Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım umarım hamilesindir ama kasık ve bel ağrıları iğnedende oluyo enim çok olmuştu

Merhaba hepinize, bende geçen ay ilk kez klomen kullandım. 16.günde yumurtalarım büyümüştü ve çatlatma iğnesi vuruldum. Doktor iğneden sonra 15. gün gebelik tahlili yaptır demişti. Ben hiç umutlu olmadığım için aldırmamıştım ama sonradan dayanamadım ve eczaneden aldığım tahlili yaptım. İkinci çizgi silik çıkmıştı, gözlerime inanamadım. Ertesi gün hemen kan tahlili yaptırdım, beta hcg değerim 78 çıkmıştı ve bu değere göre hamileydim.... Çok mutlu olmuştum ancak malesef 1 hafta içinde gebelim sonlandı. Malesef kimyasal gebelikmiş. Şimdi çok üzgünüm, acaba gebeliğimin devam edememesi pkolu olmamla bağlantılı mıdır? Allah hepimize biran önce hayırlı hamilelikler nasip eder inşallah. hepimiz için dua ediyorum

bende geçen ay ilk kez kullandım canım bu ilaçları, aynı ağrılar bende de oldu. Sürekli adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı. Adetin 5-6 gün geciktikten sonra tahlil yaptırırsan doğru sonuç alırsın canım. İnşallah hamilesindir:1hug:

merhaba papatya aramıza hoşgeldin......... canım bişi soracağım iğne tedavisinden önce klomen kullandın mı yeterli gelmediği için mi iğne tedavisine geçildi ve kullandığın iğnenin adı ne?

canım ben hiç klomen kullanmadım. fsh 26 çıkmıştı doktorum trisequens diye bir ilaç verdi fsh 13e düşünce menegon iğnesi verdi yumurtaları büyütmek için günde 1 doz ama bu yeterli gelmedi yumurtalar 16 mm kaldı bundan sonraki tedavide 2 doza çıkacağız. hayırlısı bakalım...

merhaba kıslar.benımde bugun kontrolum vardı.
sagdakı yumurtam gelısmıs catlatma ıgnemı de oldum bugun hemen..
igneyı 11.30 da vurundum.
doktorum bana bellı bır saat soylemedı sadece calısma olsunbugun bırde pazartesı dedı.
ama pazartesıye gec kalmazmıyız?sızlerın dktoru ıgneden kac saat sonra ılıskı onerıyor?36 saat sonra mı olması gerekıyor?

merhaba:
banada doktor iğne olduğum gün ve sonraki iki gün peşpeşe ilişki önermişti fakat ben hamile kalamadım,benimde şu an kafam karışık 24 saat geçtikten sonra iki gün üstüste ilişkiye giren bazı arkadaşlarda hamilelik oluşmuş,biz hatamı yaptık acaba,genelde sperm kalitesi düşmesin diye gün aşırı diyor kimi doktorlar,yani bir doktor diğerini tutmuyor,ama ortak bir görüş olmalı bu konuda çünki 1 günün bile ,hatta saatlerin bile önemi var bu konuda,umarım sen başarılı olursun canım...:1rolleyes:

arkadasar klomen ve pregnly ıgnesı kulananlar sıze bır sorum olacak.adetlerınınız bekledıgınız gundemı geldı yoksa gecıktımı.cok onemlı kızlar.cevaplarsanız sevınırım.

arkadasar klomen ve pregnly ıgnesı kulananlar sıze bır sorum olacak.adetlerınınız bekledıgınız gundemı geldı yoksa gecıktımı.cok onemlı kızlar.cevaplarsanız sevınırım.

Canım adet gecikmesi oluyormuş on güne kadar.doktorum söylemişti,ama yinede arada testini yap demişti her ihtimale karşı..inşallah hayırlısı olur.:ecrin_bebek:

slm ben yine dayanamadım test yaptım bugün regl günüm ama negatif hamile değilim bekliyorum reglimi ama hiç aksamaz 28 günde bir olurum şimdi gecikme oluyo diyosunuz ölemi???sol kasığımda ara ara sancılar hala devam ediyo ama :S:S:S

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli....yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

uzun zamandır yoktum.bizim modem yıldırımdan etkilenip yanınıvermiş kaç gündür internet yok patladım sıkıntıdan sizleri çok özledim.senağlamaşimdi amcamlardayım bi bakıym ne yapıyosunuz dedim yazdıklarınıza gözgezdirdim biraz.
anacım napcaz biz böyle igneyi yaptıran ilişkiye girememekten şikayetçi :roflol:en eyisi igneyi yaptırmadan önce baldı süttü keçiboynuzuydu ne var ne yok depolayalım igneyi yaptırdıktan sonra işlerimizden izin alalım adet günününe kadar folluğa girelim civciv çıkarana kadar çıkmayalım.:roflol:

tatlim bana 36 saat dedi ve burdaki bir çok arkadaşimizada 36 saat demiş ama bence hiç beklemeye gerek yok gün aşiri olmasi en iyisi bazi doktorlarda böyle tavsiye ediyo

aaaaaaaah ah herkesin derdi ayrı allah kimine verir istemez kimine vermez ölür gider.kürtaj yaptıranları kınıyorum kusura bakmasınlar allahın verdigi cana nasıl kıyıyorlarbu bir hediyeyi geri çevirmek yada emanete ihanet degilmidir?

kadir gecesi yakın kızlar bol bol dua edelim ama lütfen dua ederken balta gibi olmayalım hep bana hep bana testere gibi olalım bi sana bi banakaydirigubbakcemile3
çünkü ben galiba edemiycem reglim tam da ayın 26 sı inşallah olmazda dua ederim namaz kılarım bol bol:Saruboceq:

ALLAHIM HEPİMİZE ÇİFTER ÇİFTER VERİR İNŞALLAH:ecrin_bebek:

inşallah canım rabbim isteyen herkese versin inşallah aratmasın

hb canım........aminnnnnnn.

sen ne yaptın görüşmeyeli tedavi nasıl gidiyo moraller nasıl.....

hb canım........aminnnnnnn.

sen ne yaptın görüşmeyeli tedavi nasıl gidiyo moraller nasıl.....

merhaba. ben daha önce 5 ay klomen ve prengly tedavisi gördüm. ama olmadı. tedaviye ara verdim. şimdi tekrar başlamak istiyorum. yarın kan tahlili yaptırmaya gideceğim. ertesi günde sonuçları göstereceğim. doktora prengly değilde ovitrelle yazmasını istesemmi acaba. sizce hangisi daha iyi. klomen yerinede ganophene ilacı var galiba. sizce en cok hangi tedavi daha iyi sonuç verdi.
ganophene + prengly
ganophene + ovitrelle
klomen + prengly
klomen + ovitrelle

canım benim pregnyl iğneden sonra 15-16. gün adet oluyodum ama 1 hafta 10 gün kadar gecikmesi sanırım normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…