evanur selam canım inşallah cuma günü güzel gelişmeler olur ben buay reglimin 15. günü ovulasyon testinde 2 çizgi aynı koyulukta yakaladım 16. günü pregnyl igneyi oldum bu gün 8. gün en geç 12 sinde regli olmam gerekiyor inşallah hamiş kalırım ve olmam haberlerini bekliyorum hepimize bol şans ve sabır
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. ben de 3 gün önce pregnyl vuruldum. iki gün ağrıdı kasıklarım ama şimdi birşey yok. merak ettiğim şey şu; bu iğne ile ilk aydan hamile kalanınız var mı?
bende daha yeni katıldım aranıza bende bugün vuruldum klomen kullandım ardından hesaplamalara göre bugün vurulmam gerekiomuş iğneyi 10 gün sonra doktor kontrole çağırdı yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakacak acaba o zaman anlaşılırmı hamile olduğum biri bana cevap virsin çok heyecanlıyım:))
bende daha yeni katıldım aranıza bende bugün vuruldum klomen kullandım ardından hesaplamalara göre bugün vurulmam gerekiomuş iğneyi 10 gün sonra doktor kontrole çağırdı yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakacak acaba o zaman anlaşılırmı hamile olduğum biri bana cevap virsin çok heyecanlıyım:))
selam kizlar bugun gittim dr.yumoslar cok iyi durumda uc tane 21mm lik digerlride 16mm lik yumurtam olusmus ama dr.uc tanesinden umutluyum dedi..kismetse cuma gunu sabah saat 08.00de asilama yapilacak insallah tutar bu sefer...
birde birsey daha soracaktim bana ilkinde pregnyl vermisti simdide verdi ama bana pregnyl den once farkli ignelerde verdi ayni prengnly gibi tozlu falan..dr.dediki sali aksami bu dedigim igneyi vurul carsamba gunu aksam saat 20.00de pregnly vurul dedi...cumada asilama isde..aranizda bu sekilde igne kullananlar oldumu kizlar
evanur yumurtaların gelişmiş hemde 3 tane çok sevindim bi yerde okumuştum ama tam hatırlıyamıyorum ama bildigim aşılamada önceden verilen spermler kullanılıyormuş aşılama yaptıran ve hamile kalan biri aşılamadan öncede sonrada calışmalara devam etmiş sende öncesinde ve sonrasında 1 hafta calış canım inşallah güzel haberlerini alırız ayyy bende heycan yapıyorum merak ediyorum.
ayy canim benim fikrime gore sanirim belli olmaz sunu demek istiyorsun sanirim bugun vurulacan catlama igneni iliski falan sonra da 10.gununde dr.gidecen hamilelik belli olurmu demek istediysen eger belli olmaz bence daha kese bile gozukmez cunku ama kan testinde gebelik tesbit edilebilir
canım inşallah yakalarsınız bebişi hamiş kalsanda belli olmaz canım herhalde çünki döllenmeden sonra 5 ila 7 gün arasında rahme yerleşiyor ondan sonra hcg salgılanmaya başlıyor gelişmeleri bildir.
lütfen birileri bana yardımcı olsun ne yapacağımızı şaşırdık 3 yıldır bebeğim olmuyor pko hastasıyım ama bugün dr um öyle bir sorun olmadığını söyledi hamile kalırsın diyor ama 3 yıl çok yordu bizi 1 kez aşılama yaptırdık olmadı bu ay 2. aşılama yapılacak adetm gecikmişti dr um farlutal verdi klomende kullanıcam birde çatlatma iğnesi artık çok yoruldumm çok yıprandımm ne olur birileri neler yapmam gerektiğini ne ilaçlardan fayda gördüğünü bana anlatsınn bu ay aşılamayla hamile kalamazsam tüp bebeğe geçielim diyor dr oda maddi açıdan çok zor yaptırmamız çok üzülüyorum
arkadaşım Rabbim yardımcın olsun bunlar yumurtlamanı hızlandıracak ilaçlar. yani öle okudum2 saattir bu ilaçları okuyorum bende. stres olma devlette tüp bebeğin birkısmını katşılıyor 1 yıl biriktirip öle deneyim stres yapınca daha iyi olmayacak değil mi herşeyyy
arkadaşlar merhaba ben günde 3 tane olmak üzere 5 gün serophene kullandım.
3 gün bekle gel yumoşlar büyücekmi dedi ama ben bugün ateş basmalarından delireceğim. sizdede aralıklı ateş yükselmeleri oldumu lütfen cevap verinnnnn((
buraya ilk yazıyom bende bu ay ilk kez klomen kullandım geçen cumartesi çatlatma iğnesi vurdu dr bekliyorum ama benim tek yumurtam vardı ilşkide az oldu nasip kızlar çok heyecanlıyım ha birde bişey soracam akıntım çok normalmi cvplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?