Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba:
bendede iki sefer aynı şey olmuştu,doktor kontrolünde olmasına rağmen yumurtalar kendiliğinden çatlamıştı,farkedemediğim için uygun günleri kaçırdım tabi,neyse doktor hemen bu gece ve sonrakini değerlendirin demişti ama tutmadı malesef,ikincisindede olgunlaşırken yumurta 13mm iken gözden kayboldu haftasına kanda progesteron baktırdı doktor ama değer çok düşük çıktı ,yani ya erken çatladı- ki imkansız,yada kayboldu

bende klomen kullandım 13.günki kontrolümde solda 2 adet 17 lik yumurta vardı 16.gün gittiğimde ikiside yoktu kendiliğinden çatladığını söyledi doktor şimdi benimki çatladımı kayıpmı oldu anlamadım(14ve 15. günleri değerlendirdik hamile kalma şansım olabilirmi???bu konuda tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum

evet arkadaşım banada bu nedenle vermişti bu şekilde sorunu olmayan çok arkadaşımız var burda her doktor ilk aydan vermiyo bu çatlama iğnesini ama kontrole çağarmaması garip yumurta gelişimini takip etmesi lazım aslında yumurtlamanın 14. gün olması şart değil eğer 28 günde adet görüyosan 14. oluyo o akıntıya ben artık hiç takılmıyorum çünkü her zaman gelmeye biliyor yada geliyo ama dişarı çıkmıyo klomeni kullandığım ay benim hiç akıntım gelmemişti ama progeateron tahlili maşallah çok iyi yumurtladığımı söylüyodu bence sen herşeyi aklından çıkar rahat ol zaten rabbim bir tane vermiş 2. verir inşallah hayırlısıylahihoyyyt

aramıza hoşgeldin bu aradaa.s.

ya tabiki olabilir kızlar bu hesabı bir matematiksel kurala dayamayın ve kendinizi öyle şartlandırmayın biz sadece ihtimali yüksek haftayı daha iyi değerlendirmeye çalışıyoruz bunu net olarak belirlememiz mümkün değil rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olur annelerimiz yada tedaviye ihtiyaç olmadan hamile kalanlar bu günleri hiç dikkate almıyoki
olunca oluyo işte nasip:1hug:

bebeğim evet bu ayda bende de yumurta akı gibi olan akıntı hiç olmadı ama 2 gündür su gibi bir akıntı var. ıslaklık hissi ama ovulasyon testi yaptım dün o pozitif çıktı benim adetimde 27 de bir yani 13- 14 . günler ovulasyon olmalı. biz dün gece çalıştık, bugünde çalışcaz test pozitif çıkınca 2 gece üstüste olmalı dediler. birde ben bugün başka bir dr.a gidiyorum zaten herhalde o da bilgilendirir yumurtalarla ilgili....

bugün dr a gittik ve 4 yumurtam varmış, yarın pregnyl vurulacağım. ve adety görene kadar günaşırı ilişki yarındna itibaren. birde bu ay olmazsa birdahaki ay rahim fişlmi çektircez ve dr. dediki bu filmden sonra çoğu kişi hamilei kalıyomuşşşş doğrudan tüpler ve kanallar açıldığı için

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende polikistik over sendromu var. evlendikten sonra 2 yıl bebek istemedik. doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra doktorum klomen ve progestan verdi. 3 ay kullanmamı söyledi eğer bu 3 ay içinde gebelik oluşmazsa diğer yöntemlere deneyecektik. ama ilacı kullandığım 3. ayda hamile kaldım. şimdi 18 haftalık hamileyim. bir oğlum olacak. polikistik over kadınların yaklaşık %8-10 unda görülen bir rahatsızlık ve bebek sahibi olmakta biraz zor ama imkansız değil. lütfen karamsarlığa kapılmayın. çeşitli tedavilerle gebe kalma şansımız çok yüksek.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım ve bugun de pregnly iğne oldum hayırlısı inşallah kısmetse olur. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Haberlerinizi bekleyeceğim

