Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben sonuçlarımı aldım.3 aydır bana bundan bahsedilmedi çok sinirliyim bu konuda eski doktoruma.prolaktinim normalin çok üzerinde çıktı 94.yani süt hormonu.doktorum dedi ki süt hormonunun yüksek olması gebe kalmayı engelliyor dedi.ovulasyona da bakılacak.yani benim eski doktoru bekleseydim hala klomenle kalmaya calışıyordum.dostinex verdi şimdi.degerin düşmesi için.hayırlısı artık bakalım.

selam arkadaşlar...
bugün iyi bir haber almadım, doktor erken luteinizasyon gibi bişi söyledi, yani yumurta kaliteli değil ve zamanından önce çatlıyormuş, zaten fsh 9 idi ve yumurta rezervi hakkında düşündürür bu demişti neyse yumurta takibine aldı,dün ölçtüğünde 18.3 mm. idi, bugün baktığında çatlamıştı, bu hayra alamet değil çok erken çatlamış ama siz yine de ilişki yapın dedi ve bir dahaki aya gonaphene kullanacağımı söyledi, ama ben tavrından sanki tüp bebek tek çözüm gibi bişi algıladım, bu tip bir şey yaşayan var mı aranızda???

kızlar slm,bende bugün pregnyl iğnemi vuruldum.pkoluyum ben umarım klomen ve pregnyl işe yarar çok heyecanlıyım allah hepimizi sağlıklı evlatlar nasip etsinn :)

canım geçmiş olsun üzülme sakın herşeyin bir çaresi var.çatlaması da iyi birşey bence.sen doktorların abartmasına bakma.benimkine kalırsa erken menapozla karşı karşıyaydım,ama şimdi başka bir doktora gidiyorum ve prolaktin hormonu tedavisi görüorum.süt hormonum yüksek çıktı sadece.ovulasyon da sorun çıkmazsa bebişten ümitliyiz inş...luteinizasyon olayını duymamıştım ama üzülme tüp bebek tek çare olsaydı bunu söylerdi bence doktorun niye zaman kaybettirsin ki sana dimi yani.inş olur canım.öptüm.sıkma canını

canım ben evleneli 3 yıl oldu.ilk 6 ay korundum hapla.sonra bıraktım.1.5 yıl sonra anca hamile kalmıştım kendiliginden tedavisiz.ama düşük yaptım gecen yıl oldu bu...işte 1 yıldır da hala olmadı.3-4 aydır da doktorlara git gel ugrastık.özel doktorum vardı onu bıraktım.bu üçüncü doktorum ve digerlerinin söylemedigi birşeyi tespit etti.bakalım inş birşeyler olur canım.sende sakın üzülme tmm mı.şimdi olmuyorsa bir hayır vardır bunda da.öptüm.

selam kızlar ...........
deryacım hoşgeldin.......
merhaba deasy nasılsın canım doktorunu degiştirmişsin hayırlara vesile olsun inşallah bu defa ğine kavuşursun inşallah.ya bende doktoktorumu değiştirmek istemiyorum ama başka bi doktora gidip fikir edinmek istiyorum 1 kere öylesine gideyim diyorum sonra da kendime otur oturdugun yerde boşu boşuna kafanı karıştırma diyorum.kafamçokkarıştı

iyiyim tatlım sen nasılsın?valla degiştirdim artık ne yapayım sinir oldum yani.bu doktorum şimdilik iyi.yani en azından neyim oldugunu söylüyor.hemde yaşını almış tecrübeli bir kadın.meger prolaktin yüksekmiş.hiç aklıma gelmeyen şey yani.ilk yaptırdıgım testlerde prolaktin 24 lerdeydi.o bile yüksekmiş normalinden.ve de testlerimi tam gününde yaptırdım iyi oldu.şimdi 94 çıktı bayagı yükselmiş yani.inş düşer ilaçla.canım sana tavsiyem başka doktorlardan da fikir al.çogunluk aynı şeyi derse öyledir.inş hakkımızda hayırlısı olur.öptüm seni.:1hug:

merhaba arkadaşlar benimle konuşmak isteyen kimse yok galiba bikaç defa durumumu yazdım ama destek göremedim sizden çok üzgünüm yine de tşk ederim...

merhaba arkadaşlar benimle konuşmak isteyen kimse yok galiba bikaç defa durumumu yazdım ama destek göremedim sizden çok üzgünüm yine de tşk ederim...

canım kusura bakma.niye böyle düşündün ki canım yaa askolsun.ilgilenmez olur muyuz hiç.ben zaten çok giremiyorum bu aralar bide girdigimde herkesinkini okuyamıyorum.neyse.igneni vurulalı kaç gün oldu merak ettim.ama igne çogunlukla işe yarıyormuş canım.hatta igneden sonra ikiziolanlar da oluyormuş.inşşşş hemen kalırsın canım.

mrb ark ben ilk defa yazıyorum . ben purogen igne vuruldum sonrada prengly igne yapıldı . ıgneden 24 saat sonra ilişkiye girmemizi soyledı doktor. sımdı beklemedeyım 10 gun sonra test yaptıracagım bakalım sonuc ne cıkacak. allah herkesin gonlune gore versin .

