Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar bende klomenle ilk deneme de hamile kalmıstım cok sevinmistim fakat 5 gun once bebegimizi kaybettik 3,5 aylık hamileydim ne kadar uzgun oldugumuzu cok iyi anlarsınız...ALLAH herkesin gonlune gore versin umarım herkes bebişlerine en kısa zamanda kavuşur.

merhaba kızlar bende klomeni 2.ay kullanıyorum.. dün akşam iftardan sonra iğne vuruldum.Dün akşam ve bu akşam ilişki verdi doktor..Hayırlısı inş.3 adet yumurtam olmuş..Sanırım bayram heyecanlı geçecek..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Bende pkos luyum, geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesini kullandım. İlk seferde hamile kaldım ancak ne yazık ki kimyasal gebelikmiş. Malesef gebelik devam etmedi, sadece 1 hafta sürdü. Bu ay ilaca ara vermek zorunda kaldım ama ekim yada kasım gibi tekrar klomen ve iğneyi deneyeceğim. Ne zor şeymiş anne olmayı isteyipte olamamak, hele ki onca uğraşıp, sonra bebeğini kaybetmek. Ben 1 haftada bile o kadar çok alışmıştım ki. Umarım hepimiz biran önce bebeklerimize kavuşuruz.

benim igibi yaşayan varmı yani pregnyl ile adete 3-4 kala silik çizgi çıkannnn

Canım ben adet olmam gereken gün yapmıştım, ikinci çizgi çok silikti. Sende bence 1 hafta daha sabredip tekrar yap testi. Umarım hamilesindir. Böyle zamanlarda vakit hiç geçmiyor değil mi?

:dance::dance::dance: ayyy canım gözün aydın allah hayırlıca doğurmayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin bizede dua et

yaradanım inşallah tez zamanda bizlerede sana yaşattığı mutluluğu yaşatır melekcim
çok mutlu olduım senin adına

bitanem acilen doktora git bir hayret bişey niye olmadın acaba ya hiç bekletmeden git hayatım inşallah bir sorun yoktur allaha emanet ol haber ver bizede

kızzzlar sıze sorum var bılen varsa cevaplasın lutfen benım b_hcg 12104.4 cıktı cok yuksek adetım gecelı 4 gun oldu acaba ıkımı yada ucuzmu bebek cuma dr gıtcem cok merek edıyorum bılenınız varmı.

olabilir canım yüksek çıkınca bu durumdan şüpheleniyolar hayırlısı olsun inşallah seninde ilk kullanışındı dimi klomen ve pregly kaç aydır korunmuyodun ben çok çabuk unutuyorum o yüzden devamlı bilgi tazelemem gerekiyo kusura bakma canım

öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah canım aramıza hoşgeldin senin sorun neydi sen ne kadar süre korunmamıştın

aminnnn inşallah hadi bakalım hayırlısı artık bebeiş haberlerini bol bol duyar ve veririrz inşallah

a.s.
aminnn canım çok geçmiş olsun hoşgeldin aramıza

öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah canım aramıza hoşgeldin senin sorun neydi sen ne kadar süre korunmamıştın

teşekkur ederim cnm ben 1 senedir korunmuyordum ama polikistik over var demişlerdi surekli denedik olmadı sonunda klomen le hamile kalmiştim hersey yolunda gidiyordu 3 bucuk aylık ken sancıyla ve kanamayla doktora gittim ortada hiçbişey yokken dusuk baslamış dediler megerse yavrum karnımda ölmus ve hemen ameliyata aldılar kaybettim yani:çok üzgünüm: kaybedeli 6 gun oldu ama hala kendimi toparlayamadım cok zormuş bu acıyı yaşamak ALLAH ım kimseye yaşatmasın inşallah.

amin inşallah ama topla kendini inşallah tez zamanda 2. hamileliğinle sevinir bebeğinide sağsalim kucağına alırsın inşallah hepimiz alırız canım

kızlarrr hekese hayırlı kandiller kadir geceniz mübarek olur inşallah ve hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde hepimizin kalbindeki hayır dualarını kabul etsin ve bize hayırlı evlatlar versin inşallah

Kızlar klomen ve çatlatma iğnesi en fazla ne kadar kullanılır bilen var mı? Bana doktorum iki ay deneriz, sonra rahim filmi çektirirsin, aşılama yapmaya başlarız dedi. 2 ay kısa bir süre değil mi? Yan etkileri sebebiyle sanırım fazla kullandırmıyorlar, sizlere doktorunuz ne kadar süre verdi?

Kızlar klomen ve çatlatma iğnesi en fazla ne kadar kullanılır bilen var mı? Bana doktorum iki ay deneriz, sonra rahim filmi çektirirsin, aşılama yapmaya başlarız dedi. 2 ay kısa bir süre değil mi? Yan etkileri sebebiyle sanırım fazla kullandırmıyorlar, sizlere doktorunuz ne kadar süre verdi?

iyi akşamlar kızlar kadir geceniz mübarek olsun.yüce rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

bitanem acilen doktora git bir hayret bişey niye olmadın acaba ya hiç bekletmeden git hayatım inşallah bir sorun yoktur allaha emanet ol haber ver bizede

canım selam.ben regl oldum sonunda.ama karnım agrıyor hep yaa.üşüttüm bide offf.orucum da kaldı kadir gecesinin günü bile tutamadım çok üzgünüm.:çok üzgünüm: üçüncü günü de klomene başlıyorum canım.hayırlısı artık bakalım.öptüm seni.görüşmek üzere.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…