Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
c.tesi vuruldum pregly iğnemi 5 gündür full ilişki.. işallah tutar.. ben serophene kullanmıştım hayırlısıyla bekliyorum.. opuyorumnanaktan sositososito

merhabalar:) ben de aranıza yeni katıldım. iğnemi 6 gün önce vuruldum. aslında klomen ve çatlatma iğnesini 2.5 sene önce bi kere daha denemiştim ve kist oluşmasına sebep olmuştu. ama bu sefer artık olumsuz düşüncelerimden kurtulup tekrar denemeye karar verdim...inşallah Allah kısmet ederse bu sefer olur:) Allah bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallah...

herkese hayırlı günler bende yeniyim tedavide 2.ayım serophene kullandım geçen ay artı bu ay iğne verdi aşama aşama tedavi tüp bebeğe kadar gidiyor zaten doktor tedavi boyunca yapılacakları anlatıyor iğneden çok korkuyorum yaptıran varmı acaba

merhaba arkadaşlar belki içinizde beni hatırlayanlar vardır. bende klomen ve pregnyl kullandım.2. iğneden sonra Rabbime şükürler olsun hamile kaldım. buraya arada bir yazıyorum.sakın ümidinizi kaybetmeyin.ist anadolu yakasında oturuyorum.eğer isteyen olursa ben dr dan çok memnun kalmıştım. size adını verebilirimm.moralinizi düzgün tutun.hepinizin anne olacağına inanıyorum.sevgilerle

merhaba arkadaşlar bende klomen ve pregnly 5000 kullanıyorum.benim bu ay 2. denemem bakalım inş hamile:CüvCüv::CüvCüv: haberlerimizi arka arkaya duyururuzopuyorumnanaktan

meraba arkadaşlar, ben dün başladım klomene, dünden berim karnım ağrıyor, başım dönüyor. fıldır fıldır dönüyor her yer. acaba klomenin yan etkisi mi? klomen kullanan arkadaşlar sizlerde de oldu mu böyle şeyler

arkadaşlar merhaba bende bu ay ilk defa klomen kullanıyorum ve ovitrell vurulcan.pregnyl bulamamıştım ama bugün bir yerde buldum ama 1 tane aldım doktor 2 toz 1 su demişti siz hep bu iğneden 2 tane mi aldınız?nasıl yapılıyor bu iğne?bulmak acayip zor oluyor bu ilacı.

canım evet 2 tane aldık ikisini birleştirip bir seferde aynı enjektörle vurdular banada inşallah hayırlısı olur

canım evet 2 tane aldık ikisini birleştirip bir seferde aynı enjektörle vurdular banada inşallah hayırlısı olur

çok saol 35deniz.bende bugün gittim 2. pregnyli aldım ama bu ay ovitrelle vuruldum busabah vuruldum hatta.iğneleri bulmuşken bir daha ki ay için aldım çünkü bu ay eşim şehir deışına gidicek ancak iğnenin 12. ya da 24. saatinde ilşki olabilcek .36 saat sonra olamicak malesef ama hayırlısı belki böyle de tutar.Allah'ım herkese hayırlısıyla nasip ede inşallah bu duyguyu.

inşallah canım hiç takma kafana benimde aşılamam 26 saat sonunda oldu eşim şehir dışına gidicek diye ve aşılamadan sonra hiç beraber olamadık yani sadece aşılamaya kaldık şansımızı düşürdük ama kısmet biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış..

canım bende klomen ve iğne vuruldum yumurtalarım çok güzel gelişti ama sonuç alamamdık aşılamada yaptırdım ama ondanda sonuç alamadık 2. aşılamayıda deneyeceğiz ama olmasa biraz ara verip tüp yaptıracağız aşılama bana biraz boş geldi 5 dklık işlem için 650 ytl para ödedik giden paraya acımıyorum ama bizede yazık önce allaha yalvarıyorum amam devlettende bişeyler bkliyorum bu konuda olan yaptırabiliyo olmayan ne yapçak allah kimseui aratmasın inşallah bir gün hepimiz burdan hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bağırırız allah tez hepimize versin inş. nerde varsa

inşallah tutar canım.stres yapmamaya çalışıyorum zaten en başlarda hep aklımdaydı ama artık pek düşünmüyorum.olmazsa olmicak napalım.Allah'ın takdiri.

merhaba bayanlar.bu ay ilk kez klomen kullandım ve arkasından 27 eylül de 2 toz 1 su pregnyl kullandım.sağ kasığım şu anda çok ağrıyor başka bir ağrım yok.hamile olma şansım var mı acaba yoksa iğneden mi ?

olabir canım inşallahta olmuştur bende aynı senin tedavinle hamile kalmıştım ama 4 yıl oldu unuttum valla nedesem yalan olur hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı oluyomuş ikinci tedavim iğnelerle olmuştu ondada malesef düşük yaşadım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah şimdi aşılamayı düşünüyorum

slm arkadaşlar bende yeni üye oldum.ya lütfen biri bana yardım etsin.bizde çocuk istiyorduk doktora gittik bende sorun yoktu dr.eşinin spermleri az dedi aşılama yapacağız bu ay inş kısmet olursa ama iğnemibi gün geçvurmak zorunda kaldım acaba bişey olurmu lütfen biri yardım etsin.çok korkuyorum.ALLAHım inş hepimize nasip eder

lütfen bu konuda bi bilgisi olan varsa yardım etsin bana lütfeenkafamçokkarıştı

canım iğneyi kaçta yaptırdığını hekimine söyle osen iyönlendirir ama zaten eşinin spermleri az olduğu için aşılam başarı oranı düşük..istersen eşine keçi boynuzu kürü başla memnun kaln cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…