kısss sen nerelerdesin kayboldun be arkadaşım inşallah vardır bu ay bizde aşk böceğiyle doktora gittik o film çektirecek banada ameliyata gerek yok dedi şu an eşimden tekrar sperm tahlili istedi bakalım artık hayırlısı sen memnunmusun işten öptüm kocaman
kızlar mrb ben de bu ay ilk kez çatlatma iğnesi vurulucam.cuma günü dr gittim korunmayalı 10 ay oluyor. bizim eşimde ve bende sorun yok bulamıyolar.dr cuma günü tüp bebek dedi ve başımdan kaynar sular döküldü.ben de tüp bebeğin son aşama olduğunu oraya gelene kadar hiçbir tedavi yöntemini uygulamadığını söyledim.ondan sonra aşılama da da yumurtlama takibinde de şansın çok az olduğunu söyledi.o günden beri felaket durumdayım.yaşım olsa içim yanmıcak 26 yaşındayım daha.
canım benim inşallah hiç bir sorun yoktur bizede güzel haberleri ver muhakkak
kızlar mrb ben de bu ay ilk kez çatlatma iğnesi vurulucam.cuma günü dr gittim korunmayalı 10 ay oluyor. bizim eşimde ve bende sorun yok bulamıyolar.dr cuma günü tüp bebek dedi ve başımdan kaynar sular döküldü.ben de tüp bebeğin son aşama olduğunu oraya gelene kadar hiçbir tedavi yöntemini uygulamadığını söyledim.ondan sonra aşılama da da yumurtlama takibinde de şansın çok az olduğunu söyledi.o günden beri felaket durumdayım.yaşım olsa içim yanmıcak 26 yaşındayım daha.
canım meraba hepınıze gıremedım sıteye .doktora gıtım kalp atıslarını gorduk ALLAHIM herkese yasatsın pek guzel bıseydı. ufacık ya sızlerdende guzel haberler beklıyorum.
kızlar merhaba.yaa ben kaç gündür giremedim kk ya.bi bozukluk vardı sitede sanırım.nasıl gidiyor bakalım gelişmeler var mı bebişlerden haberler yok mu?hihoyyyt çok özledim sizleri.çok çok öptüm görüşürüz.
benim yumurtalarım çatlamadılar bile sinir olmamak elde değil
Herkese merhaba ben çatlatma iğnesinin adetin erken gelmesiyle bir ilgisi olup olmadığını merak ediyorum bilen var mı? Ben 25 günde bir adet görürken bu ay çatlatma iğnesi oldum ve 21. günümde adet gördüm.
Bizde eşimin sperm hareketliliğinden başka sorun yok gibi görünüyor.Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım ilaç kullanmadım.12.gün 1 yumurtam vardı ve 19mm doktorum ondan sonra çatlatma iğnesi verdi. Anlamadım gitti bu durumu,sabahtan beri düşünüyorum .Moralim çok bozuldu. Benim adetlerim çok düzenlidir oysaki.
Herkese merhaba ben çatlatma iğnesinin adetin erken gelmesiyle bir ilgisi olup olmadığını merak ediyorum bilen var mı? Ben 25 günde bir adet görürken bu ay çatlatma iğnesi oldum ve 21. günümde adet gördüm.
Eşim geçen sene temmuz ayında varikosel ameliyatı oldu ancak sayı artmasına rağmen hareketlilik çok az değişti. Ben de doktora gidip ihtimali arttırmayı uygun gördüm. Sanırım yanlış yaptım.Çünkü bütün düzenim ve sinir sistemim bozuldu .Aşağı yukarı ameliyat süreci de dahil 2 yıldır uğraşıyorum.Siz de sorun ne?
evet rkadaşım bende giremedim nasılsın bende seni özledim:1hug:
merhaba arkadaşlar özledim sizi uzun zamandır giremiyorum zaten sitede de sorun vardı açılmıyodu.şu pembe sayfa beni o kadar mutlu ediyo ki anlatamam.:enbuyukkk:
aaaaaaaaahhhh ah arkadaşlar iyiki varsınız bizi bizden başkası anlamıyo:teselli: ve iyiki burdayım kk olmasaydı ne yapardım acaba içimi rahatlıkla dökebildiğim tek yer burası:1hug:
benim film yine başa sardı dogum kontrol hapıyla kistleri eritmeyi başardık.yine gonaphene ve pregnyl ignesi kullanıcam.gerisi allaha kalmış.şu yumurtaları bi çatlatabilsek olucak ama olmuyo işte olmuyo olmuyoklava:indiricem oklavayı tepesine o olacak senmisin çatlamayan.......
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz allah hepimizin şifasını verir inşallah:Saruboceq:
merhabalar nasılsınız kızlar bebegım imran deasy inş.hepiniz iyisinizdir
deasy hamıle kalmak isteyenler topiğine hic ugramıyorsun kız ınsan arada bır ugrar da slm verır:))
aynı tas aynı hamam canım bu aksam hastalandım bende bıraz karnım agrıyor sadce benım umudum gıtgıde bıtıyor artıkmerhaba ceydacım ben iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın neler yapıyosun bi degişiklik varmı hayat nasıl gidiyo:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?