arkadaslar bende simdi klomene basladim bugün, baya yan etkileri olabiliyormus, bu konuda tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz? faydasini gören oldumu?
benim genelde tek yumurtam olusuyor sag tarafta, aceba fazla yumurta olusurmu?
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza klomen tedavisine yeni başladım bugün iğnemi vuruldum umarım sonuç iyi olur hayırlısı ben ankarada yaşıyorum pregnly iğnesini biraz zor buldum eczanelerde yok depoda varsa ordan getirtiyorlar allah herkesin gönlüne göre versin:
merhaba canım bende ankaradayım ama pregnyl bulamadım sen nerden aldın ayy bulamadım tüm gün
merhaba arkadaşlar uzunsüredir siteyi takip ediyorum yaşananların paylaşılması bilmedigim bir çok şeyi ögrenmemi sagladı pco luyum vehormon degerlerim çok yeterli degil ama allahtan ümit kesilmiyor doktorların tüp bebekten başka şansın yok demesine ragmen. doktoruma baskı kurdum klomen ve pregnyl için bunlarıda bu site sayesinde ögrenmiştim 3. ayım yumurta bile oluşmaz dedigi halde yumurta oluşuyor bu ay 24 ocakta ilk pregny ignesini vuruldum bügün 13. günü 15. günü bekliyorum sabırsızlıkla bu arada hayıt tohumunun çok faydasını gördüm ve hergün içiyorum sanırım hayıt ve glukofen prolaktin seviyemi normalde tutuyor allahisteyen herkesin kucagını doldursun yılmak yok
merhaba arkadaşlar ben yeniyim sitede,3,5 yıllık evliyim,çok istememize rağmen bebişimiz olmadı,meğer bende pco luymuşum,geçen hafta klomene başladık ayrıca biraz zayıflamam için glifor verdi doktor,hamile kalana kadar kullancam onu,dün yumurtalara baktık henüz bişey yok dedi ama bugün kasıklarımda ağrı var biraz belimdede,bilemiyorum ondan olabilirmi,cuma tekrar gel dedi,anne olmayı okadar çok istiyorumki anlatamam,heycanımı ancak benimle aynı kaderi paylaşan sizler anlarsınız,allah yürekten isteyen herkese bebiş nasib etsin,yüce rabbim hepimizi müjdesiyle sevindirsin,bi kerecikte olsa o mutluluğu bize de yaşatsın,amin.....
bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek cuma günü ama hayıt tohumu tavsiyeni dikkate alacağım canım,allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunmerhaba canım bende pco luyum hayıt tohumunu tavsiye ederim bilyorsundur hormonlar hipotolamustan yönetiliyor hayıt bu organın dengesini sagladıgı için yüksek degerler düşüyor düşük olan degerlerse yükseliyor ben 3 aydır güne 1 fincan içiyorum başladıktan 1 ay sonra prolaktin sevyemi yarı yarıya düşürdü fazla prolaktin yumurtanın gelişmesini engelliyor bu arada pregnyl kullanacakmısınız ben bu ay 23 de vuruldum hayırlısı hepimize allah bebişler nasip etsin
gecen ayda hayal kırıklıgı oldu doktorum daha fazla ısrar etme dedi başka doktora gidip yine aynı şeyleri yaşamak ve duymak istemiyorum. pco lu oldugumu ögrendigim için glukofene devam ediyorum 3 ay daha kullanacagım fazlası sanırım böbrekleri yoruyormuş cok su tüketmeye çalışıyorum hayıt tohumunu her gun demleyip 1 büyük fincan içiyorum bu ay tek başıma hareket etmeye karar verdim bunu 6 ay devam ettirecegim sonra işin peşini bırakacagım zaten tüp bebek yaptırma olanagımız yok. daha önceki ultrason kontrollerinde reglimin 17. 18. günlerinde yumurta 19 yada 20 mm oluyordu. bu ay reglimin 4. günü klomene başladım 5 gün sabah akşam 1 tane içtim yumurtanın büyümesini kasıklardaki agrıdan yada hareketlilikten hissedebiliyorsun sanırım yumurta oluştu eczaneden ovulasyon testi aldım bugun reglimin 14. günü teste başladım 2. çizgi hafif çıktı 2. çizgiyi 1. çizgi koyulugunda yakaladıgımda çatlatma ignesini vurduracagım bakalım ne olacak kısmet doktor kafada beni bitirdi ama ben bitirmedim 6 ay sonunda yapabilecegim bir şey yok diyebilirim kendime.allah hepimize yardım etsin bu olayın bu kadar zor oldugunu içine girince anlıyorsun allahtan hepimize sabır ve saglıklı bebişler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?