kızlar ben dün adet oldum.akşam yumurtalığımda va karnımda ki çok kötü bir sancı sonrası tuhaf bi cisim geldi kan pıhtısı fiilan da değil böyle morlu gri li bi rengi var afedersiniz biraz sümüksü bi yapıydı ama tabi ona göre sertti.acaba kismiydi diyorum çünkü sancı sanki yumurtalığımı kazırmışçasına kötüydü.ve o düştükten sonra ağrım çok azaldı.çok merak ediyorum bi fikri olan var mı acaba.
Canim sogan rahmini temizlemis demekki, benimde ilk ay kullandiktan sonra adet zamanim geldiginde 2 gun koyu kahvrenegi akinti geldi sadece. O da yumurtaliklarin veya rahminin temizlendigi anlamina geliyor.
Insallah canim ise yaramistir. Benim adetim kisa surdu ve adet sonrasi hamile kalmisim. Ins sende de olur canim hadi hayirlisi... Bekle bakalim ne zaman bitecek adetin ??
Canım bu soğan suyununu anlatan dr akıntı olacağınıda söylemişti ama senin dediğin gibimi bilmiyorum inşallah faydası olmuşturda kistlerden kurtulmuşsundur
Canim sogan rahmini temizlemis demekki, benimde ilk ay kullandiktan sonra adet zamanim geldiginde 2 gun koyu kahvrenegi akinti geldi sadece. O da yumurtaliklarin veya rahminin temizlendigi anlamina geliyor.
Insallah canim ise yaramistir. Benim adetim kisa surdu ve adet sonrasi hamile kalmisim. Ins sende de olur canim hadi hayirlisi... Bekle bakalim ne zaman bitecek adetin ??
Ben 43 yaşındayım.pregnyl igne vuruldum.36saat sonra eşimle birlikte olduk.ikiayda klomen hap kullandım.henüz hamele kalamadim.bu igneyle hamile kalan varsa haber versin lütfen yoksa kafayı yıcem
Ahsenecem insallah canim ins iyi haberler verirsin bize b u aydan sonra hamile kalirsin belki bende de oyle olmustu ya hadi hayirlisi
slm kızlar bende klomen kullandım 8 gün önce prengly iğnemi vurundum bugün ilişki sırasında pembemsi çok az bir kanamam oldu adet kanı gibi değildi sizce neden böyle olmuştur daha adetime 7 gün var cevaplarınızı bekliyorum
inşallah yerleşme kanamasıdır canım ama hayal kırıklığına uğramamak için beklemek en güzeli...
ahsencem canım ben dayanamadım bugün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sence hamilemidirim sağlık ocağına gittim kan tahlili için evde test yaptığımı çok silik çıktığını söyledim gebelik yeni oluşabilir dediler 10 gün sonra gel dediler inşallah hamiledirim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mirmirmirmir:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?