arkadaşlar merhaba bende bu ay ilk defa klomen kullanıyorum ve ovitrell vurulcan.pregnyl bulamamıştım ama bugün bir yerde buldum ama 1 tane aldım doktor 2 toz 1 su demişti siz hep bu iğneden 2 tane mi aldınız?nasıl yapılıyor bu iğne?bulmak acayip zor oluyor bu ilacı.
canım evet 2 tane aldık ikisini birleştirip bir seferde aynı enjektörle vurdular banada inşallah hayırlısı olur
çok saol 35deniz.bende bugün gittim 2. pregnyli aldım ama bu ay ovitrelle vuruldum busabah vuruldum hatta.iğneleri bulmuşken bir daha ki ay için aldım çünkü bu ay eşim şehir deışına gidicek ancak iğnenin 12. ya da 24. saatinde ilşki olabilcek .36 saat sonra olamicak malesef ama hayırlısı belki böyle de tutar.Allah'ım herkese hayırlısıyla nasip ede inşallah bu duyguyu.
inşallah canım hiç takma kafana benimde aşılamam 26 saat sonunda oldu eşim şehir dışına gidicek diye ve aşılamadan sonra hiç beraber olamadık yani sadece aşılamaya kaldık şansımızı düşürdük ama kısmet biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış..
merhaba bayanlar.bu ay ilk kez klomen kullandım ve arkasından 27 eylül de 2 toz 1 su pregnyl kullandım.sağ kasığım şu anda çok ağrıyor başka bir ağrım yok.hamile olma şansım var mı acaba yoksa iğneden mi ?
sağol tuana rabbim hepimize bu duygu yaşatır inşallah
çok karışık duygular içindeyim
içim bir acayip
sana nasıl bir tedavi uygulyor doktorun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?