- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bazen bende hamile oldugumu duyacagim gunun hayal kuruyorum gerçekten hayalinde bile heycanlaniyorum :)Benim 27-28 günde bir gelen adetim son 2-3 aydir 24-25. Günlerde gelmeye basladi duzensiz oldugu icin cok hesaplayamiyorum 8-12 mart arasi canim off yaa hayali bile öyle güzel ki inşallah rabbim bizlere de anne olmayi nasip etsin
Aminnnn. bende senin ile aynı düşüncelere sahibim. Eğer olmuyorsa mutlaka arkasında bir hayır vardır. Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip edecektir. :)arkadaşlar buraya dikkat ederseniz 2009 yılından başlayarak günümüze kadar bir çok kadın hamile kalabilmek için bırakın gün saymayı saat sayan bile olmuş forumu okuduysanız herkes bir şeklde hamile kalmak için ne ugraşlar vermişler ama profil resimlerine bakarsak hepsininde bebekleri olmuş olumsuz düşünmeyin saglık sıkıntınız yoksa eşinizle probleminiz yoksa inanın belki 3 ay belki 5 ay sonra allah bizede nasip edecek bu duyguyu aklınızdan atın ben inanıyorum allah kimsenin gözünde bırakmasın bugun cuma birbirimiz dua edelim olurmu ?
canim ben adet oldum. Sende durumlar neHaberlerini dört gözle bekliyorum ama sanirim benim bu ay da olmadi göğüslerim agrimaya basladi çünkü
bendecanim ben adet oldum. Sende durumlar ne
Ayni Üzgünluk bende de var canım bu dördüncü günüm ama hala atlatamadim. Bu ay geçen aylara göre artık umudum azaldı. Esim bu ay aşılama yapalim diyo ama inan hiç bişey yapasim gelmiyorbendeöyle üzgünüm ki
Benim de doktorum 2 ay ilac 2 ay asilama olmazsa tüp bebek merkezine yönlendirirm dedi ben ilaci eczaneye almaya gittiğimmde eger bu ay adet olursam nasil atlaticam diye düşünürken adet oldum asilama tüp bebek bunlar da neticesiz kalirsa kendimi düşünemiyorum bu arada yaşın kac calisiyo musunAyni Üzgünluk bende de var canım bu dördüncü günüm ama hala atlatamadim. Bu ay geçen aylara göre artık umudum azaldı. Esim bu ay aşılama yapalim diyo ama inan hiç bişey yapasim gelmiyor
Nasıl oldu canimben 3 aylık hamileyim hiç ugraşmayın bu ilaçlarla dogrudan nesrin hanıma gidin istanbulda kurtköy emsey hastanesine 1 ayda hamile kalın gelin:))))
lm banada bebe aspirini vermişti kullandım . ama hamile kalamadımArkadaşlar adet oldum dr yine ilac verdi ve sonrası iğne ama adetim bitince aspirinde verdi kullanan var mi hiç yardımcı okur musunuz
lm banada bebe aspirini vermişti kullandım . ama hamile kalamadım
hastane hastane gezdik yok klomen yok tahlih yok kocanın amaliyat olması lazım yok yumurtalıkların büyümüyo derken 10bintl para harcadık ama bütürlü sonuç alamadık birtürlü asılamayada getiremediler işi. bi bayaa bekledik ve işden ayrıldım bunu fırsat bilip bikerede emseye gidelim dedik orda doktur nesrin hanım var tüp bebek bölümünden sorumlu eski tahlillere baktı birtane ilaç yazdı birtanede kocama verdi alın bunu bitince gelin dedi ve gittik yumurtaların büyümüz çatlama aşamasında dedi normal ilişki önerdi ve 1 aya kalmadı hamile kaldım çok şükür allah sizede nasip eder inşallah bu dokturu çok ama çok tavsiye ediyorumNasıl oldu canim
24 yasindayim canım çalışıyorum. Bugün doktora gittik de yumurtlama olmuş dedi. Ama bir daha hormonlara bakalim dedi. Kan aldilar yarin bir daha gitcem sonuca göre tedaviye devam. Biz bu ay aşılama yaptiralim dedik ama doktor iki ay daha ilaç tedavisi yapcak sonra aşılama. bana kalsa tüp bebek yaptircam ama dedigin gibi eğer tüp bebekte olmazsa çok yipranirim diye yaptirmaktan korkuyorum.Benim de doktorum 2 ay ilac 2 ay asilama olmazsa tüp bebek merkezine yönlendirirm dedi ben ilaci eczaneye almaya gittiğimmde eger bu ay adet olursam nasil atlaticam diye düşünürken adet oldum asilama tüp bebek bunlar da neticesiz kalirsa kendimi düşünemiyorum bu arada yaşın kac calisiyo musun
Rabbim inşallah cok bekletmez tez zamanda o mujdeli haberi almani nasip eder yasinin 24 olmasi ne büyük avantaj ben 30 yasindayim o yüzden cok beklemek istemiyorum24 yasindayim canım çalışıyorum. Bugün doktora gittik de yumurtlama olmuş dedi. Ama bir daha hormonlara bakalim dedi. Kan aldilar yarin bir daha gitcem sonuca göre tedaviye devam. Biz bu ay aşılama yaptiralim dedik ama doktor iki ay daha ilaç tedavisi yapcak sonra aşılama. bana kalsa tüp bebek yaptircam ama dedigin gibi eğer tüp bebekte olmazsa çok yipranirim diye yaptirmaktan korkuyorum.
