canım benim pregnyl iğneden sonra 15-16. gün adet oluyodum ama 1 hafta 10 gün kadar gecikmesi sanırım normalmiş
BEBEGİMMMM AŞKBÖCEGİMM vee diger arkadaslarım.ben eski çalıştıgım magazaya bayram yardımına başladım.arefe gününe kadar sizinle gündüzleri konusamayacagım.ama bayram sabahı kısmetse bi açacam kk yı hepinize sevgilerimi ve en iyi bayram dileklerimi yollayacagım.RABBİM YÜZÜNÜZÜ HEP GÜLDÜRSÜN CANLARIMM.ben bu ay kendimden bebek konusunda çok umutluyum.bilmiyorum olacak gibi his var içimde..innnşşş hepimizin en yakın zamanda dertlerine çare bulunur ve bebişlerimize kavuşuruz.sizler için her gece dua ediyorum inanın...sizleri çok seviyorum...ALLAHA EMANET OLUN...a.s.:1hug:Şeniz
canım pekı bu sıradaadetın gecınce gebelık tetstı yaptınmı yanı pozıtıf cıktımı.benım oyle sımdı adetlerın duzenlımıydı bıde benım duzenlıydıç cunku.
aminnnnnnn canım şükür sesin çıktı ya iyi bakalım hayırlı olsun nasıl çok yorucu oluyomu kaçta geliyosun eve canım
canım pekı bu sıradaadetın gecınce gebelık tetstı yaptınmı yanı pozıtıf cıktımı.benım oyle sımdı adetlerın duzenlımıydı bıde benım duzenlıydıç cunku.
kızlarbısey sorcam pregnıl ıgne yaptıranlar varsa sorum onlara ya benım gogus uclarım cok acıyo dokunamıyorum bıle sızdede olmusmuydu.5 gun oldu ıgneyı yaptıralı.
handefe rahim filmi çektirip keske tedavye baslasaydın bosa içmis olmassın umarım hormon ilaclarını. oncelikle tum tahliller yapılıp duruma gore tedaviye geçilmeli çunkubugün dr a gittik ve 4 yumurtam varmış, yarın pregnyl vurulacağım. ve adety görene kadar günaşırı ilişki yarındna itibaren. birde bu ay olmazsa birdahaki ay rahim fişlmi çektircez ve dr. dediki bu filmden sonra çoğu kişi hamilei kalıyomuşşşş doğrudan tüpler ve kanallar açıldığı için
benim bekledigim gunden 2 gun once geldi klomenkullandıgım ayadetimarkadasar klomen ve pregnly ıgnesı kulananlar sıze bır sorum olacak.adetlerınınız bekledıgınız gundemı geldı yoksa gecıktımı.cok onemlı kızlar.cevaplarsanız sevınırım.
canım 11 gibi geliyorum yaa.yorucu ama olsun en azından bildigim iş ve zevkle yapıyorum.tabi arefe günü aynı şeyleri düşünemeyecegim...kalabalıkta herrrkeeesiii dövmek istiyorummmmkaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3sen naptın canım nasıl gidiyor hayat.hayırlı bayramlar.aşkböcegimm sanadsss öptüm ikinizide canlarım.Şeniz
kızlar yaaaa ben test yaptrım ve ikinci çizgi silik falan değil baya net çıktı bugün daha adete 5 günüm var normal ayyyy klomendenmidir yada pregnyl den bişi varmıdır????
tesekur ederım bebgımmm yarın kan tetsı yapcam bakalım.cumada dr gıtcem.korkuyorum kanda dusuk cıkarsa dıye.ALLAH yuzumuze baksın.ısteyen herkese versın.
ne yapıyım canım bildiğin gibi işte iyi olmana sevindim bende çok öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?