Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım kıyamıyorum sana yaaa.beklemek ne zor bilirim.çok merak ediyorsan ssk anlaşmalı bi özel polikliniğe git .kanda baktır en azından için rahat olur ve belki bizede güzel bi haber verirsin.......canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum.................

caNIM BEN PREGNYL İĞNESİNİ 2. kullanımımda hamile kaldım.umudunu kaybetme. ben şimdi 4.ayıma girdim. sadece sabret ve dua et. ben bu sitede bu iğneyle hamile kalan çok kişiyi gördüm

arkadaşlar pregnyl nin üstünden en az 15 gün geçmeli test için ben 16. günün sonunda yapmıştım.inşalalahh hamilesindir buse burcu. dualarım seninle

Arkadaşlar,
Bu yumurtlama tedavisi peş peşe yapılabilir mi?
yoksa arada bir ay boşluk olmalı mı?
En fazla kaç defa yaptırmalı?

Ben 43 yaşındayım.pregnyl igne vuruldum.36saat sonra eşimle birlikte olduk.ikiayda klomen hap kullandım.henüz hamele kalamadim.bu igneyle hamile kalan varsa haber versin lütfen yoksa kafayı yıcem

merhabalar bende klomen ve prengly iğnesiyle ilk ayda hamile kaldım suaun 6 haftalık hamileyim ..sadece stres yapmamk gerekiyo bu çok önemli bi detay ..insallah en kısa zamanda hamile kalırsınız

yaa arkadaşlar nerelerdesiniz ben yazacak bir gelişme olmadığı için yazmıyorum ama hep okuyorum heralde herkez beklemede

Arkadaşlar,
Bu yumurtlama tedavisi peş peşe yapılabilir mi?
yoksa arada bir ay boşluk olmalı mı?
En fazla kaç defa yaptırmalı?

bildiğim kadarıyla ara vermek gerekmiyor,kaç defa uygulayacağın sana ve tedavinin sonucuna bağlı.sen ne kullanıyorsun tedaviye başlıyalı nekadar oldu

arkadaşlar belki bu ay doğal yolla hamilelik olur demişti dr fakat olmadı tedaviye devam benim için dua edin buay aşılama olcak inşallah tutar.aşılama tutmazsa eşim tedaviye ara verelim diyor ,olumlu sonuç almayı çok istiyorum inşallah olur Yüce Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkesin gönlündekini nasip etsin AMıN

Aysen ins allahim en kisa zamanda mujdeli haberi almayi nasip etsin. Nisa arkadasimiz hamile catlatma ignesinden sonra kaldi. Tedaviye ara vermeyin, beklemediginiz anda gerceklesiyor cunku.

beyazzbeyazzzzzzzzzzzz gerçktnmii...ayyy tebrkk edrm yaaaaaaa maşşaalllaaahh ck gsell yaaaa klomenlemi kaldnnn ilk ayınmıydı anlatsanaaa umu ver bizeeee cnmmm cok sevndmmmm:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s. oohh ya süperrrrr:içelim:

slm kızlar bende gecen ay başladım teddaviye gecende ovitrelle vuruldum tutmadı doktorum kesinlikle prengly bul o daha iyi dedi bana onu buldum bugünde vuruldum arkadaşlar bakalım herşeyin hayırlısı inşallah hepimizde hamile kalırız arkadaşlar

arkadaşlar ya ben bugün çok tuhaf şeyler yaşadım bi anlamda veremedim şu an beni en iyi siz anlarsınız.bugün harıl harıl temizlik yapıyorum ama içime öyle bi his geldi ki,sanki bebeğimin kokusu burnuma geldi .ona öyle bi hasret duydum ki o anda.gözyaşlarımı tutamadım.yavrum neden anneni bu kadar üzüyorsun gel artık ne olur diye yalvardım.sanki bi boşluğa düştüm.sanki o bir yerlerde beni annesini bekliyor.ya bu o kadar tuhaf bişeyki şu an bile kendimi tutamıyorum.anne olabilecekmiyim acaba..Allahım sana sığınıyorum sen hepimizin yardımcısı ol inşallah............

beyaz beyaz canım çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin allahım isteyen herksein kucagını boş bırakmasın böyle haberler almak çok güzel bizede umut oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…