Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öncelikle geçmiş olsun ve allah yardımcın olsun.anladığım kadarıyla pkolisin ve yumurtanın çatlamama sebebi yumurtalık duvarının kalın olması.benim doktorum bana önce dogum kontrol hapı verdi kistlerimi eritti sonra klomen ve pregnyl ignesi verdi ama çatlatma ignesinin dozunu arttıracagını söyledi.seni de çatlatma ignesi için çağırmıştır.umarım dedigin gibi olmuştur kistlerin erimiştir.benim bu yüzden bir ayım boşa gitti.

aynı tas aynı hamam canım bu aksam hastalandım bende bıraz karnım agrıyor sadce benım umudum gıtgıde bıtıyor artık

yapma arkadaşım umudunu yitirme :teselli: allahım dogru zamanı biliyor biz hep demiyomuyuz hayırlısı hayırlısı diye biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri......
umarım kimsenin kucagını boş koymasın:Saruboceq:

merhabalar nasılsınız kızlar bebegım imran deasy inş.hepiniz iyisinizdir
deasy hamıle kalmak isteyenler topiğine hic ugramıyorsun kız ınsan arada bır ugrar da slm verır:))

canımm okuyorum arada da beni orda pek tanımıyolar.fazla cevap alamıyorum.burası iyi.ama yazarım arada oraya da sen olursan.öptüm.

kızlar yaa ben klomeni bıraktım artık.:çok üzgünüm:yumurtalıklarımın tertemiz oldugunu söylüyor doktor.ama klomeni de kullandıkça kist oluşmasından korkuyorum.ilk önce günde 1 tane ile başladım.sonraki ay içmedim.geçen ay da günde 2 tane kullandım.şimdi adet oldugumda yine içmem gerek.3 ay deneyelim klomenle dedi doktor.olmazsa başka yerlere yönlendirecekmiş.ama ben içmek istemiyorum. :1no2: adet de olmadım daha.iki gün geçti.zaten benim adet düzensizligine baglı yumurtlama sorunum var.geciktiginde heceslenmiyorum bile.ama normalde klomen kullandıgım ay gününde geliyodu.ama bu ay gelmedi.sizin de klomen kullanırken düzenli oluyo mu adetiniz.

kızlar galiba ben de yüksek şeker var hani oluyomuşya pkolilerde çok korkuyorum gidip test yaptırıcam ama ya yüksek çıkarsa.bunuda nerden çıkardıgımı sorarsanız yaralarım çok geç iyileşiyo en ufak bi kesik yada çizik 2 yada 3 hafta sürüyo.şeker hastalarında da öyle olur ya hanisenağlama

S.A kızlar anca girebildim işten ayrılıyorum bu hafta sonu artık biraz seyrek girebilirim eve int bağlatana kadar

imrancım hoşgeldin başka topiklerde takılıyon kız aşkolsun unuttun bizleri canım üzülme elbet çatlayacak o inatçı

zuzu sende hoşgeldin aramıza moralini yüksek tut

ceydacım çok özlettin kendini ya böyle ümitsiz olma canım tedaviye devam ediyomusun gidiyomusun bir yere habersiz bırakma canım

deasy canım arkadaşım hadiiiiii yeni doktor ve yeni haber inşallah

canım o yaralar bendede öyle takma kafana bunu ama için rahat etsin yaptır bakalım testini hadi hayırlı haberle inşallah

canım ınsallah hamıssındır.
normalde ılac kullandıgında pek gecıkme olmaz.benımde ılac kullanırken gununde gelıyor canım..

