canım sen bitkilere devam et yinede bırakma kendinde eşinde kullan ya sorması ayıp ne kadarda bir oluyo sizde ilişki buda çok önemli en azından o günleri yumurtlama zamanına denk getirsen evlendiğinden beri varmı eşinde bu sorun
bu konuda tam bılgım yok ama az once okudum 14gunden sonra kandan bellı oluyormus en garantısı test yaptır canınmmerhaba, geçen ayın 25 i ve 26 sında iğne yaptırdığımı yazmıştım buraya, ve iğne yaptıralı 18 gün falan oldu ve bende adete ilşkin hiçbir belirti yok. acaba hemen hamile kalınabiliyo mu ? merak ettim çünkü ilk defa böyle birşey başıma geldi ve en son adetim 12siydi normalde hep günümden önce olurum hiç geçmezdi ama bu ay iğnenin etkisimidir yoksa başka birşey mi anlamadım. tecrübeli olan arkadaşların paylaşmasını istedim. test yapmaya da cesaretim yok nedense...
Hoşça kalın....
kızlar yarın doktora gidiyorum ne olur bana dua edin yumurtalar büyümüş olsun........ iğne olduktan sonrada hamiş olayım:) inşallah ........... Dualarım sizlerle
kızlarbısey sorcam pregnıl ıgne yaptıranlar varsa sorum onlara ya benım gogus uclarım cok acıyo dokunamıyorum bıle sızdede olmusmuydu.5 gun oldu ıgneyı yaptıralı.
merhaba, geçen ayın 25 i ve 26 sında iğne yaptırdığımı yazmıştım buraya, ve iğne yaptıralı 18 gün falan oldu ve bende adete ilşkin hiçbir belirti yok. acaba hemen hamile kalınabiliyo mu ? merak ettim çünkü ilk defa böyle birşey başıma geldi ve en son adetim 12siydi normalde hep günümden önce olurum hiç geçmezdi ama bu ay iğnenin etkisimidir yoksa başka birşey mi anlamadım. tecrübeli olan arkadaşların paylaşmasını istedim. test yapmaya da cesaretim yok nedense...
Hoşça kalın....
kızlar yarın doktora gidiyorum ne olur bana dua edin yumurtalar büyümüş olsun........ iğne olduktan sonrada hamiş olayım:) inşallah ........... Dualarım sizlerle
kızlarbısey sorcam pregnıl ıgne yaptıranlar varsa sorum onlara ya benım gogus uclarım cok acıyo dokunamıyorum bıle sızdede olmusmuydu.5 gun oldu ıgneyı yaptıralı.
kızlar yumurtalarım zayıf olduğu dr. bana klomen kullanmamı söyledi daha adetime 10 gün var dört gözle bekliyorum bu ay adet olmayıbiran önce adet olayımki şu ilaca başlayayım.... yanlız size sormak istediğim bir şey var dr. bana ilaca adetimin 5. günü başlamamı ve günde bir tane kullanmamı yani yarımını sabah diğer yarısını da akşam kullanmamı istedi ama siteye bakıyorum sanırım böyle kullanan yok ilacın prospektüsündede günde bir tane alınır diyo niye benim dr. bütün olarak değilde yarım yarım almamı istiyor hapı anlamadım:sm_confused: yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler...[/QUOTE
valla bir bilgim yok benimde bunu ilk defa duydum ben günde 1 tane almıştım 2 tane alanda var ama vardır doktorunun bildiği biey herhalde içini rahat tut arkadaşım
arkadaslar sıze uzulecegınız bır haber verecem bende cok uzuzldum benım doktorum bu yapaılan klomen ve pregnıly ıgnelerının sansının %15 oldugunu soyledı.yanı cok az bır sans.hemızde umutlanıyoruz bebek olcaak dıye.
bebegımmmmm senın sadece problemın yumurtalarınmı catlamıyormus. kacıncı kulanıısın ıgneyı.benım dr fsh 11 cıkınca hemn klomen verdısabah aksam 1 tane ıctım.sanro ultaasonda yumurtalarım 22 cm olmus ıgne yaptı beklıyom yanı adetlerım duzenlı. benım.
ama niye bir tane hapı bütün olarak değilde aynı hapı yarım yarım almamı istedi onu anlamadım....birde dr. çatlatma iğnesini sordum oda yumurtaların durumuna bakalım ondan sonra karar veririz dedi.. peki bunu nasıl anlıyorlar çatlatma iğnesine gerek olup almadığına.. bir sorum daha var siz hangi gün gidiyorsunuz yumurtalara baktırmak için dr. beni 15. gün çağırdı geç değilmi bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?