Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
türkancım tedavin benimkine benziyo ben adetin 4. günü klomen kullanıyorum 5 gün boyunca sonra dokyorum ultrasyona çagırıyo yumurtalarıma bakıp igneyi öyle vuruluyorum

ya arkadaşlar belki saçma bi soru ama soğanı kabuğuyla mı atayım yoksa soyayayım mı?

Ahsenecem arkadasim nasil gidiyor bakalim. sogan suyunu adetin bittikten sonra basliyorsun icmeye biliyorsun degilmi canim.
Ins sogan suyunun sifasi senin hastaligina da deva olur canim benim.
Ilk ay olmazsa ikinci ay mutlaka olur insallah canim, Sen yeterki inan oki canim.

Hadi sana kolay gelsin canlarim opuyorum sizi

ya hayatım inan şimdi senden öğrendim adet bitiminde olduğunu iyiki söyledin yarın sabah başlıyordum bende.canım ben henüz adet olmadım 10 gün sonra ilaç bitecekmiş bende ilaç bittikten 3 gün sonra hasta olacakmışım .o zaman içeyim artık dimi canım yada nasılsa en az on gün var adet olmama ben içmeye başlasammı .en iyisi başlıyım yarın dimi canım.Allah sizden razı olsun canlarım benim gerçekten birbirimize şifa bulmaya çalışıyoruz.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.iyiki varsınız canlarım..............

nisacım unuttun beni arkadaşım niye yazmıyorsunuz nerdesiniz anlamadım güçlü diyorki adetine 1 yada 2 gün var diyor benim 11 rinde hasta olmam gerekiyordu canım kafam karıştı valla

türkan adet omadıysan iyi bekliyoruz senden gelecek haberi ayrıca unutmdım kız vaktimyok gieremiyorum bu sıralar fazla yinede ihmal etmemek için bakıp çıkıyorum bende klomene başladım pazartesi doktordyım ultrasyıon falan bştn başlayacaz canım adet belirtin varmı dediydim onları okumadınmı

CANIM ADET OLMADIYSAN basla icmeye, adet olana kadar ic, ve adetin bitince yine basla icmeye adetliyken icme oki canim. hadi allah gonlune gore versin canim

nisacım iğne bende 5000 lik var haberin olsun lazım olursa canım tamam artık kan testi yaptırayımmı acaba bi şey söyleyin kızlar

Türkan çarşamba yaparım diyordun zaten ee çarşambayıda 3 gün geçti yap artık inşallah guclu arkadaşımız gibi pozitif sonuç alırsın bizde mutlu oluruz

Türkan çarşamba yaparım diyordun zaten ee çarşambayıda 3 gün geçti yap artık inşallah guclu arkadaşımız gibi pozitif sonuç alırsın bizde mutlu oluruz

malisef canım hasta oldum şubat 28 çekiyordu evet o yanılttı neyse sağlık olsun bilmiyorum ara versemmi devammı etsem demeyin pes etmek yok diye pesten değilde 2 aydır yoruldum nebileyim arkadaşım işte öyle

türkan sıkma canını vede tedaviye devam edek bende çok sıkıldım ilaç falan ama devam etmeliyiz canım bizimde güzümüz gülcek zaten bu tedaviyle biçok denemede olabiliyomuş ümidimizi yitirmeyek bugn bende arkadaştan hamilelik haberi aldım çok sevindim onunda bir düşügü oldu tedavi gördü olmadıydı sonra işe girdi çalışıyodu oldu kafasını bebege takmadı heralde ondn neyse bende bu ay deniyim olmazsa ara veriyim diyecem eşime bakalım ne diyecek ister istemez tkıyo insan kafaya

doğru söylüyorsun insan yoruluyor 1daha deneyip ara verelim bencede valla kafa takmaktan yorulduk neyse güzel takıntılar bunlar sonu güzel olsun canım hadi başarılar bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…