Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BEBEGİMMMM AŞKBÖCEGİMM vee diger arkadaslarım.ben eski çalıştıgım magazaya bayram yardımına başladım.arefe gününe kadar sizinle gündüzleri konusamayacagım.ama bayram sabahı kısmetse bi açacam kk yı hepinize sevgilerimi ve en iyi bayram dileklerimi yollayacagım.RABBİM YÜZÜNÜZÜ HEP GÜLDÜRSÜN CANLARIMM.ben bu ay kendimden bebek konusunda çok umutluyum.bilmiyorum olacak gibi his var içimde..innnşşş hepimizin en yakın zamanda dertlerine çare bulunur ve bebişlerimize kavuşuruz.sizler için her gece dua ediyorum inanın...sizleri çok seviyorum...ALLAHA EMANET OLUN...a.s.:1hug:Şeniz

canım benim pregnyl iğneden sonra 15-16. gün adet oluyodum ama 1 hafta 10 gün kadar gecikmesi sanırım normalmiş

canım pekı bu sıradaadetın gecınce gebelık tetstı yaptınmı yanı pozıtıf cıktımı.benım oyle sımdı adetlerın duzenlımıydı bıde benım duzenlıydıç cunku.

aminnnnnnn canım şükür sesin çıktı ya iyi bakalım hayırlı olsun nasıl çok yorucu oluyomu kaçta geliyosun eve canım

canım pekı bu sıradaadetın gecınce gebelık tetstı yaptınmı yanı pozıtıf cıktımı.benım oyle sımdı adetlerın duzenlımıydı bıde benım duzenlıydıç cunku.

melekcim benimde adetlerim çok düzenliydi ama klomen ve pregly kullandığım ay 5 gün geçiktim ve bir sürü test yapmıştım yani geçikebiliyo benim testlerim negatif çıkmıştı ama pozitif çıkıpta hamile olmayanda var pregly içinde gebelik hormonu var bu yüzden çift çizgi çıkabiliyo eğer günün geçtiysen hemen kan testi yaptır bence o daha sağlam allahın izniyle kesin sonucu öğrenirsin inşallah hamilesindir arkadaşım:CüvCüv::CüvCüv:

tesekur ederım bebgımmm yarın kan tetsı yapcam bakalım.cumada dr gıtcem.korkuyorum kanda dusuk cıkarsa dıye.ALLAH yuzumuze baksın.ısteyen herkese versın.

aminnnnnnn canım şükür sesin çıktı ya iyi bakalım hayırlı olsun nasıl çok yorucu oluyomu kaçta geliyosun eve canım

canım 11 gibi geliyorum yaa.yorucu ama olsun en azından bildigim iş ve zevkle yapıyorum.tabi arefe günü aynı şeyleri düşünemeyecegim...kalabalıkta herrrkeeesiii dövmek istiyorummmmkaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3sen naptın canım nasıl gidiyor hayat.hayırlı bayramlar.aşkböcegimm sanadsss öptüm ikinizide canlarım.Şeniz

canım gebelik testi adetin geçmeden yaparsan preggnyl iğnesinin içindeki hormon yüzünden yalancı pozitif şeklinde çıkıyo,bende sevinçten doktora koşmuştum ama maalesef,adetin geçince yap testi,benim adetlerim çok düzensizdi ayrıca

kızlarbısey sorcam pregnıl ıgne yaptıranlar varsa sorum onlara ya benım gogus uclarım cok acıyo dokunamıyorum bıle sızdede olmusmuydu.5 gun oldu ıgneyı yaptıralı.

melek bendede aynı etkiyi yaratıyor pregnly adete yakın geçiyor bu sızılar

handefe rahim filmi çektirip keske tedavye baslasaydın bosa içmis olmassın umarım hormon ilaclarını. oncelikle tum tahliller yapılıp duruma gore tedaviye geçilmeli çunku

arkadasar klomen ve pregnly ıgnesı kulananlar sıze bır sorum olacak.adetlerınınız bekledıgınız gundemı geldı yoksa gecıktımı.cok onemlı kızlar.cevaplarsanız sevınırım.
benim bekledigim gunden 2 gun once geldi klomenkullandıgım ayadetim

