amin inşallah ama topla kendini inşallah tez zamanda 2. hamileliğinle sevinir bebeğinide sağsalim kucağına alırsın inşallah hepimiz alırız canım
canım selam.ben regl oldum sonunda.ama karnım agrıyor hep yaa.üşüttüm bide offf.orucum da kaldı kadir gecesinin günü bile tutamadım çok üzgünüm.:çok üzgünüm: üçüncü günü de klomene başlıyorum canım.hayırlısı artık bakalım.öptüm seni.görüşmek üzere.Şeniz[/QUOTE
ohhhhhhhh çok şükür canım hadi bakalım inşallah bu ay olur hepimizin canmım kadir gecesi dua ettim geri çevrilmez allahın izniyle:1hug:
canım selam.ben regl oldum sonunda.ama karnım agrıyor hep yaa.üşüttüm bide offf.orucum da kaldı kadir gecesinin günü bile tutamadım çok üzgünüm.:çok üzgünüm: üçüncü günü de klomene başlıyorum canım.hayırlısı artık bakalım.öptüm seni.görüşmek üzere.Şeniz[/QUOTE
ohhhhhhhh çok şükür canım hadi bakalım inşallah bu ay olur hepimizin canmım kadir gecesi dua ettim geri çevrilmez allahın izniyle:1hug:
evet canım bende çok dua ettim inş rabbim kabul buyurur.ama biliyorsun ki regl oldugum güne denk geldi.ne kuranımı okuyabildim ne oruc tutabildim çok sinir oldum.ama duamı ettim ALLAH kabul ederse.hepinizi öpüyorum.yeni gelen arkadaslara da slmlar.
kızlarrr.bayramınız mübarek olsun.nice mutlu bayramlara inşallah.ALLAH tüm dileklerinizi kabul etsin herşeyi gönlünüze göre versin inş.ve deeee bir an önce anne olabilmeyi ve saglıklı ,akıllı evlatlar yetistirmeyi nasip etsin.iyi bakın kendinize.Şeniz
herkese selam biliyorsunuz ben bu ay klomen ve pregnyl kullandım ama olmadı yarın hsg filmi çekilecek. Rahim filmi yani inşallah bişi çıkmaz... Korkuyorumm
herkese selam biliyorsunuz ben bu ay klomen ve pregnyl kullandım ama olmadı yarın hsg filmi çekilecek. rahim filmi yani inşallah bişi çıkmaz... korkuyorumm
merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum çok faydalandım. ben de pcoluyum üç ay klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi yaptırdım ama bende ağrı falan olmadı hamilelikte olmadı.şimdi eşimin görevi nedeniyle şırnak beytüşşebaptayız iki aydır adet görmedim bir haftadır kahverengi zaman zamanda hafif kanlı akıntılarım oluyo burda tedavi imkanımda yok bi fikri olan varmı bana cevap yazarsanız çok sevinirim :Saruboceq:
merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum çok faydalandım. ben de pcoluyum üç ay klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi yaptırdım ama bende ağrı falan olmadı hamilelikte olmadı.şimdi eşimin görevi nedeniyle şırnak beytüşşebaptayız iki aydır adet görmedim bir haftadır kahverengi zaman zamanda hafif kanlı akıntılarım oluyo burda tedavi imkanımda yok bi fikri olan varmı bana cevap yazarsanız çok sevinirim :Saruboceq:
günaydın kızlar bende katıldım aranıza bende bugün ilk defa klomen kullanmaya başladım dr. bana bir hapın yarısını sabah yarısını akşam içmemi önerdi o şekilde şimdi yarısını içtim ay bilmiyorum çok heyecanlıyım bakalım bu hap yumurtalarımın gelişmesini ne derece etkileyecek haftaya görcez umarım iyi gelir...
slm kizlar,
Ilay'cim,
Cok gecmis olsun.Bence vakit gecirmeden bi dr.gorun derim.bu ilaclarin takip edilmesi gerekiyor anormal durumlarda dr.sormak gerekiyor.Eger dr.tel.falan varsa hemen ara sor derim.Hem ne yapicagini daha iyi bilirsin hemde kafan rahatlar.
Sevgiler.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?