Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakalım kızlar ınsallah yuce mevlam bızları bebekı sahıbı yapar.21 adet olcam ınsallah olmama.ama kasıklarımda ve gogus uclarımda mıthıs agrı var.ksıt olur dıye korkuyorum.dr senın bbegın olur dedı.olmsa hemen hsg cektırcem, esıme tahlıl yaptırcam,adetın3 gunu butun hormonlarıma baktırcam ınasallah bunlara gerek kalmaz.

merhabalar dr beni folikül takibi için 4. 11. 13. gün çagırmıştı gecen ay,yumurtam olgunlaşıyo çatlıyoda ama hamile kalamamıştım,11.12.13. 14. günlerde üst üste beraber olmuştuk,bu ayda hsg çektirdim (cumartesi yani 5. günümde) kanallarım açık,dr um 11. gün gel yumurtana bakıcam olgunlaştı mı diye ve sonrada sanırım bir kaç gün sonrada çatladığını görmek için çagırr diye düşünüyorum.ama dedi ki belki çatlatma ignesi veririm döllenmeye yardımcı olması için....benm zaten kendiliğinden çatlıyo gereksiz bi hormon takviyesi olmuyor mu bu?döllenmeye yardımcı olabildiğini bilen varmı aranızda dr unuz böyle bişey söyledi mi size?

tatlım senin hormonlarına eşine bakılmadanmı tedaviye başladı doktorun hiç anlamadım ya belki farklı bir hormonunda sorun var ve belki basit bişey
benim bütün tetkiklerim yaptırmıştı doktor

yok canım bakılmadı.sadece fsh 11 cıktı hemen hamıle kalman gereklıdedı.ozel muayenesıne gıtık.yumurtlarıma baktı sagda 5 folekul solda4 folekul gorduk.klomen verdı.sonra 5 gun sonra gıtım yumurtam 22 cm 16.5 cm 16 cm 15 cm olmus dedeı.hemen ıgne yaptık ılıskı onerdı.galıba ben 1 yılık evlıyım.ve 4 aydır korunmayı bıraktık.yasmın ıctmıstım 8 ay bunları analatım dr ıste boyle.

hayatım bende aynı durumdayım ama doktorum dediki yumurtlamak ve yumurtaların çatlaması gebelik için yeerli değil o yumurtalarla spermin sorunsuz karşılaşması gerekiyo sağlıklı kadın ve erkekte her ay için düzenli ilişkide sonra gebe kalma şansı % 20 %25 yani hiç üzülme eğer bir sorun yoksa zamanı gelmemiştir bende doktoruma bu hapı ve iğnei neden kullanıyorum diye sormuştum hapı yumurta sayısını çoğaltıp şansı dahada arttırmak için dedi iğne içinse eğer iğneyi yaptırırsan ne zaman çatlayacağını bilebilir ama olmazsan senin normal çatlama zamanını bilemeyiz yani en uygun zamanıda bilemiyiz dedi iğneden 36 saat sonra yumurta çatlar ve en uygun zaman o zaman deriz ve ilişki öneririz dedi umarım yardımcı olmuşumdur aramıza hoşgeldin

inşallah hemen kalırsın canım hepimiz kalırız stres yapma rahat ol stres %50 etkiliymiş çünkü

çok teşekkür ederim yani bu iğne sadece zamanlama için...neyse bakalım bu ay o anı yakalayabilecek miyiz...bide bişey sorcam bu konu başlığı farkı ama bilgin varsa cevaplarsan sevinirim hsg çektirdim ve azda olsa radyasyon aldım ya bu ay korunmak diye bişey demedi dr um ve zaten çok soru soruyorum diye biraz çekiniyorum,hsg çektrmeden önce sormuştum hamile kalmamda bi sakınca var mı diye hayır hatta hamile kalma şansın artar demişti ama bilmiyorum yaaa...

yok tatlım bende çekildim bir sorun olmaz benim bildiğimde hamile kalma şansı artar diyolar ama neden bilmiyorum canım

mrb bende yumurta oluşumunu ve byümesini bekledim yarın çatlama iğnesi olacak sakın umutsuz olmayın herzaman olacak diye düşünün ama fazla kaptırmadan benim biraz garipti ilk gittiğimde yumurtam oluşmuştu 6mm çok sevindim 2 gün snr tekrar gittim ve hiç büyümedi ve benim 13.günümdü doktorum durumun kötü olduğunu söyledi umutsuzduk ama bi süpriz olabilir dedim ve olduda 2gün snr 13mm olmuş bugün tekrar gittim ve 16mm olmuş herşey olabiliyor stres olmadan sabırla beklemek en güseli inşlh herkes bebek sahibi olur a.s.

