Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadık hiç UMUDUNU KAYBETME AMA KAFANDAN SİL BEN BU AY ÖYLE YAPTIM RAHATDIM VEDE Bİ DUA VARDI ONU YAPTIM ŞU AN HAMİLEYİM BEN HERKES İÇİN DUA EDİYORUM VEDE İNANIYORUM OLACAK BENDE 5YILDIR BEKLİYORUM ÇOK ACILAR ÇEKTİM 3 TANE MELEGİMİ KAYBETDİM ŞİMDİDE KORKUYORUM AMA ELİMDEN GELENİ YAPCAM HERGÜN İGNE VURULCAM KAN PIHTILAŞMASINI ÖNLEMEK İÇİN ÖNCEDEN BULAMADILAR NEDENİNİ BULSALAR BELKİ BU KADAR ACI YAŞAMAZDIM DUAYI YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIM VARSA GÜÇLÜNÜN KONUSUNA YAZDIM BURAYADA YAZAR ANLATIRIM GERÇEKTEN İSTEK DUASI İNANARAK OKUYAN HERKESİN DİLEGİ OLUYO:CüvCüv:

Merhaba ben aranıza yeni katıldım
bende bugün klomene başladım adet başlangıcından 13 günde pregnyl iğne vurdurucam ilk defa kullanıyorum.
kolmen ve pregnyl ile hamile kalan varmı

Ahsenecem arkadasim seni cok iyi anliyorum canim.. Allahim ins hislerini yaniltmaz ve nisa arkadasimiz gibi insallah seninde mujdeli haberini duyariz yakinda. Dusunmemeye calis bak hepimiz kafamizdan o dusunceleri attigimiz ay gebe kaldik. Allahim vaktini ve zamanini bilir ins seninki en kisa zamanda gerceklesir canim, uzulme olurmu... :1hug:

beyazbeyaz gozun aydin tebrik ederim allahim bebegine sag salim kavustursun ins, cumlemizle beraber kaydirigubbakcemile2

Merhaba ben aranıza yeni katıldım
bende bugün klomene başladım adet başlangıcından 13 günde pregnyl iğne vurdurucam ilk defa kullanıyorum.
kolmen ve pregnyl ile hamile kalan varmı

merhaba duru hoşgeldin bende klomen ve pregnly tedavisi gördüm 3. denememde şimdi hamileyim bu yolla bi çok arkadaş var hamile kalan inşallah sende kalırsın stres yapma sana tavsiyem bu

canım benim rabbim bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.duaların için Allah razı olsun.kafamdan silip atacak oldum bu ay ama bu koku meselesi beni allak bullak etti.hayırlısı olsun hepimiz için.............

canım arkadaşım Allah razı olsun .dualarınızı bekliyorum canım.Rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah........

hamile kalan arkadaşlar bugun ovitrelleyi yapacam bana tavsiyeliriniz varmı ne yapmalıyım bu ay geçen aylardan daha iyi sanırım yumurtalar hangi aralıklarla eşimle beraber olayım varsa önerileriniz bekliyorum

hamile kalan arkadaşlar bugun ovitrelleyi yapacam bana tavsiyeliriniz varmı ne yapmalıyım bu ay geçen aylardan daha iyi sanırım yumurtalar hangi aralıklarla eşimle beraber olayım varsa önerileriniz bekliyorum

bu ay ben igne vurulduktan 24 sat ve 36 saat sonra bi kaç saat aralıklarla bi kaç defa ilişkiye girdik ama bu ay diger aylara oranla rahatdım vede diger günler gün aşırı dedi doktor

Canım mrb.Mesela bugün iğneyi oldun,bugün ve yarını kaçırma hatta ertesi günüde..
Sonraki günler gün aşırı..Ben pregnly olmuşdum ama o ay kalmadım sonraki ay sadece klomen ve progestan kullandım kaldım hamile..
Umarım hemen hamile kalırsın..

bende sizin söylediğiniz gibi biliyorum ama doktor bugun gerek yok dedi yarından ,itibaren gün aşırı on gün dedi kafama taklıldı bu ikinci doktorum ilkide iğneyi yaptın gün ve ertesi üç gün demişti ii tavsiyelerinizi dikkate alacam teşekkürler

canım yumurtalıklar 19 mm olunca igneyi vuruyo benim doktorum adetin ilk gününden hesaplıyo 3. veyahut 5. günü klomen veriyo yumurtalıklar büyüyünce yani 19mm yi geçince ignemi vruluyorum buda adtin 13. gününe denk geliyo seninki iyi bilmiyorum ama karşılaştırma yaparsın belki ancak bukadar yardımcı olabilecem kusura bakma herşey gönlünce olsun

cok saol tatlımm teşekkkr edrmm.....inşşş sennde gönlnce olsnn cnm bnm

arkadaşlar merak ettiğim bi konu var iğne tedavisine hangi durum karşısına karar verdiniz yani ben ilk defa bu ay klomen kullandım ve dün progestron testi yaptırdım sonuç 25 çıktı ama doktorum bişey demedi bidaha ki adet dönemini bekle dedi sadece

nisa3 nekadar yararlı olur bilmem ama .,benim kuzenimdede vardı puhtılşama
igneleri oldu. şuanda üniv. giden 2 oglu var hemen hamile kaldı öncesinde.4 bebegini 6 ay oldu kaybett. ignelerden sonra hemen hamile kaldı 9 ay boyunca hep yattı.ankarada tedavigörmüştü ozamanlar.
inaşala hayırlısı olur senin için .
duayı bana özel msj olarak atarmısn teşekkürler

günaydın herkese arkadaşlar;

bu klomen ve pregenyl iğne ile ilk ayda hemen hamile kalan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…