ya imrancım aynı dert geçen ay bende de oldu
klomen kullandım iğne oldum yumurta çatlamadı
neden böyle bişety oluyor bilen varmı ya
bana doktorum bi daha ki ay daha erken iğne olucan folikül için 22mm olmadan iğne yapalım dedi
şu an hastalandım pazartesi doktora gidicem inşallah kistleşen yumurtaları reglim ile atmışımdır
ne zor bi süreç bu yaaaaaaaaaaaaaaaa
aynı tas aynı hamam canım bu aksam hastalandım bende bıraz karnım agrıyor sadce benım umudum gıtgıde bıtıyor artık
merhabalar nasılsınız kızlar bebegım imran deasy inş.hepiniz iyisinizdir
deasy hamıle kalmak isteyenler topiğine hic ugramıyorsun kız ınsan arada bır ugrar da slm verır:))
kızlar galiba ben de yüksek şeker var hani oluyomuşya pkolilerde çok korkuyorum gidip test yaptırıcam ama ya yüksek çıkarsa.bunuda nerden çıkardıgımı sorarsanız yaralarım çok geç iyileşiyo en ufak bi kesik yada çizik 2 yada 3 hafta sürüyo.şeker hastalarında da öyle olur ya hanisenağlama
kızlar yaa ben klomeni bıraktım artık.:çok üzgünüm:yumurtalıklarımın tertemiz oldugunu söylüyor doktor.ama klomeni de kullandıkça kist oluşmasından korkuyorum.ilk önce günde 1 tane ile başladım.sonraki ay içmedim.geçen ay da günde 2 tane kullandım.şimdi adet oldugumda yine içmem gerek.3 ay deneyelim klomenle dedi doktor.olmazsa başka yerlere yönlendirecekmiş.ama ben içmek istemiyorum. :1no2: adet de olmadım daha.iki gün geçti.zaten benim adet düzensizligine baglı yumurtlama sorunum var.geciktiginde heceslenmiyorum bile.ama normalde klomen kullandıgım ay gününde geliyodu.ama bu ay gelmedi.sizin de klomen kullanırken düzenli oluyo mu adetiniz.
canım o yaralar bendede öyle takma kafana bunu ama için rahat etsin yaptır bakalım testini hadi hayırlı haberle inşallah[/QUOT
aaaaa olur mu canım yaa ben hep bu topiğe giriyorum bazen başkalarına yazıyorumŞenizcanım umarım yokturdur her dert var bide şeker çıkarsa kafayı yerim heralde:çok üzgünüm: cumaya doktora gidicem bu konuyu da açarım.
işten neden ayrılıyosun canım daha iyi bi yer mi buldun yoksa canınımı sıktılar eger öyleyse sorarım ben onlaraklava:
kızlar selam.ben adet oldum malesef.ama iyi oldu.vakit kaybetmeden başka doktora muayene oldum.bugün de adetimin 3.günü ve hormon testlerimi yaptırdım.bugün 29 ekim oldugu için ssk geçmedi kanımı aldılar yarın işlem yaptırdıktan sonra sonuçlarını alıp doktora gösterecegim.valla yeni doktoırumu çok sevdim.herşeyi açıklıyor.ve diger doktora da leştiride bulundu neden hemen klomen verdi diye.bilmiyorum.inş bişeyler olur.öptüm hepinizi.
canım demekkı senın yumurtlaarı ıgneyle yeterlı olgunluga getırecek doktorun.slm kızlar bende bu ay ıgne vurunacagım dr adetın 3gunu vuracagız dedi nasıl olacak ben anlamadım benı bılgilendırırmısınz lutfennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?