Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızz sorma arkadasım yaa.giremiyorum fazla.çalışıyorum ya.evet çok memnunum.çok şükür ki...inş hayırlısı olur sizin için canım.bak bide ameliyat olacaktın yok yere.hadi hayırlısı.öptüm sizi.

kızlar mrb ben de bu ay ilk kez çatlatma iğnesi vurulucam.cuma günü dr gittim korunmayalı 10 ay oluyor. bizim eşimde ve bende sorun yok bulamıyolar.dr cuma günü tüp bebek dedi ve başımdan kaynar sular döküldü.ben de tüp bebeğin son aşama olduğunu oraya gelene kadar hiçbir tedavi yöntemini uygulamadığını söyledim.ondan sonra aşılama da da yumurtlama takibinde de şansın çok az olduğunu söyledi.o günden beri felaket durumdayım.yaşım olsa içim yanmıcak 26 yaşındayım daha.

canım oncelıkle ınsallah bıran once hamıle kalırsın.
hormon degerlerın nasıl acaba?doktorun bu konuda bır yorum yaptımı?

canım benim inşallah hiç bir sorun yoktur bizede güzel haberleri ver muhakkak

canım meraba hepınıze gıremedım sıteye .doktora gıtım kalp atıslarını gorduk ALLAHIM herkese yasatsın pek guzel bıseydı. ufacık ya sızlerdende guzel haberler beklıyorum.

kızlar merhaba.yaa ben kaç gündür giremedim kk ya.bi bozukluk vardı sitede sanırım.nasıl gidiyor bakalım gelişmeler var mı bebişlerden haberler yok mu?hihoyyyt çok özledim sizleri.çok çok öptüm görüşürüz.

arkadaşım bir kere tam bir araştırma yapıldımı ikinizdede sorun olmadığını anlamak için
hormon tatlilleri yumurtlama takibi eşine sperm tahlili ve en önemlisi rahim filmi bunlar yapıldıktan sonra hiç bir sorun yoksa asla hiç bir doktor bu yaş için tüp bebek demiyor tüp bebek seninde bildiğin gibi tek çare ayrıca 10 ayda bu karar için çok erken doktorlar 1 ve hatta 2 yıl korunmadıktan sonra sorun aramaya başlıyolar bence hemen doktorunu değiştir haberlerini bekliyoruz

canım meraba hepınıze gıremedım sıteye .doktora gıtım kalp atıslarını gorduk ALLAHIM herkese yasatsın pek guzel bıseydı. ufacık ya sızlerdende guzel haberler beklıyorum.

gözün aydın arkadaşım sonuna kadar böyle gider nşallah amin inşallah allah bizlere ve tüm isteyenlerede nasip etsin

evet rkadaşım bende giremedim nasılsın bende seni özledim:1hug:

hayır canım hiç bir ilgisi yok o kadından kadına değişiyo bende 25 günde bir adet görürüm ama klomen ve iğneyi kullandığım ay 5 gün geçtim günümden 6. günadet oldum yani 1 ayı doldurdum anlayacağın senin sorun neydi arkadaşım

arkadaşım kafanı takma çünkü klomeni ve çatlama iğnesini yumurtlama problemi olmayan kadınlarada veriyolar benimde yok mesela öyle bir problemim doktora sordum dediki biz bu ilacı daha çok yumurta elde edip şansı arttırmak için veriyoruz dedi iğneyide yumurtanı biz çatlatarak en uygun zamanı bulmak için yaptırıyoruz yani bu iğneden sonra 36 saat sonra çatlayacağını biliyoruz ve ilişki öneriyoruz ama benim anlamadığım senin eşinin sperm hareketlerinde bir sorun varsa ona bir tedavi niye yapmayıpta seninle uğraştıkları canım ne kadardır bebek istiyodunuz siz

merhaba öncelikle.bende çatlatma iğnesi oluyorum. doktoruma adetimin farklılaştıgını sordugumda iğnenin etkisidir dedi. bende 4gün erken oldum ilk iğnemden sonra adet. bu ay bekliyorum hayırlısı inş. ama sapmalar olur dedi iğneden dolayı takılmaya gerek yok dedi. a.s

