Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yumurtalar klomenle istenilen büyüklüğe ulaşmıyorsa dr iğne tedavisine başlıyor,kendiliğinden çatlamama riskine karşıda çatlatma iğnesi veriyor.ama herkesin rahatsızlığı aynı değil,hastalığa göre tedavide değişir ben pko hastasıyım gördüğüm tedavi bu.

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomene başladım inşallah bu ay hamile kalırım niyeyse çok umutluyum bu sefer

canım inşallah kalırsın yeterki stres yapma. bugün benimde hamileliğimin 16. haftası ve 3 . günü. hepinize her gece dua ediyorum. rabbim herkese nasip etsin.

bugun hastalandım kızlar.aslında eskisi gibide üzülmedim....cünkü kist korkusu daha cok etkiledi beni bugun doktrun dediklerini duyunca yenden doğdm bişii yok dedi okdr sevindimki anlatamam allahıma şükrler olsn cünkü doğmkntrl hapı beni mahvediodu onu kullanmk zornda kalmdm cok sukurdoktr dediki 2cm yumurtan kalmş o ne annamadım soramadmda sadece bişey olmaz dedi... 2cm olan yumurtam bişii değil değilmi ya ona taktım doktr bişii olmaz dedi adetle atılır heralde kıste dönşmez değilmi?bişii olssa doktr sölerdi galba..kist olcak olsa yapardı bugune kadar 1ay oldu nerdeyse ilacı içeli bu ay ara verdik doktr dediki çok üstüne gitttiik biay ara verelmm size bırakıorm isteiğiniz gibi lişkye girin dedi:) belki buay tutar:)eşimden spermiogram istedi inş.sonuçlar güzel olur gecenkinden bende fsh ve e2 yebaktırıcam hormnlarıma hayırlı haberler alırız inş.:Saruboceq: bu ay SU TAKTİĞİ DENİCEM ADETTEN SORA 5.GÜNLE 10.GÜN LERDE GÜNASIRI İLŞKİ SU 2CMLE İLGİLİ BİLGİ VERİN KIZLARRRR

Canım doktor önemli değil demiş işte panik yapma inşallah bu ay bakarsın kendiliğinden kalırsın belli mi olur.

arkadaşlar aşılama yapıldı demiştimya,tutmadı yani sonuç negatif

canım üzülme ne olur inşallah bigün bizde anne olucağız.:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlaarr..cumartesi pregnyl vuruldum..aşılama istemedik bu ay..normal yoldan deneyelim dedik,pişman olduk..doktor 3 gün ilişki dedi..inadına sanki,eşimde bende okadaaar isteksizdik ki ...hiçbirşey zorla olmuyor..sırf içimiz rahat olsun,üzerimize düşeni yapalım diye yani...bu aydan bir hayır gelmez ama..yine de kısmet...çook istekli ve umutlu zamanlarımızda olmadı..belki böyle olur,ne bilim ben yaw,sıkıldım artık..kafamçokkarıştı

merhaba maviruya seninle aynı gün iğne yaptırmışız hepimiz için hayırlısı samsunda hangi hastanede kime gidiyorsun

Selam kızlar, ben de ilk defa bu ay klomen ve pregnyl kullandım. Bugün 14. günüm, karnım, belim, kasıklarım çok rahatsız, hava yastığı gibi oldum. Yumurtamın biri çatladı , bakalım ne olacak, ümitlenmek istemiyorum ama kafam sürekli bununla meşgulll :a015:

merhaba maviruya seninle aynı gün iğne yaptırmışız hepimiz için hayırlısı samsunda hangi hastanede kime gidiyorsun

Hemşerilerim benim inşallah hamile kalırız hepimiz

canım moralini bozma hemen inşallah bu ay olur bakarsın.

İnşallah hamilesindir canım.tedavin hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…