arkadaşlar ya ben bugün çok tuhaf şeyler yaşadım bi anlamda veremedim şu an beni en iyi siz anlarsınız.bugün harıl harıl temizlik yapıyorum ama içime öyle bi his geldi ki,sanki bebeğimin kokusu burnuma geldi .ona öyle bi hasret duydum ki o anda.gözyaşlarımı tutamadım.yavrum neden anneni bu kadar üzüyorsun gel artık ne olur diye yalvardım.sanki bi boşluğa düştüm.sanki o bir yerlerde beni annesini bekliyor.ya bu o kadar tuhaf bişeyki şu an bile kendimi tutamıyorum.anne olabilecekmiyim acaba..Allahım sana sığınıyorum sen hepimizin yardımcısı ol inşallah............
Merhaba ben aranıza yeni katıldım
bende bugün klomene başladım adet başlangıcından 13 günde pregnyl iğne vurdurucam ilk defa kullanıyorum.
kolmen ve pregnyl ile hamile kalan varmı
kıslarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadık hiç UMUDUNU KAYBETME AMA KAFANDAN SİL BEN BU AY ÖYLE YAPTIM RAHATDIM VEDE Bİ DUA VARDI ONU YAPTIM ŞU AN HAMİLEYİM BEN HERKES İÇİN DUA EDİYORUM VEDE İNANIYORUM OLACAK BENDE 5YILDIR BEKLİYORUM ÇOK ACILAR ÇEKTİM 3 TANE MELEGİMİ KAYBETDİM ŞİMDİDE KORKUYORUM AMA ELİMDEN GELENİ YAPCAM HERGÜN İGNE VURULCAM KAN PIHTILAŞMASINI ÖNLEMEK İÇİN ÖNCEDEN BULAMADILAR NEDENİNİ BULSALAR BELKİ BU KADAR ACI YAŞAMAZDIM DUAYI YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIM VARSA GÜÇLÜNÜN KONUSUNA YAZDIM BURAYADA YAZAR ANLATIRIM GERÇEKTEN İSTEK DUASI İNANARAK OKUYAN HERKESİN DİLEGİ OLUYO:CüvCüv:
Ahsenecem arkadasim seni cok iyi anliyorum canim.. Allahim ins hislerini yaniltmaz ve nisa arkadasimiz gibi insallah seninde mujdeli haberini duyariz yakinda. Dusunmemeye calis bak hepimiz kafamizdan o dusunceleri attigimiz ay gebe kaldik. Allahim vaktini ve zamanini bilir ins seninki en kisa zamanda gerceklesir canim, uzulme olurmu... :1hug:
hamile kalan arkadaşlar bugun ovitrelleyi yapacam bana tavsiyeliriniz varmı ne yapmalıyım bu ay geçen aylardan daha iyi sanırım yumurtalar hangi aralıklarla eşimle beraber olayım varsa önerileriniz bekliyorum
hamile kalan arkadaşlar bugun ovitrelleyi yapacam bana tavsiyeliriniz varmı ne yapmalıyım bu ay geçen aylardan daha iyi sanırım yumurtalar hangi aralıklarla eşimle beraber olayım varsa önerileriniz bekliyorum
Arkadaşlar,
Bu yumurtlama tedavisi peş peşe yapılabilir mi?
yoksa arada bir ay boşluk olmalı mı?
En fazla kaç defa yaptırmalı?
kıslarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok saol tatlımm teşekkkr edrmm.....inşşş sennde gönlnce olsnn cnm bnmcanım yumurtalıklar 19 mm olunca igneyi vuruyo benim doktorum adetin ilk gününden hesaplıyo 3. veyahut 5. günü klomen veriyo yumurtalıklar büyüyünce yani 19mm yi geçince ignemi vruluyorum buda adtin 13. gününe denk geliyo seninki iyi bilmiyorum ama karşılaştırma yaparsın belki ancak bukadar yardımcı olabilecem kusura bakma herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?