Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyy canim insallah oyle bebisin seninledir....guzel haberlerini bekliyorum....

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. ben de 3 gün önce pregnyl vuruldum. iki gün ağrıdı kasıklarım ama şimdi birşey yok. merak ettiğim şey şu; bu iğne ile ilk aydan hamile kalanınız var mı?

selam bazısı kalıyormuş canım hayırlısı olsun bende şubat 23 te vuruldum

bende daha yeni katıldım aranıza bende bugün vuruldum klomen kullandım ardından hesaplamalara göre bugün vurulmam gerekiomuş iğneyi 10 gün sonra doktor kontrole çağırdı yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakacak acaba o zaman anlaşılırmı hamile olduğum biri bana cevap virsin çok heyecanlıyım:))

ayy canim benim fikrime gore sanirim belli olmaz sunu demek istiyorsun sanirim bugun vurulacan catlama igneni iliski falan sonra da 10.gununde dr.gidecen hamilelik belli olurmu demek istediysen eger belli olmaz bence daha kese bile gozukmez cunku ama kan testinde gebelik tesbit edilebilir

evanur ve fezyakt yumurta takibiniz ne alemde haber vermediniz ben regli olmassam inşallah pazar günü idrarda test yapacagım.

canım inşallah yakalarsınız bebişi hamiş kalsanda belli olmaz canım herhalde çünki döllenmeden sonra 5 ila 7 gün arasında rahme yerleşiyor ondan sonra hcg salgılanmaya başlıyor gelişmeleri bildir.

selam kizlar bugun gittim dr.yumoslar cok iyi durumda uc tane 21mm lik digerlride 16mm lik yumurtam olusmus ama dr.uc tanesinden umutluyum dedi..kismetse cuma gunu sabah saat 08.00de asilama yapilacak insallah tutar bu sefer...

birde birsey daha soracaktim bana ilkinde pregnyl vermisti simdide verdi ama bana pregnyl den once farkli ignelerde verdi ayni prengnly gibi tozlu falan..dr.dediki sali aksami bu dedigim igneyi vurul carsamba gunu aksam saat 20.00de pregnly vurul dedi...cumada asilama isde..aranizda bu sekilde igne kullananlar oldumu kizlar

evanur yumurtaların gelişmiş hemde 3 tane çok sevindim bi yerde okumuştum ama tam hatırlıyamıyorum ama bildigim aşılamada önceden verilen spermler kullanılıyormuş aşılama yaptıran ve hamile kalan biri aşılamadan öncede sonrada calışmalara devam etmiş sende öncesinde ve sonrasında 1 hafta calış canım inşallah güzel haberlerini alırız ayyy bende heycan yapıyorum merak ediyorum.

yok canim oyle degil biz dedik o verilenleri kullanin falan diye yok dediler isde forumlar falan doldurulmus gerekiyormus falan cunku bizden izin almadan hic bir sekilde saklayamazalar veya satamazlar bize dediler cuma gunu esin de gelsin arti 4 gun boyunca iliski yasak dediler asilamadan once...ama dedigin dogru 1hafta once veya sonra olabilir neden olmasin mantikli....denerim

lütfen birileri bana yardımcı olsun ne yapacağımızı şaşırdık 3 yıldır bebeğim olmuyor pko hastasıyım ama bugün dr um öyle bir sorun olmadığını söyledi hamile kalırsın diyor ama 3 yıl çok yordu bizi 1 kez aşılama yaptırdık olmadı bu ay 2. aşılama yapılacak adetm gecikmişti dr um farlutal verdi klomende kullanıcam birde çatlatma iğnesi artık çok yoruldumm çok yıprandımm ne olur birileri neler yapmam gerektiğini ne ilaçlardan fayda gördüğünü bana anlatsınn bu ay aşılamayla hamile kalamazsam tüp bebeğe geçielim diyor dr oda maddi açıdan çok zor yaptırmamız çok üzülüyorum

arkadaşlar merhaba ben günde 3 tane olmak üzere 5 gün serophene kullandım.
3 gün bekle gel yumoşlar büyücekmi dedi ama ben bugün ateş basmalarından delireceğim. sizdede aralıklı ateş yükselmeleri oldumu lütfen cevap verinnnnn((

evet canım aynen senin dediğin gibi sormak istemiştim çok saol artık pazartesiye kadar benmi çatlarım yumurtalarmı çatlar bilemicem yawww:))) :90:

Son düzenleme:
canım inşallah yakalarsınız bebişi hamiş kalsanda belli olmaz canım herhalde çünki döllenmeden sonra 5 ila 7 gün arasında rahme yerleşiyor ondan sonra hcg salgılanmaya başlıyor gelişmeleri bildir.

hmm işte ben çok merak ediyodum ama kan testi yapılması gerekiomuş bildiririm elbette çok teşekkürler sizin varmı bebiş falan:))

arkadaşım Rabbim yardımcın olsun bunlar yumurtlamanı hızlandıracak ilaçlar. yani öle okudum2 saattir bu ilaçları okuyorum bende. stres olma devlette tüp bebeğin birkısmını katşılıyor 1 yıl biriktirip öle deneyim stres yapınca daha iyi olmayacak değil mi herşeyyy

cvp için sağol stres yapınca iyi olmuyor evet ama çok korkuyorum inanıyorum birgün mutlaka olacak ama üzülmemek elde değil çevrendekiler sorular beklemek çok yoruyor insanı allahım en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah

buraya ilk yazıyom bende bu ay ilk kez klomen kullandım geçen cumartesi çatlatma iğnesi vurdu dr bekliyorum ama benim tek yumurtam vardı ilşkide az oldu nasip kızlar çok heyecanlıyım ha birde bişey soracam akıntım çok normalmi cvplarsanız sevinirim

Son düzenleme:

yumurtalar buyudukleri zaman ates basmalari olur ben puregon isminde igne kullandim dun asilama oldum ates yukselmeleri normal catladiklari zamanda vajinal akinti ve sik sik idrara cikma soz konusu olur normal yani ozallikle sabah kalktiginda dikkat et atesine

normal tatlim akintinin olmasi yumurtalarinin buyudugu anlamaina gelir veya catladiginin vajinal yumsamada olabilir veya vahinal acikligi bunlar normal seyler

bende yenıyım ve cok saskolozum kızlar bana yardım edın ayın 2 adet oldum 3 doktora gıttım klomen verdı ben 4unde klomen basladım bugun bes gun ıctımm ıcmeye basladıgından ıtıbaren 10 gun gecmesı gerekıomus bılgınız varmıı ????adetımın 12 gunu yani yarın ıgneyı vurulacam ama yarın ılıskıye gırmelımıyım uzerınden kac saat gecmelı bana ıkı tane ıgne verdı ıkısını aynı anda aynı sırıngaya doldurup bır keredemı vurulacagımm?????????bırde jel verdı onu ne zamn basladınız kullanmaya ???? ayy cok acemı buldum kendımı dk anlattı ama basımda dır dır bırı bıse konusuodu bıse anlamadım ((( yardım edın lütfenn:96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…