Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim sogan rahmini temizlemis demekki, benimde ilk ay kullandiktan sonra adet zamanim geldiginde 2 gun koyu kahvrenegi akinti geldi sadece. O da yumurtaliklarin veya rahminin temizlendigi anlamina geliyor.
Insallah canim ise yaramistir. Benim adetim kisa surdu ve adet sonrasi hamile kalmisim. Ins sende de olur canim hadi hayirlisi... Bekle bakalim ne zaman bitecek adetin ??

Canım bu soğan suyununu anlatan dr akıntı olacağınıda söylemişti ama senin dediğin gibimi bilmiyorum inşallah faydası olmuşturda kistlerden kurtulmuşsundur

ay canım inşallah faydası olmuştur ve içim temizlenmiştir ve bu ay hepimiz hamiş oluruz inşallah....ALLahım sen duy sesimi ne olur bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver:Saruboceq:

Canım bu soğan suyununu anlatan dr akıntı olacağınıda söylemişti ama senin dediğin gibimi bilmiyorum inşallah faydası olmuşturda kistlerden kurtulmuşsundur

canım adet olmadan önce aşırı akıntım oldu sarı renkli filan ama bu cisimm adetim başladıktan sonra oldu.dediğn gibi inşallah şu kistlerden kurtulmuşumdur.........................

canım ya sende olduğu gibi benim adetimde kısa sürdü 6 gün olurdu normalde,4 günde bitti oda normalden daha az yoğunlukta geçti.ilk gün dediğim gibi bişey düşmüştü.sonrasıda azar azar oldu.ve dörtte bitirdik.inşallah bende senin gibi bu ay hamile kalırım.ama senin tedavide vardı ek olarak.neyse inşallah bu ay hepimiz için çok güzel bi ay olur.....................

güçlü canım ben bu ay 4 gün sürdü demiştim ama bugün birazda yoğun stresten azda olsa bi miktar kanamam daha oldu bakalım hayırlısı....hepimiizin Allah yardımcısı olsun..............

Ben 43 yaşındayım.pregnyl igne vuruldum.36saat sonra eşimle birlikte olduk.ikiayda klomen hap kullandım.henüz hamele kalamadim.bu igneyle hamile kalan varsa haber versin lütfen yoksa kafayı yıcem

şekerr kafayı yemeye gerek yok bu sitede bu yolla hamile kalan çok kişi var mesala güçlü ecemecem gibi inşallah senin ve tüm isteyen arkdaşların yüzü güler

Ben 43 yaşındayım.pregnyl igne vuruldum.36saat sonra eşimle birlikte olduk.ikiayda klomen hap kullandım.henüz hamele kalamadim.bu igneyle hamile kalan varsa haber versin lütfen yoksa kafayı yıcem

canım moralini bozma bu yolla benim bikaç ay içinde hamile kaldığğını bildiğim arkadaşlar var.otrivelle-klomen kullananlar bölümüne bi göz at liste var hamile kalanlara ve bekleyenlere ait ve bence yabana atılmayacak bi hareketlilik var orda.Allah yardımcımız olsun...............

Ahsenecem insallah canim ins iyi haberler verirsin bize b u aydan sonra hamile kalirsin belki bende de oyle olmustu ya hadi hayirlisi

Allahim isteyen herkezi evlat sahibi yapsin ne kadar zormus cocuk sahibi olmak bu kadar zorlanacagimi bilmiyordum istemeyeni evlat sahibi yapar bize de arattirir .Bana soran herkeze ben daha dusunmuyoruz diyorum bilmiyorlarki gercegi kimseye de anlatamiyorsun derdini Allahim sen bize yardim et...:ecrin_bebek:senağlama

slm kızlar bende klomen kullandım 8 gün önce prengly iğnemi vurundum bugün ilişki sırasında pembemsi çok az bir kanamam oldu adet kanı gibi değildi sizce neden böyle olmuştur daha adetime 7 gün var cevaplarınızı bekliyorum

inşallah yerleşme kanamasıdır canım ama hayal kırıklığına uğramamak için beklemek en güzeli...

inşallah yerleşme kanamasıdır canım ama hayal kırıklığına uğramamak için beklemek en güzeli...

ahsencem canım ben dayanamadım bugün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sence hamilemidirim sağlık ocağına gittim kan tahlili için evde test yaptığımı çok silik çıktığını söyledim gebelik yeni oluşabilir dediler 10 gün sonra gel dediler inşallah hamiledirim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mirmirmirmir:sm_cool:

adetine okadar gun kala yapmis oldugun test ins yaniltmaz seni canim.. Ne olur ne olmaz sen yinede kotu habere hazirlikli ol Ama insallah test dogru cikar

Son düzenleme:

canım inşallah hamilesindir ama iğnenin etkisinden testte pozitif çıkabiliyormuş.belli bir gün sayısı vardı iğneden sonra beklenmesi gereken ama tam hatırlayamıyorum.bilen arkadaşlar hatırlatsın lütfen sanırım 14 gündü ama yanlış olabilir tahminim.canım inşallah hamilesindir.ben çok hayal kırıklığına uğradım ve çok yanıldığım oldu bu yüzden seni ümitlendirmek istemiyorum.Rabbim seni ve tüm bekleyenleri mahcup etmez inşallah.sabırla bekle ve kendini çok heveslendirme olur mu.sonra toparlanmak çok zor oluyor çünkü.......Allah ım hayırlısıyla hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…