Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptım bıraz zor oldu ama hıc dusunmeden yaptım.sankı zamanı gecınce olmayacakmıs gıbı hısetım ıgenenın.bu yuzden gozumu kararatım ve yaptım.

evet canım evlendıgımızden berı var ayda 3kere fılan oluyordu ama sımdı ben hadı cocuk yapalım demessem ayda 1 anca oluyo dr.m dedıkı zorla olan ısten hayır gelmez sızınkı sartlı oluyo karsılıklı ıstek olması lazım dıyo olması ıcın dedııgın gıbı bıtkılere devam edıyorum cok konustum ama razı edemedım esımı malesef senağlamarabbıme dua edıyorum artık sıfasını o versın dıye:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba, geçen ayın 25 i ve 26 sında iğne yaptırdığımı yazmıştım buraya, ve iğne yaptıralı 18 gün falan oldu ve bende adete ilşkin hiçbir belirti yok. acaba hemen hamile kalınabiliyo mu ? merak ettim çünkü ilk defa böyle birşey başıma geldi ve en son adetim 12siydi normalde hep günümden önce olurum hiç geçmezdi ama bu ay iğnenin etkisimidir yoksa başka birşey mi anlamadım. tecrübeli olan arkadaşların paylaşmasını istedim. test yapmaya da cesaretim yok nedense...

Hoşça kalın....

bu konuda tam bılgım yok ama az once okudum 14gunden sonra kandan bellı oluyormus en garantısı test yaptır canınm

kızlar yarın doktora gidiyorum ne olur bana dua edin yumurtalar büyümüş olsun........ iğne olduktan sonrada hamiş olayım:) inşallah ........... Dualarım sizlerle

inş büyümüştür tatlı.içini rahat tut..olur ALLAHIN İZNİYLE..bende sana dua edicem.öptüm canım.:1hug:

vagınal ultrasonla baktı bana doktor.oruc tutmamastım ozaman.hemen hemen hepsı vagınal utrasonla bakıyo canım.

kızlarbısey sorcam pregnıl ıgne yaptıranlar varsa sorum onlara ya benım gogus uclarım cok acıyo dokunamıyorum bıle sızdede olmusmuydu.5 gun oldu ıgneyı yaptıralı.

kızlarbısey sorcam pregnıl ıgne yaptıranlar varsa sorum onlara ya benım gogus uclarım cok acıyo dokunamıyorum bıle sızdede olmusmuydu.5 gun oldu ıgneyı yaptıralı.

bende 3 kez gonaphen ve pregnyl kullandım hiçbirisinde sonuç alamadık bi süre ara verdik,iğneden sonra şiddetli kasık ağrılarım oldu oturamıyodum,bi süre sonrada adet belirtileri başladı,göğüste şişkinlik ve ağrı vs...normal yani...

kızlar yumurtalarım zayıf olduğu dr. bana klomen kullanmamı söyledi daha adetime 10 gün var dört gözle bekliyorum bu ay adet olmayıbiran önce adet olayımki şu ilaca başlayayım.... yanlız size sormak istediğim bir şey var dr. bana ilaca adetimin 5. günü başlamamı ve günde bir tane kullanmamı yani yarımını sabah diğer yarısını da akşam kullanmamı istedi ama siteye bakıyorum sanırım böyle kullanan yok ilacın prospektüsündede günde bir tane alınır diyo niye benim dr. bütün olarak değilde yarım yarım almamı istiyor hapı anlamadım:sm_confused: yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler...

arkadaslar sıze uzulecegınız bır haber verecem bende cok uzuzldum benım doktorum bu yapaılan klomen ve pregnıly ıgnelerının sansının %15 oldugunu soyledı.yanı cok az bır sans.hemızde umutlanıyoruz bebek olcaak dıye.

arkadaşım iğne benim adetimi 5 gün geçiktirmişti yani gününde olanda var gecikende sen bence testini yaptır rahatla inşallah hamilesindir hadi ahyırlısı

kızlar yarın doktora gidiyorum ne olur bana dua edin yumurtalar büyümüş olsun........ iğne olduktan sonrada hamiş olayım:) inşallah ........... Dualarım sizlerle

umarım canım inşallah yumurtaların büyümüştür ve inşallah o yumurtalardan birisi bebişindir hihoyyyt

ya nasip be canım takma kafana ihtimal %90 da olsa rabbim istemezse yine olmaz inşallah rabbim bizede o günleri yaşatacak hiç yorma kafanı senin doktorda maşallah pek moral vermişklava:

bebegımmmmm senın sadece problemın yumurtalarınmı catlamıyormus. kacıncı kulanıısın ıgneyı.benım dr fsh 11 cıkınca hemn klomen verdısabah aksam 1 tane ıctım.sanro ultaasonda yumurtalarım 22 cm olmus ıgne yaptı beklıyom yanı adetlerım duzenlı. benım.

yok canım benim hamdolsun benim yumurtalıklarımda yada hormonlarımda hiç bir problem yok benim septumum var yani perdeli rahim doktorlar bu tarz rahim anomalilerin gebeliğe engel olmadığını ama düşük yada erken doğum riskinin fazla olduğunu söylüyolar çok zor olmayan bir ameliyatla bu perde alınıyo düşük olmasın diye ama ben ameliyatı korkumdan beklettim biraz belki düşmez diye hemile kalırsam ama 15 aydır korunmuyorum ve hala hamile kalamadım bir sebep bulamadı doktorlar en son bu hapı ve iğneyi verdi şansı yükseltiyomuş yani diyelim her ay 1 yumurta oluşuyo ya bu tedaviyle 3-4 yumurta falan oluşup şans atrsın diye 1 ay kullandım temmuzda ama yine olmadı nasip reglemide geçiktirdi ilk defa geçtim böyle kist oluşmasından çok korktum bu ay gitmedim
ramazandan sonra rabbim nasip ederse ameliyat olmayı düşünüyorum

ama niye bir tane hapı bütün olarak değilde aynı hapı yarım yarım almamı istedi onu anlamadım....birde dr. çatlatma iğnesini sordum oda yumurtaların durumuna bakalım ondan sonra karar veririz dedi.. peki bunu nasıl anlıyorlar çatlatma iğnesine gerek olup almadığına.. bir sorum daha var siz hangi gün gidiyorsunuz yumurtalara baktırmak için dr. beni 15. gün çağırdı geç değilmi bu....

tatlım valla ben senin doktorun düşüncesini anlayamadım vardır bir bildiği herhalde iğne eğer yumurtalar olgunlaştıysa vuruluyo eğer büyüyemediyse vurulmuyo canım ben adetin 5. günü başladım 5 gün kullandım bitince gel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…