bakalım kızlar ınsallah yuce mevlam bızları bebekı sahıbı yapar.21 adet olcam ınsallah olmama.ama kasıklarımda ve gogus uclarımda mıthıs agrı var.ksıt olur dıye korkuyorum.dr senın bbegın olur dedı.olmsa hemen hsg cektırcem, esıme tahlıl yaptırcam,adetın3 gunu butun hormonlarıma baktırcam ınasallah bunlara gerek kalmaz.
merhabalar dr beni folikül takibi için 4. 11. 13. gün çagırmıştı gecen ay,yumurtam olgunlaşıyo çatlıyoda ama hamile kalamamıştım,11.12.13. 14. günlerde üst üste beraber olmuştuk,bu ayda hsg çektirdim (cumartesi yani 5. günümde) kanallarım açık,dr um 11. gün gel yumurtana bakıcam olgunlaştı mı diye ve sonrada sanırım bir kaç gün sonrada çatladığını görmek için çagırr diye düşünüyorum.ama dedi ki belki çatlatma ignesi veririm döllenmeye yardımcı olması için....benm zaten kendiliğinden çatlıyo gereksiz bi hormon takviyesi olmuyor mu bu?döllenmeye yardımcı olabildiğini bilen varmı aranızda dr unuz böyle bişey söyledi mi size?
yok canım bakılmadı.sadece fsh 11 cıktı hemen hamıle kalman gereklıdedı.ozel muayenesıne gıtık.yumurtlarıma baktı sagda 5 folekul solda4 folekul gorduk.klomen verdı.sonra 5 gun sonra gıtım yumurtam 22 cm 16.5 cm 16 cm 15 cm olmus dedeı.hemen ıgne yaptık ılıskı onerdı.galıba ben 1 yılık evlıyım.ve 4 aydır korunmayı bıraktık.yasmın ıctmıstım 8 ay bunları analatım dr ıste boyle.
çok teşekkür ederim yani bu iğne sadece zamanlama için...neyse bakalım bu ay o anı yakalayabilecek miyiz...bide bişey sorcam bu konu başlığı farkı ama bilgin varsa cevaplarsan sevinirim hsg çektirdim ve azda olsa radyasyon aldım ya bu ay korunmak diye bişey demedi dr um ve zaten çok soru soruyorum diye biraz çekiniyorum,hsg çektrmeden önce sormuştum hamile kalmamda bi sakınca var mı diye hayır hatta hamile kalma şansın artar demişti ama bilmiyorum yaaa...
mrb bende yumurta oluşumunu ve byümesini bekledim yarın çatlama iğnesi olacak sakın umutsuz olmayın herzaman olacak diye düşünün ama fazla kaptırmadan benim biraz garipti ilk gittiğimde yumurtam oluşmuştu 6mm çok sevindim 2 gün snr tekrar gittim ve hiç büyümedi ve benim 13.günümdü doktorum durumun kötü olduğunu söyledi umutsuzduk ama bi süpriz olabilir dedim ve olduda 2gün snr 13mm olmuş bugün tekrar gittim ve 16mm olmuş herşey olabiliyor stres olmadan sabırla beklemek en güseli inşlh herkes bebek sahibi olur a.s.
rabbim oldesin herşey olur canim ama insaniz işte ümitsizliğe kapildiğimizda oluyo zaman zaman ama bende inaniyorum hepimiz o mucizelere kavuşacağiz bugün umarim iğne işe yarar sende ve bizide sevindirirsin
deasy nerdesın canım bugun sonuncunu alacaktın neoldu merak edıyorum
he hee catlayın bugün en erken ben yazdımkaydirigubbakcemile3 napiyim sahurdan sonra uyku tutmadı.aslında bide ben bugün doktora gittim kan testi sonucum için negatif çıktı tahmin ettigim gibi.şimdi regl olayım diye bi hap verdi adı DUPHASTON.bilmiyorum gecikmesi olupta kullanan oldu mu bunu ama dogum kontrol istemedim 21 bekleyemem 5 gün kullanacagım bunu.sonra adet olacagım kısmetse.hayırlısı artık canlarım.neyse daha geç saatlerde görüşürüz inş.öpüldünüz ALLAHIMA EMANET OLUN Şeniz
günaydın kızlar dün doktora gittim dr dediki hiç folikül görememiş ama kendiliğinden çatlamış olabilirmiş oluşan foliküller bu yüzden bu akşam ilişkiye girin dedi......... aranızda böyle bişey yaşayan var mı bu durum beni biraz endişelendirdi oysaki günde 3 tane klomen almıştım saatlerini bile askatmadan cuma günü tekrar gideceğim Rabbimden hayırlısını dilerim kendim ve hepiniz için dualarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum
hayırlısı olsun canım sıkma canını:teselli: duphastona buay bende basladım adetın 5.gunu basladım bende gunde kackere yutacaksın benımkını dr.yazmayı unutmus eczacım sabah aksam dedı oyle kullanıyorum benımde adetlerım cok uzun suruyo dıye verdı bu hap hakkında kımı ıyı seyler duydum kımı kotu rahım ıcı destekleyıcıymıs duzenlı adet gormeyı ve:CüvCüvlursan :ecrin_bebek:ın dusmemesı ıcın verıyorlarmıs yanı hap kullanılırken :CüvCüv lunabılıyor bunlar ıyıler kotulerı yazmıyorumkı bızım sonunc ıyı versın acıl sıfalar canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?