Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaha, bu ay ben de ilk kez klomen kullandım adetin 5. gunu 5gun gunde 1 tane. 14. gün pregnyl ignemi oldum 10000lik. 3 yumurta oluşmuştu 20mm 18mm ve 16mm. igneden sonra 2 gun yogun kasık agrısı cektim. Simdi normale döndü kasık agrıları hafif ve ara ara oluyor. gögüs hassasiyeti devam ediyor ucları cok acıyor. bugun igneden sonraki 4. gunum. acaba en erken kacıncı gun testte belli olur?
bu bekleme aşaması en zoru sanırım.. birbirimize bolbol dua edelim.. en kısa zamanda bebişlerimize kovuşmak dilegiyle..

pcos hastasıyım 2 yl dogum kontrol hapı kullandım evlenınce bıraktım 1 yıl oldu ve korunmuyoruz cocuk ıstıyoruz..ozelde bı doktora gıdıyorum klomen progestan ınofolıc kullanıyorum suan 3. ayım suan gecen ay ovıtrelle bu ay pregly 5000 yapıldı.. ya umıtlenmek kotu suana kadar ne ıstedıysem oldu bebek dısında kımıne verır kıymet bılmez kımınede aratır kurban oldugum allah ınsallah ısteyen herkezın olur ..sızce bende kalabılcekmıyım?

kızlarr bişe soracam size. pregnyl igne olalı bugun 8. gunüm ve 2 gündür aksamları adet sancısı gibi agrılarım olmaya basladı. gogusler hala cok hassas. sizce bu adet sancısı gibi agrılar neden oluyor? bat 21 haziran.

arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
Bankada klomen ve bir ilaç daha verdı ama daha kullanmıyorum iğne nasıl acıtıyor mu nerde ve nekadar yaptırdın doktorum benden rahim filmi istemedi canım
Ben emsy hospitla gidiyorum cevap yazarsan Cook sevinirim insallh bebişin olur

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Klomen kullandıktan sonra ayın 7sinde çatlatma iğnesi vuruldum.Adetim ise her ayın 28-29 u gibi gelir.Şimdi benim ne zaman test yapmam lazım?Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mı adetim gelecek?Lütfen yardım

arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
Lütfen biriniz cevap yazın ya. Yazıyor ama kimse cevap atmıyor bende aşılma yaptıracm kliman ve bir ilaç daha verdi adet olunca üçüncü gunü. Gel dedi ama. Mayıs'ın birinde beri. Adet olmadım doktor ilaç Ceylan'da vermedi of ya neyapmlıyız gebe değilim olsam muane etti vajınal ultrasyonda. Alardı sanırım idrar testinde çıkmadı. Zaten. Yani Allah. Rızası için biriniz cevap yazınnnnnnn(((

ben 2 ay çatlatma iğnesi denedim ama adet tarihimi hiç değiştirmedi.testide iğneden en az 10 gün sonra yap doğru sonucu alabilmen için çünkü bu iğne b-hcg değerini arttıran bir iğne ve değerlerin normale dönmesi 10 günü buluyormuş.

birde bu iğneden sonra genelde aynı hamilelik belirtisi gibi sancılar olabiliyor karın ağrısı bel ağrısı gaz,göğüslerde hassasiyet sizlerden ricam iğne vurulduktan sonra çıkan ilk belirtilere kendinizi hemen kaptırmayın.inş. emeklerinin karşılığını alırsın ve bebişin göbüşüne konar

canım bir sakin ol adetin hep böyle gecikirmiydi.dr.un neden adet söktürücü bişeyler vermedi ki.kaç günde bir adet oluyorsun .evet normal şartlarda gebelik varsa muayenede anlaması gerekirdi

Ya bilere. Daha. Böyle oldu doktor vermişti ama bu doktor. Bişeyin vermedi olmadım vermesi gerekiyordu ama yumurtan catlamiş olursun dedi ama. Maalesef baya gecikti ne içsem acaba. Başka doktormı götsem asılma yaptırcm canım. Emsey hospıtılda Gülcan akdemire gittim hiç bir şey vermedi klomen diye bir ilaç birtane ilaç daha verdi kullanma ama dedi. Adetin3. Günü gel dedi alsam gitcm

Birikere daha. Böyle oldu başka bir doktora gittim adet söktürücü verdi bana ama bu doktor birşeyi vermedi klomen diye bir ilaç birtane daha ilaç verdi kullanma adetin 3gunu kullan dedi ama olmadım daha neyapsam aceba

iğne ve klomen tedavisi 3 kez tekrarlanıo benim üçünde de hamilelik olmadı bu ay rahim filmi çekilcek eğer tüpler tıkalı ise tüp bebekten başka çare yok dedi doktorum eğer herşey yolundaysa aşılama yapılcak bakalım merakla bekliyorumm...benim durumum da olan arkadaşlar war mı yada bu aşamadan geçip film çektirenler???

Son düzenleme:

evleneli dokuz ay oldu iki aydır klomen ve pregnyl kullandım hiç bi işe yaramadı her ay beklemek çok zor ama artık ümidim kalmadı rabbim vemezse vermiyor çok üzüntülüyüm.

arkadaşlar acil cvp lütfn eşim geçen ay varikosel amaliyatı oldu doktor bu kontrolde pregnyl 1500 iğne vermiş piyasada bulamadık bizde pregnyl 5000 lik aldık tabi dr a sorduk benim sorum bu 5000 lik eşime ağır gelmezmi bide burda kadınlar da vuruluyomuş o iğneyi doktor eşime verdi bende vurulsam acaba çocuk şansımızı arttırırmıyız

antep ve marastan olan varmi aranizda

benim de 3.iğnemdi bu ay.yine başarısız oldu.bakalım önümüzdeki ay ne olacak

iğne yaptıralı bugün 14.gün ve hem karnım hem belim hem de göğüslerim çok ağrıyo. sanırım hasta olucam

umut kötülüklerin en büyüğüdür der Nitzche. çünkü işkenceyi uzatır. bugün iğne olalı 15.gün her yerim ağrıyo ama henüz hasta olamadım. biran önce adet görsem de içimdeki şu umut bitse .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…