Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar menogon iğnesi kullanan var mı? ben ilk kez kullandım ama 1 yumurata oldu ve 16mm de kaldı. 1 ay sonra tekrar başlayacağız bu sefer günde 2 doz yapılacak. menogon iğnesi hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olur mu?

kızlarrr.bayramınız mübarek olsun.nice mutlu bayramlara inşallah.ALLAH tüm dileklerinizi kabul etsin herşeyi gönlünüze göre versin inş.ve deeee bir an önce anne olabilmeyi ve saglıklı ,akıllı evlatlar yetistirmeyi nasip etsin.iyi bakın kendinize.Şeniz

herkese iyi bayramlar.inşallah bu ay herkes gibi bizlerde hamile kalabilirizhihoyyyt

selam kızlar mübarek ramazan bayramınız kutlu ve mutlu olsun hayırlara vesile olsun inşallah:Saruboceq:

herkese selam biliyorsunuz ben bu ay klomen ve pregnyl kullandım ama olmadı yarın hsg filmi çekilecek. rahim filmi yani inşallah bişi çıkmaz... korkuyorumm

herkese selam biliyorsunuz ben bu ay klomen ve pregnyl kullandım ama olmadı yarın hsg filmi çekilecek. rahim filmi yani inşallah bişi çıkmaz... korkuyorumm

canım dün bende doktora gittim banada çekilecek
peki doktorun sana ne zaman çekilmesi gerektiğine dair bir açıklama yaptımı acaba
merak ettim

merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum çok faydalandım. ben de pcoluyum üç ay klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi yaptırdım ama bende ağrı falan olmadı hamilelikte olmadı.şimdi eşimin görevi nedeniyle şırnak beytüşşebaptayız iki aydır adet görmedim bir haftadır kahverengi zaman zamanda hafif kanlı akıntılarım oluyo burda tedavi imkanımda yok bi fikri olan varmı bana cevap yazarsanız çok sevinirim :Saruboceq:

slm kizlar,

Ilay'cim,
Cok gecmis olsun.Bence vakit gecirmeden bi dr.gorun derim.bu ilaclarin takip edilmesi gerekiyor anormal durumlarda dr.sormak gerekiyor.Eger dr.tel.falan varsa hemen ara sor derim.Hem ne yapicagini daha iyi bilirsin hemde kafan rahatlar.

Sevgiler.a.s.

günaydın kızlar bende katıldım aranıza bende bugün ilk defa klomen kullanmaya başladım dr. bana bir hapın yarısını sabah yarısını akşam içmemi önerdi o şekilde şimdi yarısını içtim ay bilmiyorum çok heyecanlıyım bakalım bu hap yumurtalarımın gelişmesini ne derece etkileyecek haftaya görcez umarım iyi gelir...

bence hemen bir doktora görün

aramıza hoş geldin arkadaşım

a.s.Perisa ve Bebeğim cevap yazdığınız için teşekkür ederim.burda kendimi çok yalnız hissediyordum.bana çok iyi geldiniz.az önce dr.uma mail attım bakalım ne diyecek.:teselli:

öncelikle aramıza hoşgeldin canım
öncelikle adet düzensizliğin varmıydı canım onu merak ettim ben
birde gebe olabilirsin büyük ihitmal (ki inşallah öylesindir) normalde benim bildiğim çatlatma iğnesi vurulduğun ay gebe değilsen normal gününde hatta
daha da erken adet olabiliyorsun ve benim inan hiç şaşmadı
inşallah bebiş geliyodur canım ya
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…