rabbim oldesin herşey olur canim ama insaniz işte ümitsizliğe kapildiğimizda oluyo zaman zaman ama bende inaniyorum hepimiz o mucizelere kavuşacağiz bugün umarim iğne işe yarar sende ve bizide sevindirirsin

rabbim oldesin herşey olur canim ama insaniz işte ümitsizliğe kapildiğimizda oluyo zaman zaman ama bende inaniyorum hepimiz o mucizelere kavuşacağiz bugün umarim iğne işe yarar sende ve bizide sevindirirsin

allah hepimizin yüzünü güldürür inşlh hepimize mucize yaşatır inşlh..:Saruboceq:

deasy nerdesın canım bugun sonuncunu alacaktın neoldu merak edıyorum

tatlım bugün hiç giremedim kusura bakmayın merakta bıraktıgım için...tahmin ettigim gibi negatif çıktı canım..bi ilaç verdi regl olmam için.5 gün onu içip regl olacagım daha sonra tekrar klomene başlıyorum..sagolun kızlar.öptüm hepinizi..a.s.

he hee catlayın bugün en erken ben yazdımkaydirigubbakcemile3 napiyim sahurdan sonra uyku tutmadı.aslında bide ben bugün doktora gittim kan testi sonucum için negatif çıktı tahmin ettigim gibi.şimdi regl olayım diye bi hap verdi adı DUPHASTON.bilmiyorum gecikmesi olupta kullanan oldu mu bunu ama dogum kontrol istemedim 21 bekleyemem 5 gün kullanacagım bunu.sonra adet olacagım kısmetse.hayırlısı artık canlarım.neyse daha geç saatlerde görüşürüz inş.öpüldünüz ALLAHIMA EMANET OLUN Şeniz

hayırlısı olsun canım sıkma canını:teselli: duphastona buay bende basladım adetın 5.gunu basladım bende gunde kackere yutacaksın benımkını dr.yazmayı unutmus eczacım sabah aksam dedı oyle kullanıyorum benımde adetlerım cok uzun suruyo dıye verdı bu hap hakkında kımı ıyı seyler duydum kımı kotu rahım ıcı destekleyıcıymıs duzenlı adet gormeyı ve:CüvCüvlursan :ecrin_bebek:ın dusmemesı ıcın verıyorlarmıs yanı hap kullanılırken :CüvCüvlunabılıyor bunlar ıyıler kotulerı yazmıyorumkı bızım sonunc ıyı versın acıl sıfalar canıma.s.

olabilir neden olmasın doktor öyle diyosa sen sıkma canını denemelerini yap rabbimden hayırlısı inşallah olur ümlemizin

tatlım kötü düşünme sakın...birde bu hapı sana niye adetinin 5 günü dedi anlamadım vardır bi bildigi ne biliyim..çünkü zaten adet olalım diye veriyor bunu.sna başka amçlı vermiştir ozaman.çünkü benim 11 gün gecikti hemen gelsin diye 5 gün kullanacam sabah akşam canım.az önce kardeşimle konustum kendisi hamiş 5 aylık ve doktor hap verdi olayım diye dedim hemen duphasron mu dedi onada vermiş dok.ve oda pkos hastasıydı ilk ay denemede kaldı..korkulacak bişy yok canım.içimizi rahat tutalım belki yararını görürüz .öptüm seni:1hug:

kızlar merhaba hepinize bende aranıza yeni geldim bu ay ilk kez klomen kullandım.
30 yaşımdayım 3yaşında bir oğlum var. 5 yıllık evliyiz 2. bebek 10 aydır lmuyor ve dr. klomen verdi. normalde benim yumurtlamam oluyor her ay düzenli adet görüyorum. birden fazla yumurta elde etmek için verdi dr bunu ama beni kontrole falan çağırmadı. iğnede vermedi bugün adetimin 14. günü normalde bugün çatlamalı ama o yumurta akı kıvamındaki akıntım gelmedi aksine su gibi şeffaf ve ıslak bir akıntı var....
ama bu gecce ve yarın gece çalışma yapmalıyım takvim hesabına göre ve yarında başka bir dr.a gideceğim.

kızlar merhaba hepinize bende aranıza yeni geldim bu ay ilk kez klomen kullandım.
30 yaşımdayım 3yaşında bir oğlum var. 5 yıllık evliyiz 2. bebek 10 aydır lmuyor ve dr. klomen verdi. normalde benim yumurtlamam oluyor her ay düzenli adet görüyorum. birden fazla yumurta elde etmek için verdi dr bunu ama beni kontrole falan çağırmadı. iğnede vermedi bugün adetimin 14. günü normalde bugün çatlamalı ama o yumurta akı kıvamındaki akıntım gelmedi aksine su gibi şeffaf ve ıslak bir akıntı var....
ama bu gecce ve yarın gece çalışma yapmalıyım takvim hesabına göre ve yarında başka bir dr.a gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…