Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bugun dra gittim ama maalesef 1 yumurtam var ve 10mm.4gün daha klomen kullanıcam.sanrım bu ay da olmayacak

Çok sevindim. Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :)) darısı başımıza hayırlısı ile :))

slm kızlar..1 yıldır meleğimizi bekliyoruz..
10 ay hiç birşey kullanmdık.tüm testler tahliller normal ddiler.Doğal yollarla olur acele etmeyin dediler.
son 2 ay klomen kullandım başka bi doktorla... bugün 12. günüm adetimin e2 hormonu 680 çıktı ve çatlatma iğnesi yapıldı.36 saat sonra ilişki inş. 36 satten sonraki 12 saat içinde RABBİM NASİB EDERSE tabii OWM çıkacak yumurtadan ve spermle buluşacak:) :) :)
bu ay olacak gibi büyük heyecanla bekliyorum....

Bnde bebegimi kaybettm bana bi akil verin nasl dayancam bu aciya. Kalbi durmus dun bugun de kurtaj oldum 2aylik olcakti bugun sen nasl dayandn buna

Rabbim dayanma gücünü versin inşallah arkadaşım...Tedavi görerek mi hamile kalmıştın klomen yada çatlatma iğnesi ile mi gebelik oldu acaba Tez zamanda müjdeli haberini alırsın inşallah

Rabbim dayanma gücünü versin inşallah arkadaşım...Tedavi görerek mi hamile kalmıştın klomen yada çatlatma iğnesi ile mi gebelik oldu acaba Tez zamanda müjdeli haberini alırsın inşallah
Bilmiorum ki martta igne vurundum nisanda adet olmayinca gebe oldugumu ogrendim sanirim catlatma ignesindendi ama olmadi veren Allah geri aldi hep dua ettim saglikli olsun die demek ki saglikli deildi aldi bnden.bundan sonra nasil yasanir hic bi fikrim yok

Bnde bebegimi kaybettm bana bi akil verin nasl dayancam bu aciya. Kalbi durmus dun bugun de kurtaj oldum 2aylik olcakti bugun sen nasl dayandn buna
Çok geçmiş olsun evet çok acı bir durum. Atlatmak zor oldu ama hastalıklı olmasından böyle olması daha hayırlı dedim ve kendimi teselli etmeye çalıştım. Hiç bir zaman unutulan bir şey değil ama kabullenmek hayatına devam etmek zorundasın. Bir an önce kendini toparla ki yeni bebekler yapabileSin. sakin kendini suçlama. Bu durum senin müdahele edebileceğin bir şey değil. Hamile kalabiliyor olmak bile güzel birsey. 3-4 ay sonra yeniden denemeler başlasın. Ne olur çok üzülme. Stress ve üzüntü sonraki hamileliğin i geciktiriR. Allah im hayırlısı ile bizlerde nasip edecektir buna inan

Canm saol.zaten genetik bozukluktan dolayi kalbi durmus ben sadece oldukten 1gun sonra ogrendim ona sukrediyorum.baska dayanagim yok cnku.saglikli olsun die dua ettim hep demek ki saglkli degilmis Allah verdigi gbi aldi onu benden cok kotu bse Allahim kimseye yasatmasin ya

Slm kızlar yeniyim ben. Klomen kullandım bu ay sonra catlatma iğnesi. Adet başlangıcında 12. Gün iğneyi yaptık. Normal adet tarihinde mi adet olmam lazım yoksa catlatmadan sonraki 14.Gün mu. Help me

igneden sonra 14 yada 15 gün test yap o zaman kesin çıkıyor sonuç yoksada adette o aralar geliyor zaten

Amin. Hayırlısı ile yine olur merak etme. Rabbim bilir ve zamanında verir

Bende 15 gün önce catlama ignesi vurdum ve dayanamayip 12. Günde test yaptim malesef sonuc negatif adet günüme de 3 gün var. Belki erkendir testte cikmamistir diye ümit edip duruyorum

Insallaah canmm. Bu 2. Catlama ignesi vurdurusumdu. Cok korkuyorum 3.defada olmayacak diye
Insallah olur uzulme.bnm bu 4.ignem doktrumu degstrdm iyikide degstrmism.rahim yapim egriyms bebek.olussa da dusebilr dedi.yeni.doktr we ameliyat etti.oncesnde rahim.filmi cekti.bu ay da catlatma yerine.asilama yapalm dha garanti demsti tek yumrtam gelstgi icn sdce catlatma oldm.we bnm merak ettgm igne.oldgum gun.bide 36saat sora ilski oldu 2gun sonrasnda hc olmadi esim stres oluyo doktr saat werdgnde.acaba tutma ihtmali.warmi o iki gun kasiklarm agriyodu ignenin catladgni.hssettm ama doktr neden gun.asiri ilskiye dewam.edin diyo yumrtam.ogun catladysa catlayan.yumrtanin.omru 12 yda 24saatms nden gun.asiri dewam.edin.diyolarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…