kızlar bende rahım filmi cektirdim dr normal asılama yapalım dedi bende bıraz daha deneyip öyle asılamaya gecmek ıstedım bugun adetımın 13. gunu 12 mm olmus bıtane yumurta cuma gün tekrar bakalım dedı yumurtanın kac mm olması gerekıyor

kızlar selam.ben adet oldum malesef.ama iyi oldu.vakit kaybetmeden başka doktora muayene oldum.bugün de adetimin 3.günü ve hormon testlerimi yaptırdım.bugün 29 ekim oldugu için ssk geçmedi kanımı aldılar yarın işlem yaptırdıktan sonra sonuçlarını alıp doktora gösterecegim.valla yeni doktoırumu çok sevdim.herşeyi açıklıyor.ve diger doktora da leştiride bulundu neden hemen klomen verdi diye.bilmiyorum.inş bişeyler olur.öptüm hepinizi.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ismim derya
bende hamile kalmak için uğraş verenlerdenim, 1,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım kızlığımdan beri adet düzensizliği ve kistlerle uğraştım sürekli doğum kontrol hapları kullandım kistlerim geçti tekrarladı,evlenince ilişkide acıyla doktora gittim doktorum yara olduğunu ve yakılması gerektiğini söyledi yaramı 6 ay önce yaktırdım. 2 ay doğal yolla korundum.4 ay önce korunmayı bıraktık bebiş olmadı tabii bu arada adetlerim hep düzensizdi 2 ay da bir adet oldum 2 hafta önce başka bir doktora durumu anlattım doktorum yumurtalıklarımı güçlendirmemizi yavaş çalıştığını söyledi ve menogon iğne verdi 1+1 olarak her sabah vuruluyorum haftada 2 defa doktoruma kontrole gidiyorum. en son pazartesi günü doktorum biraz yavaş hala ama güçlenecek inşallah dedi,toplam 25 tane iğnem var. onlar bitince pregny vuracakmış.içim çok sıkılıyor eğer hamile kalamazsam rahim filmi çekeriz dedi doktorum.sanki bu dünyada tek benim başıma gelmiş bu sorunlar diye düşünüyorum bu siteyi bulunca çok mutlu oldum.bu iğnelerle hamile kalanlar varmı???

hosgeldın canım bızde senın gıbı bu sonunlarla ugrasıyoruz ama bızım drlar ilk tedavıye baslıyacagında klomen yada genopen verıyor sonra catlama ıgnesi oluyosun sana neden hemen igne verdi anlamadım igne son asamalarda kullanılmıyomu? bende 4 aydır klomen kullandım igne oldum 1 kere ama olmadı gecen rahım fılmı cektırdım ıyı cıktı dr asılama yapalım dedı ben ıstemedim drlara guvenemıyorum para ıcın kullanıyolar sankı igneyle hamile kalan varmı bilmiyorum

bende doktorumdan memnun deyılm ama secenek yok fazla oldugum yerde 2 tane kadın dogumcu var sureklı baska yere gıtmek zorunda kalıyorum sen sanslısın ıstanbulda özel hastanelere gıdebılırsın inanaırmısın bu ay gıttım dr gecen ay bana ne vardıgını ne yaptıgını bılmıyor bırde 70 ytl muayne ucratı alıyor

canlarım bende menogon vuruluyorum hergün bugün tekrar doktora gideceğim akalım büyümüşmü benim yumurtalar,istenilen boyuta ulaşınca pregny vuracaklar, rabbimm bebişş ver bizeeeee (

merhaba arkadaslar. pregnly ıgnesının etkısı kac gunde gecıyor?10 gunde gecermı acaba?

slm kızlar bende bu ay ıgne vurunacagım dr adetın 3gunu vuracagız dedi nasıl olacak ben anlamadım benı bılgilendırırmısınz lutfennnnnnn

slm kızlar bende bu ay ıgne vurunacagım dr adetın 3gunu vuracagız dedi nasıl olacak ben anlamadım benı bılgilendırırmısınz lutfennnnnnn
canım demekkı senın yumurtlaarı ıgneyle yeterlı olgunluga getırecek doktorun.
normalde adetın 3.gunu eger hap kullanılıyorsa ona baslanır ama anladıgım kadarıyla senın doktorun ıgneyle yumurtları buyutecek.

canım ya klomenle hıç bır buyume olmadı ignede son aşama dımı

kızlar en son mayıs ayında aldığım puregon iğneler 6 aydır dolap ta 3 gündür vuruyorum kendime ama kasıklarım çok ağrıyor ve idrar yaparken canım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…