Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zamanı geldiğinde olacak:) ben inanıyorum:)

Canim hayırlı olsun oncelikle Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. O kullandiginiz ilacin adi neydi?

Emodeks mi canim? Doktor esime bu ilaci vermişti. Gerci tam ilac sayilmaz vitamin takviyesi gibi biseymis

Kizlar ben yine igne vurundum 1gun arayla iliski verdi.bse cikarsa yazarim.herkese iyi sanslar :)

Kizlaaar. HAYIT tohumunu icmeye basladim.hayit otunu tavsiye ederim yumurtaliklar icin sifaymis bugun aldim.siz de faydalarina bakin iNTERNETTEN.size de soilemek istedim.Umut insani diri tutar

merhaba kızlar inşaAllah hepimiz bebelerimize kavuşuruz bir an önce:)
bende bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnesine başladım. 2 gün önce iğne vuruldum pregnyl 10000. 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki tavsiye etti. Dün akşam ilişkiye girdik. Bakalım artık hayırlısı. sol yumurtalığımda batmalar oluyor dün akşamdan beri. Kafamdan atmaya çalışıyorum, farklı işlerle meşgul olayım diyorum, bir bakıyorum kendimi yine forumlarda bu konuları okurken buluyorum :)
Bu arada ben 33 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. 8 aydır deniyoruz. sonuç başarısız.

hayırlısı olsun inşallah:) o batmalar normal, kasıklarda da agrı olabilir bir hafta sürer sonra biter.
inşallah güzel haberlerinizi alırız.

Arkadaslar Yarin ikinci ignemi vurulcam insallah bu sefer tutar.Bu igneleri bulmak zor oluyo stres Cok yoruyo gercekten insallah hayirlisiyla bebislerimize ksvusuruz

Arkadaslar Yarin ikinci ignemi olcak bu sefer tutar insallah hepimiz tea zamanda bebislerimize kavusuruz indallah

Kizlar ben menogon igne klomen kullandim dun son ignemdi. Doktorum nobetciydi ne zamn geleyim dedimm bekle dedi ultrasonla baktı sol yumurtam 3 cm olmus ilk defa boyle cook buyudu korkuyorum 3 cmlik yumurta saglikli mi dollenme olur mu prengly 5000 igneden aksamleyin 2 tanesini de yaptirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…