Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bu aydan geçti oldum şükür ama şu karbonat testini öğrendiğim çok iyi oldu artık eczaneye her ay test için gitmekten çok sıkıldım ya

canım benim inşallah hiç bir sorun yoktur bizede güzel haberleri ver muhakkak

kızlar şu adaçayınıda deneyin faydasını çok görenler var ben geçen ay içtim bide böğürtlen kökünü çok ii diyolar onu daha kullanmadım bitki bunlar nede olsa denemekte fayda var

Kizlar bende ganophane kullandim 5 gün ardinda pregnly vuruldum ama daha sonra hasta oldum doktorda bitane vurulmamin yeterli olacagini söylemişti hayoirlisi bakalim.

merhaba hanımlar bende 2.5 senelık evlıyım ve hıç korunmadıgımz halde bebek olmuyo tedavı altındayım bende gecen ay bu ıgneden yaptırdım acaba tutmusmudur adet gunude geldı aksam sabah olmam gerek insallah olmam duaa edın yuce rabbım cumlemıze versın AMİNNNNNNNN

:CüvCüv:
merhaba hanımlar bende 2.5 senelık evlıyım ve hıç korunmadıgımz halde bebek olmuyo tedavı altındayım bende gecen ay bu ıgneden yaptırdım acaba tutmusmudur adet gunude geldı aksam sabah olmam gerek insallah olmam duaa edın yuce rabbım cumlemıze versın AMİNNNNNNNN

bence suan acele etmeyın korunmayı bırakalı cok az olmus en az 1 yıl beklemek gerek vsuan senın yumurtan tembellesm
ıs olabılır uzun zaman korundugunuzdan dolayı bu yuzden bıraz bekleyın insallahh olur canım.

güzel haberleri olan yokmu arkadaşlar !!!!!!
bari içimizden birinden güzel bir haber gelsinde gözümüz gönlümüz açılsın yahu

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende bu ay klomen kullanacağım klomen kullanıp ve iğneden sonra hamile kalan varmı ve düşük oluyomuş düşük yapmayan var mı aranızda merak içersindeyim

selam canlarımmmm!!!ne zamandır yazmadım kusura bakmayım.bende de bir gelişme yok askböcegimm.reglime 9 gün kaldı.karnım çok şiş yaa.patlıcam sanki.lasıklarımda hep bir doluluk var.arada 2 kere tet te yaptım bişey çıkmadı.üşüttüm sanırım.bide çok afedersiniz sadece bugün olmadı 3-4 gün ara ara su geldi yaa.yani normal beyaz akıntı degil.kimi arkadaslar yumurtlama döneimyse gelir dediler.niye oldugunu anlayamadım.daha önce olmadıgı için şaşırdım dogrusu.hayırlısı artık.sizden de güzel haberler bekliyorum.bu arada askböcegi,BEBEGİMMMM;ben işe başladım gündüz giremiyorum net e.öptüm hepinizi.yeni arkadaslar sizlerde hoşgeldiniz aramıza.ALLAH hepinizin gönlüne göre versin.byya.s.

arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?

malesef bende 2 ay önce yaptırdım fakat olmadı şanssızlık benide buldu çok umutlanmıştım her ay adetim 1 veya 2 gün geçerdi hap içtim iğne vuruldum tam günümde adet oldum. bu ay ise tekrar doktora gittim hap içtim iğne vurulacaktım dr. yumurtanın fazla olgunlaşmadıgını ve hamile kalma şansımın %1 oldugunu söledi çok üzüldüm umudum yok ama adetim geçiyooooooooooooooooo:CüvCüv:

işallah sen şanslı olursun
rabbim herkeze versin
işallah bizede hamilelik duygusunu taddırır.
o duygudan yoksun bırakmaz....

kizlar bende ganophane kullandim 5 gün ardinda pregnly vuruldum ama daha sonra hasta oldum doktorda bitane vurulmamin yeterli olacagini söylemişti hayoirlisi bakalim.

tatlim hoşgeldin aramiza ben msj anlayamadim nasil bir tane vurulmanin yeterli olacağini söyledi açiklarmisin

AMİN canım sende hoşgeldin aramıza bu arada gelişmelerde haberdar et inşallah tutmuştur

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende bu ay klomen kullanacağım klomen kullanıp ve iğneden sonra hamile kalan varmı ve düşük oluyomuş düşük yapmayan var mı aranızda merak içersindeyim

canım hoşgeldin düşük olayını ben hiç duymadım bizde şu an sadece 1 tane hamiş kalan arkadaşımız var bakalım cümlemize nasip etsin inşallah sen aklını düşükle hiç meşgul etme tutsunda hayırlısıyla inşallah

kısss sen nerelerdesin kayboldun be arkadaşım inşallah vardır bu ay bizde aşk böceğiyle doktora gittik o film çektirecek banada ameliyata gerek yok dedi şu an eşimden tekrar sperm tahlili istedi bakalım artık hayırlısı sen memnunmusun işten öptüm kocaman

hoş geldin arkadaşım orası hiç belli olmaz o yüzde birlik bile yetebilir allah nasip ederse rahat ol bu ay olmazsa diğer ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…