canım peki dpktprlar eşindeki bu durum için ne söylüyılar yani gebe kalma şansın yüzde kaç senin yumurta sayını arttırmanın eşinin durumuna çözüm olabileceğine senmi karar verdin yoksa doktorda bunun işe yarayabileceğini söyledimi tatlım eğer böyle bişey söylemediyse ve eşinin durumu hamile kalmanı ebgelliyorsa bence boşuna kullanma bunları çünkü kist yapma ihtimalide var sonuçta hormon ilaçları mesela bende çok ağrıda yapmıştı bize gelince canım bizim hiç bir sorunumuz yok yani doktorlara göre yok rabbim henüz nasip etmedi bende septum yani perdeli çift rahim var ama doktorlar bunun gebe kalmama engel olmayacağını sadece düşük riskimim yüksek olduğunu söylüyolar 5 doktora göründüm ben canım aldırmak istedim bu perdeyi histeroskopi ameliyatıyla ama doktorlar yapmak istemiyor gerek yok diyolar onun harici eşimdede bendede hiç bişey çılmadı canım 16 aydır korunmuyorum ama olmadı işte zamanı var demekki daha diyoruz insanın aklına başkada bişey gelmiyo yani eğer tıbben bir sorun yoksa zamanı gelmemiştir

evet rkadaşım bende giremedim nasılsın bende seni özledim:1hug:

iyiyim canım beni işte nolsun yaa aynıyım.ben bu doktoru bıraktım sonunda.bu ay klomen de içmicem.adetim gelirse 3.günü aynı testleri yaptırıcam ve başka doktora göstericem.sanırım en dogrusu bu.hayırlısı artık bakalım.öptüm hepinizi.

merhaba arkadaşlar özledim sizi uzun zamandır giremiyorum zaten sitede de sorun vardı açılmıyodu.şu pembe sayfa beni o kadar mutlu ediyo ki anlatamam.:enbuyukkk:

aaaaaaaaahhhh ah arkadaşlar iyiki varsınız bizi bizden başkası anlamıyo:teselli: ve iyiki burdayım kk olmasaydı ne yapardım acaba içimi rahatlıkla dökebildiğim tek yer burası:1hug:

benim film yine başa sardı dogum kontrol hapıyla kistleri eritmeyi başardık.yine gonaphene ve pregnyl ignesi kullanıcam.gerisi allaha kalmış.şu yumurtaları bi çatlatabilsek olucak ama olmuyo işte olmuyo olmuyo klava:indiricem oklavayı tepesine o olacak senmisin çatlamayan.......

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz allah hepimizin şifasını verir inşallah:Saruboceq:

merhabalar nasılsınız kızlar bebegım imran deasy inş.hepiniz iyisinizdir
deasy hamıle kalmak isteyenler topiğine hic ugramıyorsun kız ınsan arada bır ugrar da slm verır:))

ya imrancım aynı dert geçen ay bende de oldu
klomen kullandım iğne oldum yumurta çatlamadı
neden böyle bişety oluyor bilen varmı ya
bana doktorum bi daha ki ay daha erken iğne olucan folikül için 22mm olmadan iğne yapalım dedi
şu an hastalandım pazartesi doktora gidicem inşallah kistleşen yumurtaları reglim ile atmışımdır
ne zor bi süreç bu yaaaaaaaaaaaaaaaa

merhabalar nasılsınız kızlar bebegım imran deasy inş.hepiniz iyisinizdir
deasy hamıle kalmak isteyenler topiğine hic ugramıyorsun kız ınsan arada bır ugrar da slm verır:))

merhaba ceydacım ben iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın neler yapıyosun bi degişiklik varmı hayat nasıl gidiyo:içelim:

merhaba ceydacım ben iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın neler yapıyosun bi degişiklik varmı hayat nasıl gidiyo:içelim:
aynı tas aynı hamam canım bu aksam hastalandım bende bıraz karnım agrıyor sadce benım umudum gıtgıde bıtıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…