Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hakkımızda hayırlısı banada bu ay iki tanü pregnyl 5000lik vuruldu ve adetime son bir gün kaldı pregestoron testi istedi doktorum 22.günümde yaptırdım sonuçlarımı yazıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
ÖSTRADİOL=462 PROGESTERON=30.12 FOLLİKÜLER=0,1-0,84 LUTEAL=5,16-18,56 1.TRİMESTER=4,73-50,74 2.TRİMESTER=19,41-45,3

Son düzenleme:
malesef güzel haberler veremicem bu sabaha kadar geciktiği için seviniyordum 1 gün gecikmeyle bu sabah adet oldum pazartesi kontrolum var ınsallah sızler guzel haberler verırsınız

uzuldum cnm ya olsun sen canını sıkma Allahım er geç verıcek nezaman izin verirse belki ikincisinde tutar bende 21.gunumdeyım daha 1 hafta fılan var bakalım ne olcak inşallah hepımız biran önce mujdelı haberlerı alırız.

malesef güzel haberler veremicem bu sabaha kadar geciktiği için seviniyordum 1 gün gecikmeyle bu sabah adet oldum pazartesi kontrolum var ınsallah sızler guzel haberler verırsınız

malesef benden haberlerde güzel değil 28.gunumde yanı bugun oldum kısmet diğer aylara artık sen naptın yenıden klomenı ıcıyomusun ? birde bısey sormak ıstıyorum sımdı bugunden ıtıbaren yıne 4 yada 5 gunu yıne gıdıcem klomen ıcmeye devam etmek ıcın ben 6.gunu yanı cumartesı gıtsem cok gec olurmu calıstıgım ıcın her zaman ızın alamıorum cumartesıde ızınlı gunum sızce sorun olurmu 1 gunle ?

Ben 5.günü gitmiştim o ay geçti (zaten kist çıkmıştı).doktorum bi daha böyle geç gelme 2. veya en geç 3.günü gel dedi,klomene başlamak için.bence bi şekilde izin al gününde git.

merhaba kızlar yeni uye oldum ve sizin tecrubelerinize ihtiyacım var ... adet tarihim 23 mart , 27 mart serophene kullanmaya başladım günde 2 tane , 5 nisan (cuma günü) doktora gittim 2 yumurtam oluşmuştu ve doktor iğne verdi ovitrelle 2 gün saat 09:00 ila 10:00 arası yap dedi(cumartesi sabah) ve dediki doctor cuma akşamı ilişki ertesı gün iğne yap (cumartesi) ilşki yok sonra pazar pazartesi salı ilişki önerdi benim sorum şu olucak bende iğne yapmadan cumartesi sabah dan beri sancım var kasıklarımda ve şişkinlik ... bu gün 3 gün ve sancım devam ediyor ayağa kalkınca daha çok sancim oluyor nasıl anlatsam saki karnım inçinde 5 kg bir şey var şimdiden çok teşekür ederim

Son düzenleme:
Arkadaslar ben 3 nisaNDA pregnyl vuruldum... dün gece idrar testi yaptim cok soluk bi cizgi cikti.. sabah yaptim daha net cikti... kan testimde 43.88... sizce hamilemiyim... adet tarihime 3 gün var...

Arkadaslar ben 3 nisaNDA pregnyl vuruldum... dün gece idrar testi yaptim cok soluk bi cizgi cikti.. sabah yaptim daha net cikti... kan testimde 43.88... sizce hamilemiyim... adet tarihime 3 gün var...

hamilesin büyük ihtimalle pregnyli nerden aldın hangi şehirdesin

a kan testinde öyle değer çiktıysa bencede hamilesin ..adetin geçmesine bekle tekrar yap idrar testi ve kan testi daha kesin bir çevap için ...haidi inşAllah bebiştir

slm kızlar bende 3.kez kölemene başladım buay.ve dr um pregnyl 5000 lik iki iğne verdi.vurun demedi.haftaya kontrole çağırdı.bakacak inş bakalım hakkımızda hayırlısı.igneleri bulana kadar mahvoldum zaten..mevlam hakkımızda hayırlısını versin

Ben Kıbrıs'tayım bakındıgım hastahanede vardi pregnyl. .. Cumartesi günü tekrar yapcam kan testini... inşallah degerlerin yukselmesi pregnyl den dolayı degildir...

kızlar kimse yokmu ? ben bugün tekrar gittim ve pregnyl i vurdular ikisini katıp..ilk vurunuşta hamile kalan var mı burada arkadaşlarr

Kızlar ilk degerim 43.88 çıkmıştı. .. 1 hafta sonra 9.7 çıktı. .. muhtemelen ilk deger igndden dolayı yüksekti.. Çünkü 6.ncı gün yapmıştım ilkini. .. ayın 20 sinde 107 çıktı. Doktor % 100 hamilesin dedi... sizce bi sorun olurmu...???

kızlar bende bu ay kullandım klomen bugün 5. günüm günde iki kez yanında glukofen ve infolic allahım hepimize nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarben po luyum aranızda pko olup hamile klan var mı be gibi?ümitlenmeli miyim?benim ilk denemem. 2 yıla yakın evliyim doğal yoldan olmadı.kısmet bakalım!

bide klomen kullanan arkadaslar doktor o 5 günlük sürwede takp ediyormu bana 11. gün gel dedi öyle mi olmalı tecrübelerinizi paylaşın lütfen:)

merhaba herkese
ben ılk defa sıteye gırdım ve umarım dogru yere sorumu yazıyorumdur.Bu konudan anlayan ve benım psıkolojımdekı bırılerıne sormak ıstedım.
24 nısan ilk catlatma ıgne mı oldum. Bu sırada progestan kullandım. Normalde 3 mayısta reglı olmam gerek ama olmadım. catlama ıgnemın 13.gunu aksamı kan tahlılı yaptırdım. 0.250 gıbı bırsey cıktı yanı negatıf. hemen progestan'ı bıraktım. sorum su : reglı olmamam sanırım normal sımdı bu ılacı bırakmamın 1 hafta sonrasında reglı olmam gerek degıl mı? cunku hamılelık sansım olmadıgına gore en azından reglı olayımda yoluma devam edeyım.

tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…