Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım. Rabbim olmayan herkese versin. ben kan değerimi hatırlamıyorum ama ultrosonda boyutunu ölçüyorlar benim 9 hafta 3 günlük . kendine iyi bak.yorma kendini ve sakın ağır kaldırma 3 aylık dönemde öpüyorum

malisef canım hasta oldum şubat 28 çekiyordu evet o yanılttı neyse sağlık olsun bilmiyorum ara versemmi devammı etsem demeyin pes etmek yok diye pesten değilde 2 aydır yoruldum nebileyim arkadaşım işte öyle

üzüldüm ben hamile olduğunu düşünüyordum,herşeyin hayırlısı bu ay olmassa öbürkü ay Allahın izniyle bizde anne olacağız

Turkan canim gecmis olsun bu ay olmadi ama insallah onumuzdeki ay allahim guldurur yuzunuzu canlarim. Allahim gonlunuze gore versin Kimseyi evlatsiz koymasina:Saruboceq:

Cok sagol canim dikkat ediyorum agir kaldirmiyorum kesinlikle. benim bebiste 6 haftalik.
Ins allahim bebegimin sagligini sihhatini korusun ve kucagima almayi nasip etsin su 3 ay bi dolaydi allahin izniyle....insan tedirgin oluyor..

Günaydın arkadaşlar ben bu ay hiç ilaç kullanmadım ama karnım aynı iğne kullandığım zamanlardaki gibi ağrıyor neden acaba bu konuda bilgisi olan varmı

Günaydın arkadaşlar ben bu ay hiç ilaç kullanmadım ama karnım aynı iğne kullandığım zamanlardaki gibi ağrıyor neden acaba bu konuda bilgisi olan varmı

Yumurtaliklarin harekete gectiginden olabilir canim.. Adetin geciktiyse doktora bir gorun, KASIK AGRISI mi cekiyorsun?

Yumurtaliklarin harekete gectiginden olabilir canim.. Adetin geciktiyse doktora bir gorun, KASIK AGRISI mi cekiyorsun?

adetime daha bir hafta var kasık ağrısı değilde,yumurtlama ve çatlatma iğnesi kullandığımız zaman aara ara sancı gibi ağrı oluyo ya öyle.neyse sen nasıllsın yiğenimiz nasıl bir sorun yok inşallah.biliyorsun o hepimizin moral kaynağı:

Sagolasin canim Allahin izniyle iyi gidiyor ins boyle devam eder ara ara sancim var ama doktor 3 aya kadar olur dedi.
Onun harici bulanti var ama ins bebisim iyidir. Ben orta halliyim

arkadaşlar nerelerdesiniz ?ben giremedim bir süredir.2 haftaya kadar 3 aylık hamileliğim bitcek Rabbim in izniyle. buraya sık sık giriyorum size bakmaya. çünkü ben daha önceleri bu siteye girdiğimde hep bi umut arardım tek tek bütün sayfaları okurdum acaba klomen ve pregnyl kullanıpta hamile kalan var mı diye? eğer biri olduysa çok sevinir içimde mutluluk duyardım umutlanırdım.şimdi ben hamileyim. buraya ara sıra uğrayıp size bi kaç cümle yazıyorum böyle işte. umudunuzu sakın yitirmeyin ben tedavi sürecimin sonunda hamile kalabildim. demekki herşey mümkün. üstelik ben yıllarca adet olamıyordum. Allaha a dua ediyorum her gün. Rabbim sizede nasip etsin diye. çünkü bu duyguyu iyi biliyorum. sakın pes etmeyin. ve sakın üzülüp stres yapmayın ben inanıyorumki çok güzel çok iyi anneler olacaksınız ve hepinizin bebeği olacak. sadece sabır. hepinizi öpüyorum.

