Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bişy degil ne demek.igneyi vurulmadan önce bende korkuyordum çok ama hiç agrı bile olmadı sadece ilk vuruldugunda bacagımda biraz oldu ama geçti hemen.oda normal zaten.bişy olmaz yani.üzülme canım yaa inş en yakın zamanda hamile kalırsın.ALLAH hayırlısını versin.bu yazdıgın konuya ne zaman istersen yaz gördügüm an cvplarım.ve buradaki arkadaslarda cevaplar üzülme.yoktur çogu ondan cvp gelmiyordur yada görmemişlerdir yerimseniben

deasy sen olaylardan uzak kaldın canım benim
arkadaşımızın biri hamileymiş
çörek otu bal ve tarçin karışımının çok büyük etkisi olmuş

bu arada deasy de dediği korkulacak hiç bişey yok bildiğin normal iğne gibi aynı şekilde kalçadan vuruluyo hemşirenin eli hafif olsun yeter (şaka şaka hiç korkma)hadi rabbim hayırlısını nasip etsin inş.:CüvCüv:

bebeğim akşam ne yaptın ben biliyormusun valla deli gibi gebelik testi yaptım idrardan
birde gülüyorum kendi kendime delimiyim ben diye

12 gün oldu hayatım
ya benim ki sırf heyecanı biraz azaltmak için
kendimi olumsuzluğa hazırlamak için açıkcası

güzelleim akşam doktora gittim...
3 tane yumurtam oluşmuş
18,5 mm
17 mm
16 mm boyutlarindaydii.....
Doktorum çok kaliteli gözüküyorlar dedi...
Az sonra gidip çatlatma iğnemi olcam

12 gün oldu hayatım
ya benim ki sırf heyecanı biraz azaltmak için
kendimi olumsuzluğa hazırlamak için açıkcası

tatlım böylr kendini olumsuzluğa hazırlamıyo insan bende öyle sanmıştım ama boşuna stres oluyo ve para kaybediyo sadece ben tam 3 idrar testi 2 de kantesti dünüde sayarsak 3 kan testi yapmış oldum sırf 90 ytl kan testlerine verdim anlayacağın hem maddi hem manevi zarar ama merak ediyorum diyosan hiç idrar testi yaptırma bu kadar zamanda çıkmaz onun çıkması için regl gününün geçmesi lazım 14 günü geç kan testi yaptır hayatım zaten eğer bir geçikme yaşamazsan genelde iğneyi olanlar 14. gün adet oluyo ama ben 19. gün oldum mesela sultan arkadaşımızda 18.gün olmuştu yanlış hatırlamıyosam ama 14. gün yaparsan net olarak çıkar kan testinde

inşallah iyi sonuçlar alırsın melekcim
rabbim şu mubarek günlerde bizlerinde kucağını boş bırakmaz inşallah

hıım
yani cuma günü falan regl olmam gerek diyorsun
şu çörek otu bal ve tarçına başladınmı sen canım
hıı

hıım
yani cuma günü falan regl olmam gerek diyorsun
şu çörek otu bal ve tarçına başladınmı sen canım
hıı

:roflol::roflol::roflol: evet başladım dünde regl bitti perşembe falan başlarız inş. çalışmalara
sen normalde kaç gün üstüne regl oluyosun yani normal günün ne zaman

geçen ay ağustosun 3 de oldum hayatım
genelde şaşmaz 1-2 gün geri gelir
düzenlidir adetlerim senin anlıycağın

geçen ay ağustosun 3 de oldum hayatım
genelde şaşmaz 1-2 gün geri gelir
düzenlidir adetlerim senin anlıycağın

zaten düzenli adet görenler iğneyi vurulduktan sonra 14. gün normal adet günlerine geliyo benimde öyleydi ama geçikti hiç bu şekilde geçikmezdim bakalım bu ay düzelecekmi yoksa gene geçikecekmi ödüm patlıyo ilaç adet düzenimi bozacak diye sen şimdi bekle cuma adet olmazsan cumartesi yaparsın inş.

Merhabalar,
bende 2 aydır klomen ve duphaston ilaçlarını kullanıyordum. ama bu ay dr.um pregnyl iğnesi verdi p.tesi ve salı günleri yaptırdım ve aynı günlerde de ilişki önerdi. şu anda da bu stresi atıp olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak istiyorum. dr.um % 50 stresten olmuyodur dediğinden beri stresten uzak durmaya çalışıyorum. inş. başarırım. stres çok kötü bir şey çünkü.

Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize.

bu arada yumurta oluştu ve 20 mm şu an

birde hayatım çok ilginçtir canım adet dönemine yakın acayip tatlı çekerdi şimdi ise tam tersi tatlıya inat gibi gece bile uyandığımda canım turşu istedi eve gidince koca bir tabak yemiş olmama rağmen

smk gül hayırlısı olur inşallah senin için
bende 12 gün önce vuruldum şimdi beklemedeyim
bakalım kısmetse p.tesi belli olacak

teşekkürler. dr.um da bana 10 gün geçsin öyle gel yoksa da adetinin ilk günü gel dedi. hayırlısı valla bu işlerden de pek anlamıyordum ama kendimi bilmediğim işlerin içinde buldum bir an. hakkımıza hayırlısı olsun inşallah.

smk gül hayırlısı olur inşallah senin için
bende 12 gün önce vuruldum şimdi beklemedeyim
bakalım kısmetse p.tesi belli olacak

hımmm desene çatlamak üzere evet stres çok önemli bende çok üzülmüştüm ama artık düşünmüyorum hayatı zahir etmenin bir anlamı yok çünkü senin sorun neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…