Biz evlendigimiz günden beri istiyoruz canım iki yil olacak hiç korunma falan olmadi. Yaş önemli çünkü eşim ilk günden dedi benim yaşım yerinde istiyorum korunma falan olmasin ya olur ya olmaz sonra dedi. Esimde 30 yasinda. Gerçekten de olmuyor nasip. inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin bir an önce. Sen ne yapmayi dusunuyorsun canım ben bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorumRabbim inşallah cok bekletmez tez zamanda o mujdeli haberi almani nasip eder yasinin 24 olmasi ne büyük avantaj ben 30 yasindayim o yüzden cok beklemek istemiyorum
Merhaba bayanlar. bende 37 yaşımdayım Ekim de 38 olacağım. yaklaşık 2 yıllık evliyim. çocuk düşünmeye karar verdikten 4,5 ay sonra doğal yollardan hamile kaldım. hamileliğimin 2,5 ayında iken bebeğin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık. rabbim kimseye böyle üzüntü yasatmasın. Ama isyan etmedim demek ki hayırlısı bu imiş. Eylül ayında bebeğimi kaybettim Aralık ayında doktor kontrolünde çatlatma iğnesi oldum, ama hamile kalamadım ve kendime bir söz verdim. Ben normal yollardan hamile kalabilen bir insanım ve bir daha gereksiz yere kendime hormon yüklemesi yaptırmayacağım. Rabbim nasip eder ise biz de bir evlat sahibi oluruz. Ama nasip etmez ise isyan da etmeyeceğim demek ki hayırlısı bu. Her şeyin başı stress bunu da unutmayın. Hamile kalıcam diye stress yapmayın herşeyi oluruna bırakın zamanı geldi ise zaten siz istemeseniz de hamile kalırsınız:) ki benim geçirmiş olduğum bu hamilelikte hamile kalma zamanım yumurtlama zamanının cok sıdında olan bir zaman diliminde olmuştu. Yani kendimizi çocuk zamanı şimdi diye programlayıp beraber olduğumuz bir dönemde değil tamami ile aşk ile beraber olduğumuz bir birliktelikte hamile kaldım bilmem anlatabildim mi:) Allahım hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah. gözlünüzü ferah tutun Rabbim her şeyin en iyisini bilir.Biz evlendigimiz günden beri istiyoruz canım iki yil olacak hiç korunma falan olmadi. Yaş önemli çünkü eşim ilk günden dedi benim yaşım yerinde istiyorum korunma falan olmasin ya olur ya olmaz sonra dedi. Esimde 30 yasinda. Gerçekten de olmuyor nasip. inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin bir an önce. Sen ne yapmayi dusunuyorsun canım ben bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorum
Nasil da güzel yazmissin ah bunu kendime bi anlatabilsem mümkün deil tum hücrelerime islemisken.. benimde cok şükür sıkıntı yokken o hormonları yüklemek nasil da zoruma gidiyor. . Ve dediginiz gbi cocuk yapmak için birlikte olmak gercekten cok farkli bir duygu rabbim bize de nasip eder inşallah ne diyelim kismet nasipMerhaba bayanlar. bende 37 yaşımdayım Ekim de 38 olacağım. yaklaşık 2 yıllık evliyim. çocuk düşünmeye karar verdikten 4,5 ay sonra doğal yollardan hamile kaldım. hamileliğimin 2,5 ayında iken bebeğin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık. rabbim kimseye böyle üzüntü yasatmasın. Ama isyan etmedim demek ki hayırlısı bu imiş. Eylül ayında bebeğimi kaybettim Aralık ayında doktor kontrolünde çatlatma iğnesi oldum, ama hamile kalamadım ve kendime bir söz verdim. Ben normal yollardan hamile kalabilen bir insanım ve bir daha gereksiz yere kendime hormon yüklemesi yaptırmayacağım. Rabbim nasip eder ise biz de bir evlat sahibi oluruz. Ama nasip etmez ise isyan da etmeyeceğim demek ki hayırlısı bu. Her şeyin başı stress bunu da unutmayın. Hamile kalıcam diye stress yapmayın herşeyi oluruna bırakın zamanı geldi ise zaten siz istemeseniz de hamile kalırsınız:) ki benim geçirmiş olduğum bu hamilelikte hamile kalma zamanım yumurtlama zamanının cok sıdında olan bir zaman diliminde olmuştu. Yani kendimizi çocuk zamanı şimdi diye programlayıp beraber olduğumuz bir dönemde değil tamami ile aşk ile beraber olduğumuz bir birliktelikte hamile kaldım bilmem anlatabildim mi:) Allahım hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah. gözlünüzü ferah tutun Rabbim her şeyin en iyisini bilir.
HIc bilmiyorum ama doktorun demesine gore bu ay da ilac sonraki 2 ay asilama o da olmazsa tüp bebek hazir misin diye sor hayirrrrrBiz evlendigimiz günden beri istiyoruz canım iki yil olacak hiç korunma falan olmadi. Yaş önemli çünkü eşim ilk günden dedi benim yaşım yerinde istiyorum korunma falan olmasin ya olur ya olmaz sonra dedi. Esimde 30 yasinda. Gerçekten de olmuyor nasip. inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin bir an önce. Sen ne yapmayi dusunuyorsun canım ben bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?