Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba ben 2 senedir evliyim ve bebek sahibi olamadık nasip değilmiş ama aralıkta klomene başladım ilk ayda olmadı bu ikinci ayım sağ yumurtam pek büyümemiş ama sol yumurtam 16mm oldugundan dk çok iyi dedi çatlatma iğnesine gerek duymadı istedik vermedi bu iğnelerin ne kadar faydaları var acaba ?

Merhaba kızlar bu ay ilk defa aşılama yapıldı bana aslında bende problem yoktu eşimde sperm şekil bozukluğu tespit edildi. Adetimin üçüncü günü klomen kullanmaya başladım beş gün kullandım sonra beş gün bekledik 10. Günde yumurtalarıma bakıldı sağ yumurtam 18 mm olmuş sol yumurtam 9 mm doktor iyi dedi çatlatma iğnesi yaptırdı bir gün sonrada aşılama yapıldı 15 dakika yatman yeterli denildi ama ben 45 dakika yattım sonra eve geldim bir gün yattım sonra çalıştığım için normal hayatıma döndüm. İlk gün akıntı filan gelmedi ikinci gün geldi biraz sonra sarı akıntı başladı ama çok az belim çok ağırıyor 3 gündür de göğüslerim çok acıyor. Ben bu belirtilerle umutlanıp bugün idrar testi yaptım ama negatif çok üzüldüm sonra tekrar bbaktım iknci çizgi silik görünüyor. Umutlanayım mı umutlanmayım mı bilemedim hem çok üzgünüm hemde içimde hala bir umut var perşembe günü kan talilim var doktor 14 gün sonra kontrole gel demişti. Umarım tutmuştur. Benim gibi bebek isteyen herkese Rabbim nasip eder inşallah. Çok zor bir sınav gerçekten

Aşılamamın 10. Ve 12. Günü idrar testi yaptım yarın kan testim var içimde az da olsa ümit var bu mesajı okuyan arkadaşlarım lütfen dua edin

Aşılamamın 10. Ve 12. Günü idrar testi yaptım yarın kan testim var içimde az da olsa ümit var bu mesajı okuyan arkadaşlarım lütfen dua edin

canım inşallah iyi haberlerle karşılaşmışsındır doktorda. ben de bugün gittim. klomen kullanmıştım ama yumurtalarım büyümemiş. yıkıldım resmen. dr bir dahaki ay dozunu artıracağız dedi. bir ay daha beklemek ölüm gibi :'( şuan bebeğin seninle olabilir. inş öyledir.

Son düzenleme:
Bayanlar şimdi öğrendiğim bir bilgi paylaşıyorum hemen sizinle
Facede yazan birisinden okudum kandil akşamı nihat hatipoğlunun programına gitmiş ve çıkışta yanına gitmiş bebeğim olması için ne yapabilirm demiş ve hoca direkt meryem suresını oku bol bol demiş.
Bizlerde okuyalım inşallah şifası vesilesi olur derdimizin..

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. 2011 eylül ayından beri bende bebeğim olsun istiyorum ama halen başaramadım. Meryem suresini duydum.. kendin okuyorsun 41 gün boyunca hergün bir tane ve adetli günlerinde bir yakının senin yerine okuyor geçtiğimiz ekim ayında okudum ama halen etkisini göremedim. bu ay yumurtalama takibinden sonra geçen perş. pregnyl 5000 iki kutu çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdide duphastonu on gün boyunca kullanacağım bakalım ilaç bittikten sonra 10 gün bekle adet olmazsan gebelik testi yaparız dedi doktor hayırlısı ama iğne ile birlikte bende kasık ağrıları başladı halende devam ediyor rabbim cümlemize bu güzel duyguyu yaşatsın.

bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Çatlatma iğnesinden sonra 10. günüm 3 gündür idrar testi yapıyorum ve ikinci çizgi silik çıkıyor. Doktorumu aradım iğnenin etkisindendir dedi. Bugün 10. günüm biraz umudum var ama bir kaç gün daha beklemem gerek. 10. günde iğnenin etkisi kaybolacağını okumuştum. Bir umut işte.
Bu süreç beni yordu.

