benim igibi yaşayan varmı yani pregnyl ile adete 3-4 kala silik çizgi çıkannnn
evet canım pozıtıf cok mutluyuz.b hcg yuksek cıktı.dr aradım oda sevındı hayırlı olsun dedı.cuma gıtcem doktoruma.artık ultrasyonda bakıcak dıs gebelıkmı, gbelık kesesı olusmsusmuşış cogul gebelık varmı sımdı bunları merak edıyorum bılıyorsunuz bunlar klomen ve pregnly ıgnesınyle olusan gebelıklerde gorulebılen olaylar.BEN BU BAYRAMDA SEVINDIM BEBEK ISTEYEN HERKES INSALLAH KURBAN BAYRAMINA KALMADAN HAMILE OLURLAR.
evet canım pozıtıf cok mutluyuz.b hcg yuksek cıktı.dr aradım oda sevındı hayırlı olsun dedı.cuma gıtcem doktoruma.artık ultrasyonda bakıcak dıs gebelıkmı, gbelık kesesı olusmsusmuşış cogul gebelık varmı sımdı bunları merak edıyorum bılıyorsunuz bunlar klomen ve pregnly ıgnesınyle olusan gebelıklerde gorulebılen olaylar.BEN BU BAYRAMDA SEVINDIM BEBEK ISTEYEN HERKES INSALLAH KURBAN BAYRAMINA KALMADAN HAMILE OLURLAR.
canım yaaa ben hala regl olmadım biliyo musun.:çok üzgünüm: o sana dedigim adetim gelsin diye içtigim hap biteli 5-6 gün oldu yaa.sinir oluyorum.doktor hap bittikten 2-3 gün sonra olursun demişti.ama haala olamadım.karnım patlayacak gibi bi görsen.bi şiş ki sorma.:çok üzgünüm:görüşürüz canım..:çok üzgünüm:
kızzzlar sıze sorum var bılen varsa cevaplasın lutfen benım b_hcg 12104.4 cıktı cok yuksek adetım gecelı 4 gun oldu acaba ıkımı yada ucuzmu bebek cuma dr gıtcem cok merek edıyorum bılenınız varmı.
arkadaşlar ben klomeni Pregnyl iğnesini kullanıp o ay hamile kaldım..şu an 7 aylık hamileyim...darısı sizin başınıza inşallah......
Selam kızlar bende klomenle ilk deneme de hamile kalmıstım cok sevinmistim fakat 5 gun once bebegimizi kaybettik 3,5 aylık hamileydim ne kadar uzgun oldugumuzu cok iyi anlarsınız...ALLAH herkesin gonlune gore versin umarım herkes bebişlerine en kısa zamanda kavuşur.
merhaba kızlar bende klomeni 2.ay kullanıyorum.. dün akşam iftardan sonra iğne vuruldum.Dün akşam ve bu akşam ilişki verdi doktor..Hayırlısı inş.3 adet yumurtam olmuş..Sanırım bayram heyecanlı geçecek..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...
a.s.Arkadaşlar hepinize merhaba,
Bende pkos luyum, geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesini kullandım. İlk seferde hamile kaldım ancak ne yazık ki kimyasal gebelikmiş. Malesef gebelik devam etmedi, sadece 1 hafta sürdü. Bu ay ilaca ara vermek zorunda kaldım ama ekim yada kasım gibi tekrar klomen ve iğneyi deneyeceğim. Ne zor şeymiş anne olmayı isteyipte olamamak, hele ki onca uğraşıp, sonra bebeğini kaybetmek. Ben 1 haftada bile o kadar çok alışmıştım ki. Umarım hepimiz biran önce bebeklerimize kavuşuruz.
öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah canım aramıza hoşgeldin senin sorun neydi sen ne kadar süre korunmamıştın
teşekkur ederim cnm ben 1 senedir korunmuyordum ama polikistik over var demişlerdi surekli denedik olmadı sonunda klomen le hamile kalmiştim hersey yolunda gidiyordu 3 bucuk aylık ken sancıyla ve kanamayla doktora gittim ortada hiçbişey yokken dusuk baslamış dediler megerse yavrum karnımda ölmus ve hemen ameliyata aldılar kaybettim yani:çok üzgünüm: kaybedeli 6 gun oldu ama hala kendimi toparlayamadım cok zormuş bu acıyı yaşamak ALLAH ım kimseye yaşatmasın inşallah.
bitanem acilen doktora git bir hayret bişey niye olmadın acaba ya hiç bekletmeden git hayatım inşallah bir sorun yoktur allaha emanet ol haber ver bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?