Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay tatlim ya bu ne biçim sözler kendini topla biraz her evde tartişma olabilir normal şeyler bunlar takma kafana ha bu ay ha bir kaç sonra hayirli ne zamansa o zaman olsun rabbim ne zaman isterse takdir ederse o zaman olur boşuna üzme kendini lütfen

gunaydın canım senın ve kk:enbuyukkk: hatunlarının CUMASI MUBAREK OLSUN ALLAH HERKEZIN GONLUNDEKINI TEZ ZAMANDA VESIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİN CANIM SENİNDE CUMAN MÜBAREK OLSUN DUA İLE İNŞALLAH RABBİM KUCAKLARIMIZI BEBİŞLE DOLDURSUN HAYIRLISIYLA:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kısslaarr nasılsınız..yaa imrancımm ALLAHAŞKINA yaa yapma böyle..üzülüyorum bak.kız bizde bazen öyle şeylerden kavga ediyoruz ki anlatamam.birbirinizi sevmekten kaynaklanıyor canım benim.zamana bırak üzülme olacak inşallah.böyle ümidini kesersen eger olmaz tatlım..anlıyorum seni moralin bozuk ama böyle olması daha kötü kendini hasta edersen üzülürsen herşey daha zorlaşır.ümit yoksa hayaller de gerçekleşmezz.karamsarlıga bazen bizlerde düşüyoruz ama asla nasip olmayacak demiyoruz.ALLAHIN BİZİM İÇİN DÜŞÜNDÜKLERİNE BİZİM AKLIMIZ ERMEZ tatlım.sen elinden geleni yap ki ALLAH DA şifasını versin.hayırlı haberlerini duyarız inş hadi topla kendini.eşin gelince de barışın hemen sarıl boynuna boşuna üzme kendini..

tatlım öncelikle hayırlı olsun tedavin inşş vede aramıza hoşgeldinyerimseniben..kasıklarındaki agrı çok normal canım,klomen hapı yumurtalıkları şişiriyor çünkü şişlik de hissediyorsundur muhtemelen..hadi doktoruna git de haberleri ver bize yumurtalar büyümüş mü..hadi hayırlısı canım innşşşş hemencik hamiş kalırsın.:dance:

gunaydın canım senın ve kk:enbuyukkk: hatunlarının CUMASI MUBAREK OLSUN ALLAH HERKEZIN GONLUNDEKINI TEZ ZAMANDA VESIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım benim günaydın.evet senin ve bütün kk nın CUMASI MÜBAREK OLSUN.RABBİM DUALARINIZI MAKBUL EYLESİN...sizleri çoookkk seviyoruma.s.

kızlar canım kavga yüzünden sıkılmıyo ki tabiki her evde olup biten bişey benim kızdıgım neden igne yaptırdıgım zaman oluyo bütün aksilikler diger günler günlük gülistan o gün gelince bişeyler oluyo.sadece kavga degil ki işlerimiz çıkıyo misafir geliyo kayınvalidem kötükedihüsokıskançlık krizine giriyo hastalanmış numarası yapıyo onun hastalıgına dayanamayan eşim geceyi onun yanında geçiriyo

ya siz benim yeride olsanız napardınız.dr u bırakmayı düşünüyorum oluyosa kendiliginden olmuyosa allahın takdiri elden bişey gelmez.

canım hoşgeldin aramıza kasık ağrılarını umursama klomen ağrı yapar hatta ğneyi vurulduktan sonrada ağrın olur benim bildiğim doğum kontrol haplarından sonra 6 ay falan olmaması normalmiş yani olmasada üzülme canım zamanı gelince olur inşallah senin başka bir sorunun varmıydı tetkiklerin yapıldımı normalde bişey olmadan bu tedaviyi uygulamıyorlar eğer gebe kalamıyosan veriyolar bunları anladığım kadarıyla sen daha hiç denememişsin daha bu ay bırakmışsın korunmayı doktor sana neden verdi bunları anlamadım canım

:1hug::1hug:
:roflol::roflol::roflol:sana birşey söyliyimmi 15 ay oldu korunmayı bırakalı sadece geçen ay yani iğneyi vurulduğum ay yumurtlama günlerini değerlendirebildim dile kolay 15 ay hep bişey çıktı ya bir yere gittik ya biri geldi ya tartıştık ve ben istemedim yani normal canım olabilir hiç takılma bunlara tedavinede devam et:1hug:

