Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bu ay bende klomen ve pregnl e baslayacam inşallah tüm bebiş isteyenler en kısa zamanda bebeişlerine kavusur

herkese merhaba,

ben klomene nisanda basladim. yumurta takibine baslandi. nisan ayinda 5 yumurtam olusmus .4 tanesi olgunmus.nisan ayinda catlatma ignesi de oldum. ama ise yaramadi.doktorum mayis ayinda ara verelim yoksa polikist olursun dedi.

simdi bu ay haziranda yine gunde 2 tane olmak uzere 5 gun klomen aldim. bugun 12. gun ultrasonumu oldum. yine 5 yumurta yine 4 tanesi bayagi olgun. bu sefer ignemi vermediler ve iliski onermediler. cunku yumurtalar cok olgunmus hamile kaldigim takdirde cogul gebelik ve dusuk riski varmis. onumuzdeki ay ilacimin dozunu dusurecekler. onceden de 4 olgun yumurtam olusmustu ama hamile kalamadim. bu ay durum yine ayni ama bu sefer iliski onermiyorlar.ne yapacagimi sasirdim. kafamçokkarıştı

canım maşallah 4 yumurta çok iyi şansın bayağa fazla.Peki günde kaç tane içmiştin ve ilacın markası neydi acaba?

nergis senin olayın garipmiş yA
doktor benim yumurtalarıma da baktı çok gelişmişti 10 tane falan yumurta vardı 3 ü olgondo 20 mm idi
gün aşırı ilişki verdi ama ilişkiye girme falan demedi hiç. Sadece çoğul gebelik olursa engelleriz dedi ikiz üçüz değilde dördüz falan olursa dedi.

Valla benim en fazla kaliteli 2 yumurtam oluşuyo. Ama benim kullandığım ilacın etkisi de bu kadarmış.Doktor 2 veya en fazla 3 yumurta oluşur dedi. Bilmiyorum artık benimi kandırıyo anlamadım gitti.

mrb arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım 1 düşüğüm var bı dahada olmadı bende bu ay menogon kullanıyorum klomenın bı üst versıyonu imii iğne bu bu arada carşamba gunu gıtcem yumurtalarım gelişti ise pregnyl vuruncam bu iğneyi olan arkadaşlar aceba fayda edermı bıde ağrı yapıyormuş iğne dogrumu aceba cevap yazarsanız cooook sevınırım

selam canım ismim şirin evet klomen kullandım 2 ay kist yaptısonra kistin gitmesi için 2 ayda doğum kontrol hapı kullandım,kistim gitti şükür bu ayda çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün kaldı bakalım bekliom canım

canım evet bu iğne kasıklarda ağrı yapıyor ama bende çok ağrı olmadı ve yumurtam çatladı doktorum çatladığı gün ve sonrasındaki 3 gün ilşiki önerdi bakalım beklioz artık:ecrin_bebek:

buradayım ya o kadar geniş bi sitekı gez gez bıtmıyor sende bı sorun varmı bızım yok elhamdülillah

merhaba kızlar ben yeni üyeyim 1tane oğlum var 2.yi istiyoruz cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim

merhaba kızlar ben yeni üyeyim 1tane oğlum var 2.yi istiyoruz cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim

selam canım bende yeni üyeyim bende çatlatma iğnesi oldum ilk seferde sonuç verirmi bilmiyorum,siteden okuduğuma göre vermiyor o yüzden hiç moralim yok 4 gün sonra adet olucam belirtileri başladı :gitme:

ya şirine yapma bole du bakam belkım olmazsın aaa moral bozmak yok lütfen yaaaklava:

ya şirine yapma bole du bakam belkım olmazsın aaa moral bozmak yok lütfen yaaaklava:

ya canımnerdeyse 1 senedir olmuyo bebiş kafayı ilk zamnlar takıodum ama artık takmıom hiç heyecan ve umudum kalmadı sitedeki kızlarda ilkinde olmuyo falan gibisinden yazınca iice çöktüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…