Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim benim ilk klomen kullandigimda 3,5 cm olmuştu yumurtam doktor bana kist olmuş dedi ve progestan hapi vermisti o ay yine de ilişki olsun dedi. O ay geç adet olmustum ama cok agri yapmisti o kist oturup kalkarken bile agriyodu

Daha erken bnm icin 7. Gunum cok şaşırdım 3 cm buyuk geldi ama doktor kistten bahsetmedi kafam çok karisik sagda 5 yumurtam var onlar daha buyumemis prengly igne catlatma icindi galiba sag tarafa nasil etkisi olur umutluyum bu ay artik ilactan igneden oyle biktim ki

Kizlaar igneden sonra ki 14.gunum bugun. Adetim de 4gun gecikti test yaptirsam mii bse cikar mi kan testi mi yaptirim yoksa beklim mi bi hafta dahaaa ?????????

Evet canım çok büyük zaten en fazla 23 25 milimde igneyi vuruyorlar daha da yumurtan varmis hem Rabbim nasip ettiyse olur canım merak etme :)

Kizlaar igneden sonra ki 14.gunum bugun. Adetim de 4gun gecikti test yaptirsam mii bse cikar mi kan testi mi yaptirim yoksa beklim mi bi hafta dahaaa ?????????
Benim de 13. Günüm canım kan testi yaparsan çıkar idrar testinde belki silik cikar ama tam sonucu kan testi verir :)

HAMILEYIM kizlarr.ignedensonraki 15.gunumdu bugun de adetim 5gun gecikti kan testi yaptrdim pozitf beta hcg 683cikti şoktayım su an.paylaşim dedim yazınca kendıme gelirim belki diye.dr 6gun sora usg yle bakacak.ınş bi aksilik ckmaz. Allah isteyen herkese nasip etsin inş size de..

Canim Cok sevindim Allah anali babali buyutsun bende ogleden sonra alcam sonucu insallah seninki gibi olumlu olur

Hayirli olsun cok sevindim ezgi aminnnn allahim yardimcin olsun saglikli ve hayirli gebelik olur insallah kendime dua ettigim gibi sana da ayni dua ediyorum. Kalp atisini dinledigini soyle bana

Hayirli olsun cok sevindim ezgi aminnnn allahim yardimcin olsun saglikli ve hayirli gebelik olur insallah kendime dua ettigim gibi sana da ayni dua ediyorum. Kalp atisini dinledigini soyle bana
Çarşamba söylerim inş bi aksilik cıkmaz bi de ev taşıyoruz öğrenmeden önce kaşdr indr cok yaptım inş bi sıkıntı ckmaz Çok tşk ettm

Çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Darısı başımıza AMİNNNN:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…