slm kızlar ben de buranın üyesiyim ama fazla da giremiyorum malesef. ben de 2 aydır klomen başlamıştım bu ay yumurtalar istenilen boyuta geldi allahtan ve iğne oldum. çarşamba günü. ama benim doktorum iğneden 24 saat sonra ilişki vermişti yaaa. bizde ona göre çalıştık. ama hep 36 saat diye duyuyorum acaba bizimki mi yanlış oldu yaa çok üzülürüm öle bişey olursa. ama sipermlerin 10 saatte tüplere ulaştığını duymuştum ve öleyse 24 saat sonra ilşkiye girsek zaten 36 saat sonra çatlıycak yumurtaya anca yetiştiriyoruz. bir de gün aşırı devam edicez ilişkiye inşallah bu sefer olur yaa. çok umutluyum inşallah yanılmam. :CüvCüv:
arkadaşlar ben hamileliğimin 21. haftasındayım. yıllardır adet olamıyordum başta. ilk dr a gittiğimde farlutal le hasta oldum.sonra klomen ve pregnyl verdi ilk denememizde başarılı olamadık. sonraki ay sadece farlutal kullandım pregny ve klomene ara verdi dr. daha sonra tekrar farlutal ile adet söktirüdü ardından klomen ve pregyl kullandım. Allah a şükür 2. klomen pregyl denememizde hamile kaldım. bu iş bazen uzun bazen kısa sürüyor ama ben bu sitede ve çevremde bu ilaçları kullanıp çok hamile kalan gördüm. sakın umudunuzu yitirmeyin. yeterki stres yapmayın. çünkü stres ve sıkıntı beyni etkiliyo .ve unutmayınki beyin salgısı sonucu yumurtalar büyüyor oılgunlaşıyor. eğer stres yapar üzülür kafanızı takarsanız yumurtanız kaliteli olmaz. ben bunları hem dr mdan hemde gittiğim eğitim seminerlerinden öğrenmiştim. biliyorum kafaya takmamak elde değil.çünkü aynı şeyleri bende yaşadım.sizi anlıyorum. ama 2. denememizde gerçekten hiç kafamı takmadım ve bol dua ettim. şimdi hamile olmamı buna borçluyum bence.bu sebeblerden lütfen pesetmeyin. ben yıllardır edet olamadığım halde hamile kalabildiysem siz hayli hayli kalırsınız.yeterki kafanıza çok takmayın.ben inanıyorumki sabrederek ve dua ederek ileride çok güzel ve iyi anneler olacaksınız. dualarım sizinleeeeee
arkdaşlar ben de çatlatma iğnesi yaptırdım klomeni takiben 23 mayısta ilk denemem inşallah ikinciye gerek kalmaz 2 yıldır korunmuyorum bakalım bu tedaviden sonuç alabilecek miyim kendimi hazırlıcam ama adet olunca çok üzülmiyim diye
selam kızlar ben de bu ay klomen ve pregnly kullandım ama sonuç başarısız Biz iğne olduğumuz akşam ve sonra gün aşırı birlikte olabildik yani geç kaldığımızı düşünüyorum İnşallah bu ay tekrar başladık Rabbim klomen ve pregnly vesile kıl sen istersen verirsin <rabbim senden istiyoruz>
klomen ve pregnyl iğnesi ile ilk ay hamile kalan varmı
2. aşılamam için gene klomene başladım kızlar. Klomen adette artışa yol açıyor mu? Ben çok kötü haldeyim sonradan fazlalaştı sanki..
2. aşılamam için gene klomene başladım kızlar. Klomen adette artışa yol açıyor mu? Ben çok kötü haldeyim sonradan fazlalaştı sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?