canım öyle güzel yazmışsınki inan içim umut doldu.ama ben tedaviden öyle bunaldımki.iki ay tedavi gördüm 5 kilo aldım bide 2 kistim oldu.şimdi tedavi deyince tüylerim diken diken oluyor.acaba tedavi görmeden olurmu?düşünmeden edemiyorum.bu arada bu soğan suyunu bana tavsiye eden arkadaşlardan Allah binlerce kez razı olsun.daha kullandığımın 2.günüydü sanki yokmuş gibi rahatladım.çok müthiş bişey herkese tavsiye ederim.doktor 2 ay sonra gel demişti ama ben adet olduktan sonra hemen gidicem çünkü bugün 10.gün ve kistler den kurtuldum gibi hissediyorum ağrım sızım kalmadı çük şükür.canım arkadaşlarım Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.hamile arkadaşlarımada bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin yüce rabbim.ay çok heyecanlandım şimdi.....ne olur Allahııııııııııııııım....................Şeniz

Ahsenecem cok sevindim canim ins. hislerin sen yaniltmaz canim. Sogan kuru baya etkili oluyor iyiki basladin ve en kisa surede sonuc alirsin ins. canim... Hadi iyi haberlerini bekliyoruz canim..
Kafani rahat tut fazla dusunmemeye calis bak o ay hamile kalirsin tamammi. Stres yapmayacaksin hadi kolay gelsin arkadasim

canım aarkadaşlarım benim Allah hepinizden razı olsun.bu soğan kürüne başladım bi kaç gün sonra hiç ağrım kalmadı çok şükür.artık anlayabiliyorum kistin durumunu sanırım çok küçük bişey kaldı yada o da gitmek üzere .bişi sorcam size doktorun verdiği ilaca göre ve doktorun dediğine göre benim 2 güne kadar adet olmam gerekiiyor soğan geciktirirmi acaba bıraksammı? size bi danışayım dedim?çok teşekkür ederim canlarım benim.................Şeniz

ahsen cim ben soğan kürünü iki ay yaptım ama bana bir etkisi olmadı belki bendeki kistleri eritemedi sendeki polikistikmi yoksa iğnelerin yaptığı kist mi

ahsen cim ben soğan kürünü iki ay yaptım ama bana bir etkisi olmadı belki bendeki kistleri eritemedi sendeki polikistikmi yoksa iğnelerin yaptığı kist mi

canım ben pko hastasıyım ama bu kist neden oldu tam bilmiyorum iki ay da tedavi görmüştüm onunda etkisi olabilir sanırım. yaklaşık 6 ay önce de kist olmuştu ama iki ay tedaviye rağmen erimemişti.laparoskopiyle alındı.bu sefer soğan kürünü uyguladıktan birkaç gün sonra hiç ağrım kalmadı.ama 12 gün kullanmıştım 2 gün önce bıraktım.sanki dün biraz ağrı oldu gibi ama inşallah bitmiştir.zaten insan anlayabiliyor.sanırım benim bitmediyse de çok ufaldılar.inşallah sende bi şekilde şifa bulur o dertten kurtulursun.......:Saruboceq:

kızlar benim 12. günüm ve idrarda bu gün sabah yaptım negatif çıktı sizce gerçekten negafif midir moralim çok bozuk yarın kanda baktıracağım sizde hiç böyle oldumu nolur hatalı olsun

canım ben etrafımdakı hamılelerden bılıyorum ıdrar tahlılı yanıltabılıyor en ıyısı kan tahlılı bence kana guven kı umarım gebesındır

canım ben etrafımdakı hamılelerden bılıyorum ıdrar tahlılı yanıltabılıyor en ıyısı kan tahlılı bence kana guven kı umarım gebesındır

umarım öyledir canım ama silik filanda çıkmadı silik çıksaydı belki derdim inşallah yarın güzel haberleri alırım dua edin lütfen

kızlar ben dün adet oldum.akşam yumurtalığımda va karnımda ki çok kötü bir sancı sonrası tuhaf bi cisim geldi kan pıhtısı fiilan da değil böyle morlu gri li bi rengi var afedersiniz biraz sümüksü bi yapıydı ama tabi ona göre sertti.acaba kismiydi diyorum çünkü sancı sanki yumurtalığımı kazırmışçasına kötüydü.ve o düştükten sonra ağrım çok azaldı.çok merak ediyorum bi fikri olan var mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…