benim eşimde tekstilde canım imalat müdürlüğü yapıyor
off ömrümü yiyor onun işinin stresi
Canım ben kolen kullandım bu ay. Ama iğne vermedi. Ve hamileyimmmm. Kasıklarınızda ve göğüs ucumda çok ağrım oldu. İnşallah darısı sizlere. Rabbim sizlere de versinnn.
Canım ben kolen kullandım bu ay. Ama iğne vermedi. Ve hamileyimmmm. Kasıklarınızda ve göğüs ucumda çok ağrım oldu. İnşallah darısı sizlere. Rabbim sizlere de versinnn.
lifeisgood
Nergis
Meslek: Birim Yöneticisi
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Ankara
Ruh Halim:
Teşekkür Et: 80
30 yazı için 48 kez teşekkür edilmiş
Puanı: 11
KKTicaret: (0)
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
rodal´isimli üyeden Alıntı
tebrikler cnm.bu karışımı nasıl ve hangi dozlarda ne zamanlar aldın bize de yaz noluuuuuuuuuuuuuuuuuuur.
arkadaşlar küçük çerez kapları var ya onun içine hazırladım ben karışımı. Göz kararı tarçın koydum üstüne bal döküp karıştırdım ama tarçını bol koydum. Sonra çörekotunu şöyle bir havanda ezip içine karıştırdım. Her sabah aç karnına bir çay kaşığı yedim bir de gece yatarken. Adetimin ilk günü yemeye başladım bunu.
11. gün bıraktım.
Bir de adetimin 3. günündenbaşlayıp 11. güne kadar hergün 1 bardak adaçayı içtim.
Bu kadar.İnşallah sizde de işe yarar.
bu ay olmazsa bende deniyecem arkadaşlarhihoyyyt:lepi:lifeisgood
Nergis
Meslek: Birim Yöneticisi
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Ankara
Ruh Halim:
Teşekkür Et: 80
30 yazı için 48 kez teşekkür edilmiş
Puanı: 11
KKTicaret: (0)
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
rodal´isimli üyeden Alıntı
tebrikler cnm.bu karışımı nasıl ve hangi dozlarda ne zamanlar aldın bize de yaz noluuuuuuuuuuuuuuuuuuur.
arkadaşlar küçük çerez kapları var ya onun içine hazırladım ben karışımı. Göz kararı tarçın koydum üstüne bal döküp karıştırdım ama tarçını bol koydum. Sonra çörekotunu şöyle bir havanda ezip içine karıştırdım. Her sabah aç karnına bir çay kaşığı yedim bir de gece yatarken. Adetimin ilk günü yemeye başladım bunu.
11. gün bıraktım.
Bir de adetimin 3. günündenbaşlayıp 11. güne kadar hergün 1 bardak adaçayı içtim.
Bu kadar.İnşallah sizde de işe yarar.
bu ay olmazsa bende deniyecem arkadaşlarhihoyyyt:lepi:
kızlar slm bu karışım için miktarlar nedir ve ne kadar yemek gerekiyor günde cevaplarsanız sevinirim
arkadaslar bende klomene başladım. gonepane kullandım 1 ay kist yaptı doktor bunu verdi. 5 gün 2 tane içiyorum. bitince doktora gitcem. iğneden bahsetti onu doktormu yapıyor birde emekli sandıgı karşılıyormu?agrısı nasıl çok siddetlimi ben öğretmenim sürekli ayakdayım etkilermi beni acaba?birde bu tedavi kesin sonuç verecekmi?cavap verirseniz sevinirim.çok da soru sordum ama çok korkuyorum..herşeyden!!!
canımm hiç korkma.bende klomen kullanıyorum biraz sabretceksin .hemen olur veya olmaz diye bişy diyemeyiz,belli olmaz hemende olabilir birkaç ayda sürebilir.önemli bir sorunun yoksa hemen olur diye tahmin ediyorum ama ALLAH bilir tabi.igneden hiç korkma hiç acımıyor.ben bilmiyorum eczanede vuruldum ama bazı arkadaslara doktor vuruyor sanırım.rahat ol streste çok etkiler canım..inşşş en yakın zamanda kalırsın tatlım aramıza hoşgeldin:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?