Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya canımnerdeyse 1 senedir olmuyo bebiş kafayı ilk zamnlar takıodum ama artık takmıom hiç heyecan ve umudum kalmadı sitedeki kızlarda ilkinde olmuyo falan gibisinden yazınca iice çöktüm

canım benım 1 sene dıyorsun ben 2 yılıda geçti olmayalı bende yorgun bezgınım ama ne yapalım yani umudumuzu yitirip ağlayalım mı ben bılıyorum mevlam nasıp edecek bızede asla umudunu kaybetme

güzelim napalım buda bizim imtıhanımız sabrımız deneniyor bence şu anda elden gelen tek şey sabredip bekliycez ne yapalım

arkadaşllar herkese meraba.. bende sizin gibi 2,5 yıldır bebek istiyordum. fakat yumurtlama problemim olduğu için klomen + pregnyl tedavisi gördüm 4 ay boyunca. ama tedavi gördüğüm zaman içinde çok ağrım olduğu için tedaviyi bıraktım. ve kendi kendimi teselli edip hiç kafama takmadım tedaviyi bırakalı 3 ay olmuştu. ve ben geçen ay hamile kalmışım... hem çok mutlu hemde çok şaşkınım. demek istediğim tedaviyle kalmam bile % 20 deyken ben tedavisiz kaldım. kafanıza takmayın dicem ama biliyorum çok zor. ben de 2,5 yılın sonunda gerçekten çok yorulup artık umursamıyorum artık dediğim aylar içinde kaldım. psikoloji çok önemli bunu unutmayın.. ve hep bu siteyi takib ediyodum o dönemde sonra bu siteyide bırakmıştım. ama kalırsam burdaki herkese morel olması açısından kesin yazıcam diye düşünmüştüm.. Allah hepinize nasib etsin inşallah.. kimsenin kucağını boş bırakmasın:CüvCüv::CüvCüv:

Asly ne güzel, inşaallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın. 2,5 senenin üzerine bu şekilde olması ilginç gerçekten. Ben de 2 aydır klomen kullanıyorum, 2. ayda pregnyl'e gerek kalmadan yumurta çatladı, hatta doktorum büyük ihtimalle bu ay gebe kalabilirsin dedi ama yine olmadı, kısmet işte. Bu ay soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Artık saldım çayıra Mevla'm kayıra yerimseniben Ne zaman olursa, takmayacağım ben de.

valla zaten bi süre sonra insan öle oluyo dediğim gibi saldım çayıra mevlam kayıra. soğan kürünü bende duymuştum etkili bişeymiş ben normalde ona başlıyacaktım ama gerek kalmadı Allah'a şükür.. inşallah allah sanada en yakın zamanda nasib eder..:ecrin_bebek:

selam canım bende yeni üyeyim bende çatlatma iğnesi oldum ilk seferde sonuç verirmi bilmiyorum,siteden okuduğuma göre vermiyor o yüzden hiç moralim yok 4 gün sonra adet olucam belirtileri başladı :gitme:

canım benim neyaptın bigelişme varmı bozma moralini benim 2.senem bitane oğlum var 2.yi istiyorum ama2senedir olmadı tedaviye yeni başladık ilki normal olmuştu rabbim herkese nasip etsin inşallah.sıkma canını cevap yaz bekliyorum by.

meraba arkadaşlar 2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmadı bu ay yine pregnly oldum çarşamba günü. ne olur bana dua edin bu ay bebişime kavuşayımmafoldumben

ya kızlar ben menogon oldum ıkı kutu dün bitti yarın ultrasolna cagırdı doktor adetımın 16. günü yarın catlatma iğnesi için gec kalmış olmuyormu

bencede 16. gün geç..ben iki aydır klomen ve preglny kullanıyorum.iki ay da 12. gün gittim 13. gün de iğne oldum.
bu arada ben yeni üyeyim.3 yıllık evli ve bir yıllık bebek düşünmekteyim...

Kızlar tedavide 3.aya girdim.
1.ay: 5 gün 1'er klomen + pregnyl
2. ay: 5 gün 2'şer klomen-pregnyle gerek kalmadı
3. ay: iki gündür gonal-f iğne oluyorum yarın da 3. ve sonuncu. Önümüzdeki aya da etki ediyormuş. Bakalım ne olacak.

şirine nerelerdesin adet oldunmu neyaptın çok merak ediyorum.cevap yaz bekliyorum canım.

canım dün yazamadım 14 gün geçti ama halen adet olmadım bugün 2 gün oldu geçeli sabah test yaptım ama negatif çıktı.tam olarakda idrar testine güvenmiyorum 4 hafta olmadan tam sonuç vermiyoya.adet olacakmışım gibide oluyor bekliyorum bakalım canım inşallah olmam ama hiç heyecanım yok nasılsa adet olucam die:sinifsinif:

şirine adetinden 14 gün mü geçti yanlış anlamadıysam..eğer 14 gün geçtiyse testin sonuç vermedi lazım ..günü geçmeden bile veriyo bazılarında..

bende bugün regl oldum tam günümde..aslında birkaç damla geldi durdu o da kahverengiydi..belim çok ağrıdı..yine hayal kırıklığı..klomende 2. ay da boş çıktı...

bu iğne tedavisi nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…