merhaba kızlar bi kaç gündür yoktum.yorumlarınızı okudum ben stresliyim herkes de benden stresli ne olacak bu halimiz.senağlama
bu ay çok umutluyum dedim ama ne umut kaldı ne bişey.ben bu igneyi ikinci kez kullanıyorum ama her ne hikmetse ikisinde de aksilikler birbirini takip ediyo geçen defa igneyi yaptırdıktan sonra tam 36. Saatte eşimle incir çekirdegini doldurmaz sebeble kavga ettik ve yatakları ayırdık o yattı uyudu ben sabaha kadar agladımsenağlamave bu ay yine bir sürü şey oldu yine sabahlara kadar aglıyorum yine aglıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
bu tesadüf degil bence allahımın bizi sınaması.sanki özel bi güç bizim bebek sahibi olmamızı engelliyor.allahım bilir ama galiba bize nasip etmiycek
Kendimi hiç iyi hissetmiyorumsenağlama
gunaydın canım senın ve kk:enbuyukkk: hatunlarının CUMASI MUBAREK OLSUN ALLAH HERKEZIN GONLUNDEKINI TEZ ZAMANDA VESIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bu foruma ilk defa katılıyorum bende bi sorum olacak bende bu ay ilk defa klomen kullandım ancak öncesinde sekiz yıl doğum kontrol hapları kullanıyordum adet düzensiliğim nedeniyle iki gündür sabah uyandığımda kasıklarımda bi ağırlık varmış gibi oluyo sizce neden olabilir pazartesi dr gidicem yumurta takibi için
gunaydın canım senın ve kk:enbuyukkk: hatunlarının CUMASI MUBAREK OLSUN ALLAH HERKEZIN GONLUNDEKINI TEZ ZAMANDA VESIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kısslaarr nasılsınız..yaa imrancımm ALLAHAŞKINA yaa yapma böyle..üzülüyorum bak.kız bizde bazen öyle şeylerden kavga ediyoruz ki anlatamam.birbirinizi sevmekten kaynaklanıyor canım benim.zamana bırak üzülme olacak inşallah.böyle ümidini kesersen eger olmaz tatlım..anlıyorum seni moralin bozuk ama böyle olması daha kötü kendini hasta edersen üzülürsen herşey daha zorlaşır.ümit yoksa hayaller de gerçekleşmezz.karamsarlıga bazen bizlerde düşüyoruz ama asla nasip olmayacak demiyoruz.ALLAHIN BİZİM İÇİN DÜŞÜNDÜKLERİNE BİZİM AKLIMIZ ERMEZ tatlım.sen elinden geleni yap ki ALLAH DA şifasını versin.hayırlı haberlerini duyarız inş hadi topla kendini.eşin gelince de barışın hemen sarıl boynuna boşuna üzme kendini..
ayrıca dr bana iğnede aldırdı pregly galiba pazartesi yumurtaların durumuna baktıktan sonra vuracak ya da vurmayacak bilmiyorum kafam çok karışık aklıma gelen her dakika ben ve benim gibiler için sürekli dua ediyorum..... kızlar ben diana 35 kullanıyordum geçen ay en son kullandım bu ay adetin 4. günü klomen kullanmaya başladım günde 3 tane acaba bu ay haile kalabilirmiyim sizce doğum kontrol hapını yeni bıraktığım için soruyorum bu soruyu bilgisi olan cevaplarsa sevinirim..........
kızlar canım kavga yüzünden sıkılmıyo ki tabiki her evde olup biten bişey benim kızdıgım neden igne yaptırdıgım zaman oluyo bütün aksilikler diger günler günlük gülistan o gün gelince bişeyler oluyo.sadece kavga degil ki işlerimiz çıkıyo misafir geliyo kayınvalidem kötükedihüsokıskançlık krizine giriyo hastalanmış numarası yapıyo onun hastalıgına dayanamayan eşim geceyi onun yanında geçiriyo
ya siz benim yeride olsanız napardınız.dr u bırakmayı düşünüyorum oluyosa kendiliginden olmuyosa allahın takdiri elden bişey gelmez.
