arkadaşlar merak ettiğim bi konu var iğne tedavisine hangi durum karşısına karar verdiniz yani ben ilk defa bu ay klomen kullandım ve dün progestron testi yaptırdım sonuç 25 çıktı ama doktorum bişey demedi bidaha ki adet dönemini bekle dedi sadece
arkadaşlar benim için dua edin,bugün aşılama yapıldı.inş tutmuştur
canım inşallah kalırsın yeterki stres yapma. bugün benimde hamileliğimin 16. haftası ve 3 . günü. hepinize her gece dua ediyorum. rabbim herkese nasip etsin.
arkadaşlar aşılama yapıldı demiştimya,tutmadı yani sonuç negatif
bugun hastalandım kızlar.aslında eskisi gibide üzülmedim....cünkü kist korkusu daha cok etkiledi beni bugun doktrun dediklerini duyunca yenden doğdm bişii yok dedi okdr sevindimki anlatamam allahıma şükrler olsn cünkü doğmkntrl hapı beni mahvediodu onu kullanmk zornda kalmdm cok sukurdoktr dediki 2cm yumurtan kalmş o ne annamadım soramadmda sadece bişey olmaz dedi... 2cm olan yumurtam bişii değil değilmi ya ona taktım doktr bişii olmaz dedi adetle atılır heralde kıste dönşmez değilmi?bişii olssa doktr sölerdi galba..kist olcak olsa yapardı bugune kadar 1ay oldu nerdeyse ilacı içeli bu ay ara verdik doktr dediki çok üstüne gitttiik biay ara verelmm size bırakıorm isteiğiniz gibi lişkye girin dedi:) belki buay tutar:)eşimden spermiogram istedi inş.sonuçlar güzel olur gecenkinden bende fsh ve e2 yebaktırıcam hormnlarıma hayırlı haberler alırız inş.:Saruboceq: bu ay SU TAKTİĞİ DENİCEM ADETTEN SORA 5.GÜNLE 10.GÜN LERDE GÜNASIRI İLŞKİ SU 2CMLE İLGİLİ BİLGİ VERİN KIZLARRRR
arkadaşlar aşılama yapıldı demiştimya,tutmadı yani sonuç negatif
slm kızlaarr..cumartesi pregnyl vuruldum..aşılama istemedik bu ay..normal yoldan deneyelim dedik,pişman olduk..doktor 3 gün ilişki dedi..inadına sanki,eşimde bende okadaaar isteksizdik ki ...hiçbirşey zorla olmuyor..sırf içimiz rahat olsun,üzerimize düşeni yapalım diye yani...bu aydan bir hayır gelmez ama..yine de kısmet...çook istekli ve umutlu zamanlarımızda olmadı..belki böyle olur,ne bilim ben yaw,sıkıldım artık..kafamçokkarıştı
merhaba maviruya seninle aynı gün iğne yaptırmışız hepimiz için hayırlısı samsunda hangi hastanede kime gidiyorsun
slm kızlaarr..cumartesi pregnyl vuruldum..aşılama istemedik bu ay..normal yoldan deneyelim dedik,pişman olduk..doktor 3 gün ilişki dedi..inadına sanki,eşimde bende okadaaar isteksizdik ki ...hiçbirşey zorla olmuyor..sırf içimiz rahat olsun,üzerimize düşeni yapalım diye yani...bu aydan bir hayır gelmez ama..yine de kısmet...çook istekli ve umutlu zamanlarımızda olmadı..belki böyle olur,ne bilim ben yaw,sıkıldım artık..kafamçokkarıştı
merhaba maviruya seninle aynı gün iğne yaptırmışız hepimiz için hayırlısı samsunda hangi hastanede kime gidiyorsun
Arkadaşlar,
klomen tedavisi kaç ay sürüyor,benim 3.ayım ve çok ümitsizim.ilk ay 4 yumurta,iğne yok, 2.ay 3 yumurta 2 adet iğne, 3.ay tek yumurta ve tek iğne..yani kolmende üçüncü ay hamile kalan var mı üstelik tek yumurta ile......:a015:
Selam kızlar, ben de ilk defa bu ay klomen ve pregnyl kullandım. Bugün 14. günüm, karnım, belim, kasıklarım çok rahatsız, hava yastığı gibi oldum. Yumurtamın biri çatladı , bakalım ne olacak, ümitlenmek istemiyorum ama kafam sürekli bununla meşgulll :a015:
canım ben tayfun alpere gidiyorum..çiftlikte muayenehanesi var..fakültede prof..ben memnunum..sen nerede tedavi oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?