:roflol:sen beni güldürdün allah da seni güldürsün.kucagını bebekle doldursun.yalnız degilmişim.icraat olmadan olurmu.?bekleyelim bakalım ne olacak.
ALLAHTAN HAYIRLISI GELSİN.......

kızz imran yaaa taktıgın şeye bak.bence olay ne biliyomusun sen o gün geldiginde yapacakmıyız diye stres yapıosun ondan oluyo ve ters gidiyo.rahat ol ve başka engellerin çıkmasına izin verme..ben bir kere vuruldum 36 saat sonrası sabahın 6 sına denk gelmişti:roflol: napcaz napcaz uyusakmı ya kalkamazsak diye stres olmuştuk.uyumadık veeee.....:roflollur okadar tatlım rahatla biraz eşinede deki bak igne günü bişy çıkarma başıma çocuk mocuk yapmam heeee deeklava:

:roflol:sen beni güldürdün allah da seni güldürsün.kucagını bebekle doldursun.yalnız degilmişim.icraat olmadan olurmu.?bekleyelim bakalım ne olacak.
ALLAHTAN HAYIRLISI GELSİN.......

AMİNNN CANIM BENCEDE BELKİDE ONDAN TUTTURAMIYOZ:roflol::roflol::roflol: İNŞALLAH OLUR CANIMMM BOŞVER SEN TADI TUAU BUNLAR İNSAN ŞİMDİ YUMURTLAMA DÖNEMİNDE ZATEN İNSAN STRESLİ OLUYA YA AY OLCAKMI OLMAYACAKMI DİYE EEE ONDANDA HEMEN PATLIYO HERŞEYE TABİ KAVGADA ONDAN ÇIKIYO BENCE HERKESTE VARDIR BU YALNIZCA SENDE BENDE DEĞİL ÜZÜLME HİÇ ZAMANI GELİNCE OLUR KAVGA OLSADA OLMASADAkaydirigubbakcemile5

KIZ UYUMADINMI HAKİKATTEN EEE UYUNURMU O KADAR UĞRAŞ ÇATLAT UYKUMU KALIR İNSANDA SENİNKİDE ŞANS HEEE BEN İĞNEYİ VURDURUKEN SAATİ HESAP ETTİM ÇALIŞIYORUM YA SENİN GİBİ SABAHA KADAR NÖBET TUTAMAZDIM ONDAN :roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar hepiniz dünya tatlısı insanlarsınız
inşallah hepimizin
göbişleri dolacak şişecek canlarım

evet canım haklısın ben her saatte hazırım zaten uyku denen bişy olmadıgı için bende:roflol::roflol:bakalım bidahaki nezamana denk gelcek imran kııızzz görüyon dimi haalimizi yanlız degilsin şekerim.düşünsenize iftara davetlisiniz ve iftar saatine yakın sizin gong çalıyo 36 saat olmuş bile..eee şeyy biz bi eve kadar gidelim iftardan sonra ugrarız falan :roflol::roflol::roflol:

cok uzuzldum canım esınle tartısmana helede tedavının bu asamasında. cok zor senı anlıyorum bende tedavı oluyorum salı gunu pregly ıgnemı yaptım.ılkdefa tedavıye basladım.benımde fsh 11 cıktı hemen dr tedavıye basladı.1 yılık velıyım be korunmayı nısanda bıraktım daha 5 ay oldu ama dr bıran once bebek sahıbı yapalım senı dede ben bu arada ebeyım.ne kadar dogum yaptırdım. polıkınıge gelen ben bbeek ıstıyorum dıyen hastalardan bırgunde ben olacgım aklıma gelmezdı

alemsin kız öyle olur herhalde en iyisi ramazanda görüşmelere ara vermek herhalde

insanın başına gelmeden sanki ona hiç uğramazmış gibi sanıyo dimi ama olsun herşey bizler için inşallah sende alırsın bebişini kucağına mesela bende septum perdeli rahim doktor ilk söylediğinde şok oldum daha önce hiç duymamıştım şimdi ise bakıyorumda ne kadar çok insan varmış böyle hoşgeldin aramıza

oluyo işte herşey bizler için aramıza hoşgeldim inşallah en kısa zamanda alırız hepimiz bebeğimizi kucağımıza nesela bendede septum perdeli rahim ilk duyduğumda şok olmuştum çünki hiç duymamıştım böyle bişey ama bende bu duymadığım şey varmış meğer yıllardır:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…