bebeğim ben iğneyi dün sabah yaptirdim...
Doktorum bu gün iğnenin etki edip etmediğine bakmak için çağirdi beni sürekli çağiriyo 2 günde bir...
21.günde de çağircak progesteron için
http://jinekoloji.net/ovulasyon.html
nergis cim şu siteye bir göz at istersen bak orda açıklıyor
kızlar moralım cok bozuk dun doktora gıttım benım yumurtalar bu ay catlatılacak kadar buyumemıs dr öyle dedi birde bende yanma oluyodu rahım agzında yara varmıs onemlı deyıl dedi ama benım kafama takıldı sizdede boyle bısey olan varmı:çok üzgünüm::a015:
http://jinekoloji.net/ovulasyon.html
nergis cim şu siteye bir göz at istersen bak orda açıklıyor
canım dün sabah yaptırdıysan 36 saat sonra çatlayacak yani daha çatlamadı muhtemelen benim doktor öyle demişti ve tam 36 saat sonra ilişki önermişti ve takip eden bir hafta etki edip etmediğini nasıl şimdiden anlayacak acaba ya bu doktorlarda insanın kafasını karıştırıyo biri bişey diyo diğer başka bişey
kızlar moralım cok bozuk dun doktora gıttım benım yumurtalar bu ay catlatılacak kadar buyumemıs dr öyle dedi birde bende yanma oluyodu rahım agzında yara varmıs onemlı deyıl dedi ama benım kafama takıldı sizdede boyle bısey olan varmı:çok üzgünüm::a015:
canım seni progesteron hormonu için çağarmadımı doktorun yumurtlamana bakmayacakmı
biliyosun bu tahlil yumurtlamayı ölçüyo olup olmadığı anlaşılıyo
SENİ YAKINDAN TAKİP ETMEK İSTİYORUM DEDİ DOĞRU 36 SAAT SONRA ÇATLIYACAK ONU SÖYLEDİ AMA YİNEDE BU AKŞAM DA ÇAĞIRDI Bİ KOMPLİKASYON OLMASIN BUNLAR ÇOK DİKKATLİ İZLENİM GERKTİRİR DEDİ..:CüvCüv:
nasıl yani canım anlamadım ne demek istediğini
:sm_cool:
kızlar bende durumlar böle siz ne yaptınız nasıl gidiyor
süpermiş arkadaşım tüm hastalara böylemi muamele ediyo kim kuzum doktorun adını ve adresini versene
yani klomen kullanıp iğneyi vurulduktan 1 hafta kadar sonra yani yumurtlama dönemin bitince progesteron tahlili yapıyolar bu tahlilde yuumurtlamanın olup olmadığı ne derece iyi olduğu anlaşılıyo tabi çok iyi yumurtlamış olman hamile kalacağın anlamına gelmiyo benim sonucum 17,6 çıktığı halde hamile kalamadım bu sonuç 2 olursa yumurtlama olmamış demek 5 ve yukarı olursa olmuş yumurtlama demek 10 ve üzeri olursa iyi şekilde gerçekleşmiş yumurtlama demek senden istemedimi doktor bir nevi bu testle tedavinin işe yarayıp yaramadığı anlaşılıyo
CANIM BENİM MÜKEMMEL BİR DOKTORUM VAR ONU ÇOK SEVİYORUM O BENİM İÇİN BİTANE..HAYATIM BOYUNCA DEĞİŞTİRMEYECEĞİM TEK DOKTOR....
OP DR JALE GÜRLÜLER--BURSAa.s.[/QUOTE
maşallah vallahi denk gelmiş canım
hayır canım istemedi şaşırdım şimdi acaba dedide benmi anlamadım ya
üff
neden böyle birşey oldu şimdiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?