canım geçmiş olsun üzülme sakın herşeyin bir çaresi var.çatlaması da iyi birşey bence.sen doktorların abartmasına bakma.benimkine kalırsa erken menapozla karşı karşıyaydım,ama şimdi başka bir doktora gidiyorum ve prolaktin hormonu tedavisi görüorum.süt hormonum yüksek çıktı sadece.ovulasyon da sorun çıkmazsa bebişten ümitliyiz inş...luteinizasyon olayını duymamıştım ama üzülme tüp bebek tek çare olsaydı bunu söylerdi bence doktorun niye zaman kaybettirsin ki sana dimi yani.inş olur canım.öptüm.sıkma canınıselam arkadaşlar...
bugün iyi bir haber almadım, doktor erken luteinizasyon gibi bişi söyledi, yani yumurta kaliteli değil ve zamanından önce çatlıyormuş, zaten fsh 9 idi ve yumurta rezervi hakkında düşündürür bu demişti neyse yumurta takibine aldı,dün ölçtüğünde 18.3 mm. idi, bugün baktığında çatlamıştı, bu hayra alamet değil çok erken çatlamış ama siz yine de ilişki yapın dedi ve bir dahaki aya gonaphene kullanacağımı söyledi, ama ben tavrından sanki tüp bebek tek çözüm gibi bişi algıladım, bu tip bir şey yaşayan var mı aranızda???
selam kızlar ...........
deryacım hoşgeldin.......
merhaba deasy nasılsın canım doktorunu degiştirmişsin hayırlara vesile olsun inşallah bu defağine kavuşursun inşallah.ya bende doktoktorumu değiştirmek istemiyorum ama başka bi doktora gidip fikir edinmek istiyorum 1 kere öylesine gideyim diyorum sonra da kendime otur oturdugun yerde boşu boşuna kafanı karıştırma diyorum.kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar benimle konuşmak isteyen kimse yok galiba bikaç defa durumumu yazdım ama destek göremedim sizden çok üzgünüm yine de tşk ederim...
iyiyim tatlım sen nasılsın?valla degiştirdim artık ne yapayım sinir oldum yani.bu doktorum şimdilik iyi.yani en azından neyim oldugunu söylüyor.hemde yaşını almış tecrübeli bir kadın.meger prolaktin yüksekmiş.hiç aklıma gelmeyen şey yani.ilk yaptırdıgım testlerde prolaktin 24 lerdeydi.o bile yüksekmiş normalinden.ve de testlerimi tam gününde yaptırdım iyi oldu.şimdi 94 çıktı bayagı yükselmiş yani.inş düşer ilaçla.canım sana tavsiyem başka doktorlardan da fikir al.çogunluk aynı şeyi derse öyledir.inş hakkımızda hayırlısı olur.öptüm seni.:1hug:
merhaba arkadaşlar benimle konuşmak isteyen kimse yok galiba bikaç defa durumumu yazdım ama destek göremedim sizden çok üzgünüm yine de tşk ederim...
kızlar herkese merhaba... bende ranıza katıldım. umarım benimle de paylaşırsınız...
23 ekimde regl oldum. 5. günü klomen içmeye başladım. dr bugün için gel dedi.bugün 12. günü reglimin. yumurtalar 13mm-14mm olmuş. çarşmba yani iki gün sonra tekrar çağardı. daha büyümesi lazımmış yumurtaların. sizce büyürmü? sizi de bir kaç defa çağırıyormu doktorunuz? yoksa benimdurum biraz kötü mü?
kızlar herkese merhaba... bende ranıza katıldım. umarım benimle de paylaşırsınız...
23 ekimde regl oldum. 5. günü klomen içmeye başladım. dr bugün için gel dedi.bugün 12. günü reglimin. yumurtalar 13mm-14mm olmuş. çarşmba yani iki gün sonra tekrar çağardı. daha büyümesi lazımmış yumurtaların. sizce büyürmü? sizi de bir kaç defa çağırıyormu doktorunuz? yoksa benimdurum biraz kötü mü?
merhaba ben bugün doktora gittim bugün adetimin 3.günü ve klomen kullanmaya başladım.5 gün kullanacam ama doktora kontrole 13 kasımda gideceğim yani ilacım bittikten 5 gün sonra bu biraz garip değil mi sizlerin anlattıklarına göre ilacın bittiği gün kontrollerin yapılması gerektiğini anlıyorum bu işte bi gariplik yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?