inşalllah bızlerede anne dıyecek bebeklere sahıp oluruz
inşalllah bızlerede anne dıyecek bebeklere sahıp oluruz
merhaba kızlar bi kaç gündür yoktum.yorumlarınızı okudum ben stresliyim herkes de benden stresli ne olacak bu halimiz.senağlama
bu ay çok umutluyum dedim ama ne umut kaldı ne bişey.ben bu igneyi ikinci kez kullanıyorum ama her ne hikmetse ikisinde de aksilikler birbirini takip ediyo geçen defa igneyi yaptırdıktan sonra tam 36. saatte eşimle incir çekirdegini doldurmaz sebeble kavga ettik ve yatakları ayırdık o yattı uyudu ben sabaha kadar agladımsenağlamave bu ay yine bir sürü şey oldu yine sabahlara kadar aglıyorum yine aglıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
bu tesadüf degil bence Allahımın bizi sınaması.sanki özel bi güç bizim bebek sahibi olmamızı engelliyor.Allahım bilir ama galiba bize nasip etmiycek
kendimi hiç iyi hissetmiyorumsenağlama
herkese merhabalar arkadaslarım bende bu ay klomen kullandım dr baktı 13 cm henüz istedıgım boyutlarda degıl 2 gun sonra gel dedı ama bır terslık oldu gıdemedım ve o gece ilişki sırasında acayıp derecede kasıklarım agrıdı ama olsun belkı tutar yumurtalar catlıyodur dedım.ve kasıklarım ara ara hala agrıyo neden olabılır kızlar? yarın adet olmam gerekıyo ama bende pko var hiç düzenli adet olmam oda ayrı bı konu .bir fikri olan varmı sızce tutmusmudurkı?
benım eltımınde oyle olmus ve hep agrımıs adette 3ayda bır oluyordu 40gun bekledı test yapmadı belkı yoktur dıye ama megersem :CüvCüv:mıs ve sımdı 8aylık bır kızmız var ınsalah sende boyle bır haber alırsn canım
ayyyy canım agzından balmı damlıyo ne?ınsallah allahım isteyen herkesın kucagını bebişlerle doldursun
hepınızın yorumlarını okuyorumda herkezde bır engel ya ben napayım kocamın canı ısteyecekte gelcek dıye beklıyorum:çok üzgünüm: tedavı gorduumde ıse aynen sızın gbı oluyordu gelemzler gelmezler dr.n hadı zamanı dedıı vakıtte gelırlerdıÇok üzgünüm çoook en azından zorakıde olsa oluyordu mesela sımdı adetım bıttı esımde hala tık yok:roflol: ramazan yorgunlugu var ustumde deyıp bahane buluyor BEBEGIM demıssınkı psıkıyatrıye gıdın bıde razı edbılsem zamanı gelmedı desem ondan boyle oluyor desem 5yıl oldu evlenelı yasım 30 oldu hala zamanı gelmedı dıyemıyorum artıkrabbıme ısyan degıl :1no2:ama bunaldım ıste artıkneyse ya cok uzattım herkeze hayırlı geceler:a015:
merhaba canım,bebegimin dediği gibi doktora gidebilseniz çok iyi olur sizin için ama ikna edemediğini söylüyorsun o dahada zor,ama bitkisel ilaçlardan dene istersen bide
mesela keçboynuzu falan
hepınızın yorumlarını okuyorumda herkezde bır engel ya ben napayım kocamın canı ısteyecekte gelcek dıye beklıyorum:çok üzgünüm: tedavı gorduumde ıse aynen sızın gbı oluyordu gelemzler gelmezler dr.n hadı zamanı dedıı vakıtte gelırlerdıÇok üzgünüm çoook en azından zorakıde olsa oluyordu mesela sımdı adetım bıttı esımde hala tık yok:roflol: ramazan yorgunlugu var ustumde deyıp bahane buluyor BEBEGIM demıssınkı psıkıyatrıye gıdın bıde razı edbılsem zamanı gelmedı desem ondan boyle oluyor desem 5yıl oldu evlenelı yasım 30 oldu hala zamanı gelmedı dıyemıyorum artıkrabbıme ısyan degıl :1no2:ama bunaldım ıste artıkneyse ya cok uzattım herkeze hayırlı geceler:a015:
herkese merhabalar arkadaslarım bende bu ay klomen kullandım dr baktı 13 cm henüz istedıgım boyutlarda degıl 2 gun sonra gel dedı ama bır terslık oldu gıdemedım ve o gece ilişki sırasında acayıp derecede kasıklarım agrıdı ama olsun belkı tutar yumurtalar catlıyodur dedım.ve kasıklarım ara ara hala agrıyo neden olabılır kızlar? yarın adet olmam gerekıyo ama bende pko var hiç düzenli adet olmam oda ayrı bı konu .bir fikri olan varmı sızce tutmusmudurkı?
arkadaşlar doktorunuz iğneden ne kadar sonra ilişki öneriyor lütfen yazarmısınız ve bu 36 sonra denilen şeyde 36 değilde 40 saatte ilişki olursa olmazmı yani ramazan dolayısıyla biliyorsunuz niyetliyiz ee peki 36 saati nasıl ayarlayacağızki tutsun yada 36 saat sonra bu yumurtanın ömrü ne kadar bilen varmı kaç saat daha ilişki olabilirse tutar lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardım edin bilmeyenlerde benim gibi bilgilensin şimdiden teşekkürler
askböcgım yedırmez olurmuyum yenı padısah kuvvet macunu polen dr.ların verdıgı haplar ama malesef hıc etkı yapmıo dr. bıle sasırmıstı bu duruma(üroloji dr.u) ben hıc boyle bır duruma rastlamadım dedı cıktı adam bıdaa da benım esım kızdı ve dr.a gıtmedı kendısıde aslında uzuluo bu durumuna allaha dua edıyorum soyle bırkerede deneyıpte tutanlardan olalım dıye:Saruboceq:
akaaslar salı gunu catlatma ıgnsı vuruldum. okadar komıkkı sıze anlatayım caresızlık boyle bısey olsa gerek. dr gıtım ozelıne bana hemen eczaneden al hemen ıgneyı yaptır.dedı.esımınde ısı cıktı anıden gıtı.bende dr cıktım hemen karsısındakı eczaneden aldım yaptırmak ıcın klınık aradım.bırde merkezı cok ıyı bılemıyorum.kaldımı orda hemen bır alaısverıs merkezıne gıtım wc gırdım ve kendı ıgnemı kendım yaptım.zamanı gecmesın dıye allahtan hemsıreyım ve bılıyorum .hamıle kalırsam ıyı bır anı olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?