Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyyy geldim kızlar ya yoğunum bugün oooo sohpet baya hoş ya hamiş kalınca şu işleri bırakınca görüşürüz ha kızlar ne dersiniz ev gezmeleri sabah kahvaltıları falan ayyy nasıl canım çekti şimdi

ya sence nasıl deasy şu örnek
güzelmi
sayfa ya girip bir baksana canım
ayy akşamlkarı sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum

canım bu ne hoş bir takım bayıldım ama benim bu tarz kabiliyetlerim pek yoktur sadece çok iyi olmamak kaydıyla dantel yaparım ama çalışırken malesef hiç biriyle uğraşamıyorum sen nasıl vakit buluyosun ben işten geliyorum duş alıyorum ortalığı toparlıyım yemek falan derken yemin ediyorum televizyon bile seyredemiyorum

aaaa
niye beni istemiyormusun
küstüm sana
aşk olsun üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüg ügggggggggggggggggggggggggggggggggg

valla bilmiyorum canım ama buluyorum vakit
kaçta evde oluyorsun canım he birde danteli örmeyi beceren herşeyi becerir canım
ben başlıycam bu takıma ama beyaz üzerine nazar bocuklu olsun istiyorum
çünkü banyom mavi beyaz

aaaa
niye beni istemiyormusun
küstüm sana
aşk olsun üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüg ügggggggggggggggggggggggggggggggggg

kız bunu banamı yazdın aşk olsun istemezmiyim hiç danteli yapıyorum ama örgüyü falan hiç bilmiyorum hele şu boncuk işleme dikiş falan hiç beceremem

bende hemen hemen o saatte evdde oluyorum canım
ama yemek olayımı pazar günün den hallediyorum yani p.tesi ve salı gününün yemeğini pazar günü yapmaya çalışıyorum
hep bir gün geriden geldiğim için fazla karışıkılık olmuyor birde yatmadan önce her yeri toplarım ben
acayip bir simetri hastalığ var ya bende

aynen cnım bende topluyorum ama benim eşim benden sonra çıkıyor ve gerisini tahmin edersin sağolsun temizliğede yardı eder ama dağatmaktanda hiç geri kalmaz bu arada bu daveti nasıl gönderdin deli oldum bir saattir bulamadım

benim nickimin üstüne tıkla
en altta çıkan tercihi seç
bende tesadüfen buldum canım ya
ayy erkekler çok dağınık bu arada
beyin ne iş yapıyor canım

arkadaslar okudunuzmu patasana17 hamileymıs çörekotu bal tarçın karıstırıp yemiş nedersiniz bizde deneyelimmi

benim nickimin üstüne tıkla
en altta çıkan tercihi seç
bende tesadüfen buldum canım ya
ayy erkekler çok dağınık bu arada
beyin ne iş yapıyor canım

ya bu ingilizce terimleri niye yzarlar bilmem oradaki kutuya ok işareti koyuyomuyuz canım eşim reklam müdürü canım senin eşin ne işle uğraşıyo

nerde yazıyor beyzacım
canım sıkıldı kızlar birde yaa
doktorum gittim hastaneden ayrılmış

Canım ben kolen kullandım bu ay. Ama iğne vermedi. Ve hamileyimmmm. Kasıklarınızda ve göğüs ucumda çok ağrım oldu. İnşallah darısı sizlere. Rabbim sizlere de versinnn.

benim eşimde tekstilde canım imalat müdürlüğü yapıyor
off ömrümü yiyor onun işinin stresi

yaa benimde kasıklarım çok ağrıyor
acaba bende gebemiyim yaaaaa

Canım ben kolen kullandım bu ay. Ama iğne vermedi. Ve hamileyimmmm. Kasıklarınızda ve göğüs ucumda çok ağrım oldu. İnşallah darısı sizlere. Rabbim sizlere de versinnn.

:teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::CüvCüv:hayırlı olsun tatlım aminnn inş. dua et bizede ne zamandır bekliyodun bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…