Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar size bi sorum olacaktı.Bu ay yumurta takibi yapılacak.Sonra çatlatma iğnesi yapılıyorya acaba iğne nereden yapılıyor dünden beri kafama takıldı.acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.a.s.

kızlar meraba ben de tedaviye başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun.bakalım klomen ile hamile kalırmıyım sanmıyorum çunku adet dongum çok duzensızdı. ilk basamak klomenmiş.inşallah kalırım.

selam kızlarr,bende klomen kullandım ve arkasından çatlatma iğnesi yaptırdım,ilk yaptırışım,yazılanlara bir göz attımda hamile kalma olasılığım çok az herhalde değilmi?:uhm:

hoşbulduk canım,valla ALLAHtan ümit kesilmez tabikide,ne bileyim hep heveslenip sonra üzülüyorum,inş RABBİM hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmaz :Saruboceq:

senin yumurtlamanda bir sorun varmıydı yani problemin neydi ne zamandır bebek için uğraşıyosun canım

kızlar bu arada benim pazar günü adet günümdü hala olmadım dün test yaptım negatif yani hamile değilim ama hala niye adet göremedim anlayanıyorum

mrbbbbb kızlar nasılsınız.... ben arada topiğe giriyorum işlerim yoğun bu sıralar e malum hem ev hem iş hemde koca olunca anca yetişiyorum sizleri özlemiştim ben arad bir gelir ceee der kaçarım bende şimdilik bişey yok ... umarım sizlerin güzel haberlerini alırım ... hepinizi öptüm...

şükür hayatim ya bende herşey bildiğin gibi hala doktora gitmedim öyle bekliyorum işte bu ay günümü geçiyorum canim sikkin kafam karişik pazar olmam lazimdi olmadim dün idrar testi yaptim akşam negatif yani hamile değilim klomen kullandiğim ayda geçikmişti hatirlarsan ama bir daha klomen veya başka bir şeyde kullanmadim niye böyle oldu anlamadim bekliyorum bakalim olmasini şu an

tatlım biz 1 senedir bebek için uğraşıyoruz,benim lh seviyem düşüktü yumurtlama doğru dürüst olmuyordu o yuzden klomen kullandım..

a.s.teşekkür ederim canım hoşbulduk evet adet düzensizliğim vardı hamile olduğumu hiç sanmıyorum (ama inşllh hamileyimdir) daha önce de klomen kullandığımdada hep farlutalla adet görmüştüm ultrasonda var gibi görünüyordu kan tahlilinde çıkmıyordu ama çatlatma iğnesini ilk defa vuruldum inşallah senin dediğin gibidir allahım hepimize en kısa zamanda hayırlı bebişler verir bi gelişme olursa haber veririm :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız?aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.bebegim inşallah hamişsindir daha üç gün olmuş bazen 1 hafta on günden önce belli olmuyo biraz daha bekle kan testi yap bize güzel haberi ver:CüvCüv:

kızlar yaa FSH nin normal degerleri ne biliyormusunuz yani kaç la kaç arasında olması gerekiyo.

benim pregnyl işe yaramadı, bu ay yine hüsran yumurtalarım çatlamamış ve kist oluşmuş dr um kistleri eritmesi için dogum kontrol hapı verdi.umarım oda bi tarafı yaparken öbür tarafı yıkmaz kullanmayı hiç istemiyorum ama dr un vardır bi bildigi diye kullanıyorum ama içim hiç rahat degil.senağlama

slm bende polikistik over var ayrıca over kistimde oluşmuş.2,5 aydır adet görmüyorum.şuanda orgametril kullanıyorum 5.günü klomene başlayacam sonra da pregnyl iğne.ilk defa yapıor olacam inş.tutar.aranızda orgametril kullanan var mı kızlar...

arkadaşlar sizin kullandığınız ilacın adımı klomen mi?bana doktor grophene diye bi ilaç verdi 5 gün kullanacağım ondan sonra çatlatma iğnesi yapılacakmış,sizdede öyle olmuyormu farkılımı tedavisi acaba

geçmiş olsun canım kist oluşunca doğum kontrol hapı verildiğini başka arkadaşlardanda duydum inşallah bir an önce erir bu kadar ara vermeyin hayatım ya topiği boş bırakmayın merak ediyoruz

bana gelince testin kağıdında adet gecikmesinin olduğu ilk gün %99 doğru sonuç verdiği klinik olarak kanıtlanmıştır yazıyo canım niye geçikti bilmiyorum adet belirtilerim düne kadar olmuştu gelip gitmişti ağrı bugün oda kesildi hiç bir adet belirtiside kalmadı pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicem herhalde stresten ve hava değişiminden olur diyolar bu kadar uzun süre olurmu bilmiyorum başıma gelmediği için bayramda maraşa gitmiştim acaba ondanmı oldu

evet tatlım ama gnophone kullananlarda var oda yumurtlama uyarıcı bir hap klomendede 5 gün sonra iğne olunuyo

bebegim çok isterim ama en fazla haftada 1 yada 2 kez girebilirim benim bilgisayarım yok annemlere geldigimde girebiliyorum yada cafeye gittigimde zaten şu sıralar hiç vaktim yok kış temizligi yapıyorum yorgunluktan ölücem bu gün kendime izin verdim.

canım yaa umarım önemli bişey degildir sen yüzde 99 diyosun ama yüzde 1 de yanılma payı var inşallah bebiş geliyodur da seni biraz meraklandırmak istemiştir.bizi haberdar et merakla bekliycem güzel haberlerini......ama dedigin gibi stresten ve hava degişikliginden de olabilir.ben bu ay bebek beklemedigim için ne stres var ne bişey ama benimde saçlarım çok dökülüyo ne yaparsam yapayım engelleyemiyorum galiba stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…