- 16 Ekim 2014
- 129
- 69
- 53
zamanı geldiğinde olacak:) ben inanıyorum:)Nasil da güzel yazmissin ah bunu kendime bi anlatabilsem mümkün deil tum hücrelerime islemisken.. benimde cok şükür sıkıntı yokken o hormonları yüklemek nasil da zoruma gidiyor. . Ve dediginiz gbi cocuk yapmak için birlikte olmak gercekten cok farkli bir duygu rabbim bize de nasip eder inşallah ne diyelim kismet nasip
Canim hayırlı olsun oncelikle Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. O kullandiginiz ilacin adi neydi?hastane hastane gezdik yok klomen yok tahlih yok kocanın amaliyat olması lazım yok yumurtalıkların büyümüyo derken 10bintl para harcadık ama bütürlü sonuç alamadık birtürlü asılamayada getiremediler işi. bi bayaa bekledik ve işden ayrıldım bunu fırsat bilip bikerede emseye gidelim dedik orda doktur nesrin hanım var tüp bebek bölümünden sorumlu eski tahlillere baktı birtane ilaç yazdı birtanede kocama verdi alın bunu bitince gelin dedi ve gittik yumurtaların büyümüz çatlama aşamasında dedi normal ilişki önerdi ve 1 aya kalmadı hamile kaldım çok şükür allah sizede nasip eder inşallah bu dokturu çok ama çok tavsiye ediyorum
bakıp yazacm ilacın adını bana allah nasip etti kurban oldugum allaha herkeze nasip eder nur topu gibi bir evlatCanim hayırlı olsun oncelikle Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. O kullandiginiz ilacin adi neydi?
AMinnn nasil bi ilac bu adi ne nasil kullanıliyorbakıp yazacm ilacın adını bana allah nasip etti kurban oldugum allaha herkeze nasip eder nur topu gibi bir evlat
hayırlısı olsun inşallah:) o batmalar normal, kasıklarda da agrı olabilir bir hafta sürer sonra biter.merhaba kızlar inşaAllah hepimiz bebelerimize kavuşuruz bir an önce:)
bende bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnesine başladım. 2 gün önce iğne vuruldum pregnyl 10000. 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki tavsiye etti. Dün akşam ilişkiye girdik. Bakalım artık hayırlısı. sol yumurtalığımda batmalar oluyor dün akşamdan beri. Kafamdan atmaya çalışıyorum, farklı işlerle meşgul olayım diyorum, bir bakıyorum kendimi yine forumlarda bu konuları okurken buluyorum :)
Bu arada ben 33 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. 8 aydır deniyoruz. sonuç başarısız.
Inşallah canımArkadaslar Yarin ikinci ignemi olcak bu sefer tutar insallah hepimiz tea zamanda bebislerimize kavusuruz indallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?