Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebeğim ben iğneyi dün sabah yaptirdim...
Doktorum bu gün iğnenin etki edip etmediğine bakmak için çağirdi beni sürekli çağiriyo 2 günde bir...
21.günde de çağircak progesteron için

canım dün sabah yaptırdıysan 36 saat sonra çatlayacak yani daha çatlamadı muhtemelen benim doktor öyle demişti ve tam 36 saat sonra ilişki önermişti ve takip eden bir hafta etki edip etmediğini nasıl şimdiden anlayacak acaba ya bu doktorlarda insanın kafasını karıştırıyo biri bişey diyo diğer başka bişey

kızlar moralım cok bozuk dun doktora gıttım benım yumurtalar bu ay catlatılacak kadar buyumemıs dr öyle dedi birde bende yanma oluyodu rahım agzında yara varmıs onemlı deyıl dedi ama benım kafama takıldı sizdede boyle bısey olan varmı:çok üzgünüm::a015:

hayır tatlım ya üzülmek yok olabilir biliyosun her ay yumurtlama olmayabiliyo bu hepimiz ve tüm sağlıklı kadınlar için geçerli o yarayıda takma kafanı pek önemli bişey değil benim başıma gelmedi ama başına gelen arkadaşlarım var bir şey olmuyo yani şimdi kafanı boşalt ve rahat bir ay geçir canım

SENİ YAKINDAN TAKİP ETMEK İSTİYORUM DEDİ DOĞRU 36 SAAT SONRA ÇATLIYACAK ONU SÖYLEDİ AMA YİNEDE BU AKŞAM DA ÇAĞIRDI Bİ KOMPLİKASYON OLMASIN BUNLAR ÇOK DİKKATLİ İZLENİM GERKTİRİR DEDİ..:CüvCüv:

canım çok fazla takma kafana
birde doktorun bugüne kadar farketmemişmi rahim ağzında yara olduğunu
onu ya yakıyorlar ya ilaçla kurutuyorlar canım

süpermiş arkadaşım tüm hastalara böylemi muamele ediyo kim kuzum doktorun adını ve adresini versene

nasıl yani canım anlamadım ne demek istediğini
:sm_cool:

yani klomen kullanıp iğneyi vurulduktan 1 hafta kadar sonra yani yumurtlama dönemin bitince progesteron tahlili yapıyolar bu tahlilde yuumurtlamanın olup olmadığı ne derece iyi olduğu anlaşılıyo tabi çok iyi yumurtlamış olman hamile kalacağın anlamına gelmiyo benim sonucum 17,6 çıktığı halde hamile kalamadım bu sonuç 2 olursa yumurtlama olmamış demek 5 ve yukarı olursa olmuş yumurtlama demek 10 ve üzeri olursa iyi şekilde gerçekleşmiş yumurtlama demek senden istemedimi doktor bir nevi bu testle tedavinin işe yarayıp yaramadığı anlaşılıyo

kızlar bende durumlar böle siz ne yaptınız nasıl gidiyor

benim bildiğim kadarıyla herkes aynı deasy ve ben kendi haline bırakmış durumdayız aşk böceği ve beyaz melek ise şafak sayıyo canım şu benden gelen akıntıyla ilgili bir fikrin varmı canım hiç oldumu sana böyle bişey

süpermiş arkadaşım tüm hastalara böylemi muamele ediyo kim kuzum doktorun adını ve adresini versene

CANIM BENİM MÜKEMMEL BİR DOKTORUM VAR ONU ÇOK SEVİYORUM O BENİM İÇİN BİTANE..HAYATIM BOYUNCA DEĞİŞTİRMEYECEĞİM TEK DOKTOR....
OP DR JALE GÜRLÜLER--BURSAa.s.

Son düzenleme:

hayır canım istemedi şaşırdım şimdi acaba dedide benmi anlamadım ya
üff
neden böyle birşey oldu şimdi klava:

yaklaşik 7 yildir ayni doktora gidiyorum bebeğim..
çok şeker biri
iyi ki tanimişim doktorumu yoksa napardim bilmem..
önce allaha sonra da doktoruma çok güveniyorum

zaten çalıştığı hastaneden ayrılmış
şimdi tatildeymiş inşallah yakın bir hastaneye gelir de yine ona devam ederim
tabii gebelik oluşursa belki gerek kalmaz
allah tan cep numarası var

aşk böcegimmm bengeldimmmmŞeniz yok kıss ben nispet yapar mıyım hiçç.aşkolsun.uyuyamıyom geceleri ben o yüzden :çok üzgünüm: keşke sizin yerinizde olsam.hem çalışıyorsunuz erken kalkıyorsunuz offff...BEBEĞİMMM yokkk :1no2:

hooş geldin beya
erkencisin bugün
valla tatlım çalışmak gibisi yok
evde olsam hele ben bu durumda kafayı sıyırırım
inan bana
bebeğim buralardadır da
işi vardır belki şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…