CNM CEVAP VERİŞİN İLAÇ GİBİ GELDİ ÇOK AMA ÇOK SAĞOL ALLH SENDEN RAZI OLSUN BURDA ÇOK İNSAN VAR AMA BAKIP GEÇİYOLAR YAZMIYOLAR GENELDE BEND EÜZÜLÜYORUM.İNŞ EN KISA ZAMANDA RABBİM VERİR..senağlama
arkadaslar bende klomene başladım. gonepane kullandım 1 ay kist yaptı doktor bunu verdi. 5 gün 2 tane içiyorum. bitince doktora gitcem. iğneden bahsetti onu doktormu yapıyor birde emekli sandıgı karşılıyormu?agrısı nasıl çok siddetlimi ben öğretmenim sürekli ayakdayım etkilermi beni acaba?birde bu tedavi kesin sonuç verecekmi?cavap verirseniz sevinirim.çok da soru sordum ama çok korkuyorum..herşeyden!!![/QUOTE
hoşgeldin canım iğneyi doktor yapmadı bana hastanedeki hemşireler yaptı iğneyi sigorta karşılamıyo özele girio ağrıya gelince devamlı kasık ağrısı oluyo regl olana kadar (inş. olmazsın) ama işine engel olacak kadar değil bide benim 2-3 kere sabahları bel ağrım olmuştu 1-2 saat sürüp geçmişti ama şiddetliydi kesin sonuç diyede bişey yok bu ovulasyon ilacı senin sorunun ne arkadaşım yani bu haplar yumurta oluşturuyo iğneden oluşan yumurtaları çatlatmak için canım ama yumurtanın oluşmasıda çatlamasıda gebe kalacağın anlamına gelmez senin çatlamış yumurtanla spermler karşılaşamazsa gebe kalamıyorsun biz hala bekliyoruz benim ilk denememdi mesela ama bu ay kullanmadım geçen ay kullanmıştım iğnede olmuştum ama malesef gebe değilim canım çok takmamak ve düşünmemek lazım stres engelliyo gebekiği
arkadaslar bende klomene başladım. gonepane kullandım 1 ay kist yaptı doktor bunu verdi. 5 gün 2 tane içiyorum. bitince doktora gitcem. iğneden bahsetti onu doktormu yapıyor birde emekli sandıgı karşılıyormu?agrısı nasıl çok siddetlimi ben öğretmenim sürekli ayakdayım etkilermi beni acaba?birde bu tedavi kesin sonuç verecekmi?cavap verirseniz sevinirim.çok da soru sordum ama çok korkuyorum..herşeyden!!!
bebeğim akşam ne yaptın ben biliyormusun valla deli gibi gebelik testi yaptım idrardan
birde gülüyorum kendi kendime delimiyim ben diye
12 gün oldu hayatım
ya benim ki sırf heyecanı biraz azaltmak için
kendimi olumsuzluğa hazırlamak için açıkcası
güzelleim akşam doktora gittim...
3 tane yumurtam oluşmuş
18,5 mm
17 mm
16 mm boyutlarindaydii.....
Doktorum çok kaliteli gözüküyorlar dedi...
Az sonra gidip çatlatma iğnemi olcam
hıım
yani cuma günü falan regl olmam gerek diyorsun
şu çörek otu bal ve tarçına başladınmı sen canım
hıı
geçen ay ağustosun 3 de oldum hayatım
genelde şaşmaz 1-2 gün geri gelir
düzenlidir adetlerim senin anlıycağın
smk gül hayırlısı olur inşallah senin için
bende 12 gün önce vuruldum şimdi beklemedeyim
bakalım kısmetse p.tesi belli olacak
Merhabalar,
bende 2 aydır klomen ve duphaston ilaçlarını kullanıyordum. ama bu ay dr.um pregnyl iğnesi verdi p.tesi ve salı günleri yaptırdım ve aynı günlerde de ilişki önerdi. şu anda da bu stresi atıp olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak istiyorum. dr.um % 50 stresten olmuyodur dediğinden beri stresten uzak durmaya çalışıyorum. inş. başarırım. stres çok kötü bir şey çünkü.
Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize.
bu arada yumurta oluştu ve 20 mm şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?