Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cok gecmis olsun canm. Umarım tedavin hayırlı bir sekilde saglikla sonuclanır.
Iğnenin ilk iki günden sonraki gün aşırı ilişki yumurtanin gec catlama ihtimalina karsi isteniyor sanırım. Cünkü yumurtanin catlama saati kisiden kisiye göre degisiyor. Ama agri falan hissettiysen büyük ihtimalle o saatlerde catlamistir tabi agrilarin pisikolojik degilse.

Ya psklojk deildi adet sancim.war gbydi sanki o 2gun.surdu dha sonra hc agri hssetmedm allahm nasip ettyse.olur ya napalm.insallah isteyen.herkesn bu hayrli gunlerde dualari kabul.olsun.

Senin kacnci gunun igneden sonra

Evet canm vakti zamanı geldiyse olur mutlaka. Zaten genelde 36. Saatte catliyomus. Ben igneyi vurali 17. Gün oldu ama hala adet olamadim 12. Gün test yapmistim begatif cikmisti. Doktorda bana 15. Güne kadar adet olmazsan büyük ihtimalle hamilesindir test yap demisti. 15. Güne sabredemeyip 12. Gün yaptim. Acaba diyorum yumurtam gec catladi da gec döllenme falanmi oldu. Hamilemiyim diye umutlanmamak elde degil

Suan yapsan kesin snucu alirsin artik bnce bekleme.bn oncekilerde 12.gun 9.gun dayanamayip yaptm hep silik 2.czgi cikiyodu hewesleniyodm.bosa.ama smdi 15gun gecmeden yapmam.ne kan ne idrar senin tam wakti bnce

Suan yapsan kesin snucu alirsin artik bnce bekleme.bn oncekilerde 12.gun 9.gun dayanamayip yaptm hep silik 2.czgi cikiyodu hewesleniyodm.bosa.ama smdi 15gun gecmeden yapmam.ne kan ne idrar senin tam wakti bnce
Cok karm agiriyor adet olacam gibim yarina kadar olmazsam doktora gidecem artik testmi yapar baska biseymi bilmiyom senin tam olarak kaç gün oldu

Cok karm agiriyor adet olacam gibim yarina kadar olmazsam doktora gidecem artik testmi yapar baska biseymi bilmiyom senin tam olarak kaç gün oldu
Bnm dha 7.gunum ya cok var 15.gun ewde yaparm test koyu cizgi cikmazsa kan wermem adet gununu beklerm sen ewde yapsana test

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
inşallah çatlar. ben de iğne vuruldum ama adet günümde çatlamış yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…