bende bır yıllık evlıyım ıstedıgımzı halde malesef olmadı cocuk dr. herseyın normal oldugunu söyledı bu ay klomen ve ıgne yapıldı ve ayın 20 asılama oldu beklemedeyım.bende stres cok malesef bırde yasım 36 onunda etkısı var bakalım sonuc ne olacak...
kısslaaarrr.siz bu satırları okurkenn ben uyuyor olacagımmmhaala uykum yokkk çıldırıcam yaaa.sabah gelemezsem kızmayım şekerlerimm.öpüldünüzzzzŞeniz
görüyormusun bebeğim bize nispet yapar gibi
ayy ramazanda çok zor oluyo bu sabah uyanma olayı
kaydirigubbakcemile3 canımm ne tatlısınız yaa.valla sizinle konumak çok güzel.uyuyom valla hergün..calıştıgım 10 yılın acısını çıkarıyorum napayım.ama yakında yine başlayabilirim.iş görüşmem var yarın özlycegm sizi valla.:çok üzgünüm:
bende bır yıllık evlıyım ıstedıgımzı halde malesef olmadı cocuk dr. herseyın normal oldugunu söyledı bu ay klomen ve ıgne yapıldı ve ayın 20 asılama oldu beklemedeyım.bende stres cok malesef bırde yasım 36 onunda etkısı var bakalım sonuc ne olacak...[/QUOTE
hoşgeldin tatlım aramıza ilk defamı tedavi oluyosun stres hepimizin baş düşmanı rahat ol rabbim yazdıysa zaten olur yazmadıysada üzülmenin bir anlamı yok zamanını bekliyodur hiç üzülme bizim bir listemiz var olsada olmasada üzülmemeye söz verdik senide alalım bu listeye ne dersinhihoyyyt
offfff canlarımmm ama hep böyle oluyor yaa.bi buluşamıyoruz.ben artık erken kalkayım da konusalım dimi.olmuyor böyle.he bide msn verebilsek ne hoş olur bee.sinir oluyom valla.bugün kulak burun bogaza göründüm,kronik sinüzit ve bogazlarımda iltahaplanma varmış.ilaç kullanacam şimdi.ama korkuyorum.arada hamiş kalır malırım bide antibiyotik yani.7 gün kullanıcam.sonra gidicem gerek görürse sinüs filmi çekilecek.bende diyorum niye başım hep agrıyor.
"herkeze kocaman günaydin.bu akşam yine doktor kontrolüm var bakalim gelişmeler nasil...
Felaket yumurtaliklarim ağriyo ilişkiye girerken felaket basinç oluyoo dayanamiyorum ya...
Sürekli karnim ağriyo adetime 15 gün var sürekli böyle olursam yandim..
Midem de çok bulaniyo sanirim çatlatma iğnesinden..
Yavaş yavaş yoruluyorm kizlar..allah yardimcimiz olsun..............
şeytan diyorki birak bütün tedaviyi klomeni,çatlatma iğnesini kendi haline birakayim diyorum ama öbür yandan içim el vermiyor.....
Ne umut ne umutsuzluk işte.....................................................................................................................
Herşey iyi olsun istiyoruz inşallah[/color][/i][/b]
"herkeze kocaman günaydin.bu akşam yine doktor kontrolüm var bakalim gelişmeler nasil...
Felaket yumurtaliklarim ağriyo ilişkiye girerken felaket basinç oluyoo dayanamiyorum ya...
Sürekli karnim ağriyo adetime 15 gün var sürekli böyle olursam yandim..
Midem de çok bulaniyo sanirim çatlatma iğnesinden..
Yavaş yavaş yoruluyorm kizlar..allah yardimcimiz olsun..............
şeytan diyorki birak bütün tedaviyi klomeni,çatlatma iğnesini kendi haline birakayim diyorum ama öbür yandan içim el vermiyor.....
Ne umut ne umutsuzluk işte.....................................................................................................................
Herşey iyi olsun istiyoruz inşallah[/color][/i][/b]
nergis cim nasılsın hayatım bu arada keyifsiz gibi geldin bana nedense
bir sıkıntınmı var hayatım ?
canım ben bir yerde okumuştum bu akıntılar yumurtaların oluşup büyüdüğüne işaretmiş
bu akıntı sıvıdan katılığa dönmeye başladığında akışkanlığı nı yitirip yumurtalar çatlamış oluyormuş
sanırım senin ymumrtalar büyüyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?