Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Darısı başımıza AMİNNNN:)
Amin dua ediyorum olmayanlara da .5yıllık evliyim bnde 3yıldır istiyoduk.son 2aydr klomen prengy kullandm gecen ay da bi kaplıca yaptm sanırım onlardan bi de nasip tabii.inş sizlerinde olur sevgiler..

merhaba kızlar,
hiç aklımda yokken, doktorumun yönlendirmesi ile bende tedaviye başladım. :)
bütün doktorlar 1 yıl denemeden tedaviye başlamaya gerek diyorlardı ancak, şu anda gittiğim doktor, adetin 3. günü, hem muayene hem kan testi yaptırarak "tedaviye başladığımızı" söyledi.
5 gün serophene ilacı kullandım. ilaç bittikten sonra 2 gün sonra kontrole gittiğimde "yumurtanın gayet iyi durumda" olduğunu söylerek aynı gün yumurta çatlatma iğnesi verdi.
Normal yolla gebelik çalışması yapmamızı, eğer olmazsa önümüzdeki aydan itibaren, rahim ultrasonu ve aşılama yapılabileceğini söyledi.

inşallah, hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Kizlar igneden sonra 12.gunde tahlil yaptirmistim cikmadi ayin ilk haftasi adet olmam gerekiyodu 7si gibi ama olmadim kasiklarimada Ara Ara agri giriyo sizce var midir bisey
bence hemen bir etst al ve evde bak, duruma göre bir de kan testi yaptır.
Hamile olabilirsin:)

slm kızlar...bende 2 aydır klomen kullanıyorum...bugun regl 3 günü doktora gidicem bu aksam.. ne dicek bilmiyorum..
bu topikte hamile kalanlarımız var okudum biraz allah analı babalı büyütsün sağlıkla...darısı başımıza inşallah bizde görürüz o günleri

Hayırlısı olsun senin içinde. Rabbim benim gibi tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:)

amin inşallah.. ne kadar süre tedavi gördün kısaca yazabilimisn acba?
Ben herhang, b,r tedavi görmedim. daha önce bir hamilelik gecirdim . bebegin kalbi durdugu için kurtaj olmak zorunda kaldım. sonrasında bir defa catlatma iğnesiş oldum ama hamile kalamadım. şimdi herseyi bıraktım dogal yoldan hamile kalmaya calısıyorum. İnsallah olur bakalım hayırlısı insallah:)

inşallah hamile kalırsın canm.. senin daha önce hamilelik oluşmuş...ben de hiç olmadı olmuyor..
hayırlısı inşallah

inşallah hamile kalırsın canm.. senin daha önce hamilelik oluşmuş...ben de hiç olmadı olmuyor..
hayırlısı inşallah
Amin Allah ım hayırlısını nasip etsin insallah. Evet ben daha önce hamile kaldım dogal yoldan o yuzden tedavi düşünmüyorum, yine olur ise olur. Hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eder zaten:)

slm kızlar ne var ne yok uzun zamandır yazmama kararı almıştım ama yine dayanamadım geldim aranıza igneden sonra bugün 15 günüm ve ben test yapmadım hala yapmayıda düşünmüyorum adetime son 4 gün var beklicem hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda her isteyene nasip etsin....

Amin...hayırlısı olsun insallah. içini ferah tut,elbet bizde bir gün anne oluruz:)

kızlar evlilgimizin sekizinci ayında çok şükür ki rabbim bizede nasip etti bebegimiz olmasını pazartesi tam sonucu alacagız kısmetse ama iki ayrı test yaptım ikiside pozitif çok şükür...klomen+ igne tedavisinin 3 ayındaydık çok şükür allahıma daha fazla bu hasretle bırakmadı bizi hepinizin allah gönlüne göre en kısa zamanda hamile olmanızı nasip etsin....her foruma girdigimde bir gün bende hamilemiyim acaba diye yazacakmıyım diye düşünürken çok şükür hayırlı bu günde rabbim nasip etti darısı sizlere olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…