günaydın kızlar dün doktora gittim dr dediki hiç folikül görememiş ama kendiliğinden çatlamış olabilirmiş oluşan foliküller bu yüzden bu akşam ilişkiye girin dedi......... aranızda böyle bişey yaşayan var mı bu durum beni biraz endişelendirdi oysaki günde 3 tane klomen almıştım saatlerini bile askatmadan cuma günü tekrar gideceğim Rabbimden hayırlısını dilerim kendim ve hepiniz için dualarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum
kızlar merhaba hepinize bende aranıza yeni geldim bu ay ilk kez klomen kullandım.
30 yaşımdayım 3yaşında bir oğlum var. 5 yıllık evliyiz 2. bebek 10 aydır lmuyor ve dr. klomen verdi. normalde benim yumurtlamam oluyor her ay düzenli adet görüyorum. birden fazla yumurta elde etmek için verdi dr bunu ama beni kontrole falan çağırmadı. iğnede vermedi bugün adetimin 14. günü normalde bugün çatlamalı ama o yumurta akı kıvamındaki akıntım gelmedi aksine su gibi şeffaf ve ıslak bir akıntı var....
ama bu gecce ve yarın gece çalışma yapmalıyım takvim hesabına göre ve yarında başka bir dr.a gideceğim.
kızlar merhaba hepinize bende aranıza yeni geldim bu ay ilk kez klomen kullandım.
30 yaşımdayım 3yaşında bir oğlum var. 5 yıllık evliyiz 2. bebek 10 aydır lmuyor ve dr. klomen verdi. normalde benim yumurtlamam oluyor her ay düzenli adet görüyorum. birden fazla yumurta elde etmek için verdi dr bunu ama beni kontrole falan çağırmadı. iğnede vermedi bugün adetimin 14. günü normalde bugün çatlamalı ama o yumurta akı kıvamındaki akıntım gelmedi aksine su gibi şeffaf ve ıslak bir akıntı var....
ama bu gecce ve yarın gece çalışma yapmalıyım takvim hesabına göre ve yarında başka bir dr.a gideceğim.
bende klomen kullandım 13.günki kontrolümde solda 2 adet 17 lik yumurta vardı 16.gün gittiğimde ikiside yoktu kendiliğinden çatladığını söyledi doktor şimdi benimki çatladımı kayıpmı oldu anlamadım(14ve 15. günleri değerlendirdik hamile kalma şansım olabilirmi???bu konuda tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum
mrb bende klomen hakkında sıze soru soracaktımarkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
mrb bende klomen hakkında sıze soru soracaktım
kalomene tedavınız cvp verdımı
merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım ve bugun de pregnly iğne oldum hayırlısı inşallah kısmetse olur. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Haberlerinizi bekleyeceğim
bizim topiğimizde henüz sonuç alan yok tatlim
çoğumuzun ilk kullanişi hayirlisi inşallah sende sorun neydi
kızlar ya beni aydınatırmısınız kafam çok karışık ben bu ay klomen ve prengl çatlatma iğnesi kullandım solda bir yumurtam çatlamış ve rahimm kalınlaşmış dr ii bu dedi şimdi beklicez dedi ve beim yumurtam çatladığı sırda ve ozaman kadar hiç akıntım olmadı ve sonrasında akıntım başladı kasığımda batmalar oluyo yatakta diğer tarafa dönerken batıyo ve göğüsler felaker şiş dokunamıyom ptesi regl günüm ben regl olmadan hiç bir belirti yaşamam ve nasıl olur anlamam ağrı olmaz yani peki bunların hepsi ilaçlarsdan olabilirmi ben ilk kez kullandım bunları of ya aklımdan çıkmıyo ve bu sabah idrar testi yaptım ne acelem varsa negatif ama dandirik bi testi yine kendime teselli buluyom bunla sizce bunlar normalmi bukadar yoğun belirti yaşamaka.s.
mrb bende yumurta oluşumunu ve byümesini bekledim yarın çatlama iğnesi olacak sakın umutsuz olmayın herzaman olacak diye düşünün ama fazla kaptırmadan benim biraz garipti ilk gittiğimde yumurtam oluşmuştu 6mm çok sevindim 2 gün snr tekrar gittim ve hiç büyümedi ve benim 13.günümdü doktorum durumun kötü olduğunu söyledi umutsuzduk ama bi süpriz olabilir dedim ve olduda 2gün snr 13mm olmuş bugün tekrar gittim ve 16mm olmuş herşey olabiliyor stres olmadan sabırla beklemek en güseli inşlh herkes bebek sahibi olur a.s.
canım merhaba ben yeni üyelerdenim. bendede yumurtlama sorunu var bana doktorum menegon iğnesi verdi hergün tek doz yaptırıyordum başta herşey iyiydi 10. günde 16mm olmuştu ama 12. gün gittiğimdede 16mm idi büyüme yok diye doktorum iğneyi bıraktırdı çatlatma iğnesi de yapmadı ve tedaviyide bu ay için bıraktırdı 1 ay dinlendirecekmiş 1ay sonra devam edecekmişiz. acaba ben yinede haile kalabilirmiyim?
tatlım aramıza hoşgeldin..ara vermek bazen iyi gelebiliyor.bir arkadasımada doktor geçen ay ara verdirdi..kendi haline bırakmışlardı hiç ihtimal vermiyordu ama geçen gün hamiş oldugunu ögrendi canım.:dance:inş sanada yarar bu ara verme işi.ama arkadasım 1 ay boyunca ilişki sırasında poposunun altına yastık koymuş o yöntemin çok işe yaradıgını duymuştum internette.ve o şekilde 45 dkk bekliyormuş..inş yakında hamiş haberlerini alırızzz:Saruboceq::1hug:
bende adet duzensızlıgı vardı kendı doktorum hemen bebek yapmamı ıstedı
doktora gıttım klomen tedavısı verdı sonra bunun yanıt vermedıgını soyledı ıgne tedavısı dendı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?