a.s.Perisa ve Bebeğim cevap yazdığınız için teşekkür ederim.burda kendimi çok yalnız hissediyordum.bana çok iyi geldiniz.az önce dr.uma mail attım bakalım ne diyecek.:teselli:
arkadaşlar size bi sorum olacaktı.Bu ay yumurta takibi yapılacak.Sonra çatlatma iğnesi yapılıyorya acaba iğne nereden yapılıyor dünden beri kafama takıldı.acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.a.s.[/QUOT
kalçadan canım ne zaman vurulucan sen
arkadaşlar size bi sorum olacaktı.Bu ay yumurta takibi yapılacak.Sonra çatlatma iğnesi yapılıyorya acaba iğne nereden yapılıyor dünden beri kafama takıldı.acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.a.s.[/QUOT
kalçadan canım ne zaman vurulucan sen
arkadaşım çok teşekkür ederim.bugün ilaçları içemeye başladım.doktorum çarşamba günü gel bakalım dedi.artık o gün yapılır mı bilmiyorum. hangi gün yapılacağını söylemedi.heralde yumurtaların durumuna göre söyler.tekrar çok teşekkür ederim.
arkadaşım çok teşekkür ederim.bugün ilaçları içemeye başladım.doktorum çarşamba günü gel bakalım dedi.artık o gün yapılır mı bilmiyorum. hangi gün yapılacağını söylemedi.heralde yumurtaların durumuna göre söyler.tekrar çok teşekkür ederim.
hadi bakalım inşallah olur tatlım haberdar durumdan allah kolaylık versin
sibelcim hoşgeldin aramıza hadi hayırlısı umutsuz olma
selam kızlarr,bende klomen kullandım ve arkasından çatlatma iğnesi yaptırdım,ilk yaptırışım,yazılanlara bir göz attımda hamile kalma olasılığım çok az herhalde değilmi?:uhm:
hoş geldin orası hiç belli olmaz umutsuz olma nasip işi olur inşallah
hoşbulduk canım,valla ALLAHtan ümit kesilmez tabikide,ne bileyim hep heveslenip sonra üzülüyorum,inş RABBİM hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmaz :Saruboceq:
mrbbbbb kızlar nasılsınız.... Ben arada topiğe giriyorum işlerim yoğun bu sıralar e malum hem ev hem iş hemde koca olunca anca yetişiyorum sizleri özlemiştim ben arad bir gelir ceee der kaçarım bende şimdilik bişey yok ... Umarım sizlerin güzel haberlerini alırım ... Hepinizi öptüm...
senin yumurtlamanda bir sorun varmıydı yani problemin neydi ne zamandır bebek için uğraşıyosun canım
kızlar bu arada benim pazar günü adet günümdü hala olmadım dün test yaptım negatif yani hamile değilim ama hala niye adet göremedim anlayanıyorum
öncelikle aramıza hoşgeldin canım
öncelikle adet düzensizliğin varmıydı canım onu merak ettim ben
birde gebe olabilirsin büyük ihitmal (ki inşallah öylesindir) normalde benim bildiğim çatlatma iğnesi vurulduğun ay gebe değilsen normal gününde hatta
daha da erken adet olabiliyorsun ve benim inan hiç şaşmadı
inşallah bebiş geliyodur canım ya
hihoyyyt
merhaba kızlar nasılsınız?aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.bebegim inşallah hamişsindir daha üç gün olmuş bazen 1 hafta on günden önce belli olmuyo biraz daha bekle kan testi yap bize güzel haberi ver:CüvCüv:
kızlar yaa FSH nin normal degerleri ne biliyormusunuz yani kaç la kaç arasında olması gerekiyo.
benim pregnyl işe yaramadı, bu ay yine hüsran yumurtalarım çatlamamış ve kist oluşmuş dr um kistleri eritmesi için dogum kontrol hapı verdi.umarım oda bi tarafı yaparken öbür tarafı yıkmaz kullanmayı hiç istemiyorum ama dr un vardır bi bildigi diye kullanıyorum ama içim hiç rahat degil.senağlama
arkadaşlar sizin kullandığınız ilacın adımı klomen mi?bana doktor grophene diye bi ilaç verdi 5 gün kullanacağım ondan sonra çatlatma iğnesi yapılacakmış,sizdede öyle olmuyormu farkılımı tedavisi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?