Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar bende simdi klomene basladim bugün, baya yan etkileri olabiliyormus, bu konuda tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz? faydasini gören oldumu?
benim genelde tek yumurtam olusuyor sag tarafta, aceba fazla yumurta olusurmu?

arkadaslar bende simdi klomene basladim bugün, baya yan etkileri olabiliyormus, bu konuda tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz? faydasini gören oldumu?
benim genelde tek yumurtam olusuyor sag tarafta, aceba fazla yumurta olusurmu?

sağ sol hiç farketmez önemli olan büyümesi ve tam zamanında çatlamadığında sizin iilişki yapmanız ve dahada önemlisi tedaviye cevap vermesi benimki tutmadı buay bende gördüm tedavi bugün test yaptım negatifff moral sıfır allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın:84::84::84::84:

mrb canım bende ankarada oturuyorum bende çok zor buldum iğneyi klomen kullandım iğneyide vurulalı 5 gün oldu inş iyi haberler alırız yumurta takibine gitmişmiydin kaç mm di

bayanlar ben eczacı teknikeriyim ve yıllardır eczanedeyim bence dua edin pregnyl ve ovitrellayı bulabiliyosunuz ben manisa bölgesindeyim ve burda yok bulunmuo ve o iğnelerden umut bekleyen çok kadın var zor buluyolar veee bişi diiim mi bize o iğneleri bulmammız için yalvarıyorlar ama bi genç çift vardı yıllardır çocukları olmuo ve hiç bi problemleri yoktu öle hani kısırlık gibi veya olası bi problem gibi çok uğraştılar olmadı en son vazgeçtiler ve menopoza giricekti kadın gelmeyen adetinin sebebi hamilelikmiş anlamadılar veee çok mutlu oldular allah hepinize nasip etsin banada

merhaba canım bende ankaradayım ama pregnyl bulamadım sen nerden aldın ayy bulamadım tüm gün

mrb canım bende yeni kayıldım aranıza ankaradayım bende iğne olalı 6 gün oldu eczanelere bir ay önceden tembihleyip depolardan araştırtıp getirmen gerek anca öyle bulunabiliyo çok zor bulunan bi iğne benim eşim ecza deposunda çalışıyo öyleyken bile çok zor buldu sen ne zaman vurulacaksın

klomenle yumurtasi cogalan oldumu? ben bu ay ilk defa kullandim ama yine tek yumurta oldu maalesef...

arkadaslar,
acaba asılama yapmadan oncekı alınan ılaclar klomen gıbı yada ıgneler kılo aldırıyor m?
ya bu ay yada bır daha kı ay asılamaya baslayacagız ..eger bu ay tuttuysa tabi hıc gerek kalmayacak asılamayaaa:)

merhaba arkadaşlar uzunsüredir siteyi takip ediyorum yaşananların paylaşılması bilmedigim bir çok şeyi ögrenmemi sagladı pco luyum vehormon degerlerim çok yeterli degil ama allahtan ümit kesilmiyor doktorların tüp bebekten başka şansın yok demesine ragmen. doktoruma baskı kurdum klomen ve pregnyl için bunlarıda bu site sayesinde ögrenmiştim 3. ayım yumurta bile oluşmaz dedigi halde yumurta oluşuyor bu ay 24 ocakta ilk pregny ignesini vuruldum bügün 13. günü 15. günü bekliyorum sabırsızlıkla bu arada hayıt tohumunun çok faydasını gördüm ve hergün içiyorum sanırım hayıt ve glukofen prolaktin seviyemi normalde tutuyor allahisteyen herkesin kucagını doldursun yılmak yok

selam canim.bnde pco hastasiyim ama galiba ogrendigim kadariyla her insanda bir olmuyor.kimiolerinde cok zorlaniliyniyormuslar yanit almakdan kimilerinde de nasil hapsiz adet olamadigimiz zaman kullaninca oluyoruz diger igneler ilaclarada hemen yanit veriyormus.pcolusun diye sakin uzulme allahdan hastaligimizin bir adi var cogu insan nedeni bilinmeyen den tedavi oluyor.ben gobekden igenelrle buyuduler ouregon adinda igne sonrada yine gobekden prengly vuruldum.6ay boyunca dozlari yukseltrek klomen kullandim ama bir faydasini gormedim...insallah hersey gonlunce olur...hangi hastahanede yaptiriyon tedavini