[

kızlar yaaaa ben test yaptrım ve ikinci çizgi silik falan değil baya net çıktı bugün daha adete 5 günüm var normal ayyyy klomendenmidir yada pregnyl den bişi varmıdır????

ne yapıyım canım bildiğin gibi işte iyi olmana sevindim bende çok öptüm canım

kızlar yaaaa ben test yaptrım ve ikinci çizgi silik falan değil baya net çıktı bugün daha adete 5 günüm var normal ayyyy klomendenmidir yada pregnyl den bişi varmıdır????

hayatım inşallah hamilesindir ama keşke günün geçince yapsaydın pregly içindeki hormondan dolayıda pozitif çıkıyo testler haberin olsun günün geçince kan testi yap

evet canım pozıtıf cok mutluyuz.b hcg yuksek cıktı.dr aradım oda sevındı hayırlı olsun dedı.cuma gıtcem doktoruma.artık ultrasyonda bakıcak dıs gebelıkmı, gbelık kesesı olusmsusmuşış cogul gebelık varmı sımdı bunları merak edıyorum bılıyorsunuz bunlar klomen ve pregnly ıgnesınyle olusan gebelıklerde gorulebılen olaylar.BEN BU BAYRAMDA SEVINDIM BEBEK ISTEYEN HERKES INSALLAH KURBAN BAYRAMINA KALMADAN HAMILE OLURLAR.

canım yaaa ben hala regl olmadım biliyo musun.:çok üzgünüm: o sana dedigim adetim gelsin diye içtigim hap biteli 5-6 gün oldu yaa.sinir oluyorum.doktor hap bittikten 2-3 gün sonra olursun demişti.ama haala olamadım.karnım patlayacak gibi bi görsen.bi şiş ki sorma.:çok üzgünüm:görüşürüz canım..:çok üzgünüm:

deasy kullanıcısından alıntı
canım 11 gibi geliyorum yaa.yorucu ama olsun en azından bildigim iş ve zevkle yapıyorum.tabi arefe günü aynı şeyleri düşünemeyecegim...kalabalıkta herrrkeeesiii dövmek istiyorummmmsen naptın canım nasıl gidiyor hayat.hayırlı bayramlar.aşkböcegimm sanadsss öptüm ikinizide canlarım.

ya canım benim kusura bakma bir kaç gündür çok yoğunum
malumunuz izin telaşı hamdolsun iyiyim ben canım
seninde bayramın şimddien mubarek olsunşu adet işinide bir doktorla görüş istersen

yeni gelen arkadaşlar
hoşgelsiniz sizlerde
kusura bakmayın geç yazdım ama
iş mecbur

melek 2040 ne güzel ne mutlu sana sende klomenle hamiş kaldın demek tebrikler allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh bende merakla bekliyorum 4 günüm kaldı ama dün ilaçdan sanırım pozitif çıktı sen ne zaman test yaptında nasıl öğrendinnn. ben umutsuzuma am genede bir ümit işte dimi.....

canım ınsallah sende hamıle kalırsın sende.rahat ol .canım ben adet gunumde yaptım tam 5 dakıkadan fazla bekledım ozaman sılık cıktı.hamılede olabırsın 4 az bır sure kalmıs ılacın etksı bu kadar uuzun surmez dıye bılıyorum ben ama genede beklemk lazım.bu surede gebelıkle ılgılı seylerden uzak dur derım yanı aklından cıkar ılgını baska seylere kaydır adet gunnunu sayma bayrama hazırlan ne bıleyım bıseylerle ugras ınanakı psıkolojı cok onemlı.bunalr benım fıkrım canım sadece.ınassal herkesı duyarız hamıle olrak.

kızzzlar sıze sorum var bılen varsa cevaplasın lutfen benım b_hcg 12104.4 cıktı cok yuksek adetım gecelı 4 gun oldu acaba ıkımı yada ucuzmu bebek cuma dr gıtcem cok merek edıyorum bılenınız varmı.

arkadaşlar ben klomeni Pregnyl iğnesini kullanıp o ay hamile kaldım..şu an 7 aylık hamileyim...darısı sizin başınıza inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…