Benimde bugün çatlatma iğnesinin 8. günü geçen hafta perş. saat 10.00 olmuştu. Biraz önce idrar testi yaptım ama bir damla damlatmamla ikinci çizgi 1 sn içinde silik bir şekilde çıktı hem umutlanıyorum hem umutlanmak istemiyorum ama umutlanmamak içinde kendimi dizginliyemiyorum. kasığımda ağrı ama herzaman adetten önce sancılarım ağrılarım olurdu ama bu defa başka bir ağrı gibi geliyor göbeğimin altında bir bıçak saplanması gibi ara ara uzun sürmeyen ağrılar.. Ama hiç akıntım yok.. Normalde olurdu ilk defa bu ay yok. sol gögüs ucumda ağrı var dokunduğum anda acıyor. belimde ağrı var ama ben hepsine sebep bulmaya çalış hamilelikle ilişkilendirmek istemiyorum ama yinede aklımı kurcalıyor bir damla idrarı damlatma ile bu şekilde anında silik çizgi çıkabilirmi belirgin bir çizgi koyu bir gölge gibi... Allahım inş. hamileyimdir. adetime 6 gün var doktorun beni çağırdığı tarihe ise 14 gün zaman geçmiyor.

merhaba kızlar bende 1 senedir hamile kalamadım rahşm flimi vs butun işlemler yapıldı hıcbır sorun yok eşimde cok az bır derecede varıkosel var ama degerlerı ıyı dedı doktor klomenı adetımın 5.günü başladım carsamba bıttı yarın doktora gıdıcem yumurtalarım buyumusmu dıye, peki bu iğne nezaman yapılıyor yarın yapılacakmı bana iğne yapılmadan biz ilişkiye yınede gırsek olma şansı varmıdır yoksa iğneden sonramı olması gerekli ? inşallah tüm isteyenlerin kucakları bebişlerle dolar Allahım hepimizi sevındırsın.

banada aynı işlemler yapıldı yalnız çatlatma iğnesinden bir gece önce muhakkak beraberlik önerdi tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş iğneden 36 saat sonrada aşılamayı yaptılar kısmetse pazar test yaptırıcam cümlemize hayırlı sonuçlar nasip eder inşallah

anladım canım ozaman bana iğne yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil yarın gittiğimde acaba yaparlarmı iğne madem tutma ihtimali var ona göre öyle yaparız :) denemekte fayda var hayırlısınla kısmetse hepimizin tutar, hayırlısı sonuçlar dilerim cnm sanada müjdeli haberı alırsınız inşallah :)

merhaba bayanlar sormak istediğim bir şey var ben de bu ay aşılama yaptırdım klomen ve pregnyl kullandım. yumurta çatlatma ignelerinin beta hcg'yi yükselttiğini biliyorum ama bu ne kadar sürüyor?bu yüzden 14 gün doktorlar beta hcg önermiyorlar çatlatma iğnesinin etkilerinden yüksek çıkabir diye yani bu pregnyl'in etkisi ne kadar?

1,5 yıllık evliyim 2 aydır bebek için tedavi görüyorum 1 ay önce sabah 2 akşam 2 olmak üzere klomen kullanmaya başladım adetimin 5.günü 13.günü ovitrelle iğne vuruldum yumurtam çatlamıştı ama gebelik oluşmamıştı bu ayda sabah 2 akşam 2 klomen kullandım ve 13.günü pregnyl 10.000lik iğne vurundum ve doktorum adetimin 22.günü benden progesteron testi istedi cuma günü yaptırdım bugün sonucu mu aldım henüz doktorum görmedi ama 30.82 çıktı sizce gebelik var mı_

arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?

bende 1,5 yıllık evliyim 2 aydır bebek için tedavi görüyorum 1 ay önce sabah 2 akşam 2 olmak üzere klomen kullanmaya başladım adetimin 5.günü 13.günü ovitrelle iğne vuruldum yumurtam çatlamıştı ama gebelik oluşmamıştı bu ayda sabah 2 akşam 2 klomen kullandım ve 13.günü pregnyl 10.000lik iğne vurundum ve doktorum adetimin 22.günü benden progesteron testi istedi cuma günü yaptırdım bugün sonucu mu aldım henüz doktorum görmedi ama 30.82 çıktı sizce gebelik var mı_

Canım belki hamile olabilirsin aşağıda bikaç bilgi yazdım inşallah hamilesindir bende senın gibi 13.gunumde ıgne vurdurdum şuan 15.günüm sabırla zamanı bekliyorum.

Progesteron'un arttığı durumlar nelerdir?
1- Gebelikte
2- Adregenital sendrom
3- Cushing sendromu

Progesteron testi; Progesteron hormonun değeri belirlemek için yapılan testtir. Kan tahliliyle ortaya çıkmaktadır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir. Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir. Ayrıca kısırlık nedenlerinden olan ve progesteron düşüklüğü ile seyreden luteal faz defekti problemlerinin saptanmasında da progesteron testi yararlıdır.

inşallah canım bu ay hepimiz güzel haberler alırız adetime 2 gün var ve önceki adet ağrılarım gibi hiç ağrım yok bu defa inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…