Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya bende kullandım klomenı hemde 3x1 ama bı işe yaramıyor sadece vakıt kaybı bu ama ben sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi vermemişti bu sefer menogon iğne verdi ustune pregnyl verdı ama bugun gıttım ıgne olmana gerek yok yumurtaların cok guzel dedı

allah büyüktür sıkma canını vakti zamanı gelince rabbim ol der olur inşallah.bende beklemedeyim iğne olalı 1 hafta oldu.iğneden sonra 3gün ililki oldu sonra eşim şehir dışına çıktı doktorda gereken zamanda birlikte olmnuşsunuz diyo bilmiyorum nolcek hepimiz için hayırlısı inşallah görüşürüz canım bigelişme olursa haberdar et.merakla bekliyorum.

meraba arkadaşlar pregnly den sonra hamile kalanlar belirtileriniz ne zaman başladı benim 6 gün oldu yaptıralı belim kasıklarımda ağrı var böyle olan var mı acaba ???????

meraba arkadaşlar pregnly den sonra hamile kalanlar belirtileriniz ne zaman başladı benim 6 gün oldu yaptıralı belim kasıklarımda ağrı var böyle olan var mı acaba ???????

guzelım pregnyl nın kendısı zaten ağrı yapıyormuş okuduklarımdan bılıyorum bende bu ay olcaktım ama doktorum gerke yok bence agrı çekmeni istemıyorum dedi inşallah gerekte kalmaz mujdeli hebrını beklıyorum :CüvCüv:

daha önce 2 kez oldum canım böyle olmamıştı bende anlamadım hayırlısı olsun bekalım rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

arkadaşlar selam ben de bu gün doktora gittim gelişmekte olan yumurtlamamın olduğunu söyledi ve destekleyici klomen hapı verdi adetimin 5.günü başlıyacağım ve 5 günde bitirip tekrar kontrole gideceğim ama bana her hangi bir iğneden söz edilmedi sadece yumurtlama günümü tespit edip beraberlik söyliyeceğim dedi 3 ay deneyeceğiz olmaz ise aşılama yoluna gidilecekmiş ama bu b planı imiş

inşallah olmazsın adet benimde bu ay 2 gün geçti bekledim test yapmadım eşimde heyecanlandı çok ama ertesi sabah adet gördüm hayırlısı rabbimden inşallah

canım seni yanlış yönlendırmek ıstemem ama bende kolmenı 3 kutu kullandım sonra 3 ay bekledık ama bı fayda etmedı bence çatlatma iğnesıde olması lazım ben şimdi klomenın iğne halını kullanıyorum yıne ama çatlatma iğnesıne gerek yok dedı ama bılmıyorum yıne adet olurum gıbı gelıyor bana zaten sıvılcelenmeye başladım bıle gercı daha 10 gunum var belkiii bir umut beklıyom allahtan umıt kesılmez

:Saruboceq:

selam canım bikaçgündür işler çok yoğundu yazamadım.adet oldum canım 3. günü doktora gittim yine bu ayda çatlatma yapıcaz dedi inşallah bu kez olumlu sonuç çıkar:Saruboceq:

canım adet olduğuna üzüldüm ama hayırlısı rabbim hayırlısını versin.sakın üzülme pes etme rabbim benden isteyin diyo istemekten vazgeçme bol bol dua et elbet birgün rabbim kabul edecektir.ama duam kabul olmuyo diye sakın vazgeçme hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim bende bekliyorum bakalım adet olmama 4 -5 gün var olmazsa bende tedaviye devam inş.kendine iyi bak canım görüşürüz.dualarda unutulmamak dileğiyle.opuyorumnanaktan

selam kızlar bişey sormak istiyorum ben 2 gün önce pregnyl 10000 vuruldum fakat hiç kasık ağrım olmadı acaba çatlamamış olma ihtimali varmıdır bilgisi olan varmı

merhaba şirine maalesef bende bugün adet oldum normalden önce oldum iğnedenmi oldu anlamadım cuma randevu aldım doktora tekrar gidicem hayırlısı bakalım

selam kızlar bişey sormak istiyorum ben 2 gün önce pregnyl 10000 vuruldum fakat hiç kasık ağrım olmadı acaba çatlamamış olma ihtimali varmıdır bilgisi olan varmı

bir fikrim yok cnm,bende bugun pregnyl 10000 vuruldum saat 17.00de ama hala kasık ağrım yok..neden acaba yaw...bizim yumoşlar çatlamadı mı

Selam arkadaşlar bende geçen sene 84 kg iken 3 ay boyunca klomen ve çatlama iğnesi vuruldum ancak sonuç alamamıştık. bende tedaviyi bırakarak kilo verme işine girdim 1 sende 24 kilo verdim şuna 62-64 arasıyım bu ay tedaviye yeniden başladık doktorum kilom için süper diyor tüm tetkiklerim süper çıktı hattaa piko ile ilgili en ufak b,r belirti bileyok dedi .Verilen 5 kilo dahi gebe kalma şansını % 20 artttırı dedi.
bende klomene başladım ayın 9 da yumurtalıklarım kontrol edilecek bakalım allahtan haırlısı.
rabbim hepinize sabır ve en kısa sürede gönlünüzün muradını versin arkadaşlar

slm ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 20 haftalık hamileyim. ilk ayda tututu. ikiz hamileyim. üç tane embriyo koydular. üçüde tuttu. 8 haftaya kadar birinin kendiliğine düşmesini bekledik ama olmadı. o bebişimi düşük tehlikesinden dolayı aldılar. çok zor bir tedavi dönemi geçirdim. bende kullandım aynı ilaçları. ama önemli olan senin bu tedavi boyunca moralin. ben kimseye anlatmadım tedavi gördüğümü. ve her sorana çocuk için erken olduğunu söledim. inan ki herkese dert anlatmak çok zor. ve bu sorunumunda benden ve eşimden başka kimseyi ilgilendirdiğini sanmam. urarım bebişlerim sağsağlim doğarlar. allah gönlüne göre versin canım

Merhaba kızlar! 2. aşılamamın 9. günündeyim 2 gündür regl olacakmışım gibi ağrılarım başladı ve gögüslerime dokunamıyorum, şişti ve hassaslaştı.Geçen sefer ağrıları hissedip tutmadığını anlamıştım ama bu kez ağrılar daha yoğun bir de sadece klomen kullandım 5 gün çatlatma iğneside kullanmadım, hap yapar mı? Bu belirtileri yaşayanlar paylaşırsanız sevinirim.

Canım senınle aynı dÖnemde kullanmıŞız ama ben aynı sırada ıĞnede olsum. Benımde 9 gÜnÜm bugÜn ve sabah test yaptım ıkıncı Çızgı aÇık pembe Çıktı bence sende dene derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…