:1hug::1hug:
:roflol::roflol::roflol:sana birşey söyliyimmi 15 ay oldu korunmayı bırakalı sadece geçen ay yani iğneyi vurulduğum ay yumurtlama günlerini değerlendirebildim dile kolay 15 ay hep bişey çıktı ya bir yere gittik ya biri geldi ya tartıştık ve ben istemedim yani normal canım olabilir hiç takılma bunlara tedavinede devam et:1hug:
:roflol:sen beni güldürdün allah da seni güldürsün.kucagını bebekle doldursun.yalnız degilmişim.icraat olmadanolurmu.?bekleyelim bakalım ne olacak.
ALLAHTAN HAYIRLISI GELSİN.......
kızz imran yaaa taktıgın şeye bak.bence olay ne biliyomusun sen o gün geldiginde yapacakmıyız diye stres yapıosun ondan oluyo ve ters gidiyo.rahat ol ve başka engellerin çıkmasına izin verme..ben bir kere vuruldum 36 saat sonrası sabahın 6 sına denk gelmişti:roflol: napcaz napcaz uyusakmı ya kalkamazsak diye stres olmuştuk.uyumadık veeee.....:roflollur okadar tatlım rahatla biraz eşinede deki bak igne günü bişy çıkarma başıma çocuk mocuk yapmam heeee dee klava:
KIZ UYUMADINMI HAKİKATTEN EEE UYUNURMU O KADAR UĞRAŞ ÇATLAT UYKUMU KALIR İNSANDA SENİNKİDE ŞANS HEEE BEN İĞNEYİ VURDURUKEN SAATİ HESAP ETTİM ÇALIŞIYORUM YA SENİN GİBİ SABAHA KADAR NÖBET TUTAMAZDIM ONDAN :roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar hepiniz dünya tatlısı insanlarsınız
inşallah hepimizin
göbişleri dolacak şişecek canlarım
evet canım haklısın ben her saatte hazırım zaten uyku denen bişy olmadıgı için bende:roflol::roflol:bakalım bidahaki nezamana denk gelcek imran kııızzz görüyon dimi haalimizi yanlız degilsin şekerim.düşünsenize iftara davetlisiniz ve iftar saatine yakın sizin gong çalıyo 36 saat olmuş bile..eee şeyy biz bi eve kadar gidelim iftardan sonra ugrarız falan :roflol::roflol::roflol:
cok uzuzldum canım esınle tartısmana helede tedavının bu asamasında. cok zor senı anlıyorum bende tedavı oluyorum salı gunu pregly ıgnemı yaptım.ılkdefa tedavıye basladım.benımde fsh 11 cıktı hemen dr tedavıye basladı.1 yılık velıyım be korunmayı nısanda bıraktım daha 5 ay oldu ama dr bıran once bebek sahıbı yapalım senı dede ben bu arada ebeyım.ne kadar dogum yaptırdım. polıkınıge gelen ben bbeek ıstıyorum dıyen hastalardan bırgunde ben olacgım aklıma gelmezdı
cok uzuzldum canım esınle tartısmana helede tedavının bu asamasında. cok zor senı anlıyorum bende tedavı oluyorum salı gunu pregly ıgnemı yaptım.ılkdefa tedavıye basladım.benımde fsh 11 cıktı hemen dr tedavıye basladı.1 yılık velıyım be korunmayı nısanda bıraktım daha 5 ay oldu ama dr bıran once bebek sahıbı yapalım senı dede ben bu arada ebeyım.ne kadar dogum yaptırdım. polıkınıge gelen ben bbeek ıstıyorum dıyen hastalardan bırgunde ben olacgım aklıma gelmezdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?