Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba yasemincim ben hiç klomen kullanmadım dr um hep gonaphene verdi ama klomenle hemen hemen aynı günde iki tane alıyosun ve sonra dr yumurta takibi için çagırıyo ve igneni yaptırıyosun bildigim kadarıyla klomen kullanan arkadaşlarda buna benzer şeyler yaşıyolar.
bişey sorucam arkadaşım senin şikayetin neydi umarım seninde başında pko derdi yokturdur.

:roflol::roflol:merhaba imrancım umarım senden en yakın zamanda bebek haberi alırız stres yapma sitresden ve bir de bebeğim gibi annenlerde kalırsan bebek olmaz biraz kocalarınıza yaklaşın yoksa nerden olacak çocuk dimi ama

aynurenescim annemlere gelmem çoçuk yapmaya engel degil ki kociş ceketini üstüme atsa yeter :roflol::roflol: oda atıyo ama stresten olmuyo galiba onuda yapmamak elde degil stres dedigin bi çeşit degil ki çocugu yapmasan başka başka şeylerden stres olabiliyosun.

heralde senin çocugun var annenlerde pek kalmıyosun gibi geldi bana.....
canım ben haftada 1 gün geliyorum annemlere çokmu sence ben gününü annesinde geçirip evini otel niyetine kullanan çok insan tanıyorum:roflol:

canım bana laf vuruyorsun gibi geldi ama neyse ceket atma mevzusuna gelince aklıma bir misal geldi bizim burda bir laf var akrabalar arasında gençlik ...... gençlik sen biliyorsun bu lafı gül diye yazdım belki stresin azalırda bana bir yeğen verirsin.ceket atmayla olsaydı şimdiye bir sürü çocuğum olurdu bizim herif sağolsun işten gelince hep ceketini üstüme atar:roflol::roflol:

uzun bır aradan sonra herkeze merhaba
bebegım bak ne dıcem belkı sacma gelebılır ama su karbonat testını uygulasana :CüvCüvlunca köpürdüğünü söyledıler ben hamıle olmadıgımı bıle blıe dun yaptım ve dıbe coktu yanı boyle olunca :CüvCüvlmuyosun bı dene derım allahım gonlune gore versın canım

arkadaşım nasıl oluyo o bi açıklarmısın.denemekte yarar var.....

arkadaşım bende gonaphene kullanıyorum..hiç bir sorunumuz yok allah a şükür ama çocuk sahibi olamıyoruz yinede.pko da yok çok şükür.allah ım tüm isteyenlere hayırlı evlat versin

arkadaşım nasıl oluyo o bi açıklarmısın.denemekte yarar var.....

bır kaba ıdrarını yapıp 1 cay kaşıgı karbonat atıyorsun eger köpürüyorsa :CüvCüv:sın yok hemen dıbe cokuyorsa :CüvCüv:degılsın eczanelerden test alana kadar deneyebılırsınız rkadaslar:lepi:

mrbb kızlar nasılsınız uzuzn zamandır gıremdım sıteye kasıklarımda sıdetlı agrı var 17 dr gıtcem bakacak bebegın kalp seslerıne bakacaz.ınsallah duyarız.kızlar ınanaınkı ılk once aman testlerde cıft cızgı cıkacakmı dıye merak edıp heyecanlanıyor merak edıyorduk bıttı sanmıstık.ama daha yenı baslıyormususz sımdıkasıklarımızda agrı var acaba dususkmu yapcaz,kalp seslerını duycazmı.ooooofffff dogana kadar hep bekleyıs hep endıse olcak galıba.ama olsun tatalı sey bunlar ınsallah sızlerde yasarsınız anne olma sevıncını.heyecanını.

merhaba melek geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey degildir.aman canım yaa dert bitermi dogup kucagına aldıgında aman hastalandımı ateşimi mi çıktı diye meraklanırsın olsunda meraklanmaya razıyız.derler ya hani dert bitmez degişir diye çok dogru.

rahat durmuyomu afacan hele bi dogsun yanaklarını sıkarsınız.canım sen hamileliginin kaçıncı haftasındasın daha ilk kez mi duyucaksınız kalp atışlarını?

evet canım gecen ay ılk defa klomen ve catlatma ıgnesı kulandım ve hamıle kaldım.evet ılkdefa duycam kendı bebgımnınkını ınsallah bos gebelık degıldır.keseyı bır gorsem bır mınık atımları duysam baska ne ısterımkı.ben ebeyım kadın dogum polıklınıgınde calısırken ultrasanda cok gebenın bebeklerının kalp atımlarına baktım ama ben kendıme gelınce cok degısısk duygulardayımben 6+2 gunlugum son adetıme gore ama bana gore catlatma ıgnesınden sonra hesapladım 4+2 gun ama bakalım.

canım benim inşallah duyarsın küçük meleğinin kalp atımlarını rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah....

tatlım ben sana birşey sormak istiyorum... bende bu ay adetimin 5. günü klomen kullanmaya başladım daha 3 gün oldu bugün 7. günüm bende haftaya dr. gidicem ve yumurtalarımın durumuna bakacak gelişip gelişmediğine ve ondan sonra çatlatma iğnesine karar verecek... ben şu an gün de 1 tane klomen kullanıyorum ama onunda yarısını sabah yarısını akşam içmemi istedi dr. öyle yapıyorum sonuçta yine toplam 1 tane yapıyor...

sen günde kaç tane klomen kullandın ve iğnenin ismi neydi???

canım benım oykum cok farklı oylesıne adetımın 3. gunu hormon tetstı yaptırdım fsh 11 cıktı cok korktum hemen ogun ıcınde bır kadın dogum doktoru buldum gıtım.ultrasonda baktı 4 tane solda 5 tane sagda olmak uzere folekulum varmıs tabıkıde fsh yuksek olunca dr hemen denemek ıcın galıba kolmen verdı sabah aksam ıctım ben sonra yumurtlarım22 cm ve 16 cm olunca pergnıly 10000 üı verdı ogun yaptım ıgneyı.o aksam ılıskıye gırmedım cunku agrım vardı.dıger gun ılıskıye gırdım.aslında bana gun asırı dedı ama doktor ben 3 gun ust uste gırdım osnra 1 hafta boyunca gun asırı ılskıye gırdım.ve bır daha adet olmadım canım benım ılk defa klomen ve ıgne kulandım. ıste boyle ınsallah senınde olur

a.s.Perisa ve Bebeğim cevap yazdığınız için teşekkür ederim.burda kendimi çok yalnız hissediyordum.bana çok iyi geldiniz.az önce dr.uma mail attım bakalım ne diyecek.:teselli:

Canim benim insaAllah hersey gonlunce olur.Cok guzel haberlerini almak dilegiyle...a.s.

a.s.Perisa cım az önce hayıt tohumuyla ilgili yazılarını okudum bende kullanmak istiyorum daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama ben şırnak beytüşşebabap tayım nasıl bulabilirim ve hapınımı , suyunumu yoksa tohumunumu kullanmalıyım bana yardımcı olursan çok sevinirim fisfisfis

AY ŞEKERİM O RAMAZAN ARASIYDI TATİ BİTTİ ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…