Aşılamamın 10. Ve 12. Günü idrar testi yaptım yarın kan testim var içimde az da olsa ümit var bu mesajı okuyan arkadaşlarım lütfen dua edin
merhaba kızlar bende 1 senedir hamile kalamadım rahşm flimi vs butun işlemler yapıldı hıcbır sorun yok eşimde cok az bır derecede varıkosel var ama degerlerı ıyı dedı doktor klomenı adetımın 5.günü başladım carsamba bıttı yarın doktora gıdıcem yumurtalarım buyumusmu dıye, peki bu iğne nezaman yapılıyor yarın yapılacakmı bana iğne yapılmadan biz ilişkiye yınede gırsek olma şansı varmıdır yoksa iğneden sonramı olması gerekli ? inşallah tüm isteyenlerin kucakları bebişlerle dolar Allahım hepimizi sevındırsın.
banada aynı işlemler yapıldı yalnız çatlatma iğnesinden bir gece önce muhakkak beraberlik önerdi tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş iğneden 36 saat sonrada aşılamayı yaptılar kısmetse pazar test yaptırıcam cümlemize hayırlı sonuçlar nasip eder inşallah
arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
bende 1,5 yıllık evliyim 2 aydır bebek için tedavi görüyorum 1 ay önce sabah 2 akşam 2 olmak üzere klomen kullanmaya başladım adetimin 5.günü 13.günü ovitrelle iğne vuruldum yumurtam çatlamıştı ama gebelik oluşmamıştı bu ayda sabah 2 akşam 2 klomen kullandım ve 13.günü pregnyl 10.000lik iğne vurundum ve doktorum adetimin 22.günü benden progesteron testi istedi cuma günü yaptırdım bugün sonucu mu aldım henüz doktorum görmedi ama 30.82 çıktı sizce gebelik var mı_
Canım belki hamile olabilirsin aşağıda bikaç bilgi yazdım inşallah hamilesindir bende senın gibi 13.gunumde ıgne vurdurdum şuan 15.günüm sabırla zamanı bekliyorum.
Progesteron'un arttığı durumlar nelerdir?
1- Gebelikte
2- Adregenital sendrom
3- Cushing sendromu
Progesteron testi; Progesteron hormonun değeri belirlemek için yapılan testtir. Kan tahliliyle ortaya çıkmaktadır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir. Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir. Ayrıca kısırlık nedenlerinden olan ve progesteron düşüklüğü ile seyreden luteal faz defekti problemlerinin saptanmasında da progesteron testi yararlıdır.
inşallah canım test yapmaya cesaretim yok adetime 2 gün kaldı fakat önceki adet ağrılarım gibi ağrım da yok inşalla bu ay hepimiz güzel haberler alır burdan veririz müjdeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?