Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama netten araştırdım
ikisini bir arada kullanan çok vardı
tahminimce yanlış bir tedavi şekli değil

bugün kimsecikler yok hayatım senle benden başka
kaldık başbaşa ya

yok hayatim polikistik over yumurtlama bozukluğu ve hormonlarin yüksek oluşu.çukulata kisti başka bişey o daha kötü polikstik overden.polikistik over doğuştan

canım benim baştan süt hormonlarm yüksek çıktı
yaklaşık 4 ay dostinex kullandım ondan sonra normal tedaviy geçtik
canım

5 günü canım
klomenle aynı ilaç oda sanırım
5 günü başlıyorsun sabah akşam 1 er adet
doktorun söylemedimi canım

nerdesiniz canım ya
üff canım sıkılıyor varya ben kesin ve kesin hamile değilim regl olucam bana öyle geliyor

sagol canım söyledi ama unuttum hiç akıl kalmadı hemde bu kaçıncı kullanışım unutulunca unutuluyo işte

belli olurmu
ayın 16 da vurulmuştum 18 yada 19 da çatlama olmuş
büyük ihtimal doktorun dediğine göre

belli olurmu
ayın 16 da vurulmuştum 18 yada 19 da çatlama olmuş
büyük ihtimal doktorun dediğine göre

u iğneyi vurulduktan 36 sat sonra çatlama oluyo canım yani 16 sında vurulduğun saatle beraber 36 saat sonra çatlıyo yumurtalar yarın 12. günün oluyo yarın yaptır bence varsa çıkar inş.

yok ya yaptırmıycam sabreden derviş muraduna ermiş
bekliycem ben c.tesi gününü

deasy uyanamadı herhalde
henüz açmadı bilg
ohhh hanım uyuyordur şimdi şekerim

hee kıss uyudum ama 11:30 a kadar.az yani -tatlicadiarzu-aneecimi doktora götürdüm.kendimde göründüm kulak burun bogaza.gün geçti valla.şimdi oturdum.siz naptınız.y9oksunuz gerçi siz erkenden yazışıyonuz ben gelene kadar.:çok üzgünüm:

deasyyyyyy eeeeee eeeeeee eeeeee uyusunda büyüsün arkadaşımmm

kaydirigubbakcemile3 canımm ne tatlısınız yaa.valla sizinle konumak çok güzel.uyuyom valla hergün..calıştıgım 10 yılın acısını çıkarıyorum napayım.ama yakında yine başlayabilirim.iş görüşmem var yarın özlycegm sizi valla.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…