bizim topiğimizde henüz sonuç alan yok tatlim
çoğumuzun ilk kullanişi hayirlisi inşallah sende sorun neydi

bende adet duzensızlıgı vardı kendı doktorum hemen bebek yapmamı ıstedı
doktora gıttım klomen tedavısı verdı sonra bunun yanıt vermedıgını soyledı ıgne tedavısı dendı

kızlar ya beni aydınatırmısınız kafam çok karışık ben bu ay klomen ve prengl çatlatma iğnesi kullandım solda bir yumurtam çatlamış ve rahimm kalınlaşmış dr ii bu dedi şimdi beklicez dedi ve beim yumurtam çatladığı sırda ve ozaman kadar hiç akıntım olmadı ve sonrasında akıntım başladı kasığımda batmalar oluyo yatakta diğer tarafa dönerken batıyo ve göğüsler felaker şiş dokunamıyom ptesi regl günüm ben regl olmadan hiç bir belirti yaşamam ve nasıl olur anlamam ağrı olmaz yani peki bunların hepsi ilaçlarsdan olabilirmi ben ilk kez kullandım bunları of ya aklımdan çıkmıyo ve bu sabah idrar testi yaptım ne acelem varsa negatif ama dandirik bi testi yine kendime teselli buluyom bunla sizce bunlar normalmi bukadar yoğun belirti yaşamaka.s.

canım öncelikle inşş hamiş kalırsın bu mübarek ayda.:1hug: bu kadar sıkma kendini bu dediklerin ilaçlardan.bende de oldu bende kullanmıştım..yani korkma yumurtalar gelişip çatladıgı için rahime baskı yapıyor ondan kaynaklanıyor.aynı şekilde gögüslerimde şişmişti.ben yine başlıyorum klomene yakında bi adet olayım da.heee birde bu çok önemli tatlım test yapmışsın ya yapma sabret.çünkü bu catlama ignesinde hamilelik hormonu bulunuyormuş ve pozitif çıkıyor testte.bunu da sagolsun arkadaslar burada söyledi bana.ben geçen ay kendimi hamile sanmıştım canım sonra üzüldüm tabi duyunca hayal kırıklıgı oldu yani..adetin iyice geçmeden test yapma derim.hele şimdi hiç yapma okyerimseniben ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ CANIM..sevgiyle kal ve bize takıl yani bu konuya.aramıza hoşgeldin..:1hug:

canım merhaba ben yeni üyelerdenim. bendede yumurtlama sorunu var bana doktorum menegon iğnesi verdi hergün tek doz yaptırıyordum başta herşey iyiydi 10. günde 16mm olmuştu ama 12. gün gittiğimdede 16mm idi büyüme yok diye doktorum iğneyi bıraktırdı çatlatma iğnesi de yapmadı ve tedaviyide bu ay için bıraktırdı 1 ay dinlendirecekmiş 1ay sonra devam edecekmişiz. acaba ben yinede haile kalabilirmiyim?

tatlım aramıza hoşgeldin..ara vermek bazen iyi gelebiliyor.bir arkadasımada doktor geçen ay ara verdirdi..kendi haline bırakmışlardı hiç ihtimal vermiyordu ama geçen gün hamiş oldugunu ögrendi canım.:dance:inş sanada yarar bu ara verme işi.ama arkadasım 1 ay boyunca ilişki sırasında poposunun altına yastık koymuş o yöntemin çok işe yaradıgını duymuştum internette.ve o şekilde 45 dkk bekliyormuş..inş yakında hamiş haberlerini alırızzz:Saruboceq::1hug:

canım saol yastık koymanın faydasını bende duymuştum uyguluyorum bende.. inşallah hayırlısı ile işe yarar. allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah:ecrin_bebek:

bende adet duzensızlıgı vardı kendı doktorum hemen bebek yapmamı ıstedı
doktora gıttım klomen tedavısı verdı sonra bunun yanıt vermedıgını soyledı ıgne tedavısı dendı

kaç ay kullndın klomeni iğne yumurtaları çatlatmak için vuruluyo ve 36 saat sonra ilişki öneriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…