herkese merhaba,
ben klomene nisanda basladim. yumurta takibine baslandi. nisan ayinda 5 yumurtam olusmus .4 tanesi olgunmus.nisan ayinda catlatma ignesi de oldum. ama ise yaramadi.doktorum mayis ayinda ara verelim yoksa polikist olursun dedi.
simdi bu ay haziranda yine gunde 2 tane olmak uzere 5 gun klomen aldim. bugun 12. gun ultrasonumu oldum. yine 5 yumurta yine 4 tanesi bayagi olgun. bu sefer ignemi vermediler ve iliski onermediler. cunku yumurtalar cok olgunmus hamile kaldigim takdirde cogul gebelik ve dusuk riski varmis. onumuzdeki ay ilacimin dozunu dusurecekler. onceden de 4 olgun yumurtam olusmustu ama hamile kalamadim. bu ay durum yine ayni ama bu sefer iliski onermiyorlar.ne yapacagimi sasirdim. kafamçokkarıştı
canım maşallah 4 yumurta çok iyi şansın bayağa fazla.Peki günde kaç tane içmiştin ve ilacın markası neydi acaba?
nergis senin olayın garipmiş yA
doktor benim yumurtalarıma da baktı çok gelişmişti 10 tane falan yumurta vardı 3 ü olgondo 20 mm idi
gün aşırı ilişki verdi ama ilişkiye girme falan demedi hiç. Sadece çoğul gebelik olursa engelleriz dedi ikiz üçüz değilde dördüz falan olursa dedi.
mrb arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım 1 düşüğüm var bı dahada olmadı bende bu ay menogon kullanıyorum klomenın bı üst versıyonu imii iğne bu bu arada carşamba gunu gıtcem yumurtalarım gelişti ise pregnyl vuruncam bu iğneyi olan arkadaşlar aceba fayda edermı bıde ağrı yapıyormuş iğne dogrumu aceba cevap yazarsanız cooook sevınırım
Valla benim en fazla kaliteli 2 yumurtam oluşuyo. Ama benim kullandığım ilacın etkisi de bu kadarmış.Doktor 2 veya en fazla 3 yumurta oluşur dedi. Bilmiyorum artık benimi kandırıyo anlamadım gitti.
merhaba kızlar ben yeni üyeyim 1tane oğlum var 2.yi istiyoruz cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
merhaba kızlar ben yeni üyeyim 1tane oğlum var 2.yi istiyoruz cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
ya şirine yapma bole du bakam belkım olmazsın aaa moral bozmak yok lütfen yaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?