- 12 Şubat 2015
- 45
- 21
- 8
Amin dua ediyorum olmayanlara da .5yıllık evliyim bnde 3yıldır istiyoduk.son 2aydr klomen prengy kullandm gecen ay da bi kaplıca yaptm sanırım onlardan bi de nasip tabii.inş sizlerinde olur sevgiler..Çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Darısı başımıza AMİNNNN:)
bence hemen bir etst al ve evde bak, duruma göre bir de kan testi yaptır.Kizlar igneden sonra 12.gunde tahlil yaptirmistim cikmadi ayin ilk haftasi adet olmam gerekiyodu 7si gibi ama olmadim kasiklarimada Ara Ara agri giriyo sizce var midir bisey
bence hemen bir etst al ve evde bak, duruma göre bir de kan testi yaptır.
Hamile olabilirsin:)
Cok sevimdim bnede hamileyim 4haftalik Allah kucagimiza almayi nasip etsin insalhhHamileyimmmm Allah im bu Nasil karisik Bi duygu gecen hafta cikmamisti Adetin gecukti test yaptirdim ve sonuc pozitif Allah isteyen herkese versin Cok guzel Bi duygu
Amin insallah dott haftalik oldugunu dr mu soykediCok sevimdim bnede hamileyim 4haftalik Allah kucagimiza almayi nasip etsin insalhh
Evet son adetin son gununden sayiliyor oyle hesapla sende igneyi hesaplama okAmin insallah dott haftalik oldugunu dr mu soykedi
Çok sevindimmmmmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Darısı başımıza hayırlısı ile :)Hamileyimmmm Allah im bu Nasil karisik Bi duygu gecen hafta cikmamisti Adetin gecukti test yaptirdim ve sonuc pozitif Allah isteyen herkese versin Cok guzel Bi duygu
Hayırlısı olsun senin içinde. Rabbim benim gibi tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:)slm kızlar...bende 2 aydır klomen kullanıyorum...bugun regl 3 günü doktora gidicem bu aksam.. ne dicek bilmiyorum..
bu topikte hamile kalanlarımız var okudum biraz allah analı babalı büyütsün sağlıkla...darısı başımıza inşallah bizde görürüz o günleri
Hayırlısı olsun senin içinde. Rabbim benim gibi tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:)
Ben herhang, b,r tedavi görmedim. daha önce bir hamilelik gecirdim . bebegin kalbi durdugu için kurtaj olmak zorunda kaldım. sonrasında bir defa catlatma iğnesiş oldum ama hamile kalamadım. şimdi herseyi bıraktım dogal yoldan hamile kalmaya calısıyorum. İnsallah olur bakalım hayırlısı insallah:)amin inşallah.. ne kadar süre tedavi gördün kısaca yazabilimisn acba?
Ben herhang, b,r tedavi görmedim. daha önce bir hamilelik gecirdim . bebegin kalbi durdugu için kurtaj olmak zorunda kaldım. sonrasında bir defa catlatma iğnesiş oldum ama hamile kalamadım. şimdi herseyi bıraktım dogal yoldan hamile kalmaya calısıyorum. İnsallah olur bakalım hayırlısı insallah:)
Amin Allah ım hayırlısını nasip etsin insallah. Evet ben daha önce hamile kaldım dogal yoldan o yuzden tedavi düşünmüyorum, yine olur ise olur. Hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eder zaten:)inşallah hamile kalırsın canm.. senin daha önce hamilelik oluşmuş...ben de hiç olmadı olmuyor..
hayırlısı inşallah
Amin...hayırlısı olsun insallah. içini ferah tut,elbet bizde bir gün anne oluruz:)slm kızlar ne var ne yok uzun zamandır yazmama kararı almıştım ama yine dayanamadım geldim aranıza igneden sonra bugün 15 günüm ve ben test yapmadım hala yapmayıda düşünmüyorum adetime son 4 gün var beklicem hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda her isteyene nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?