Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:lepi::lepi::sm_cool:

valla benimde regl zamanı canım tatlı çeker çıldırırım tatlı diye ama bu tarz şeylere takılma hayatım bunlarla kafanı bulandırma insan vücudu değişik durumlarda değişik tepkiler verebilir her şeyi ölçüp acaba hamilemiyim deme bence ben çok üzüldüm çünkü sonra geçen ay bir çok belirti vardı bende ama psikolojikti herhalde olmadı o yüzden kendini dinleme devamlı oluruna bırak ayrıca bişey daha söyliyim hayatım bu kadar erken gebelikte aşerme olmuyo zaten döllenmiş yumurta rahime tam 9 günde yerleşiyo yani hamileysen eğer 3 gündür falan orda bebişin o yüzden unut çıkar aklından herşeyi varsa ordadır yoksa bir dahaki ay rahatla biraz:1hug:

hımmm desene çatlamak üzere evet stres çok önemli bende çok üzülmüştüm ama artık düşünmüyorum hayatı zahir etmenin bir anlamı yok çünkü senin sorun neydi canım

aslında ciddi bir sorunum yok sadece yumurta oluşmamıştı. üstelik bir de kızım var 1 yıldır istiyoruz bebeği de

deasy uyanamadı herhalde
henüz açmadı bilg
ohhh hanım uyuyordur şimdi şekerim

nergiscim sana birde şey sorcam
sen şeker ilaçı kullandınmı hiç bu tedavi esnasında

Valla bana sadece belirli zamanlarda şekerim yükselmesi bile yumurtalari etkiliyormuş canim

hayırlısı olsun canım
rabbim tez zamanlarda hayırlısını versin hepimiz için

verdi canım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum
ve bunu bir kaç yerde daha okudum
ya birde çok başım dönüyor benim niyeyse bugün

verdi canım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum
ve bunu bir kaç yerde daha okudum
ya birde çok başım dönüyor benim niyeyse bugün

demekki hormonlarında şekerle ilgili bişey çıktı ondan vermiştir adı ne ilacın bu arada o iğneden olabilir geçen ay benimde çok döndü bide sıcaklar çok etkiliyo sallıyo insanı tansiyonumuz düşüyor herhalde bayılmadığın sürece bir sorun yoktur

glukofen canım
işte doktor dedi ayın 1 de testi yaptırıyorsun
eğer gebelik oluşmuşsa ilaçı kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…