kızlar ya beni aydınatırmısınız kafam çok karışık ben bu ay klomen ve prengl çatlatma iğnesi kullandım solda bir yumurtam çatlamış ve rahimm kalınlaşmış dr ii bu dedi şimdi beklicez dedi ve beim yumurtam çatladığı sırda ve ozaman kadar hiç akıntım olmadı ve sonrasında akıntım başladı kasığımda batmalar oluyo yatakta diğer tarafa dönerken batıyo ve göğüsler felaker şiş dokunamıyom ptesi regl günüm ben regl olmadan hiç bir belirti yaşamam ve nasıl olur anlamam ağrı olmaz yani peki bunların hepsi ilaçlarsdan olabilirmi ben ilk kez kullandım bunları of ya aklımdan çıkmıyo ve bu sabah idrar testi yaptım ne acelem varsa negatif ama dandirik bi testi yine kendime teselli buluyom bunla sizce bunlar normalmi bukadar yoğun belirti yaşamaka.s.
kızlar ya beni aydınatırmısınız kafam çok karışık ben bu ay klomen ve prengl çatlatma iğnesi kullandım solda bir yumurtam çatlamış ve rahimm kalınlaşmış dr ii bu dedi şimdi beklicez dedi ve beim yumurtam çatladığı sırda ve ozaman kadar hiç akıntım olmadı ve sonrasında akıntım başladı kasığımda batmalar oluyo yatakta diğer tarafa dönerken batıyo ve göğüsler felaker şiş dokunamıyom ptesi regl günüm ben regl olmadan hiç bir belirti yaşamam ve nasıl olur anlamam ağrı olmaz yani peki bunların hepsi ilaçlarsdan olabilirmi ben ilk kez kullandım bunları of ya aklımdan çıkmıyo ve bu sabah idrar testi yaptım ne acelem varsa negatif ama dandirik bi testi yine kendime teselli buluyom bunla sizce bunlar normalmi bukadar yoğun belirti yaşamaka.s.
merhaba papatya aramıza hoşgeldin......... canım bişi soracağım iğne tedavisinden önce klomen kullandın mı yeterli gelmediği için mi iğne tedavisine geçildi ve kullandığın iğnenin adı ne?
merhaba kıslar.benımde bugun kontrolum vardı.
sagdakı yumurtam gelısmıs catlatma ıgnemı de oldum bugun hemen..
igneyı 11.30 da vurundum.
doktorum bana bellı bır saat soylemedı sadece calısma olsunbugun bırde pazartesı dedı.
ama pazartesıye gec kalmazmıyız?sızlerın dktoru ıgneden kac saat sonra ılıskı onerıyor?36 saat sonra mı olması gerekıyor?
arkadasar klomen ve pregnly ıgnesı kulananlar sıze bır sorum olacak.adetlerınınız bekledıgınız gundemı geldı yoksa gecıktımı.cok onemlı kızlar.cevaplarsanız sevınırım.
merhaba kıslar.benımde bugun kontrolum vardı.
Sagdakı yumurtam gelısmıs catlatma ıgnemı de oldum bugun hemen..
Igneyı 11.30 da vurundum.
Doktorum bana bellı bır saat soylemedı sadece calısma olsunbugun bırde pazartesı dedı.
Ama pazartesıye gec kalmazmıyız?sızlerın dktoru ıgneden kac saat sonra ılıskı onerıyor?36 saat sonra mı olması gerekıyor?
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli....yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
uzun zamandır yoktum.bizim modem yıldırımdan etkilenip yanınıvermiş kaç gündür internet yok patladım sıkıntıdan sizleri çok özledim.senağlamaşimdi amcamlardayım bi bakıym ne yapıyosunuz dedim yazdıklarınıza gözgezdirdim biraz.
anacım napcaz biz böyle igneyi yaptıran ilişkiye girememekten şikayetçi :roflol:en eyisi igneyi yaptırmadan önce baldı süttü keçiboynuzuydu ne var ne yok depolayalım igneyi yaptırdıktan sonra işlerimizden izin alalım adet günününe kadar folluğa girelim civciv çıkarana kadar çıkmayalım.:roflol:[/QUOTE
S.A canım hoşgeldim ayrıca internet içinde geçmiş olsun hiç sorma valla ortalık kümse döndü ya allah yardımcımız olsun
aaaaaaaah ah herkesin derdi ayrı allah kimineverir istemez kimine vermez ölür gider.kürtaj yaptıranları kınıyorum kusura bakmasınlar allahın verdigi cana nasıl kıyıyorlar bu bir hediyeyi geri çevirmek yada emanete ihanet degilmidir?
kadir gecesi yakın kızlar bol bol dua edelim ama lütfen dua ederken balta gibi olmayalım hep bana hep bana testere gibi olalım bi sana bi banakaydirigubbakcemile3
çünkü ben galiba edemiycem reglim tam da ayın 26 sı inşallah olmazda dua ederim namaz kılarım bol bol:Saruboceq:
ALLAHIM HEPİMİZE ÇİFTER ÇİFTER VERİR İNŞALLAH:ecrin_bebek:
hb canım........aminnnnnnn.
Sen ne yaptın görüşmeyeli tedavi nasıl gidiyo moraller nasıl.....
arkadasar klomen ve pregnly ıgnesı kulananlar sıze bır sorum olacak.adetlerınınız bekledıgınız gundemı geldı yoksa gecıktımı.cok onemlı kızlar.cevaplarsanız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?