şirine adetinden 14 gün mü geçti yanlış anlamadıysam..eğer 14 gün geçtiyse testin sonuç vermedi lazım ..günü geçmeden bile veriyo bazılarında..
bende bugün regl oldum tam günümde..aslında birkaç damla geldi durdu o da kahverengiydi..belim çok ağrıdı..yine hayal kırıklığı..klomende 2. ay da boş çıktı...
bu iğne tedavisi nasıl oluyor
canım dün yazamadım 14 gün geçti ama halen adet olmadım bugün 2 gün oldu geçeli sabah test yaptım ama negatif çıktı.tam olarakda idrar testine güvenmiyorum 4 hafta olmadan tam sonuç vermiyoya.adet olacakmışım gibide oluyor bekliyorum bakalım canım inşallah olmam ama hiç heyecanım yok nasılsa adet olucam die:sinifsinif:
meraba arkadaşlar pregnly den sonra hamile kalanlar belirtileriniz ne zaman başladı benim 6 gün oldu yaptıralı belim kasıklarımda ağrı var böyle olan var mı acaba ???????
arkadaşlar selam ben de bu gün doktora gittim gelişmekte olan yumurtlamamın olduğunu söyledi ve destekleyici klomen hapı verdi adetimin 5.günü başlıyacağım ve 5 günde bitirip tekrar kontrole gideceğim ama bana her hangi bir iğneden söz edilmedi sadece yumurtlama günümü tespit edip beraberlik söyliyeceğim dedi 3 ay deneyeceğiz olmaz ise aşılama yoluna gidilecekmiş ama bu b planı imiş
şirine nerelerdesin
:Saruboceq:
selam canım bikaçgündür işler çok yoğundu yazamadım.adet oldum canım 3. günü doktora gittim yine bu ayda çatlatma yapıcaz dedi inşallah bu kez olumlu sonuç çıkar:Saruboceq:
selam kızlar bişey sormak istiyorum ben 2 gün önce pregnyl 10000 vuruldum fakat hiç kasık ağrım olmadı acaba çatlamamış olma ihtimali varmıdır bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?