inşallah canım senden haberlerini bekliyorum, bekleme süresi zaten hiç geçmiyor çok sabır gerekiyor.
beyaz melekcim ben adetimin tam 12. günü vuruldum iğneyi 2 taneydi sağ tarafımda gelişmişti ikiside... benim yumurtalarım çok çabuk geliştiği için 12. günde yumurtalarım 20 mm olmuştu düşün.. ama herkesin farklı tabi... seninde muhtemelen 14. günde vurulur iğnen.. benim iğnem 2 adet 5000 lik preglyn 2 sini birleştirdi bi seferde vuruldum.. yani 10000lik oldu
inşallah canım senden haberlerini bekliyorum, bekleme süresi zaten hiç geçmiyor çok sabır gerekiyor.
malesef güzel haberler veremicem bu sabaha kadar geciktiği için seviniyordum 1 gün gecikmeyle bu sabah adet oldum pazartesi kontrolum var ınsallah sızler guzel haberler verırsınız
malesef güzel haberler veremicem bu sabaha kadar geciktiği için seviniyordum 1 gün gecikmeyle bu sabah adet oldum pazartesi kontrolum var ınsallah sızler guzel haberler verırsınız
malesef benden haberlerde güzel değil 28.gunumde yanı bugun oldumkısmet diğer aylara artık sen naptın yenıden klomenı ıcıyomusun ? birde bısey sormak ıstıyorum sımdı bugunden ıtıbaren yıne 4 yada 5 gunu yıne gıdıcem klomen ıcmeye devam etmek ıcın ben 6.gunu yanı cumartesı gıtsem cok gec olurmu calıstıgım ıcın her zaman ızın alamıorum cumartesıde ızınlı gunum sızce sorun olurmu 1 gunle ?
Arkadaslar ben 3 nisaNDA pregnyl vuruldum... dün gece idrar testi yaptim cok soluk bi cizgi cikti.. sabah yaptim daha net cikti... kan testimde 43.88... sizce hamilemiyim... adet tarihime 3 gün var...
hamilesin büyük ihtimalle pregnyli nerden aldın hangi şehirdesin
Arkadaslar ben 3 nisaNDA pregnyl vuruldum... dün gece idrar testi yaptim cok soluk bi cizgi cikti.. sabah yaptim daha net cikti... kan testimde 43.88... sizce hamilemiyim... adet tarihime 3 gün var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?