bende bulanti yok ama kokulara karsi cok rahatsiz oluyorum midem hafif bulaniyor ama kusmuyorum. SIK SIK Acikiyorum. Bunlarin disinda bir sorun yok allaha sukur. Benimki 5 haftalik 6ya giriyor olabilirim nekadarlik oldugunu bilmiyorum ama gecen hafta kan degerim 689,49 idi yani 5 haftalik oluyor bu. Seninki ilk kan tahlilinde nekadardi ??
Allahim sorunsuz hamilelik versin cumlemize ins.
malisef canım hasta oldum şubat 28 çekiyordu evet o yanılttı neyse sağlık olsun bilmiyorum ara versemmi devammı etsem demeyin pes etmek yok diye pesten değilde 2 aydır yoruldum nebileyim arkadaşım işte öyle
amin canım. Rabbim olmayan herkese versin. ben kan değerimi hatırlamıyorum ama ultrosonda boyutunu ölçüyorlar benim 9 hafta 3 günlük . kendine iyi bak.yorma kendini ve sakın ağır kaldırma 3 aylık dönemde öpüyorum
Günaydın arkadaşlar ben bu ay hiç ilaç kullanmadım ama karnım aynı iğne kullandığım zamanlardaki gibi ağrıyor neden acaba bu konuda bilgisi olan varmı
Yumurtaliklarin harekete gectiginden olabilir canim.. Adetin geciktiyse doktora bir gorun, KASIK AGRISI mi cekiyorsun?
arkadaşlar nerelerdesiniz ?ben giremedim bir süredir.2 haftaya kadar 3 aylık hamileliğim bitcek Rabbim in izniyle. buraya sık sık giriyorum size bakmaya. çünkü ben daha önceleri bu siteye girdiğimde hep bi umut arardım tek tek bütün sayfaları okurdum acaba klomen ve pregnyl kullanıpta hamile kalan var mı diye? eğer biri olduysa çok sevinir içimde mutluluk duyardım umutlanırdım.şimdi ben hamileyim. buraya ara sıra uğrayıp size bi kaç cümle yazıyorum böyle işte. umudunuzu sakın yitirmeyin ben tedavi sürecimin sonunda hamile kalabildim. demekki herşey mümkün. üstelik ben yıllarca adet olamıyordum. Allaha a dua ediyorum her gün. Rabbim sizede nasip etsin diye. çünkü bu duyguyu iyi biliyorum. sakın pes etmeyin. ve sakın üzülüp stres yapmayın ben inanıyorumki çok güzel çok iyi anneler olacaksınız ve hepinizin bebeği olacak. sadece sabır. hepinizi öpüyorum.
Ahsenecem cok sevindim canim ins. hislerin sen yaniltmaz canim. Sogan kuru baya etkili oluyor iyiki basladin ve en kisa surede sonuc alirsin ins. canim... Hadi iyi haberlerini bekliyoruz canim..
Kafani rahat tut fazla dusunmemeye calis bak o ay hamile kalirsin tamammi. Stres yapmayacaksin hadi kolay gelsin arkadasim
ahsen cim ben soğan kürünü iki ay yaptım ama bana bir etkisi olmadı belki bendeki kistleri eritemedi sendeki polikistikmi yoksa iğnelerin yaptığı kist mi
canım ben etrafımdakı hamılelerden bılıyorum ıdrar tahlılı yanıltabılıyor en ıyısı kan tahlılı bence kana guven kı umarım gebesındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?