gecen ayda hayal kırıklıgı oldu doktorum daha fazla ısrar etme dedi başka doktora gidip yine aynı şeyleri yaşamak ve duymak istemiyorum. pco lu oldugumu ögrendigim için glukofene devam ediyorum 3 ay daha kullanacagım fazlası sanırım böbrekleri yoruyormuş cok su tüketmeye çalışıyorum hayıt tohumunu her gun demleyip 1 büyük fincan içiyorum bu ay tek başıma hareket etmeye karar verdim bunu 6 ay devam ettirecegim sonra işin peşini bırakacagım zaten tüp bebek yaptırma olanagımız yok. daha önceki ultrason kontrollerinde reglimin 17. 18. günlerinde yumurta 19 yada 20 mm oluyordu. bu ay reglimin 4. günü klomene başladım 5 gün sabah akşam 1 tane içtim yumurtanın büyümesini kasıklardaki agrıdan yada hareketlilikten hissedebiliyorsun sanırım yumurta oluştu eczaneden ovulasyon testi aldım bugun reglimin 14. günü teste başladım 2. çizgi hafif çıktı 2. çizgiyi 1. çizgi koyulugunda yakaladıgımda çatlatma ignesini vurduracagım bakalım ne olacak kısmet doktor kafada beni bitirdi ama ben bitirmedim 6 ay sonunda yapabilecegim bir şey yok diyebilirim kendime.allah hepimize yardım etsin bu olayın bu kadar zor oldugunu içine girince anlıyorsun allahtan hepimize sabır ve saglıklı bebişler inşallah.

merhaba arkadaşlar ben yeniyim sitede,3,5 yıllık evliyim,çok istememize rağmen bebişimiz olmadı,meğer bende pco luymuşum,geçen hafta klomene başladık ayrıca biraz zayıflamam için glifor verdi doktor,hamile kalana kadar kullancam onu,dün yumurtalara baktık henüz bişey yok dedi ama bugün kasıklarımda ağrı var biraz belimdede,bilemiyorum ondan olabilirmi,cuma tekrar gel dedi,anne olmayı okadar çok istiyorumki anlatamam,heycanımı ancak benimle aynı kaderi paylaşan sizler anlarsınız,allah yürekten isteyen herkese bebiş nasib etsin,yüce rabbim hepimizi müjdesiyle sevindirsin,bi kerecikte olsa o mutluluğu bize de yaşatsın,amin.....

merhaba canım bende pco luyum hayıt tohumunu tavsiye ederim bilyorsundur hormonlar hipotolamustan yönetiliyor hayıt bu organın dengesini sagladıgı için yüksek degerler düşüyor düşük olan degerlerse yükseliyor ben 3 aydır güne 1 fincan içiyorum başladıktan 1 ay sonra prolaktin sevyemi yarı yarıya düşürdü fazla prolaktin yumurtanın gelişmesini engelliyor bu arada pregnyl kullanacakmısınız ben bu ay 23 de vuruldum hayırlısı hepimize allah bebişler nasip etsin

bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek cuma günü ama hayıt tohumu tavsiyeni dikkate alacağım canım,allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

burdayim tatlim elimden geldigi kadariyla yetismeye calisiyorum her yere...bak sana klomen yaramis ama bana hic iyi gelmedi malesef...simdi puregon 75 mglik gobekden igne oluyorum cok iyi geldi ilk o igneyi kullandigimda kasiklarimda agri gohuslerimdede migde bulantisi...vs.yapiyordu ama ikinciye kulllandim yapmadi hic kasik agrisi yani sunu demeye calisiyorum kasiklarda agri olacak diye sart yok ilkinde agrim oldu ikinci kullandigimda olmadi...olmayadabilir agri hatda bugun yumurtaliklarima bakmak icin dr.gitti buyudular ama asilama icin uygun degiller faland edi iki gun daha vurulmaya devam igneleri cuma kismetse yine gidecem...canim mucadeleini sakin birakma bak sende benim gibisin savasi seviyorsn galip gelmeiyi seviyorsun bunun icin cabaliyorsun cok guzel sevindim boyle olduguna en onemlisi guclu olmak...insallah rabbim gonlumze gore verir insallah...

evanur selam canım inşallah cuma günü güzel gelişmeler olur ben buay reglimin 15. günü ovulasyon testinde 2 çizgi aynı koyulukta yakaladım 16. günü pregnyl igneyi oldum bu gün 8. gün en geç 12 sinde regli olmam gerekiyor inşallah hamiş kalırım ve olmam haberlerini bekliyorum hepimize bol şans ve sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…