- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Çok sevindim. Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :)) darısı başımıza hayırlısı ile :))kızlar evlilgimizin sekizinci ayında çok şükür ki rabbim bizede nasip etti bebegimiz olmasını pazartesi tam sonucu alacagız kısmetse ama iki ayrı test yaptım ikiside pozitif çok şükür...klomen+ igne tedavisinin 3 ayındaydık çok şükür allahıma daha fazla bu hasretle bırakmadı bizi hepinizin allah gönlüne göre en kısa zamanda hamile olmanızı nasip etsin....her foruma girdigimde bir gün bende hamilemiyim acaba diye yazacakmıyım diye düşünürken çok şükür hayırlı bu günde rabbim nasip etti darısı sizlere olsun inşallah....
slm kızlar bugun dra gittim ama maalesef 1 yumurtam var ve 10mm.4gün daha klomen kullanıcam.sanrım bu ay da olmayacak
dert etme arkadaşım Rabbim nasib edecekse saatini zamanını dakikasını bekliyordur...
güzel haberlerini alırız inşallah
Bnde bebegimi kaybettm bana bi akil verin nasl dayancam bu aciya. Kalbi durmus dun bugun de kurtaj oldum 2aylik olcakti bugun sen nasl dayandn bunaBen herhang, b,r tedavi görmedim. daha önce bir hamilelik gecirdim . bebegin kalbi durdugu için kurtaj olmak zorunda kaldım. sonrasında bir defa catlatma iğnesiş oldum ama hamile kalamadım. şimdi herseyi bıraktım dogal yoldan hamile kalmaya calısıyorum. İnsallah olur bakalım hayırlısı insallah:)
Bilmiorum ki martta igne vurundum nisanda adet olmayinca gebe oldugumu ogrendim sanirim catlatma ignesindendi ama olmadi veren Allah geri aldi hep dua ettim saglikli olsun die demek ki saglikli deildi aldi bnden.bundan sonra nasil yasanir hic bi fikrim yokRabbim dayanma gücünü versin inşallah arkadaşım...Tedavi görerek mi hamile kalmıştın klomen yada çatlatma iğnesi ile mi gebelik oldu acaba Tez zamanda müjdeli haberini alırsın inşallah
Çok geçmiş olsunBnde bebegimi kaybettm bana bi akil verin nasl dayancam bu aciya. Kalbi durmus dun bugun de kurtaj oldum 2aylik olcakti bugun sen nasl dayandn buna
Canm saol.zaten genetik bozukluktan dolayi kalbi durmus ben sadece oldukten 1gun sonra ogrendim ona sukrediyorum.baska dayanagim yok cnku.saglikli olsun die dua ettim hep demek ki saglkli degilmis Allah verdigi gbi aldi onu benden cok kotu bse Allahim kimseye yasatmasin yaÇok geçmiş olsunevet çok acı bir durum. Atlatmak zor oldu ama hastalıklı olmasından böyle olması daha hayırlı dedim ve kendimi teselli etmeye çalıştım. Hiç bir zaman unutulan bir şey değil ama kabullenmek hayatına devam etmek zorundasın. Bir an önce kendini toparla ki yeni bebekler yapabileSin. sakin kendini suçlama. Bu durum senin müdahele edebileceğin bir şey değil. Hamile kalabiliyor olmak bile güzel birsey. 3-4 ay sonra yeniden denemeler başlasın. Ne olur çok üzülme. Stress ve üzüntü sonraki hamileliğin i geciktiriR. Allah im hayırlısı ile bizlerde nasip edecektir buna inan
Slm kızlar yeniyim ben. Klomen kullandım bu ay sonra catlatma iğnesi. Adet başlangıcında 12. Gün iğneyi yaptık. Normal adet tarihinde mi adet olmam lazım yoksa catlatmadan sonraki 14.Gün mu. Help mekızlar evlilgimizin sekizinci ayında çok şükür ki rabbim bizede nasip etti bebegimiz olmasını pazartesi tam sonucu alacagız kısmetse ama iki ayrı test yaptım ikiside pozitif çok şükür...klomen+ igne tedavisinin 3 ayındaydık çok şükür allahıma daha fazla bu hasretle bırakmadı bizi hepinizin allah gönlüne göre en kısa zamanda hamile olmanızı nasip etsin....her foruma girdigimde bir gün bende hamilemiyim acaba diye yazacakmıyım diye düşünürken çok şükür hayırlı bu günde rabbim nasip etti darısı sizlere olsun inşallah....
Amin. Hayırlısı ile yine olur merak etme. Rabbim bilir ve zamanında verirCanm saol.zaten genetik bozukluktan dolayi kalbi durmus ben sadece oldukten 1gun sonra ogrendim ona sukrediyorum.baska dayanagim yok cnku.saglikli olsun die dua ettim hep demek ki saglkli degilmis Allah verdigi gbi aldi onu benden cok kotu bse Allahim kimseye yasatmasin ya
Hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.:)Bn warm 4.catlatma ignemi oldum pzrtesi adet gunumu bekliyorm
Insallaah canmm. Bu 2. Catlama ignesi vurdurusumdu. Cok korkuyorum 3.defada olmayacak diyeInsallah sizlerdende guzel hberler alirz :)
Insallah olur uzulme.bnm bu 4.ignem doktrumu degstrdm iyikide degstrmism.rahim yapim egriyms bebek.olussa da dusebilr dedi.yeni.doktr we ameliyat etti.oncesnde rahim.filmi cekti.bu ay da catlatma yerine.asilama yapalm dha garanti demsti tek yumrtam gelstgi icn sdce catlatma oldm.we bnm merak ettgm igne.oldgum gun.bide 36saat sora ilski oldu 2gun sonrasnda hc olmadi esim stres oluyo doktr saat werdgnde.acaba tutma ihtmali.warmi o iki gun kasiklarm agriyodu ignenin catladgni.hssettm ama doktr neden gun.asiri ilskiye dewam.edin diyo yumrtam.ogun catladysa catlayan.yumrtanin.omru 12 yda 24saatms nden gun.asiri dewam.edin.diyolarkiInsallaah canmm. Bu 2. Catlama ignesi vurdurusumdu. Cok korkuyorum 3.defada olmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?