sagol canım bende iyiyim.allah o doktoru bildiği gibi etsin.arkadaşım prolaktin neden yükselir ki.....peki şimdi hangi ilaçları kullanıyosun.ya bide bişey sorucam bu FSH nin degerleri kaç olmalı yani normali nedir kaç olunca tehlike sinyalleri çalıyo.

kararsızım aslında başka bi doktora gitmeye :uhm: ama dediğin çok doğru gitsem iyi olur.belki daha güzel şeyler söyler aslında bu doktorum da güzelşeyler söylüyo ama icraat yok benim yumurtalarımda çatlama sorunum var sürekli klomen ve pregnyl kullanıyorum bi faydasını görmüyorum degişik şeyler önermiyo klomen de ısrar ediyo.....

seni üzdüysek arkadaşlarım ve kendi adıma çok özür dilerim arkadaşım ben pek fazla giremiyorum girdigim zamanlarda önceki yorumları okuyamıyorum.söyle arkadaşım derdini biraz olsun yardımcı olursam ne mutlu bana..biz burda birimiz hepimiz hepimiz birimiz için varız.bizi bizden başkası anlamaz.:teselli:

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende dün saat 9 da vuruldum çatlama ignemi bakalım bu ay nasıl olucak drum bana igneden 12 saat sonra ilişki sonrada gün aşırı dedi bu nasıl oluyor her dr ayrı söylüyo allahım en kısa zamanda hepimizi bebişlerimize kavustursun öpüyorum hepinizi

SLM CNM BEN DE 17 EKİM DE REGLİ OLDUM ADETİMİN 3.GÜNÜ KLOMEN KULLANMAYA BAŞLADIM DRUM 10.GÜNÜ İLİŞKİYE GİR DEDİ 11.GÜNÜ YANIMA GEL DEDİ GİTTİĞİMDE YUMURTALARIN FENA DİİL DEDİ 2 GÜN SONRA TEKRAR GEL DEDİ PERŞEMBEYDİ O ZAMAN DA OOO ÇOK İYİ DEDİ 18 MM OLMUŞ DEDİ YARIN ÖĞLEN İĞNEYİ ATTIR DEDİ CUMAYDI O GÜN ATTIRDIM ÇATLATMA İĞNESİNİ CUMARTESİ PAZAR DA İLİŞKİYE GİRİN DEDİ GİRDİK İŞTE DÜN PAZARDI EN SON DÜN YAPTIK NASİP YA BEKLİYECEZ ARTIK İNŞ EN KISA ZAMAN DA HAMİŞ KALIRIZ :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

slm arkadaşım bende klomen kullandığım zaman dr benide çağırıyordu folükülometri yapıyodu yani vajinal ultrasonla yumurta gelişimi takibi.yumurtaların çapının en az 20 mm olması lazımki çatlatma iğnesi versin.benim 3 kere gittiğimde oluyor.birde bana yumurtam gelişsin diye glukophene verdi .seninde yumurtan yavaş gelişiyoda doktorun uygun görürse kullan işe yarıyor.umarım tez zamanda hamile kalırsın.allahım bütün isteyenlere versin:ecrin_bebek:

slm arkadaşım bende klomen kullandığım zaman dr benide çağırıyordu folükülometri yapıyodu yani vajinal ultrasonla yumurta gelişimi takibi.yumurtaların çapının en az 20 mm olması lazımki çatlatma iğnesi versin.benim 3 kere gittiğimde oluyor.birde bana yumurtam gelişsin diye glukophene verdi .seninde yumurtan yavaş gelişiyoda doktorun uygun görürse kullan işe yarıyor.umarım tez zamanda hamile kalırsın.allahım bütün isteyenlere versin

merhaba bende klomene 3. gün başlıyordum günde 2 tane alıp 5 gün içip 4 gün bekliyordum.5. gün doktora gidip kontrol oluyordum yani uygulama doğru adetin 1. gününden doktorun çağırdığı güne kadar bir hesap yaparsan 13.güne denk geliyor yani yumurtanın oluşup hamile kalmanın %90 larda olduğu güne :) tabi yumurta gelişmemişse 2-3 gün sonra tekrar bakmak için çağırırsa oda normal 20mm olduğu zaman çatlatma iğnesi veriliyo

canım sana cevap yazdım ama yazım başka sıralara gitti anlayamadım neden ?????

slm arkadaşlar bende klomen ve pregnyl kullandım.dr bana iğneyi vurunduktan sonra ister o gün istersen ertesi gün birlikte ol dedi.denedik ama sonuç olumsuz.bidahada yumurtam gelişmedi zaten pregnyl e gerek kalmadı.bu ay iğne tedavisine başlıyoruz .onuda 2 kere uygulayacak.fazla kullanıldığı zaman tüp bebek şansını azaltıyormuş.allahtan ümit kesilmez ama ben giderek umutsuzluğa kapılıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…