Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa çoksevindim yaa senin adına rabbim bizlerede nasip eder inşallah

canım ben henuz hamıle degılım ama yumurtların gelısımı ıcın corek otu,bal ve tarcın karısımını uyguladım.yalnız corek otu ogutulmesı gerekıyor..yoksa bagırsakları cızebılıyormus.
bu ay gonaphene le bırlıkte bunu kullandıgım ıcın yumurtlarım henuz 9.gunde cok ıyı gelıstı.ben karısımı sabahları bır cay kasıgı seklınde uyguladım..
adetıme 3 gun var..ne olucak merakla beklıyorum..
mutlaka deneyın..faydasını gorursunuz cunku..sevgıler..
kızlar birşeyler buldum bu konuyla ilgili

lifeisgood
Nergis

Meslek: Birim Yöneticisi
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Ankara

Ruh Halim:
Teşekkür Et: 80
30 yazı için 48 kez teşekkür edilmiş
Puanı: 11

KKTicaret: (0)

çörekotu, bal, tarçın işe yaradı

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar sonuç pozitif. Rüyada gibiyim bu ay bu karışımı yemiştim canlarım işe yaradı. Tabii Allahın izniyle.

allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah. Sizin dualarınız çok işime yaradı canlarım benim de dualarım sizinle.

kızlar okudunuzmu bu bir çok kiişide işe yaramış
inanamıyorum yaa
şaşılacak bir durum

lifeisgood
Nergis

Meslek: Birim Yöneticisi
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Ankara

Ruh Halim:
Teşekkür Et: 80
30 yazı için 48 kez teşekkür edilmiş
Puanı: 11

KKTicaret: (0)

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
rodal´isimli üyeden Alıntı
tebrikler cnm.bu karışımı nasıl ve hangi dozlarda ne zamanlar aldın bize de yaz noluuuuuuuuuuuuuuuuuuur.

arkadaşlar küçük çerez kapları var ya onun içine hazırladım ben karışımı. Göz kararı tarçın koydum üstüne bal döküp karıştırdım ama tarçını bol koydum. Sonra çörekotunu şöyle bir havanda ezip içine karıştırdım. Her sabah aç karnına bir çay kaşığı yedim bir de gece yatarken. Adetimin ilk günü yemeye başladım bunu.
11. gün bıraktım.
Bir de adetimin 3. günündenbaşlayıp 11. güne kadar hergün 1 bardak adaçayı içtim.
Bu kadar.İnşallah sizde de işe yarar.

harikasın canım hemen deniyoruz bunu inş. deasy nerdesin tatlım bakkkk ne buldukkkk

bu ay olmazsa bende deniyecem arkadaşlarhihoyyyt:lepi:

kızlar slm bu karışım için miktarlar nedir ve ne kadar yemek gerekiyor günde cevaplarsanız sevinirim

tatlım hoşgeldin senin sorun nedir bugün çoştu burası maşallah kızlar bol bebekli aylar hepimize valla bir arkadaşımız 1 yemek kaşığı bala bit tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu katmış ve göz kararı tarcın biraz bol koymuş tarçını sabah aç karnına ve akşam yatarken 1 çay kaşığı yemiş

ayy canım yaa kıyamam sana
darısı başımıza inşallah

bebişimm aşk böcegimmm ben geldim şimdide siz yoksunuzz.valla k.bakmayın kızlar saate hiç bakmamışım bi baktım ask böcegimle konusurken saat 4:1shok: hemen hazırlandım yetiştik ama.eşim evdeydi gezdikde biraz film falan aldık.aşk böcegim canım örnek güzel nasıl örülüyo kıss o kirpi ipten mi şişle heralde he:uhm: çok güzel ör ör degişiklik olur banyona.öptüm ikinizide :1hug:

arkadaslar bende klomene başladım. gonepane kullandım 1 ay kist yaptı doktor bunu verdi. 5 gün 2 tane içiyorum. bitince doktora gitcem. iğneden bahsetti onu doktormu yapıyor birde emekli sandıgı karşılıyormu?agrısı nasıl çok siddetlimi ben öğretmenim sürekli ayakdayım etkilermi beni acaba?birde bu tedavi kesin sonuç verecekmi?cavap verirseniz sevinirim.çok da soru sordum ama çok korkuyorum..herşeyden!!!

canımm hiç korkma.bende klomen kullanıyorum biraz sabretceksin .hemen olur veya olmaz diye bişy diyemeyiz,belli olmaz hemende olabilir birkaç ayda sürebilir.önemli bir sorunun yoksa hemen olur diye tahmin ediyorum ama ALLAH bilir tabi.igneden hiç korkma hiç acımıyor.ben bilmiyorum eczanede vuruldum ama bazı arkadaslara doktor vuruyor sanırım.rahat ol streste çok etkiler canım..inşşş en yakın zamanda kalırsın tatlım aramıza hoşgeldin:CüvCüv:

CNM CEVAP VERİŞİN İLAÇ GİBİ GELDİ ÇOK AMA ÇOK SAĞOL ALLH SENDEN RAZI OLSUN BURDA ÇOK İNSAN VAR AMA BAKIP GEÇİYOLAR YAZMIYOLAR GENELDE BEND EÜZÜLÜYORUM.İNŞ EN KISA ZAMANDA RABBİM VERİR..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…