Insallah olur uzulme.bnm bu 4.ignem doktrumu degstrdm iyikide degstrmism.rahim yapim egriyms bebek.olussa da dusebilr dedi.yeni.doktr we ameliyat etti.oncesnde rahim.filmi cekti.bu ay da catlatma yerine.asilama yapalm dha garanti demsti tek yumrtam gelstgi icn sdce catlatma oldm.we bnm merak ettgm igne.oldgum gun.bide 36saat sora ilski oldu 2gun sonrasnda hc olmadi esim stres oluyo doktr saat werdgnde.acaba tutma ihtmali.warmi o iki gun kasiklarm agriyodu ignenin catladgni.hssettm ama doktr neden gun.asiri ilskiye dewam.edin diyo yumrtam.ogun catladysa catlayan.yumrtanin.omru 12 yda 24saatms nden gun.asiri dewam.edin.diyolarki
Senin kacnci gunun igneden sonraCok gecmis olsun canm. Umarım tedavin hayırlı bir sekilde saglikla sonuclanır.
Iğnenin ilk iki günden sonraki gün aşırı ilişki yumurtanin gec catlama ihtimalina karsi isteniyor sanırım. Cünkü yumurtanin catlama saati kisiden kisiye göre degisiyor. Ama agri falan hissettiysen büyük ihtimalle o saatlerde catlamistir tabi agrilarin pisikolojik degilse.
Senin kacnci gunun igneden sonraCok gecmis olsun canm. Umarım tedavin hayırlı bir sekilde saglikla sonuclanır.
Iğnenin ilk iki günden sonraki gün aşırı ilişki yumurtanin gec catlama ihtimalina karsi isteniyor sanırım. Cünkü yumurtanin catlama saati kisiden kisiye göre degisiyor. Ama agri falan hissettiysen büyük ihtimalle o saatlerde catlamistir tabi agrilarin pisikolojik degilse.
Evet canm vakti zamanı geldiyse olur mutlaka. Zaten genelde 36. Saatte catliyomus. Ben igneyi vurali 17. Gün oldu ama hala adet olamadim 12. Gün test yapmistim begatif cikmisti. Doktorda bana 15. Güne kadar adet olmazsan büyük ihtimalle hamilesindir test yap demisti. 15. Güne sabredemeyip 12. Gün yaptim. Acaba diyorum yumurtam gec catladi da gec döllenme falanmi oldu. Hamilemiyim diye umutlanmamak elde degilSenin kacnci gunun igneden sonra
Suan yapsan kesin snucu alirsin artik bnce bekleme.bn oncekilerde 12.gun 9.gun dayanamayip yaptm hep silik 2.czgi cikiyodu hewesleniyodm.bosa.ama smdi 15gun gecmeden yapmam.ne kan ne idrar senin tam wakti bnceEvet canm vakti zamanı geldiyse olur mutlaka. Zaten genelde 36. Saatte catliyomus. Ben igneyi vurali 17. Gün oldu ama hala adet olamadim 12. Gün test yapmistim begatif cikmisti. Doktorda bana 15. Güne kadar adet olmazsan büyük ihtimalle hamilesindir test yap demisti. 15. Güne sabredemeyip 12. Gün yaptim. Acaba diyorum yumurtam gec catladi da gec döllenme falanmi oldu. Hamilemiyim diye umutlanmamak elde degil
Cok karm agiriyor adet olacam gibim yarina kadar olmazsam doktora gidecem artik testmi yapar baska biseymi bilmiyom senin tam olarak kaç gün olduSuan yapsan kesin snucu alirsin artik bnce bekleme.bn oncekilerde 12.gun 9.gun dayanamayip yaptm hep silik 2.czgi cikiyodu hewesleniyodm.bosa.ama smdi 15gun gecmeden yapmam.ne kan ne idrar senin tam wakti bnce
Suan yapsan kesin snucu alirsin artik bnce bekleme.bn oncekilerde 12.gun 9.gun dayanamayip yaptm hep silik 2.czgi cikiyodu hewesleniyodm.bosa.ama smdi 15gun gecmeden yapmam.ne kan ne idrar senin tam wakti bnce
Bnm dha 7.gunum ya cok varCok karm agiriyor adet olacam gibim yarina kadar olmazsam doktora gidecem artik testmi yapar baska biseymi bilmiyom senin tam olarak kaç gün oldu
Canım ben adet oldumBnm dha 7.gunum ya cok var15.gun ewde yaparm test koyu cizgi cikmazsa kan wermem adet gununu beklerm sen ewde yapsana test
Allah yardımcın olsun canım hayırlarla sonuclanır insallahhmerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
inşallah çatlar. ben de iğne vuruldum ama adet günümde çatlamış yumurtalarmerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
hayırlısıyla diğer ay inşallah hem de ne güzel olur PEYGAMBER EFENDİMİZ GİBİ NİSAN AYI DOĞUMLU OLUR (S.A.V)inşallah çatlar. ben de iğne vuruldum ama adet günümde çatlamış yumurtalar
inşallahhh sence bu çatlamış yumurtalarla olabilir mi? doktor tarih verdi ama bu aralar biraz umutsuzumhayırlısıyla diğer ay inşallah hem de ne güzel olur PEYGAMBER EFENDİMİZ GİBİ NİSAN AYI DOĞUMLU OLUR (S.A.V)
Hadi yaaaCanım ben adet oldum
Insallah hayrli hberlerini bekliyorzzmerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
Insallah canım.o zaman gelsin bi an önceHadi yaaauzulme cnm nasipten.otesi yok vardr bi zmani insalah allahm bizede nasip edecek
umutsuz olma canım ben her ay üzülsem de umutla bekliyorum bakıyorum herkes ummadığı anda hamiş kalıyorlarinşallahhh sence bu çatlamış yumurtalarla olabilir mi? doktor tarih verdi ama bu aralar biraz umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?