yok dedi dr lar sebepsiz kısırlık.Ama en zoruda bu heralde, sorun olsa bişiler yaparsın ,tedavi olursun ben horon fazla almaim diye erteleye erteleye bu güne geldik.Yaş lar geçiyor artık ucundan tutmamız lazım. bide benim reglim hiç günü aksamazken şu anda 4 gün geçti.Tabiki boşa heves leniyorum biliyorum ama umut işte. ararken gebelik mebelik falan sizi buldum lütfen banada arkadaş olunnnnn
bende çok tebrik ederim darısı bizlerin başına inşalllahhhhh
evet canikom yaaa çok tuhaf hala kendim bile inanamıyorum ya rüya gibi
bende klomen kullanmıştım ama merak ettiğim bu ilaç yumurtalıkları çoğaltıyor mu? yada büyütüyor mu??? mesela normalde kaç yumurta olur ben doktora gittiğimde 9 yumurtan var dedi klomen vermişti... Hala kesin sonucu alamadım hafta sonu kısmetse öğrenicem ama klomenin ne işe yaradığını tam anlamışta değilim doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?