uzun bır aradan sonra herkeze merhaba
bebegım bak ne dıcem belkı sacma gelebılır ama su karbonat testını uygulasana :CüvCüvlunca köpürdüğünü söyledıler ben hamıle olmadıgımı bıle blıe dun yaptım ve dıbe coktu yanı boyle olunca :CüvCüv lmuyosun bı dene derım allahım gonlune gore versın canım
evet canım gecen ay ılk defa klomen ve catlatma ıgnesı kulandım ve hamıle kaldım.evet ılkdefa duycam kendı bebgımnınkını ınsallah bos gebelık degıldır.keseyı bır gorsem bır mınık atımları duysam baska ne ısterımkı.ben ebeyım kadın dogum polıklınıgınde calısırken ultrasanda cok gebenın bebeklerının kalp atımlarına baktım ama ben kendıme gelınce cok degısısk duygulardayımben 6+2 gunlugum son adetıme gore ama bana gore catlatma ıgnesınden sonra hesapladım 4+2 gun ama bakalım.
a.s.Perisa cım az önce hayıt tohumuyla ilgili yazılarını okudum bende kullanmak istiyorum daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama ben şırnak beytüşşebabap tayım nasıl bulabilirim ve hapınımı , suyunumu yoksa tohumunumu kullanmalıyım bana yardımcı olursan çok sevinirim fisfisfis
arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
kizlar bende ganophane kullandim 5 gün ardinda pregnly vuruldum ama daha sonra hasta oldum doktorda bitane vurulmamin yeterli olacagini söylemişti hayoirlisi bakalim.
:CüvCüv:
merhaba hanımlar bende 2.5 senelık evlıyım ve hıç korunmadıgımz halde bebek olmuyo tedavı altındayım bende gecen ay bu ıgneden yaptırdım acaba tutmusmudur adet gunude geldı aksam sabah olmam gerek insallah olmam duaa edın yuce rabbım cumlemıze versın AMİNNNNNNNN
http://www.kadinlarkulubu.com/klome...grasanlar-veya-hamisler-t196588/index374.html
arkadaşlar isterseniz hepimiz bu topikte toplanalım
burası daha kalabalık ne dersiniz ?
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende bu ay klomen kullanacağım klomen kullanıp ve iğneden sonra hamile kalan varmı ve düşük oluyomuş düşük yapmayan var mı aranızda merak içersindeyim
selam canlarımmmm!!!ne zamandır yazmadım kusura bakmayım.bende de bir gelişme yok askböcegimm.reglime 9 gün kaldı.karnım çok şiş yaa.patlıcam sanki.lasıklarımda hep bir doluluk var.arada 2 kere tet te yaptım bişey çıkmadı.üşüttüm sanırım.bide çok afedersiniz sadece bugün olmadı 3-4 gün ara ara su geldi yaa.yani normal beyaz akıntı degil.kimi arkadaslar yumurtlama döneimyse gelir dediler.niye oldugunu anlayamadım.daha önce olmadıgı için şaşırdım dogrusu.hayırlısı artık.sizden de güzel haberler bekliyorum.bu arada askböcegi,BEBEGİMMMM;ben işe başladım gündüz giremiyorum net e.öptüm hepinizi.yeni arkadaslar sizlerde hoşgeldiniz aramıza.ALLAH hepinizin gönlüne göre versin.byya.s.
malesef bende 2 ay önce yaptırdım fakat olmadı şanssızlık benide buldu çok umutlanmıştım her ay adetim 1 veya 2 gün geçerdi hap içtim iğne vuruldum tam günümde adet oldum. bu ay ise tekrar doktora gittim hap içtim iğne vurulacaktım dr. yumurtanın fazla olgunlaşmadıgını ve hamile kalma şansımın %1 oldugunu söledi çok üzüldüm umudum yok ama adetim geçiyooooooooooooooooo:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?