pregnyl 5000 tedavimiz bittiği için elimizde kaldı ihtiyacı olan arkadaşlar bu numaradan bana ulaşabilirler 0544 379 83 13
Bankada klomen ve bir ilaç daha verdı ama daha kullanmıyorum iğne nasıl acıtıyor mu nerde ve nekadar yaptırdın doktorum benden rahim filmi istemedi canımarkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
Lütfen biriniz cevap yazın ya. Yazıyor ama kimse cevap atmıyor bende aşılma yaptıracm kliman ve bir ilaç daha verdi adet olunca üçüncü gunü. Gel dedi ama. Mayıs'ın birinde beri. Adet olmadım doktor ilaç Ceylan'da vermedi of ya neyapmlıyız gebe değilim olsam muane etti vajınal ultrasyonda. Alardı sanırım idrar testinde çıkmadı. Zaten. Yani Allah. Rızası için biriniz cevap yazınnnnnnnarkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Klomen kullandıktan sonra ayın 7sinde çatlatma iğnesi vuruldum.Adetim ise her ayın 28-29 u gibi gelir.Şimdi benim ne zaman test yapmam lazım?Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mı adetim gelecek?Lütfen yardım
Lütfen biriniz cevap yazın ya. Yazıyor ama kimse cevap atmıyor bende aşılma yaptıracm kliman ve bir ilaç daha verdi adet olunca üçüncü gunü. Gel dedi ama. Mayıs'ın birinde beri. Adet olmadım doktor ilaç Ceylan'da vermedi of ya neyapmlıyız gebe değilim olsam muane etti vajınal ultrasyonda. Alardı sanırım idrar testinde çıkmadı. Zaten. Yani Allah. Rızası için biriniz cevap yazınnnnnnn(((
ben 2 ay çatlatma iğnesi denedim ama adet tarihimi hiç değiştirmedi.testide iğneden en az 10 gün sonra yap doğru sonucu alabilmen için çünkü bu iğne b-hcg değerini arttıran bir iğne ve değerlerin normale dönmesi 10 günü buluyormuş.
birde bu iğneden sonra genelde aynı hamilelik belirtisi gibi sancılar olabiliyor karın ağrısı bel ağrısı gaz,göğüslerde hassasiyet sizlerden ricam iğne vurulduktan sonra çıkan ilk belirtilere kendinizi hemen kaptırmayın.inş. emeklerinin karşılığını alırsın ve bebişin göbüşüne konar
canım bir sakin ol adetin hep böyle gecikirmiydi.dr.un neden adet söktürücü bişeyler vermedi ki.kaç günde bir adet oluyorsun .evet normal şartlarda gebelik varsa muayenede anlaması gerekirdi
ben 2 ay çatlatma iğnesi denedim ama adet tarihimi hiç değiştirmedi.testide iğneden en az 10 gün sonra yap doğru sonucu alabilmen için çünkü bu iğne b-hcg değerini arttıran bir iğne ve değerlerin normale dönmesi 10 günü buluyormuş.
birde bu iğneden sonra genelde aynı hamilelik belirtisi gibi sancılar olabiliyor karın ağrısı bel ağrısı gaz,göğüslerde hassasiyet sizlerden ricam iğne vurulduktan sonra çıkan ilk belirtilere kendinizi hemen kaptırmayın.inş. emeklerinin karşılığını alırsın ve bebişin göbüşüne konar
canım bir sakin ol adetin hep böyle gecikirmiydi.dr.un neden adet söktürücü bişeyler vermedi ki.kaç günde bir adet oluyorsun .evet normal şartlarda gebelik varsa muayenede anlaması gerekirdi
Amin inşallah.Bugün 11.gün ama sanki adet olacak gibiyim
arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
cnm knt yok acaba iğneyi başkasına verdinmi sana telden mesaj atsam yada akşam arasam olurmu
arkadaşlar acil cvp lütfn eşim geçen ay varikosel amaliyatı oldu doktor bu kontrolde pregnyl 1500 iğne vermiş piyasada bulamadık bizde pregnyl 5000 lik aldık tabi dr a sorduk benim sorum bu 5000 lik eşime ağır gelmezmi bide burda kadınlar da vuruluyomuş o iğneyi doktor eşime verdi bende vurulsam acaba çocuk şansımızı arttırırmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?